|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
2.3.2010 23:33:34   
frrrr
@lina - vse najlepše za tvoj rojstni dan! zdrava si?

Zoja, Lara, Maja, altati - čimprej se pozdravite!
psaša - fajn opravita jutri z malo princesko!

o majhnih - velikih problemih sem js zadnje 2, 3 mesece kr dost razmišljala... užijem vsak dan posebej in sem presrečna, če smo vsi skupaj.

med - Jaša ga obožuje. v vrtcu so čebele, prej so bili čebelice. delali so že sladce iz medu, okušali različne vrste medu, čebelar jih je obiskal. če bi njega vprašal kaj bo jedel za večerjo, dobiš vsak večer odgovor ramo in med user posted image

moci - kašelj in nosečnost. prijateljica imela pljučnico in med uzjem kašljala kot zmešana, mala je pa spala v trebuščku in niti mrdnila ni. verjetno je bolj problem z uhajanjem urina pr hudem kašlju user posted image

Lu - Jaša je prejšnjič dobil ab v prašku, ki je sicer v filmsko obloženih kapsulah (doza za odrasle). ponavadi smo mu zamešali tist grenek prašek v sok na žlici in je pojedel, nato pa čez pil. za darilo sva mu obljubila avo strelo. in po 7dnevnem jemanju je dobil avtomobil.

piskot - priporočam risanko franček in deževen dan. tam tut franček skoz teži kdo se bo z njim igral. pa mu na koncu uspe samemu se zamotit.

pospravljanje igrač - mi mu mau pomagamo, včasih pa sam vse pospravi. med igro pa zelo rad uporablja več različnih igrač. če e s kockami igra, so še vsa vozila v igri. in se kaj pokvari, pride hitro orodje na vrsto. pa še kak pliško se z avti vozi. in potem je tist pliško lačen, mu treba kaj skuhat, al pa je bolan in ga je treba pozdravit. in ko je preveč razmetano, bi pa on bral kakšno knjigo ali gledal risanko. takrat pa mu je treba povedat, da naj pospravi avte v to škatlo, kocke v uno škatlo, orodje v zaboj... za vsako stvar mu posebej povem, ker besedne zveze pospravi igrače ne razume čist dobro user posted image  
je pa na to temo tut dobra knjiga o zajčku matevžu - kdo bo pospravil igrače. mi jo vsake tolk časa vzamemo v roke user posted image

pikapolona - Brina že ve, da je fajn spat user posted image js sm šla včer s tamaučkoma spat, pa sem zjutraj komi vstala... bi še kr spala. pa potem sem s tamalo za pol urce zadremala in po kosilu smo vsi spet zaspali user posted image

naš fant bil dans pri okulistu, ki je ugotovil, da dobro vidi in ne potrebuje očal. ima naslednji pregled pri 5ih letih. če bo pa na sist. dobro videl, pa tut tega ne. je bil pa kr doma. dopoldne smo se igrali. popoldne sta šla pa z možem v zoo, midve vozičkat tu okrog hiše. v zoo imajo neke nove opice, pa morska leva imata novo ograjo,... kr nekaj novosti vglavnem. sta nabavla letne vstopnice tako, da nas bo spet poln zoo user posted image

tolk časa že to pišem, da bom @linin rd zamudla... morm postat user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.3.2010 23:35:24   
frrrr
se še kaj dobimo preden pobegnete v porodnišnico? v petek, 5.3. ?? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.3.2010 8:42:37   
lucika
helou!

malo sem še semle zalutala...ja, še vedno 2v1, ampak sploh še nisem do roka prišla...pa že kaka dva tedna paniko delam....ko bo, očitno bo, ali kako?

jaz sem v tej nosečnosti zbolela za čisto vsemi temi boleznimi, kar se da...vsak bacilček sem ujela. začelo se je takoj, ko se je slabost nehala. tak da sem res vesela. lahko je sicer dajat nasvete ko si zdrav, a jaz moram povedati, da razumem moci. sem kašljala ko nora, skoraj cel mesec. poiskusila sem popolnoma vse, vse domače zvarke in pripravke, pa še kaj iz lekarne, kaj itak niso hoteli predpisat. predpisat pa v nosečnosti nočejo NIČ, razen če res res res rabiš antibiotike. to pomeni, da imaš vsaj na zeleno zagnojeno grlo, drugo pa nič, kar ni očitno.
zaradi kašlja sem bila 3x pri zdravniku, pa nič. prišlo je tako daleč, da sem imela sape samo za dve besedi, pol me je začelo dušit; ponoči sem bruhala ob kašlju. edino kar mi je pomagalo, sem na koncu ugotovila, je bila sprememba temperature. in moj zdravnik se je strinjal, da gre nosečnica sred noči za nekaj minut ven na -12, če to pomaga da neha kašljat.
mislim, da se vsem dr po vrsti, še ginekologom, farmacevtom pa splo..ne da ubadat s takimi zadevami, ki jih ne poznajo najboljše. tak da, lastna pamet je najboljše. sama res na veliko zlorabljam operil. ker ne morem dihat od septembra. dr pravi, da lahko fiziološko špricam 300x na dan, ker imam baje pisan čas. jaz pa vem, da bi ponorela, brez odprtega nosa...ampak, ko prideš v porodnišnico, ti pa dajo vse kar imajo, začnejo z apaurini, sam da majo mir. ko zdaj pomislim, koliko zaldiarja sem požrla v porodnišnici, pa dojila poleg...groza, sploh nisem vedela, kako močne so te tablete...

pospravljanje? a to se še dela?...pri nas sem se že sprijaznila.imam dve ogromni pleteni skrinji. plastične škatle se ne obnesejo, ker so mega super, da se voziš z njo okoli...

bom javila ko rodim. itak bodo marčevke dale na rodili smo...lahko pa mi katera pošlje telefonsko na zs, pajavim direkt... samo res ne vem več, kdo je non stop tu in kdo ne..malo sem zadaj, hm, se globoko opravičujem:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.3.2010 9:19:26   
moci
lucika, jaz sem včeraj dobila dvojno dozo sprejev za astmo, dokler viroza ne mine. se je strinjala (jah, zdaj pač nisem rabila bolniškeuser posted image ), da taka ne morem it rodit, ker se bom zadavila tamuser posted image
zdaj bo pa menda bolje.

sicer sem pa jaz zadnje čase precej tu. preveč. bom probala zmanjšat, pa se mi smili naša tema, ki pada na drugo stranuser posted image

zoja je pa danes spala do devetih user posted image upam, da je to dober znak. samo pravi, da ne bi bila zdrava, ker ne bi šla v vrtec. haloooouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.3.2010 11:49:13   
psaša
Lara ima virozo, HB. Vročina je še zmeraj full visoka, naj bi bilo čez dan ali dva že bolje. Sploh nisem navajena viroz, ki trajajo tako dolgo in s tako visoko vročino.
Evo, 6.aprila greve na uvajanje v eno privat varstvo. Upam, da bo OK, ker mala išče samo mene in samo jaz sem dobra, ja itak, ker imam joško. Zaspi še vedno samo na joški. Upam, da ne bodo s tem težave. Pa zdaj ima foro, da ko zaspi, se zbudi po enih 20 min in jo moram uspavat nazaj, HB brez joške. A katera kaj ve zakaj se zbuja?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.3.2010 18:04:29   
piskot
moja malenkost iz sluzbe user posted image .

lucika ojej, kaj so ti to dajali. aja, tale operil meni ni prav nic pomagal, sam namesto zamasenega nosu sem se bolj kasljala zraven.

moci pojdi po tisti prsni caj ce hodis kaj v nase konce.

psasa ne mene vprasat. nasa je nekaj nahodna in se je danes celo noc zbujala na 15 minut. meni se pocasi user posted image uspavat se je naucila brez mene ko smo bili na infekcijski z martinom. in to brez problema. sicer je pa zgleda ista kot lara. sam mami mami mami cel dan. in ce rit pokazem je pol se jok.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 18:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.3.2010 23:13:00   
frrrr
valjda bo belo jutro, če smo se dans pr žabarju oktobrke09 dobile in smo naštele 17 vozičkov user posted image

no, zdej sem bla pa s prijateljico na pijački tu v bifeju pred hišo in sva se fino naklepetali. se od septembra nisva v živo videle. sem jo že orng pogrešala. je sedlo.

te viroze so pa vedno daljše user posted image
psaša, po mojih izkušnjah pr Jaši, ko je samo na joški zaspal... če me ni bilo doma, ni bilo problemov. ne skrbi... vi le punco pozdravite, ostalo se bo samo uštimalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
4.3.2010 7:29:24   
Maxica
Mislim, svašta res, kam smo prišli. Ma, saj ne bom, čeprav me prsti prekleto srbijo, ampak...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
4.3.2010 7:50:07   
pikapolona2
dobro jutro.....jaz sem žeop 6 oo kukala iz postelje in čekirala ali je res sneg? Zaenkrat nekaj podobnega zmrznjeni megli dol padauser posted image

Pijem kofe....pol pa delat. Ful sem vesela k mi vse lepo po planu ratujeuser posted image user posted image v nasprotju s prvim porodom kjer sem si želela kak teden prej rodit......naj tole dete ostane notri lepo do roka da vse dokončam.

Frrr....a ti imaš tko blizu bifeuser posted image user posted image dobr to...lahko sam po kofe skočiš. Jaz sanjam ta pravo kavo ....tako iz avtomata......smo glih s prjatlco med vikendom debatirale kak bi imele en dober kavni avtomat! Pa da smo smotane k kavo vsak dan pijemo pa si ga ne kupimo. Sam kaj ko so taki tapravi orng dragi....huje k nov vozičekuser posted image user posted image . Če bi v Nemčiji živela bi si ga takoj zbidala......takole na daleč se ga pa ne upam kaj če bo kej narobe pol pa tist ogromen paket nazaj pošiljat......se ne splača.

Maxica....zdej sem pa firbčnauser posted image kaj te je razjezilo?

Včeraj sem pa preko FBa z enim kolegom govorila, ki ga že ene 12 let nisem ne videla ne slišala.....je pa iz unih žurerskih cajtov k sem še samska po veleju skakala in smo ga skupaj žurali. pa kakšne globoke pogovore o knjigah sva imelauser posted image user posted image on je delal kot navaden delavec v proizvodnji na 3 smene.....sam zato k je bil len k ****s za v šolo hodit. Drgač pa inteligenten. No in včeraj mi pove, da je končal faks...jupi....in dela končno v pisarni .......včasih pa res fajn tale FB. Jst njega ne bom pozabila k mi je za RD prinesel tako ogromno darilo......zavit v svetleč papir......m,en blo nerodno pa kaj za boga mi je on kupoval.......pa začnem odpirat pa mi ni blo jasno kaj je notri...pladenj??? In notri je bil....trarara....prometni znakuser posted image user posted image . Še danes ga imam.....visi v Markotovi garažiuser posted image user posted image pa naslednji teden je bil v črni kroniki v lokalnem cajtngu.....da so vandali spet ukradli prometni znak na enmu križiščuuser posted image user posted image . Pol sva se pa za foro šla po krožnem križišču sred noči vozit.....kao da greva na vrtiljak.....itak naju je policaj ustavu.....pa sva se režala k prfukjena....pihat sva mogla....ampak midva sva bila trezna....sam mal usekanauser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
4.3.2010 8:22:38   
pikapolona2
user posted image

a ni šik....pa kvaliteten...sam smrk 600 EUR

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
4.3.2010 9:16:36   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Eni posti na tej temi. Pa nisem jezna, sam na bruhanje mi gre.

Neposredna povezava do sporočila: 2162
4.3.2010 9:23:02   
moci
jutro,

pri nas se stanje, upam, umirja. je zoji že pošteno dolgčas doma. samo v vrtec pa pravi, da ne gre, da bo raje še bolna user posted image

piškot, kam to grem po čaj? gorenjske lekarne?
kako je v službi?

frrrr, mene za petek ne štejteuser posted image

sivkamivka, saj zdaj pa bo pomlad, boš videla.

maxica, mene tudi zanima, kam ciljaš. na moje jamranje? user posted image

pikapolona, fensi avtomat, pa fensi cena, ni kaj. midva imava unega za 20 eur, za filter kavo kuhat. saj sva kar zadovoljna, za naše potrebe je ok. pri nas greš tudi težko peš na kavo. je bil kafič, se je zaprl, zdaj bo pa menda spet. bom lahko vozičkala, čeprav mislim, da ne bo družbe. nobene ne vidim. al se pa skirvajo do pomladiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
4.3.2010 9:24:13   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

no, kateri?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
4.3.2010 9:38:41   
pikapolona2
moci sej takega k ga imaš ti ima jaz tudi.....pa že 15 let kuham pa noče crknat....haha...sam to ni pravo...ta filter kava je švoh....pa mleko ne moreš spenituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
4.3.2010 9:47:18   
altati

moci sej takega k ga imaš ti ima jaz tudi.....pa že 15 let kuham pa noče crknat....haha...sam to ni pravo...ta filter kava je švoh....pa mleko ne moreš spenituser posted image

za mleko penit imam pa jaz uno posodico, pa ga na roke spenim in dodam.

Ampak jaz bi imela pa un aparat, pri katerem še Clooney-a zraven dobiš...(Nescafe Nespresso)

Neposredna povezava do sporočila: 2166
4.3.2010 9:48:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

no, kateri?

Samo dvakrat lahko ugibaš. user posted image  Drugače pa, če "piješ kavico", ti bo kmalu vse jasno. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
4.3.2010 9:49:05   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ampak jaz bi imela pa un aparat, pri katerem še Clooney-a zraven dobiš...(Nescafe Nespresso)

tud to mam altati....ampak kje se pa meni ljubi vedno mleko najprej malo segret...potem prelit v to posodico...pa penit....vedno mam vse pošprican naokoli. za obiske to spenim....sam zase pa ne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
4.3.2010 9:49:28   
muki1
Meni je pa najboljša kava iz đezve. Taka prava turška. Mmmm, in to na litre.

Pikapolona, zgleda da je to ratalo res moderno, stare prijatelje na FB odkrivat. Jaz sem tudi enega pred kratkim user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
4.3.2010 9:50:24   
pikapolona2
muki ti si taprava bosankauser posted image user posted image

jaz pa se neki klele šminkiram z ekspresotiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.3.2010 9:51:04   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

tud to mam altati....ampak kje se pa meni ljubi vedno mleko najprej malo segret...potem prelit v to posodico...pa penit....vedno mam vse pošprican naokoli. za obiske to spenim....sam zase pa ne.

jaz kar na štedilniku pogrejem v posodici, nič ne prelivam...saj jaz tud to samo včasih, drugače pa meni paše filter kava, prav močne ne maram.

Neposredna povezava do sporočila: 2171
4.3.2010 9:51:51   
moci
mleka pa res ne moreš spenit, jaz imam tisto čudo na baterije, samo to se ne more primerjat. sem spraševala, če se dobi samo del za penjennje mleka, pa so rekli da ne.
kavomat sva imela tudi midva dooolgo, pa je malo puščal in je božiček novega prinesel. tastari je pa v kleti. kaj vem zakaj. ker noče crknituser posted image za na morje bo še dober.

Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.3.2010 9:53:08   
altati
jaz pa đezve sploh nimam...nisem nikoli kuhala v njej kave, od kar sem na svoje. Meni je tist 'zoc' al kako se reče, kar ostane na dnu skodelice, ful bljak....

Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.3.2010 9:54:33   
altati
moci z unim na baterije gre res penjenje ful težko, z unim na roke, z uno posodo, gre bistveno bolje in bistveno lepše se speni. Saj to je res za kdaj pa kdaj, vsak dan se to meni tudi ne bi dalo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.3.2010 10:06:02   
muki1

muki ti si taprava bosankauser posted image user posted image

Žal res. Tudi po besednem zakladu in karakterno user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?