Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:56:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O moj bog, grlo me ful boli. Jana bojim se, da se bo tvoja ˝napoved˝ gnojne angine uresničila. Sam jaz ne smem zboleti, ker imamo grozno štalo na šihtu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:02:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vam nisem povedla da so bili v soboto pri nas Edina, Anja Tia in možek. kak smo se fajn ujeli, pa tamala dva .. ko je bilo treba domov, sta najbolj norela.. res super je bilo, le prekratko. Anja Tia je tako velika damica že.. suzy še vi ste manjkali pa bi bilo še bolj pestro..res škoda ker nista prišle.. pa veš, da sem mela že telefon v roki, da te pokličem?! pol smo si pa premislili, pa smo šli k mojim v vinograd. smo se vsaj malo razgibali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:15:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vam nisem povedla da so bili v soboto pri nas Edina, Anja Tia in možek. kak smo se fajn ujeli, pa tamala dva .. ko je bilo treba domov, sta najbolj norela.. res super je bilo, le prekratko. Anja Tia je tako velika damica že.. suzy še vi ste manjkali pa bi bilo še bolj pestro..res škoda ker nista prišle.. pa veš, da sem mela že telefon v roki, da te pokličem?! pol smo si pa premislili, pa smo šli k mojim v vinograd. smo se vsaj malo razgibali. joj škoda.. pa sej bi se pri nas tud razgibali, sicer ne po vinogradu, ampak po travniku .. Mogoče pa mi uletimo v kratkem, ko bomo šli še v Konjice tiste živalce gledat v tisto vrtnarstvo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:26:06
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro/dan Z Gregorjem sva že opravila pri alergologinji. Oddala sem ga v vrtcu, sebi pa sem naredila kavo Moram vam povedati, da smo včeraj dobili našo novo štirikolesno pridobitev - astre nimamo več, smo pa zato zdaj v klubu kombistov Bom dala v kratkem kako fotko gor, da boste videle, kako to izgleda Velika zahvala gre nini7 oz. njenemu , ki je res en super človek, kapo dol Nina, vidiš, sploh ni bilo treba čakat niti do najinega RD suzy85 je postregla s kavico, jaz pa vam častim tole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:30:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vam nisem povedla da so bili v soboto pri nas Edina, Anja Tia in možek. kak smo se fajn ujeli, pa tamala dva .. ko je bilo treba domov, sta najbolj norela.. res super je bilo, le prekratko. Anja Tia je tako velika damica že.. suzy še vi ste manjkali pa bi bilo še bolj pestro..res škoda ker nista prišle.. pa veš, da sem mela že telefon v roki, da te pokličem?! pol smo si pa premislili, pa smo šli k mojim v vinograd. smo se vsaj malo razgibali. joj škoda.. pa sej bi se pri nas tud razgibali, sicer ne po vinogradu, ampak po travniku .. Mogoče pa mi uletimo v kratkem, ko bomo šli še v Konjice tiste živalce gledat v tisto vrtnarstvo.. pridite!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:30:46
|
|
|
|
suzy85
|
a se katera spozna na amazon.com?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:31:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro/dan Z Gregorjem sva že opravila pri alergologinji. Oddala sem ga v vrtcu, sebi pa sem naredila kavo Moram vam povedati, da smo včeraj dobili našo novo štirikolesno pridobitev - astre nimamo več, smo pa zato zdaj v klubu kombistov Bom dala v kratkem kako fotko gor, da boste videle, kako to izgleda Velika zahvala gre nini7 oz. njenemu , ki je res en super človek, kapo dol Nina, vidiš, sploh ni bilo treba čakat niti do najinega RD suzy85 je postregla s kavico, jaz pa vam častim tole: za hitro opravljen pregled in nov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:34:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin@ zakaj ni priporočljivo spiranje ušes? Saj se ne gre toliko za to, da ne bi bilo priporočljivo. Samo eni prehitro odredijo ta "poseg", če smem tako reči, namesto, da bi prej poskusili z bolj neinvazivnimi metodami. Redko imajo namreč malčki tako zamašena ušesa oz. tako trdovratne zamaške, da se ne bi dalo raztopiti zastalega masla z oljem. Samo nekaterim zdravnikom manjka potrpljenja s tem. Izpiranje ušes pride bolj v poštev pri odraslih, pri katerih se tvorijo dejansko tako trdi zamaški, da jih nikakor ne raztopiš. Primer: moj je imel v enem ušesu tak zamašek. Najprej mu je zdravnik predpisal A-Cerumen za raztapljanje le-teh, šele potem ko res s tem ni šlo, mu jih je izpral. Zakaj bi torej otroke po nepotrebnem mučili, če se še pri odraslih bolj potrpežljivo ravna? Moje osebno mnenje.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.3.2010 9:36:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:35:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a se katera spozna na amazon.com? Jaz žal ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:37:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vam nisem povedla da so bili v soboto pri nas Edina, Anja Tia in možek. kak smo se fajn ujeli, pa tamala dva .. ko je bilo treba domov, sta najbolj norela.. res super je bilo, le prekratko. Anja Tia je tako velika damica že.. suzy še vi ste manjkali pa bi bilo še bolj pestro..res škoda ker nista prišle.. za prijetno druženje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:38:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy mi smo tudi imeli stanovanje v razsulu (beri pasje dlake in ostalo), pa se je moj dragi zjutraj potrudil in celo stanovanje v red spravil. Mene je pa zgrabilo v grlu, komaj govorim in požiram. Z Galom je bolje, oči so dobro, zdaj zelo kašlja, saj mu sirup Prospan zelo pomaga, ampak važno, da vsaj spimo. Včeraj je spal od 7. zvečer do 6.30 zjutraj. Jana ful dobre hlače v Hoferju , zakaj pa slabe izkušnje? isto se je dogajalo meni , zato sem ti zadnjič napisala, da sem potem dobila gnojno angino.. upam da je ti ne boš.. Slabe izkušnje v to smer sem mislila, ker ko sem ob 8h prišla pred trgovino in not, ni bilo niti ene trenerkice takrat več, vse so razgrabili..jst pa ne maram gužve.. raje dam malo veš cvenka in kupim v miru. Joj, tudi meni ne paše tista gneča Se že danes psihično pripravljam, da bom šla jutri tja po copatke...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:38:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je že v varstvu, jst pa naprej za računalnik. včeraj sem poslala mentorici dispozicijo v pregled, zdaj pa moram samo nekaj stvari popraviti in jo lahko oddam. super! je pa res ful hitra mentorica! mail sem ji poslala včeraj okrog 13. ure, zvečer ob 20.30 sem mela že odgovor. pri nekaterih to traja cel teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:40:12
|
|
|
|
suzy85
|
mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:40:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! danes je Tilen jokal,ko sem ga oddala .Očitno ni bil razpoložen.Pa saj ga bodo hitro pomirile.Jaz bom pa očitno diplomirala iz njegovega spanja .Danes smo super spali,ker je dobil manj alergeno mleko.Bomo videli sedaj,če je mogoče vzrok v temu.Da ga je zvijalo po prejšnjem mleku.Zadnjič ga 14 dni tudi povohal ni,pa smo spali kot hrčki,potem pa se je spet zvijal,ko je začel piti mleko.Pa včeraj se ni nič praskal.Saj ni nujno,da je alergija,lahko da mu samo ne paše. Katero mleko mu pa zdaj daješ? Sem šla včeraj v stroške zase in sem si v Hoferju kupila 3 majice za 6 eur,danes mi bo pa kolegica zrihtala 3 hlače,bolj trenirka varianta,samo raven kroj po 5 eur za ene.Moram si malo nove garderobe omislit za fajn nakupe. Sedaj si grem pa barvo vržt na glavo,potem pa pridem pogledat,če je že katera vstala Ah, ne omenjaj barve... moj narastek kar kriči po njej Sovražim te dolge grive farbat! Če jih ne bi, bi bila pa čisto siva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:42:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej zadnjič ko je bilo tako toplo, sem bla tud jst zunaj samo v flisu in brezrokavnik čez..ampak le na sončku Ja, mi smo bili za vikend vsi v termoflisih in brezrokavnikih, je bilo tako fino toplo in sonček... Pa poglejte tole vremensko: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/napoved.html
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:42:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O moj bog, grlo me ful boli. Jana bojim se, da se bo tvoja ˝napoved˝ gnojne angine uresničila. Sam jaz ne smem zboleti, ker imamo grozno štalo na šihtu. Pa menda ja ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:45:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej A NUK jo ima? Eh, vidim v cobissu, da je nima Škoda, ker kolegičin sin tam dela in se marsikaj da dobiti.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.3.2010 9:48:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:46:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej A NA E-BAYU JE NE MOREŠ NAROČIT?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:49:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej A NUK jo ima? Eh, vidim v cobissu, da je nima Škoda, ker kolegičin sin tam dela in se marsikaj da dobiti. ne, kot si videla, jo imata samo FF in Pedagoški inštitut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:50:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Katero mleko mu pa zdaj daješ? milumil HA3 A ima Gregi kakšno alergijo?Sem kaj spregledala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:51:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej A NA E-BAYU JE NE MOREŠ NAROČIT? nisem našla niogar, ki bi pošiljal mednarodno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:53:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy mi smo tudi imeli stanovanje v razsulu (beri pasje dlake in ostalo), pa se je moj dragi zjutraj potrudil in celo stanovanje v red spravil. Mene je pa zgrabilo v grlu, komaj govorim in požiram. Z Galom je bolje, oči so dobro, zdaj zelo kašlja, saj mu sirup Prospan zelo pomaga, ampak važno, da vsaj spimo. Včeraj je spal od 7. zvečer do 6.30 zjutraj. Jana ful dobre hlače v Hoferju , zakaj pa slabe izkušnje? isto se je dogajalo meni , zato sem ti zadnjič napisala, da sem potem dobila gnojno angino.. upam da je ti ne boš.. Slabe izkušnje v to smer sem mislila, ker ko sem ob 8h prišla pred trgovino in not, ni bilo niti ene trenerkice takrat več, vse so razgrabili..jst pa ne maram gužve.. raje dam malo veš cvenka in kupim v miru. Joj, tudi meni ne paše tista gneča Se že danes psihično pripravljam, da bom šla jutri tja po copatke... jaz se grem tudi jutri basat,pa še v Interspar po kotalke za mala dva,da bomo malo športal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:54:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi zna katera pomagati? rada bi naročila tole knjigo restoring harmony, pa so vse knjige v ZDA, prodajalci pa ne pošiljajo mednarodno. v slo je ena izposojena za nedoločen čas , druga pa do konc marca, jst bi jo pa rabla čim prej A NUK jo ima? Eh, vidim v cobissu, da je nima Škoda, ker kolegičin sin tam dela in se marsikaj da dobiti. ne, kot si videla, jo imata samo FF in Pedagoški inštitut Pišuka, škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:55:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Katero mleko mu pa zdaj daješ? milumil HA3 A ima Gregi kakšno alergijo?Sem kaj spregledala? Potrjene alergije nima. Samo sva danes z alergologinjo debatirali o trdovratnem izpuščaju, ki ga vsake toliko dobi po licih in te zadeve so znak alergije, samo vedi potem kakšne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 9:56:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči [jaz se grem tudi jutri basat,pa še v Interspar po kotalke za mala dva,da bomo malo športal tilen zna že kotalkat ?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?