Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam povedati, da smo včeraj dobili našo novo štirikolesno pridobitev - astre nimamo več, smo pa zato zdaj v klubu kombistov Bom dala v kratkem kako fotko gor, da boste videle, kako to izgleda Velika zahvala gre nini7 oz. njenemu , ki je res en super človek, kapo dol Nina, vidiš, sploh ni bilo treba čakat niti do najinega RD mi je reku ja, da ga dobite ta teden, super ane? Ma dej ne ga preveč hvalit, mu bojo krila zrastla . No upam, da boste zadovoljni, da ne bo kakšnih problemov. Ej, tudi jaz srčno upam, da bomo s tem imeli več sreče!!! Drugač pa sej ne rabm pisat da nimam neki velik časa za rr a . Sej preberem še nekak za pisat pa ponavad zmanjka časa. Itak se cele dneve potepava, pol pa mal skočim na rr pri naših doma, da mal preberem. Dons sm za spremembo še doma, ker ma moj dopust pa gremo šele pop.v dolino. Hodm pa zdej že en teden pa še neki časa verjetn bom vsak dan k zobarju, da mi trak menja,mi rastejo modrostni. Jao kolk to boli, ko ti ga notr tlač. Mal me je strah da me ne bo v Lj. poslala. Uf, modrostne potem odstranijo, a ne? Taj še vedno prespi celo noč, čez dan je tud zdej že bolš, ker se že mal sam zamot pa ne joka non stop. Bo pa da ena mamina maza pomoje, že zdej kaže znake Gaja je pa tud zaenkrat zdrava, razen mal ji z nosa teče Naj bosta zdrava in pridna oba še naprej Saj se bo vreme zrihtalo, potem pa pridemo 1x na vaš konec in gremo vsaj na en drink ja če ne bo dobr jih ruvajo, aaaaaaaaaaaaaa me že boli ja 1x bi se res lohk zmenile za kafe
|