nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če katero zanima, si lahko pogleda nov katalog Oriflame: http://si.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml Če vam je kaj všeč in bi imele, mi jevite do začetka prihodnjega tedna - tokrat bi rada prej oddala naročilo, ker imam še nekaj naročene robe iz preteklega kataloga v zaostanku (jim je pošla zaloga, zdaj pa so spet dobili in mi bodo poslali pri tokratnem naročilu). Jaz si bom zdaj vzela vitamine (wellness pack za ženske), ker mi je zaloge iz DM zmanjkalo in bom preizkusila, kako se obnesejo tile Če bom zaznala razliko, bom vsaj lahko delala reklamo Ej zdaj sem se spomnila, morda bi bila možnost, da bi za Oriflame delala, pa me zanima kako je to plačano (mislim glede prodane robe ali po proviziji...) saj veš kako mislim. Bi mi mogoče lahko malo na kratko opisala, lahko preko zs, ker ta plačila izključno po prometu mi ne dišijo preveč. Saj lahko tule, ni treba preko ZS Ob včlanitvi imaš dve opciji: ali plačaš 12,5 EUR članarine ali pa obenem naročiš za 50 bonusnih točk (kar znese robe za okrog 30 EUR) in imaš letno članarino zastonj. V glavnem: v vsakem obdobju je nova akcija včlanjevanja za nove člane s dodatnimi bonusi - trenutno tole: http://si.oriflame.com/recruits/show.jhtml?tag=golden Včlaniš se lahko tako, da te včlani nekdo, ki je že član. Potem kupuješ zase in za svoje stranke robo po članskih cenah, kar je viška med kataloško in člansko ceno, je tvoj dobiček. Je pa tako (ti pošteno povem), da moraš pazit, kdo te včlani, ker eni t.i. "sponzorji" znajo biti res tečni in nadležni, ker bi radi, da čimveč naročiš - meni je nadrejeni od moje sponzorke toliko časa težil, da sem ga dobesedno poslala v k.u.r.ac in imam zdaj mir Jaz mojim članicam ne težim - vsaka zase ve, koliko bo naročila in ne rabi ene priganjalke za ritjo. Aja, pri večjem prometu tistih, ki jih včlanim, imam določene nagrade, ampak zavoljo ene torbice ne bom uničila dobrih odnosov z ljudmi. Če hočeš, te rade volje včlanim Just mi bolj diši po pravici povedano , bom pa imela v mislih tvojo ponudbo, hvala Pri Justu lahko bistveno več zaslužiš, samo moraš pa res veliko delati, predstavitve so temelj. Saj ti bo jana81 povedala - gre za trdo delo, moraš biti res predana, da si ustvariš čimvečji krog rednih odjemalcev, potem stvar fajn "zlaufa". Jaz jano81 občudujem, da ji to tako fajn uspeva ob službi in majhnemu otroku. Meni so Justovi izdelki bolj všeč (kot artikel za prodajo, priznam, ker je to res specialna linija), ampak po drugi strani gre pri Oriflame za drug spekter prodajnega programa, bolj vsakdanjo robo, prijateljice pač naročijo pri meni, namesto da bi šle v drogerijo - veliko artiklov je cenejših in bolj kvalitetnih od dražjih iz drogerije, tako profitirajo tako one kot tudi jaz. In smo vse zadovoljne Je pa tako, da je za tisto, ki več kupuje, bolj ugodno in bistveno ceneje, če se včlani in plača samo člansko ceno - tudi če ne prodaja drugim, če nabavlja izključno zase in za svoje bližnje. Oboje ima prednosti, morem malo premislit, ker čas imam, le upam da bi imela dovolj odjemalcev, da bi imela kaj od tega. Jaz osebno sem ful zadovoljna z izdelki Just, kaj pa vem bom videla.