Anonimen
|
Uf...kako pa kakec smrdi po GH . Ja, danes je en teden od kar po mal papamo za kosilčka. Cel teden korenček, danes korenček z krompirjem. Ma je užival... Sicer mu krompir sam ni šel, ko je pa mami zmešala skupi je bil pa cel žur. Sm prv ponosna na njega, da nimam nobenih težav z uvajanjem GH. Baje, da zna bit to kr hudo... Tassika..., naše spanje se je popravilo. Ti povem, da je to skok v rasti. Pr našmu sm kr prepričana. Zdej si je spet velik mlekca nardil in se zvečer tok naje... , da ni šans, da bi se zbudil. Sicer se zdej ob 01 in ob 06 ampak vseen bolš kot vsake 30 min. Sej se mi je že mešal. Ja, jst mam buzza googica, jst bom pospravljala. Kaj čmo.... če ni sončka, ni izgovora. Grem pa danes k frizerju. Kr k eni. Nazadnje me je ena tko zasivila, da sm ko stara mama. Sm blond drugač.. in mi je dala nek preliv, da je vse sivo okol mene... sm bla tko razočarana.. pa se grem dons popravit, če se bo kej dal iz teh kratkih las. Crystal, jupi za zadetek... BRAVOOO!! muca*maca, karmen b... enkrat se vama pridružim na tem pohajkovanju. Sm vama kr fouš ko berem. Sej ne da je men slabo... ampak v takem vremenu pa pogrešam mojo Ljubljanooo pa moje punce. Sej zdej bova velik v Lj... Emilly...12h... oooooo kaj pa je tvoj otrok?? Pošteno res. Mi bi tud..pa nismo vsi za . Upam, da vajin ati ostane doma... Jst vem kok je lepo, ko je naš z nama.... No, včasih ga mam dost ampak.. sej se razume. Nina68, kdaj prideš v CE? Jst sm vedno za stvar. Super. Moj mali pa je rojen v 34t z 2660 in 47 cm, obseg g. 35 cm . Pravi dec za te tedne, hm?? Tea85, ponosna nate Žabar, jutri ob 12:00, če sm prav razumela. Vreme bo jutri najlepše v tem tednu . Se že veselim. Drugač me je pa mali tko brcnil v joško, ko sva se previjala..., da joj. Tok kokr sm pr mejhnih.. so mu joške direkt za brcnt. No in boli in mal mi kr teče... ni mi jasno. Za vn se pa oblečeva v trenirko.... bodi, kapica in hop v zimsko vrečo, ki jo po potrebi odpnem ali zapnem . Nč preveč ga ne dekam. Ko sm mu še žabice oblačla pa vsega boga, ni blo miru v vozičku. Zdej pa pančka ko anglček. Nč, grem si privoščit kebab. Lep dan čeprav je čist zaspan.
|