Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 8:39:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala špelin@, sem že pojedla en krof, ki mi ga je poslala tašča in spila zelen čaj, a mi ne bi blo problem še kaj spravit v želodec. Danes imam govorilne ure ob 12:00 in popoldne roditeljski sestanek za Gašperja. To bo pestro No, potem imaš tudi ti pester dan. Jaz grem najprej ob 10h z Gregorjem na kontrolo k P zaradi razbite glave, potem imam popoldne govorilne za malo piko, zvečer pa še gledat nastop velike pike. Jutri imava z malim ob 8h alergologa. Pa obvezno se moram danes ali jutri zvleči do knjižnice, drugače bo zamudnina!!! Ej, dobro opravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 8:47:22
|
|
|
|
kasso
|
Tudi ti dobro opravi. Zdej pa moram v PO, tako da bo dan hitro minil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 9:09:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Še kdo diha tu gor? S sredine druge strani sem nas potegnila Ja jst, dobro jutro jst tud, jst tud komaj čakam na večer, ker gremo gledat stand up komedijo Čefurji raus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 9:49:38
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Jaz sem že iz nabave,saj je bil hladilnik prazen. Cel Kranj sem obletala,pa nikjer še nimajo pvc lopatk za otroke .naša dva eno imata,pa se ves čas cufata zanjo,pa še ta se je polomila. Tilen je šel danes spet z veseljem v vrtec.Še dobro,da se hitro navadi na nove ljudi. Kasso in Špelin@...dobro opravita Jana...kako je Nejc?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:20:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Jaz sem že iz nabave,saj je bil hladilnik prazen. Cel Kranj sem obletala,pa nikjer še nimajo pvc lopatk za otroke .naša dva eno imata,pa se ves čas cufata zanjo,pa še ta se je polomila. Tilen je šel danes spet z veseljem v vrtec.Še dobro,da se hitro navadi na nove ljudi. Kasso in Špelin@...dobro opravita Jana...kako je Nejc? Presenetljivo dobro.. Sem ga včeraj in predvčerajšnjim za hec še zvečer namazala z mat.dušico in je lepo spal celo noč.. zjutraj tudi ni fejst kašljal, gre na bolje.. očka je tudi manj vneta, upam da ne bodo šli danes ven v vrtcu.. Lopatk imamo pa mi od tini mini do une pol metrske.. groza vsepovsod jih je polno, pa grabljic... A boš šla v četrtek v Hofer? jst imam tako slabo izkušnjo, da mi sploh ni tja za hodit, bi pa imela nekaj..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:27:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Jaz sem že iz nabave,saj je bil hladilnik prazen. Cel Kranj sem obletala,pa nikjer še nimajo pvc lopatk za otroke .naša dva eno imata,pa se ves čas cufata zanjo,pa še ta se je polomila. Tilen je šel danes spet z veseljem v vrtec.Še dobro,da se hitro navadi na nove ljudi. Kasso in Špelin@...dobro opravita Jana...kako je Nejc? Presenetljivo dobro.. Sem ga včeraj in predvčerajšnjim za hec še zvečer namazala z mat.dušico in je lepo spal celo noč.. zjutraj tudi ni fejst kašljal, gre na bolje.. očka je tudi manj vneta, upam da ne bodo šli danes ven v vrtcu.. da je bolje Lopatk imamo pa mi od tini mini do une pol metrske.. groza vsepovsod jih je polno, pa grabljic... Tamalih je tudi pri nas polno,rabim pa večje A boš šla v četrtek v Hofer? jst imam tako slabo izkušnjo, da mi sploh ni tja za hodit, bi pa imela nekaj.. Če ne bodo ušpičene prekle dol letele,bom šla A kaj rabiš? sem pa gledala Lidlovo reklamo,imajo pa od ponedeljka cel kup akcij,npr.lesene sestavljanke,ki so trenutno prinas najbolj zanimive Pa rabim novo tipkovnico,ker mi preslednica ves čas not ustaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:29:54
|
|
|
|
tilči
|
Danes sem šla v Mullerja po manj alergeno mleko.Zadnjič Tilen14 dni tud povohal ni mleka,je bilo vse ok,sedaj ko ga pa spet pije,se pa ves čas praska po glavi in je nemiren ponoči.danes mu bomdala claritine,da bo vsaj spal Moram reči P za napotnico za ponovno testiranje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:30:59
|
|
|
|
jana81
|
tole bi imela za Nejca. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_15033.htm številko 98 z nastavljivimi naramnicami.. če slučajno dobiš..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:39:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tole bi imela za Nejca. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_15033.htm številko 98 z nastavljivimi naramnicami.. če slučajno dobiš.. Se bom šla grebst A si vidla,jih bodo imeli tudi v Lidlu,samo z nastavljivim pasom po 4,99eur?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:50:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tole bi imela za Nejca. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_15033.htm številko 98 z nastavljivimi naramnicami.. če slučajno dobiš.. Se bom šla grebst A si vidla,jih bodo imeli tudi v Lidlu,samo z nastavljivim pasom po 4,99eur? A RES? kdaj pa? mi daš link?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 10:58:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tole bi imela za Nejca. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_15033.htm številko 98 z nastavljivimi naramnicami.. če slučajno dobiš.. Se bom šla grebst A si vidla,jih bodo imeli tudi v Lidlu,samo z nastavljivim pasom po 4,99eur? A RES? kdaj pa? mi daš link? http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_9778.htm aha hvala.. takih ima pa že dosti.. tele na naramnice so mi pa ful carske..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 16:33:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole se Tilen stiska k bivši vzg: takole ga pa nejc previja:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 20:00:34
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole se Tilen stiska k bivši vzg: takole ga pa nejc previja: Iiiii kakšne pustne šeme, mega so Kasso bravo za Petjo, tudi peto ni slabo mesto. Suzy mi smo tudi imeli stanovanje v razsulu (beri pasje dlake in ostalo), pa se je moj dragi zjutraj potrudil in celo stanovanje v red spravil. Mene je pa zgrabilo v grlu, komaj govorim in požiram. Z Galom je bolje, oči so dobro, zdaj zelo kašlja, saj mu sirup Prospan zelo pomaga, ampak važno, da vsaj spimo. Včeraj je spal od 7. zvečer do 6.30 zjutraj. Sicer pa hvala punce za nasvet o zamenjavi P. Danes sem zaradi gužve v službi pozabila Gala peljati na kontrolo , ampak se tolažim, da je bolje, da ne greva še zdaj, da se mi ne naleže še kaj hujšega. Bom videla kakšno bo stanje. Špelin@ zakaj ni priporočljivo spiranje ušes? Pa hvala za nasvet, bom definitivno vztrajala na drugačnih metodah, kot da se držim nasveta dežurnega zdr. kot pijanc plota. Sem mu la hvaležna za pregled in dobro zdravljenje. Jana ful dobre hlače v Hoferju , zakaj pa slabe izkušnje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 20:08:31
|
|
|
|
aurora28
|
O moj bog, grlo me ful boli. Jana bojim se, da se bo tvoja ˝napoved˝ gnojne angine uresničila. Sam jaz ne smem zboleti, ker imamo grozno štalo na šihtu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 2.3.2010 20:41:24
|
|
|
|
aurora28
|
Če ni nobene, pa grem spat. lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:28:01
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:31:20
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! danes je Tilen jokal,ko sem ga oddala .Očitno ni bil razpoložen.Pa saj ga bodo hitro pomirile.Jaz bom pa očitno diplomirala iz njegovega spanja .Danes smo super spali,ker je dobil manj alergeno mleko.Bomo videli sedaj,če je mogoče vzrok v temu.Da ga je zvijalo po prejšnjem mleku.Zadnjič ga 14 dni tudi povohal ni,pa smo spali kot hrčki,potem pa se je spet zvijal,ko je začel piti mleko.Pa včeraj se ni nič praskal.Saj ni nujno,da je alergija,lahko da mu samo ne paše. Sem šla včeraj v stroške zase in sem si v Hoferju kupila 3 majice za 6 eur,danes mi bo pa kolegica zrihtala 3 hlače,bolj trenirka varianta,samo raven kroj po 5 eur za ene.Moram si malo nove garderobe omislit Sedaj si grem pa barvo vržt na glavo,potem pa pridem pogledat,če je že katera vstala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:33:24
|
|
|
|
suzy85
|
še vse spite? eva je že v varstvu, jst pa naprej za računalnik. včeraj sem poslala mentorici dispozicijo v pregled, zdaj pa moram samo nekaj stvari popraviti in jo lahko oddam. super! je pa res ful hitra mentorica! mail sem ji poslala včeraj okrog 13. ure, zvečer ob 20.30 sem mela že odgovor. pri nekaterih to traja cel teden sem pa opazla, kako se nekateri že spomladansko oblačijo. zunaj je 4°C, pa hodijo nekateri že v samih jopcah okrog. mene brez bunde ne dobijo nikamor!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:47:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy mi smo tudi imeli stanovanje v razsulu (beri pasje dlake in ostalo), pa se je moj dragi zjutraj potrudil in celo stanovanje v red spravil. Mene je pa zgrabilo v grlu, komaj govorim in požiram. Z Galom je bolje, oči so dobro, zdaj zelo kašlja, saj mu sirup Prospan zelo pomaga, ampak važno, da vsaj spimo. Včeraj je spal od 7. zvečer do 6.30 zjutraj. Jana ful dobre hlače v Hoferju , zakaj pa slabe izkušnje? isto se je dogajalo meni , zato sem ti zadnjič napisala, da sem potem dobila gnojno angino.. upam da je ti ne boš.. Slabe izkušnje v to smer sem mislila, ker ko sem ob 8h prišla pred trgovino in not, ni bilo niti ene trenerkice takrat več, vse so razgrabili..jst pa ne maram gužve.. raje dam malo veš cvenka in kupim v miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:47:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O moj bog, grlo me ful boli. Jana bojim se, da se bo tvoja ˝napoved˝ gnojne angine uresničila. Sam jaz ne smem zboleti, ker imamo grozno štalo na šihtu. upam da te ne bo položilo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:48:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! danes je Tilen jokal,ko sem ga oddala .Očitno ni bil razpoložen.Pa saj ga bodo hitro pomirile.Jaz bom pa očitno diplomirala iz njegovega spanja .Danes smo super spali,ker je dobil manj alergeno mleko.Bomo videli sedaj,če je mogoče vzrok v temu.Da ga je zvijalo po prejšnjem mleku.Zadnjič ga 14 dni tudi povohal ni,pa smo spali kot hrčki,potem pa se je spet zvijal,ko je začel piti mleko.Pa včeraj se ni nič praskal.Saj ni nujno,da je alergija,lahko da mu samo ne paše. Sem šla včeraj v stroške zase in sem si v Hoferju kupila 3 majice za 6 eur,danes mi bo pa kolegica zrihtala 3 hlače,bolj trenirka varianta,samo raven kroj po 5 eur za ene.Moram si malo nove garderobe omislit Sedaj si grem pa barvo vržt na glavo,potem pa pridem pogledat,če je že katera vstala jst tud grem danes k frizerju .. bravo za celonočno spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:48:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še vse spite? eva je že v varstvu, jst pa naprej za računalnik. včeraj sem poslala mentorici dispozicijo v pregled, zdaj pa moram samo nekaj stvari popraviti in jo lahko oddam. super! je pa res ful hitra mentorica! mail sem ji poslala včeraj okrog 13. ure, zvečer ob 20.30 sem mela že odgovor. pri nekaterih to traja cel teden sem pa opazla, kako se nekateri že spomladansko oblačijo. zunaj je 4°C, pa hodijo nekateri že v samih jopcah okrog. mene brez bunde ne dobijo nikamor! ne ne. ne spimo.. sem morala mojga na šiht peljat, da imam avto za k frizerju, ker dela do 18h danes.. tale tvoja mentorca je pa res hitra, verjetno je vidla kako si pridna pri izpitih in ve da bi rada čimprej diplomirala. ej zadnjič ko je bilo tako toplo, sem bla tud jst zunaj samo v flisu in brezrokavnik čez..ampak le na sončku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:50:45
|
|
|
|
jana81
|
aja vam nisem povedla da so bili v soboto pri nas Edina, Anja Tia in možek. kak smo se fajn ujeli, pa tamala dva .. ko je bilo treba domov, sta najbolj norela.. res super je bilo, le prekratko. Anja Tia je tako velika damica že.. suzy še vi ste manjkali pa bi bilo še bolj pestro..res škoda ker nista prišle..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.3.2010 8:55:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še vse spite? eva je že v varstvu, jst pa naprej za računalnik. včeraj sem poslala mentorici dispozicijo v pregled, zdaj pa moram samo nekaj stvari popraviti in jo lahko oddam. super! je pa res ful hitra mentorica! mail sem ji poslala včeraj okrog 13. ure, zvečer ob 20.30 sem mela že odgovor. pri nekaterih to traja cel teden sem pa opazla, kako se nekateri že spomladansko oblačijo. zunaj je 4°C, pa hodijo nekateri že v samih jopcah okrog. mene brez bunde ne dobijo nikamor! Jaz sem bundo zamenjala za flis,ampak samo če je sonce in če grem iz avta takoj noter,da nisem zunaj.Doma me pa zebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?