|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
2.3.2010 12:33:58   
Anonimen
Uf...kako pa kakec smrdi po GH user posted image . Ja, danes je en teden od kar po mal papamo za kosilčka. Cel teden korenček, danes korenček z krompirjem. Ma je užival... user posted image
Sicer mu krompir sam ni šel, ko je pa mami zmešala skupi je bil pa cel žur. Sm prv ponosna na njega, da nimam nobenih težav z uvajanjem GH. Baje, da zna bit to kr hudo...

Tassika..., naše spanje se je popravilo. Ti povem, da je to skok v rasti. Pr našmu sm kr prepričana. Zdej si je spet velik mlekca nardil in se zvečer tok naje... , da ni šans, da bi se zbudil. Sicer se zdej ob 01 in ob 06 ampak vseen bolš kot vsake 30 min. Sej se mi je že mešal.
Ja, jst mam buzza user posted image

googica, jst bom pospravljala. Kaj čmo.... če ni sončka, ni izgovora. Grem pa danes k frizerju. Kr k eni. Nazadnje me je ena tko zasivila, da sm ko stara mama. Sm blond drugač.. in mi je dala nek preliv, da je vse sivo okol mene... sm bla tko razočarana.. pa se grem dons popravit, če se bo kej dal iz teh kratkih las.

Crystal, jupi za zadetek... BRAVOOO!!user posted image

muca*maca, karmen b... enkrat se vama pridružim na tem pohajkovanju. Sm vama kr fouš ko berem. Sej ne da je men slabo... ampak v takem vremenu pa pogrešam mojo Ljubljanooo user posted image pa moje punce. Sej zdej bova velik v Lj...

Emilly...12h... oooooo kaj pa je tvoj otrok?? user posted image Pošteno res. Mi bi tud..pa nismo vsi zauser posted image . Upam, da vajin ati ostane doma... Jst vem kok je lepo, ko je naš z nama.... No, včasih ga mam dost ampak.. user posted image sej se razume.

Nina68, kdaj prideš v CE? Jst sm vedno za stvar.user posted image Super. Moj mali pa je rojen v 34t z 2660 in 47 cm, obseg g. 35 cm user posted image . Pravi dec za te tedne, hm??

Tea85, ponosna nate user posted image

Žabar, jutri ob 12:00, če sm prav razumela. Vreme bo jutri najlepše v tem tednu user posted image . Se že veselim.

Drugač me je pa mali tko brcnil v joško, ko sva se previjala..., da joj. Tok kokr sm pr mejhnih.. so mu joške direkt za brcnt. No in boli in mal mi kr teče... ni mi jasno.user posted image

Za vn se pa oblečeva v trenirko.... bodi, kapica in hop v zimsko vrečo, ki jo po potrebi odpnem ali zapnem user posted image . Nč preveč ga ne dekam. Ko sm mu še žabice oblačla pa vsega boga, ni blo miru v vozičku. Zdej pa pančka ko anglček.user posted image

Nč, grem si privoščit kebab.
Lep dan čeprav je čist zaspan.

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.3.2010 14:32:41   
rakica 2
smrda,smrdauser posted image ,ampak za tanašga še ne dost kr nikol ne zavoha,ma vrejetno noče zavohat,zato da mami rešujeuser posted image user posted image ,je dobila zej sokca višnjevga in je še dudo skor požrla,tok ji kislo paše da ni za verjet.evo z MM ble na kavici,blo super,ima pa mali take lepe očkeuser posted image ,pa da o metrskih trepalnicah ne govorim,ne vem če se ni naša mal zatreskalauser posted image user posted image ...greva še mal na sončka po D vitamin,jst sm pa itak spet prehlajena gggrrr-sovražim zimouser posted image hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.3.2010 15:48:56   
Talika19
Punce, da se vam malo javim.
Danes sva prišli iz bolnice Jesenice, kjer sva bili 11 dni.user posted image Zala je imela virusni bronhiolitis. Do včeraj zjutraj je bila na kisiku, ker je imela preslabo saturacijo (kisik v krvi). Delali smo inhalacije z ventolinom ali fiziološko, pa fizioterapevtka jo je prišla vsak dan malo pomasirat, da bi se sluz iz pljučk čim hitreje odluščila. Smo bili vsi v družini bolni, pač viroza, pri teh malih pa ji udari na pljuča. Zdej je ok, občasno sicer še kašlja, kar pa ni nič narobe.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.3.2010 17:03:39   
pattaya
Tudi mi smo nazaj od zdravnika.

Ima hudo rdeče grlo, tak da je dobil antibiotike hikoncil za 1 teden in upamo da bo boljše.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.3.2010 17:30:11   
malaMravljica
o ja, na kavi s prvo oktobrko, kok je bilo fajn. Ma punce, vam se sanja ne kok lask ima ta Nincika od Rakice, zihr vec k kaksna mami oktobrka in skor zihr vam recem, da vec kot vsi ostali oktobrcki skupaj, ma brez heca no.  Moj plesko je mal sarmiral, ma ne dosti, ga ocitno bejbe se ne zanimajo, je rajsi spal. Pa se kot sem rekla Rakica, oci mu je narocu,da nobene bejbe s Slovenije gor vozit, ker so vse full prestare zanga, njegova bodoca se niti slucajno ni nacrtovana user posted image user posted image

Ojoj, pa kolko bolnih oktobrckov in to prav hudi bolniki. Upam, da bodo vsi kmalu zdravi in ne bo preevc joka in bolecin.

Rizkoo, prav si razumela ja, sam sej ves, z bejbiji ne bomo vse tko tocne, mal prej al kasnej ne bo panike. Ej, moj je spal danes ponoci od 21h do 7h zjutraj, 10 ur skupaj, ni za verjet a ne.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.3.2010 21:09:32   
LINDI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančkane malčke

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.3.2010 21:20:03   
ninasiki
ojla

jst tud pridem jutr k žabarju sam sm pozabla pot do kje user posted image je res že doooooug od tega k sm bla tm user posted image user posted image user posted image user posted image

grem spat ker je biu današnji dan mal težek se vidimo jutr nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.3.2010 21:38:53   
najčka
Se prav veselim jutrišnjega dne, PR ŽABARJU sevedauser posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.3.2010 22:08:41   
rakica 2
http://img.bolha.com/images/image/32137/32192/Otro--ki-vozi--ek---NOVI-------velika-kolesa_4b82f5181c68b.jpg               jst sm se pa v ta voziček zaljubla,men bo glavo snel,če si ga kupm   user posted image       user posted image                       

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 2.3.2010 22:15:47 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.3.2010 22:23:30   
muca*maca
Mi mamo pa zooooobeeeeek!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pogledala ven leva spodnja enkica!!!
Noroooo, jst sem čist navdušena!
Čist mal gleda ven, sam vršički zobka!
Si je stlačil moj prst v usta in začutim, da nekaj praska, pa pogledam in vidim!
Hahahahahaaa, jutri bo star 4 mesece in zobek je tu!!!
user posted image user posted image user posted image

Sej si je tud tlačil rokice v usta zadnje dni kot pri norcih. Skoz jih je imel v ustih.Pa nič ni bil siten, pa nič jokal, pa nič vročine!!!
Bravo, Maksi!!!!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.3.2010 22:25:03   
tane
muca*maca...a ti jutri prideš k Žabarju?...a boš morda imela sling s seboj? sem si pogledala na njihovi strani in so mi všeč...kje si ga pa kupila?

lenika83...ti imaš tudi Jane Slalom pro če se ne motim...a si kaj razmišljala o dežniku/senčniku...jaz sem nekaj na natu zasledila, da originalni od Jane ne gre gor na vsak model, ne vem sem ga mislila prek neta naročit, ali kaj?
pri nas je košara še ok, malo mu še zmanjka in bo še malo notri dokler še ni tako toplo

crystall, bravo za nagrade...kako pa kaj Blaž in njegove alergije, ste več ali manj odkrili na kaj je alergičen...se pa super razvijauser posted image

jaz bom jutri kar tako naredila kot je svetovala karmen b, parkiram pred Sparom vrhovci in potem z vozkom do Žabarja, da ne bo preveč pleha tam...jutri zgleda bo res rekordna udeležbauser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.3.2010 23:19:38   
majakla

Danes smo imeli 2. pikeca in po dooolgem času merjenje, NiK
je še vedno pravi maneken ima 7.100g in 64,5cm.

Še pol urce in bomo stari že 5 mesecev, jeee!

Lepo se imejte jutri, pa na nas s SV ne pozabite.

Pa lahko noč.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.3.2010 23:29:03   
sine bine
Pozdravljene,

Res da ne pišem skoraj nič vas pa redno prebiram in sem zasledila srečanje pr Žabarju. Če je prav se vam bova tudi midva pridružila. Okrog 12-ih sicer papa, pol bova pa pohitela, sej se boste itak zaklepetale. Torej se vidmo-komi čakam da vas spoznam.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.3.2010 23:49:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Danes je bil pa en super sprehod po mestu. Družbo sta nama delala muca maca in njen Maks. Sonček je bil fantastičen in vozičkov nešteto. Prav čutiti je bilo pomlad. Ker pa imava obe zelo pridna otroka, sva se v miru naklepetali, da bo jutri dež. Naj se zlije, da bo v sredo spet sonček, ko se dobimo pri Žabarju. Mislim, da smo rekli ob 12h. Komaj čakam, da vidim to astronomsko udeležbo....wwiiiiiiiii bo veselo.
aha, vidve sta ble krive za danšnji dež dopoldne user posted image sicer sva pa tut z najčko mau pr žabarju poklepetale user posted image
v četrtrek bo zihr cel dan dževalo user posted image user posted image

z Brino sva bile od 9:45 do 16:15 na terenu. najprej sva vozičkale do rožne doline, tam pogledale enomesečno punčko. potem pa mau okrog po viču, k žabarju, v azurja jest, v vrtec po bratca in še mau na igrišče. prav luštno je blo. komi čakam temperature, ko bova lahk še rito zuni previle user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.3.2010 23:57:14   
frrrr
oo, Talika - samo, da ste zdaj ok. vnaprej pa vam želim ZDRAVJA!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.3.2010 0:00:46   
frrrr
bravo Maksi za prvi zobek user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.3.2010 0:02:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sine bine

Pozdravljene,

Res da ne pišem skoraj nič vas pa redno prebiram in sem zasledila srečanje pr Žabarju. Če je prav se vam bova tudi midva pridružila. Okrog 12-ih sicer papa, pol bova pa pohitela, sej se boste itak zaklepetale. Torej se vidmo-komi čakam da vas spoznam.lp
super. več nas bo, bolj bo veselo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
3.3.2010 0:14:58   
rozilu
Talika in ostale z bolančkanimi user posted imageuser posted image

muca*maca oz. Maksi - bravo za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes imeli pregled in pikico. Je prav pogumno prenesla, nič kaj ni jokala, popoldne fuuul spala (zato sva se pa zvečer dooooolgo uspavale). Zrasla je za 4 cm (zdaj 65); sem pa kar malo pogledala, ko sem vidla težo: ponavadi se je v mesecu zredila za kg ali malo manj; zdaj pa v 6t za 600g. Sej mi je P rekel, da je to še OK, samo meni je blo kar malo čudno (je mogu 3x ponovit, da je OK user posted image ). Majakla, vidim da se je tudi tvoj user posted image manj zredil v zadnjem obdobju.

Ja tudi mi gremo zdaj večkrat dnevno ven user posted image ... toplo, lepo vreme pa še daljši dan... Super je user posted image . Aja, oblačim jo ne kaj preveč; samo če je pod 5° jo dam v pajaca, če ne pa žabice + podložene al pa plišaste hlačke; zgoraj bodi + majčka, čez bundica; pa kapica in pokrita z dekco. Ji čisto nič ne fali user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.3.2010 7:50:23   
malaMravljica
LM pa bo danes popoldne dopolnil 5 mesecev, braaaavo moj malcek!

Danes nas bo pa zgleda full a ne. Jupi, enkrat pridem in spoznam poolovico oktobrk in oktobrckov, pa se en aprilcek bo zraven korake vadil user posted image user posted image

Rakica, dej zbij si vozek iz glave, ne da bo tvoj imel pripombe, ma saj mala se itak noce vec vozit user posted image user posted image user posted image oz user posted image user posted image za tebe user posted image

jaz sem ze celo vecnost pokonci, malega je ob 5.30 zbudil kuza ki je delal hou hou hou, pa sem ga vzela k meni na prvi zajtrk, pol sem ga hotla pa pri meni v postelji obdrzat in je spal kaksnih 20 minut pol pa zurka. Sedaj ga pa nona uspava, ker je itak ze spet zaspan.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.3.2010 8:11:01   
googica
fajn se bote mele na sokcu :).. bi js tud pršla, pa nimam prevoza s tamalim.. avto je namreč z anejem na šihtu :)
čestitke maksi za zobek, si pravi dec, da nisi joku :)
upam da bo dans kej lepga vremena.. sonček me res nabije s pozitivnostjo :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.3.2010 8:55:17   
rakica 2
user posted image user posted image user posted image maksiju za zobek,user posted image user posted image user posted image za vse bolne in da bo bolje,MM-sej to maš pa prav,sva šle včer še na en sprehod z vozičkom in seveda sitnarjenje in ihtica,sm tela že obrnit pa je zaspala in greva okrog gradu,pridva do  začetka vasi pa spet vpitjeuser posted image ,sm ji zagrozila da je ne peljem vč vn če bo take uganjala...ma mi je tok všeč,da groza,tega tavelikga mam sposojenga,športnga pa skoz v avtu ker je lahek...sm dans falila uro ni vstala prezgodaj za celo uro,sonček me je zmedeluser posted image user posted image nič,lepo se mejte na kofetkanju,midve greva pa k moji mami na"DOPUST"user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.3.2010 9:55:45   
karmen b
Bravo Maksi user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhu juhu juhu hu se vidimo pri Žabarju user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
3.3.2010 10:06:12   
majakla

Rozilu: ja, tudi midva z mojim sva pričakovala, da bo oz. je
veliko težji in večji - pa ni. user posted image
Je rekla P, da je to čisto ok.
Glede na to, da zadnje čase vedno več papca, mislim, da
bom počasi morala začet z uvajanjem GH, po moje NiK
rabi že kaj konkretnega.
No, drugače pa ima mere manekenske, a ne? user posted image

Rakica: uživajte na dopustu. Jaz bi tudi nekam šla. Mi je user posted image
obljubil morje aprila - komaj čakam.

In komaj čakam, da bo NiK večji, da se bova tudi midva pripeljala
na srečanje v LJ, ampak takrat pa bo moralo kakšno kosilo "past",
na pa samo sladoled in sokec.

Uživajte!!!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.3.2010 10:09:33   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: googica

fajn se bote mele na sokcu :).. bi js tud pršla, pa nimam prevoza s tamalim.. avto je namreč z anejem na šihtu :)
čestitke maksi za zobek, si pravi dec, da nisi joku :)
upam da bo dans kej lepga vremena.. sonček me res nabije s pozitivnostjo :)

googica iz kirga konca pa si če si sprot te lahko jst poberem

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.3.2010 10:33:25   
googica
grosuplje.. ah ne, itakne bi šlo.. avtosedež je itak v avtu, v lupino ne gre več tamali.. ne skrbet, enkrat bom že uspela zraven pridt :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......