Anonimen
|
Pozdravljene drage moje babuške ! Sem prišla sem s strahom, kaj vse sem zamudila, ker me nekaj časa ni bilo, pa vidim, da je PUSTINJA . Saj je čisto logično, naši zakladki so vedno bolj mobilni in letamo za njimi . Pa še kmalu bomo začele hodit v službo , pol pa sploh ne bo cajta . Ampak vsake toliko si ga bomo vzele in se pozdravile, a ne? Z Elo sva bile včeraj na tehtanju in merjenju zaradi izvida za pritožbo, ker mi niso podaljšali porodniške . Glede na to, da je ta mala zelo zelo pod spodnjim povprečjem (pri 10,5 m ima le 7.550 g in 73 cm) in da poleg GH še vedno pije Allernovo, sem se kar pritožila, saj si ne predstavljam, kako bi jo hranili v vrtcu . Itak je zelooooo dolgo, pa še to hoče vse sama, na žličko pusti le jogurte in pudinge ter žitne kašice, drugače pa še vedno dodajam na flaško in vedno popije - kar pomeni, da goste zares ne poje dovolj. Saj, če ne bi bila taka suhica, bi si mislila: Prve dni bo jedla malo manj, potem pa se bo navadila. Toda pri njej se vsaki dan, če manj je, ful pozna in se ne upam tako igrati. Upam, da bodo na komisiji razumeli . Fth mi je rekla, da so podaljšali enemu fantku zaradi bronhitisa, pol bi pa tudi naši lahko, saj je res ekstremno suha. Držite pesti, da mi v drugo rata ! Če to Elino princeskino hranjenje odštejem, je pa naša mucka zlata deklica: cel dan se smeje, plazi se že tako hitro, da prav teče po vseh štirih , čeblja in vriska, vsak dan me z nečim (čisto banalna stvar se sprevrže v igrico, v kateri se obe smejiva kot nori) nasmeji do solz , tako rada se carta in mamica noro uživa , vse jo zanima, smeti so še vedno aktualne , po novem mi v previjalni na drugi polici zmeče na tla vsa oblačilca, ki jih doseže - točno ve, da ne sme in to naredi in se mi nagajivo smeji lisica mala , že tri dni se lovimo okrog hiške-šotora, ki sem jo že v nosečnosti kupila pri Svetu knjige in uživa 100/h, ko bereva knjigice, ne smem nič govorit dosti zraven, ker mi jo pred nosom zapre , aja pa dogodek dneva je, ko pridemo iz trgovine, damo vrečke na tla in potem ona ven iz vrečk zlaga stvari - takrat je tako skoncentrirana kot bi bila v transu . Pa po telefonu se sploh več ne morem normalno pogovarjat, moram vsakega obvezno dat na zvočnik, da lahko Ela drži telefon, če ne se tako dere, da se itak ne morem pogovarjat . To je bilo nekaj dogodivščin iz našega loga , grem še malo prebrat za nazaj in kaj malega pokomentirat , NenaLena
|