|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
23.2.2010 14:11:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Detelja ob sprejemu si najbrž izpolnila en kup listov, kjer je bilo tudi vprašanje, kdo bo prihajal po otroka, če še nisi, pa boš.

ne, še nisem nič izpolnila edino tisti vpisni list...sam a je to ziher tk...na list napišem, da bo majo vzela teta...in pride enkat ena pa reče sem majina teta mogoče pa je moja sovražnica...to kontroliranje kaj piše na listu kako je organizirano...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.2.2010 14:12:43   
modrina08
Punce živijo,

A slučajno katera pozna kakšno ok varuško, ki pazi po več otrok v Ljubljani?

Sem videla, da nekatere občine nekaj subvencionirajo, če ne dobiš vrtca, a katera ve kako je v LJ? 

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.2.2010 14:26:55   
Pat74
Ah, kar eni teti je že ne bojo dali, ker boš morala izrecno povedat kdo pride, pa najbrž bi bilo dobro, da gre s tabo, če jo bo hodila iskat, da bodo vzgojiteljice videle, za koga gre - jest sem mela tudi svojo mamo parkat s sabo, da so jo spoznale, ker menda res ne morejo dat otroka kar vsakemu - ker potemtakem bi kakšen "zainteresiran" hitro tole izkoristil - varnost je le na prvem mestu!

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.2.2010 14:28:30   
Pat74
Žal mi je modrina, ne poznam nobene pa sem iz LJ.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.2.2010 14:42:31   
modrina08

Žal mi je modrina, ne poznam nobene pa sem iz LJ.

sem se že zmenila z eno, pol me je pa skenslala kao, da ena ni šla v vrtec, ki naj bi šlauser posted image mn

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.2.2010 14:46:37   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: modrina08

Punce živijo,

Sem videla, da nekatere občine nekaj subvencionirajo, če ne dobiš vrtca, a katera ve kako je v LJ? 

Poznam varuško na območju Bežigrada, ki bo začela z marcem oz. sredi marca z varstvom na svojem domu. Te zanima?

Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.2.2010 14:56:59   
modrina08
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Punce živijo,

Poznam varuško na območju Bežigrada, ki bo začela z marcem oz. sredi marca z varstvom na svojem domu. Te zanima?

Me zanima, ali mi lahko pošlješ njen kontakt in še kakšno info na ZS.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.2.2010 20:41:42   
sonček85

Punce živijo,

na žalost ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.2.2010 20:41:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Detelja ob sprejemu si najbrž izpolnila en kup listov, kjer je bilo tudi vprašanje, kdo bo prihajal po otroka, če še nisi, pa boš.

ne, še nisem nič izpolnila edino tisti vpisni list...sam a je to ziher tk...na list napišem, da bo majo vzela teta...in pride enkat ena pa reče sem majina teta mogoče pa je moja sovražnica...to kontroliranje kaj piše na listu kako je organizirano...

mislim ,da napišeš imensko ,ko pa pride večkrat pa žer tko vejo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
24.2.2010 10:04:24   
sonček85
anchika:vse naj naj za tvoj rojstni dan.
blančica:čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.2.2010 21:51:17   
nmagk
anchika vse najboljše

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
27.2.2010 18:32:17   
Blueeyes
lep pozdrav...

iskrene čestitke vsem ki ste praznovale rojstne dneve, pa seveda tudi vsem obmesečnicam in obmesečnikom...

danes je bil tok lep sonček zunaj, pa se prov vidi da ni žive duše na RR-ju... kje ste vse..

eno vprašanje,
a ma mogoče katera kakšen seznam kere je kera na FB?? k jz jih mam cel kup, pa samo za ene par komadov vem kdo so... bi bla tega zelo vesela

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.2.2010 18:35:40 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
27.2.2010 18:37:21   
sonček85
blueeyes:pokukaj pod aprilski krofki ,tam pa ti piše seznam čene pa ti na FB pošljem link:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
27.2.2010 18:44:47   
Blueeyes
bom šla pogledat.. thanx za info... če pa ne najdem ti pa javim user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
27.2.2010 18:58:01   
Blueeyes
sm našla seznam..pa jih mam še kljub temu full na svojmu seznamu za katere ne vem kere so :S

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
27.2.2010 20:17:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sm našla seznam..pa jih mam še kljub temu full na svojmu seznamu za katere ne vem kere so :S
hihihihh ,nekaj je po moje iz nove borbe ,pa kakak marčevka ,pa majčice :)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
27.2.2010 21:02:11   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hihihihh ,nekaj je po moje iz nove borbe ,pa kakak marčevka ,pa majčice :)

res je.. kakšna je pa pomojm kr tko :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
2.3.2010 14:25:22   
klavdyk
smo čist zapustle RRuser posted image user posted image

mi smo ok, mal ga sračka mali-sva bila prejšni teden v bolnici-bronhitisuser posted image user posted image user posted image drugače pa se pridno plazimo in govorimo oz. čebljamo po svojeuser posted image user posted image

nič šibam
sta oba tamala zravn mene pa mi en bolj klofa po compu kot drug

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
2.3.2010 17:37:26   
nmagk
Jest jih mam tud neki k ne vem kam bi jih dala,mislim na FB,v začetku sem še vedla,zdej jih mam pa že tok da sem se zgubla,no saj je vseen,za čvek je vseen.

Tle smo res čist obupale.
Naša Karolina se tud že fino plazi in že sama ustane,to je napredek za našo,16.3. mava kontrolo v RA in bom oddala za podaljšanje porodniške,čeprav že naprej vem da po moje ne bo nič,če niso Neni leni tud men verjetno ne bodo,ampak na fth mi je rekla naj probam,košta me nič.

Od petka dalje sem pa slamnata vdova,moj gre z prijatli smučat,matr bodo žurke,punce vabljeneuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
2.3.2010 20:26:33   
sonček85
klavdyk:joj bošči ,pa samo da sta zdaj v redu in da se veselo plazite,čebljateuser posted image
nmagk:user posted image jaz imam ob strani ko si lahko napišeš kater je ,si kr nicke napišem ,da potem vem:)
U to pa bojo žurkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jupi le tako naprej Karolinca.Za podaljšanje pa kar probaj ,zgubit nimaš kaj tko kot si rekla.Srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.3.2010 8:14:47   
detelja

tistim za katere ne veš kdo so pošlji zs...pa ti naj dajo svoj nick....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.3.2010 15:13:59   
Anonimen
Pozdravljene drage moje babuške user posted image !

Sem prišla sem s strahom, kaj vse sem zamudila, ker me nekaj časa ni bilo, pa vidim, da je PUSTINJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj je čisto logično, naši zakladki so vedno bolj mobilni in letamo za njimi user posted image . Pa še kmalu bomo začele hodit v službo user posted image , pol pa sploh ne bo cajta user posted image . Ampak vsake toliko si ga bomo vzele in se pozdravile, a ne? user posted image

Z Elo sva bile včeraj na tehtanju in merjenju zaradi izvida za pritožbo, ker mi niso podaljšali porodniške user posted image . Glede na to, da je ta mala zelo zelo pod spodnjim povprečjem (pri 10,5 m ima le 7.550 g in 73 cm) in da poleg GH še vedno pije Allernovo, sem se kar pritožila, saj si ne predstavljam, kako bi jo hranili v vrtcu user posted image . Itak je zelooooo dolgo, pa še to hoče vse sama, na žličko pusti le jogurte in pudinge ter žitne kašice, drugače pa še vedno dodajam na flaško in vedno popije - kar pomeni, da goste zares ne poje dovolj. Saj, če ne bi bila taka suhica, bi si mislila: Prve dni bo jedla malo manj, potem pa se bo navadila. Toda pri njej se vsaki dan, če manj je, ful pozna in se ne upam tako igrati. Upam, da bodo na komisiji razumeli user posted image . Fth mi je rekla, da so podaljšali enemu fantku zaradi bronhitisa, pol bi pa tudi naši lahko, saj je res ekstremno suha. Držite pesti, da mi v drugo rata user posted image user posted image user posted image !

Če to Elino princeskino hranjenje user posted image odštejem, je pa naša mucka zlata deklica: cel dan se smeje, plazi se že tako hitro, da prav teče po vseh štirih user posted image , čeblja in vriska, vsak dan me z nečim (čisto banalna stvar se sprevrže v igrico, v kateri se obe smejiva kot nori) nasmeji do solz user posted image , tako rada se carta in mamica noro uživa user posted image user posted image user posted image , vse jo zanima, smeti so še vedno aktualne user posted image , po novem mi v previjalni na drugi polici zmeče na tla vsa oblačilca, ki jih doseže - točno ve, da ne sme in to naredi in se mi nagajivo smeji lisica mala user posted image , že tri dni se lovimo okrog hiške-šotora, ki sem jo že v nosečnosti kupila pri Svetu knjige in uživa 100/h, ko bereva knjigice, ne smem nič govorit dosti zraven, ker mi jo pred nosom zapre user posted image , aja pa dogodek dneva je, ko pridemo iz trgovine, damo vrečke na tla in potem ona ven iz vrečk zlaga stvari - takrat je tako skoncentrirana kot bi bila v transu user posted image user posted image user posted image . Pa po telefonu se sploh več ne morem normalno pogovarjat, moram vsakega obvezno dat na zvočnik, da lahko Ela drži telefon, če ne se tako dere, da se itak ne morem pogovarjat user posted image user posted image user posted image .
To je bilo nekaj dogodivščin iz našega loga user posted image , grem še malo prebrat za nazaj in kaj malega pokomentirat user posted image ,
NenaLena 

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.3.2010 15:14:51   
Anonimen
Sonček85 - Boš lahko v seznam dodala mere:
10,5 meseca: 7.550 g in 73 cm

Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.3.2010 15:19:30   
Anonimen
naše The srečanje 20. marca - Cveta in Tinaaja sta se pametno spomnili, da pa morda vreme ne bo idealno za zoo (kar sem jaz že v štartu vedela user posted image ), saj bi bilo škoda, da se dobimo in potem zaradi mraza po 1h odhitimo domov. Mislim, da je Tinaaja predlagala, da se dobimo v Areni nasproti Koloseja, saj je tam veliko placa. Jaz sem takoj za. Morda pa gremo najprej v zoo in potem tja??? Preveč komplicirano in predrago?
Moj predlog je tudi, da pridemo skupaj z očki, da bodo varuške in bomo me babnice lahko čvekale in v miru popile svoj kofe user posted image . Pa da ne bi kaj zatajile, obvezno vse prit user posted image . Če ne, vas pridem iskat domov in vas osebno po riti user posted image user posted image user posted image . Ker zdaj je pa res že cajt, da se vidimo. Nič odlagat na poletje, ker potem se pa ne bomo ujele z dopusti in bo spet tukaj jesen, pol pa zima in tako bomo odlagale v nedogled. Treba je prit in basta! user posted image user posted image user posted image

Povejte svoje mnenje, da se zmenimo še pred 20. marcem, glede na to, da smo tako poredko tu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.3.2010 15:39:16   
veronikab
Jaz sem za, se vam pridužim, kjerkoli se pač zmenite. user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?