|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
18.2.2010 16:23:04   
pikaro
sem dolžna podatke iz posvetovalnice 9m : 74cm in 8650g

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.2.2010 20:19:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce kok sem srečna!

Jakob se je danes začel plaziti naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda, če ga je pa mikal mamin copat. V nedeljo se je pa 1. vsedel.

Bravo Jakob!!!!
jupi ,čestitke le tako naprej,zdaj boš šele videla kaj vse po pokazal:))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.2.2010 9:09:48   
Nalini
ojla

imam pet minut časa pa sem pokukala na rr ..... zadnje čase mi kronično primanjkuje časa za te stvari, user posted image user posted image user posted image  .... jah, če pa malega moram imeti nonstop na očeh .....

smo ok,  .... trenutno zdravi (pred dvema tednoma je mali sicer nekaj bruhal pa imel vročino ... P ni vedela povedat zakaj - lahko viroza, lahko razdražen trebušćek,.. itd ... je pa hitro minilo pa še mali je kar dobro prenašal vse skupaj .... ker sva se pa takrat dva dni samo dojila imam zdaj mleka za izvozuser posted image  ....... ) ....

dober teden se tudi sam postavlja na noge .... me je skoraj kap, ko sem videla, da se je sam ob kavču postavil na noge (do takrat pa sploh ni hotel stati na nogicah,.. se je takoj spustil na rit) .... potem pa kar naenkrat sam vstane in zdaj vstrajno ponavlja vajo in stoji in stojiuser posted image user posted image ..... pa začel je tudi prestopat, pa se držat samo z eno roko (in seveda zdaj ga moram pazit nonstop, da slučajno ne pade, ... ker se spozabi pa kar spusti roke, ravnotežja pa še nima....) ..... ko se pa vseda iz stoječa položaja je pa fuuul previden .....
.... pač ko je bil pripravljen se je vstal .... user posted image user posted image user posted image  ..... tak, da je brezveze komplicirat in skrbet in se sekirat - eni prej, drugi kasneje .....

služba - po prenehanju porodniške bom brezposelna, tak da se moram prijavit na zavod ..... po eni strani gledam razpise, po drugi strani upam, da bom do septembra doma ...... bomo videli kaj bo prinesel čas, zaenkrat si srčno želim biti doma .... (službo bi sprejela le, če bi bila res dobra priložnost in ne le kakšno kratkotrajno nadomeščanje) ..... se pa nekje v podzavesti vseeno sekiram zaradi službe, ker so razmere v šolstvu pač takšne kot so ... ampak bo že :) .... nekega dne :) ----

varstvo .... upam, da bomo dobili septembra vrtec .....user posted image

detelja .... user posted image user posted image user posted image  dobri so user posted image

veronikav ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za plazenje ,....

nenalena ... upam, da vam uspe in da se boste čimprej selili ....vajina punčka je pa ful luškanauser posted image  in super za napredekuser posted image

nmagk .... sem malo brala zgodbo,.... sta dve plati zgodbe, ampak fizično nasilje je prepovedano in kakorkoli se to ne bi smelo zgoditi .... ravnateljica bi pa morala malo drugače ukrepat .....

nosečke .... vsem, ki ste zagledale plusek čestitke user posted image user posted image  ... vsem, ki si pa želite čimprej biti pa želim veliko uspeha user posted image
mi bomo tudi delali nekega dne bratca ali sestrico.... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.2.2010 10:39:41   
Anonimen
Čao babuške user posted image !

Moram priznati, da kar malo pogrešam gužvo tu na rr user posted image , madonca kam ste vse pobegnile user posted image . Saj vem, naši zakladki so postali plazeči, stoječi in hodeči in sedaj ni več cajta za računalnik, jih je treba imet non stop na očeh. Jaz izkoriščam priložnost, ko naša mucak spančka, mi namreč še vedno spimo dvakrat na dan (od 10-11h in od od 14.30 do cca 16h), če se pa kam peljemo z avtom ali vozičkom, pa še en ekstra lepotni spanec user posted image user posted image user posted image . Zjutraj jo začne matrat že po dveh urah, toda nekako raztegneva čas, da minejo vsaj tri urce, potem pa hop v posteljo. Sedaj sva nekaj dni vadili, da sva se obe vlegli na posteljo in je po pol ure celo zaspala brez, da bi jo nosila, toda seveda je morala zraven tudi mami spati user posted image user posted image user posted image . Tudi zvečer smo sedaj že parkrat prakticirali, da smo se vsi trije ob 9h spravili v posteljo in skupaj zaspali, madonca je bila doooolga noč user posted image . Ni kaj, počasi bo treba naša gospodično odvaditi uspavanja na rokah, čeprav je res, da zaspi v 5-10 minutah, tako da ni neke panike. Ful jo uspava glasba, ki sem si jo posnela za porod: naravni zvoki pragozda, reke, ptičkov, čričkov ... ob tem spi tudi po 2h kot polh user posted image .
Drugače veselo plazimo, se ob opori postavljamo na noge, že znamo kot veliki splezati na najino posteljo (jo imava čisto pri tleh), toda navzdol še ne gre čisto, je enkrat očiju padla na nos user posted image in ima od takrat rešpekt, ne upa več sama, pride do roba in se jezi user posted image . V glavnem naša mucka je očitno vse nadoknadila, kar je zamujala in se zna zgoditi, da bo že pred enim letom shodila. Če ne, pa tudi ok, važno, da gre v svojem ritmu user posted image .

hrana - Ni kaj, Ela hoče na vsak način jesti sama in moram jo pohvaliti, da zelo lepo je, počasi, nič ne paca naokoli, tako lepo si nese makaron v usta, bravo Ela user posted image user posted image user posted image . Toda vsega pa ne more jesti sama, zato potem mami zastonj kuha (beri poje sama user posted image ), potem pa čez flaška. Včasih za nič na svetu noče na žlico, ali sama ali flaška. Madonca ta naša trmulja - mamica je izumila nov super izraz TRMULJA, ki mi je strašansko všeč user posted image user posted image user posted image . Žlica je pa svekakor ok, ko gre za jogurt ali puding, te zmaže kot keks user posted image . Itak pa mora vse poskusiti, tako da ji dam mandeljne (seveda jih jaz prej v ustih zmeljem), suhe slive ... ni da ni user posted image . Pa zelo rada pije razne 100% sokove, smo nabavili od Alnature jabolko/mango, potem enega iz jabolka in rdeče pese (tudi to pije veselo user posted image ), hruška ... na sploh sadje ima zelo rada, samo da sliši, da grizem jabolko, prileti do mene, da ji dam user posted image . Zelenjava ji ne diši najbolj, tako da računam, da bo bolj aktualna, ko bo že znala sama jesti z žličko.

Nič, vas grem še malo prebrat, pa se tipkamo, upam da pogosteje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.2.2010 10:40:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Blueyes - Čestitke za pregled in mere user posted image . Oo, pa greste že k zobarju, pridni sta user posted image . Mi se bomo tudi morali počasi naročiti, saj ima spodnja dva zobka že konkretna.

hvala... ja, jutr ma zobarja.. me prov zanima kako bo.. najbrž polno rjovenja user posted image  drgač pa zdej 2 dni ne spimo, je mela vročino - še novi zobki prhajajo... lče prov vidim tokdat obe spodnji dvojki.. skratka pestro user posted image

In kako je bilo? Čakam poročilo user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.2.2010 10:42:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dannnn

no nevem če se me še sploh spomnite..se vas pač trudim vsake toliko časa mal prebrat, saj mi ob dveh sončkih to ne uspe ravno pogosto...

sem pa opazila, da ste naju spet odstranile iz seznama..user posted image

pa še naši podatki iz zadnje posvetovalnice ...ki sva jo imela  9.2. (pri 9,5mes)
teža 8200g, višina 72 cm
naslednji pregled pa imava 20.4.

se vam še kaj oglasim..

Lepo, da si se oglasila user posted image . Bravo za mere, pa se pritihotapi še kaj user posted image .

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.2.2010 10:43:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ntaša

najprej en pozdrav vsem,po zelo dolgem času.user posted image mal sem kar pozabla na forum tok se nam dogaja. naš Miha je že pravi korenjakuser posted image .Še malo pa bomo pihal prvo svečko. Vidim, da ste zelo pridne in da kar fajn klepetate.Tukaj je še nekaj podatkov od našga fanta .9.mesec ; 8700g in 69 cm. nekaj slikc pa je v albumu.LPuser posted image

Bravo za mere in čestitke vnaprej za prvo svečko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ntaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.2.2010 10:45:42   
Anonimen

Pozdravček tudi od naju!

Se kar nekaj časa nisem javila tukaj na RR, šele danes sem po ne vem kolikem času spet malce pokukala na naš forum. Smo zadnja dva tedna bili namreč bolančki. Najprej se je lotilo mene, pol je zbolel še Jakob, ta teden pa še moj user posted image . Sedaj smo že kar vredu, le še noski nam nagajajo ali bolje rečeno smrčki, ki se skrivajo noter.

Vidim, da ste se kar razpisale. BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas morem še malce prebrt za nazaj.

Oooo, pozdravljena user posted image . Jao za bolezen, važno da ste že ok. Ni kaj, zima je tak čas, ko je skoraj vedno nekaj user posted image . Jaz trkam, ker smo zares zelo zdravi, razen šeste bolezni in ene viroze na začetku smo ok user posted image user posted image user posted image . Bom raje kar tiho, da ne prikličem hudiča k bajti user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.2.2010 10:47:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Da vas še jaz malo pozdravim,mi smo kar ok,danes imava s Karolino fth,vendar mislim,da nama ne bo treba več hodit,ker že sama vstane in s pomočjo naredi tudi že kak korak,je prava frajlica že ,pri nas se ostali kar tepejo zanjo,kdo jo bo čuval,se z njo igral....

Ste kaj poslušale po tv in gledale preverjeno,kaj se je zgodilo v vrtcu Jarše,no to je moj vrtec,sem kr vesela da dajem odpoved,edino smili se mi ravnateljica,ki je moja dobra prijateljica in ker je hotela rešit zadevo,pa so jo sedaj mediji čist poteptali,starši so baje res tečni,samo za to vzg.pa nimam besed,ker jo tud poznam dobr,groza.

Jeah za Karolinco, da tako super napreduje user posted image user posted image user posted image . Kako pa kaj tvoje srček? user posted image Nič nisi javila.

Tv pa mi nimamo, tako da ne vem, za kaj je šlo. Kaj pa je bilo?

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.2.2010 10:48:55   
Anonimen

Punce kok sem srečna!

Jakob se je danes začel plaziti naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda, če ga je pa mikal mamin copat. V nedeljo se je pa 1. vsedel.

Bravo Jakob!!!!

Bravo Jakob! user posted image user posted image user posted image Vidiš, tako to gre: najprej ne veliko, potem pa vse v par dnevih user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da je Ela podobne sorte. Prej nič, zdaj bi pa rada kar hodila user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.2.2010 10:53:35   
Anonimen
Nalini - Da ne citiram tvoje dolgega posta (kdo se oglaša user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ):
Super za pogumno preživeto virozo user posted image . Postavljanje na nogice je tudi pri nas podobno, čeprav ne ob kavču (tam edino, če jo jaz postavim), ampak ob najini postelji, ki je nizka, pa ob meni, pa ob steni, pa ob kuhinji ... user posted image user posted image user posted image Iste fore ima, da kar z eno roko, potem pa nekaj zagleda in bi se gospodična kar spustila user posted image user posted image user posted image . Je pa zanimivo, da če jo pa primem pod pazduhami, da bi stala, pa noče, se pa kar sesede. Ni kaj, sama hoče, tako kot vse, jao meni user posted image user posted image user posted image . Pa kako fajn za dojenje, madonca ti zavidam user posted image . Držim pesti, da do septembra ne bo neke fajn službe user posted image , potem pa naj pride vrtec in služba hkrati user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.2.2010 10:55:02   
Anonimen
Ja itak, da se pogovarjam sama s sabo user posted image  user posted image  user posted image . Babnice dol iz FB  user posted image in hitro še kaj sem prit user posted image .

Lep petek user posted image , še lepši vikend user posted image user posted image user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.2.2010 11:51:37   
sonček85
Če katera potrebuje DM kupone  naj mi piše,veljajo do 31.3.2010

Maybelline kremni puder cena 10,95 s popoustom 5,47
Nivea gel za umivanje baby 250ml prihranek 0,90€
2x Hipp baby negovalna otroška krema za obraz in telo 75ml prihranek 0,50€(za vsakega)
Bubchen otroško vlažilno mleko za telo 200ml prihranek 1,00€
Nivea baby nežno negovalno mleko za telo 200ml  prihranek 0,90€Weleda baby krema iz ognjiča 75ml prihranek 1,00€
NUK 25% popust na celoten nakup
TOSAMA 25% popust na celoten nakup
Johnson's olje za lahko noč 200ml  prihranek 0,70€
Balea ognjičeva krema 150ml prihranek 0,68€
Kinder keks od 8m dalje 150g prihranek 0,50€

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.2.2010 13:10:40   
nmagk
Evo šla sem dol iz fb-ja.
Ja prav imaš nalini ravnateljica bi morala malo drugače odreagirat,samo ima pa zvezane roke,saj bodo sankcije zoper te vzg.samo ne gre to kar tako na hitro,se pa popolnoma strinjam nasilja ne bi smelo bit,niti matretiranja otrok,samo žal ene vzgojiteljice niso za to delo in sem se že velikokrat vprašala zakaj so sploh to postale,če takoj izgubijo živce.

No midve s Karolino sva bile včeraj na fth in je veliko bolje,sedaj imava 16.3.pregled v razvojni in potem še fth,mi je pa rekla naj kljub temu,da imam malo možnosti,kar oddam za podaljšanje porodniške,potem kar bo pa bo,men je tako vseeno,glede službe.
Mamo pa virozo,bruhanje driska,najprej Matic,včeraj Grega,danes Ana.....upam,da jo ne dobi tamala.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.2.2010 16:09:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.2.2010 16:10:22   
Blueeyes

Punce kok sem srečna!

Bravo Jakob!!!!

Bravo Jakob! user posted image user posted image user posted image Vidiš, tako to gre: najprej ne veliko, potem pa vse v par dnevih user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da je Ela podobne sorte. Prej nič, zdaj bi pa rada kar hodila user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  naša se je tud že začela... zdej se še v postelji poskuša dvignit, sam ji še ne uspe. se kr prevrne.. ampak bo tud to kmalu pogruntala kako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.2.2010 16:11:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Evo šla sem dol iz fb-ja.
Ja prav imaš nalini ravnateljica bi morala malo drugače odreagirat,samo ima pa zvezane roke,saj bodo sankcije zoper te vzg.samo ne gre to kar tako na hitro,se pa popolnoma strinjam nasilja ne bi smelo bit,niti matretiranja otrok,samo žal ene vzgojiteljice niso za to delo in sem se že velikokrat vprašala zakaj so sploh to postale,če takoj izgubijo živce.

No midve s Karolino sva bile včeraj na fth in je veliko bolje,sedaj imava 16.3.pregled v razvojni in potem še fth,mi je pa rekla naj kljub temu,da imam malo možnosti,kar oddam za podaljšanje porodniške,potem kar bo pa bo,men je tako vseeno,glede službe.
Mamo pa virozo,bruhanje driska,najprej Matic,včeraj Grega,danes Ana.....upam,da jo ne dobi tamala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še tukaj, pocajtajte se.. vam pošiljamo poljubčke

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.2.2010 18:40:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.2.2010 12:49:09   
Blueeyes
ja kje pa ste vse dons?? a ker dežuje ste pa vse še v poležavanju in crkljanju???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.2.2010 13:38:28   
veronikab
Blue pri nas je začelo že snežiti. Pri vas verjetno tudi.user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.2.2010 7:55:55   
Nalini
pri nas je še sonček ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.2.2010 14:30:17   
detelja

Ja itak, da se pogovarjam sama s sabo user posted image  user posted image  user posted image . Babnice dol iz FB  user posted image in hitro še kaj sem prit user posted image .

Lep petek user posted image , še lepši vikend user posted image user posted image user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

ne ne, ne pogovarajš se sama sabo...jaz vedno pridem vse prebrat, ampak včasih ne utegnem odpisat...sicer pa moj skoz pravi, da to je edina komunikacija s pametnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ko se meniš sam sabo)....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.2.2010 14:32:18   
detelja
aja, mi pa imamo v četrtek sestanek glede vrtca...15.3. pa začenmo...mi je kar vroče...16.3. imamo prelged v razvojni...

user posted image user posted image user posted image tiste katere imate že otroke v vrtcu me zanima na kak način je pri vas urejen prevzem otroka...a prideš po otroka pa dajo komur koli, ali kaj preverjajo, moraš zjutraj povedat, če ne poveš in pozneje ne pokličeš ga ne dobi drug itd...upam, da razumete kaj mislim...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.2.2010 9:16:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

aja, mi pa imamo v četrtek sestanek glede vrtca...15.3. pa začenmo...mi je kar vroče...16.3. imamo prelged v razvojni...

user posted image user posted image user posted image tiste katere imate že otroke v vrtcu me zanima na kak način je pri vas urejen prevzem otroka...a prideš po otroka pa dajo komur koli, ali kaj preverjajo, moraš zjutraj povedat, če ne poveš in pozneje ne pokličeš ga ne dobi drug itd...upam, da razumete kaj mislim...

jaz ga imam pri tašli tko da pri nas ve kdo je kdo

Je pa drugače tako da ti morajo dati vzgojiteljice en papir kamor napišeš kdo lahko otroka prevzame.Vem da je iblo tako pri prejšnjem fantu in sem bila jaz tudi gor napisanan ker drugače mi ga nebi dale.In mislim ,da je tako prav

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.2.2010 10:52:26   
Pat74
Detelja ob sprejemu si najbrž izpolnila en kup listov, kjer je bilo tudi vprašanje, kdo bo prihajal po otroka, če še nisi, pa boš.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?