|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.3.2010 18:42:36   
*pupsa*
Tlele piše mal od popadkov pa narisani so kakšni so pravi pa kakšni premočni,....

shrani.si/f/R/D2/8x4gPXL/spremljenje-stanja-ploda.ppt

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
2.3.2010 18:44:32   
lunka1
*pupsa*, meni ne odpre te povezave user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
2.3.2010 18:47:28   
*pupsa*
napiši v Google iskalnik...velikost krivulje pri popadkih...pa ti bo vn vrglo nekje piše Diapozitiv 1 ....tisto odpri

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
2.3.2010 18:59:47   
lucika
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sem že marsikdaj napisala, da je tole s stanovanjem pri starših večinoma v glavi. koliko si vzameš do srca in to... ampak, ko se odločiš, da tako ne gre, POJDITE. ne vem sicer kje živite, in koliko je s stanovanjem pri vas stroškov..pri nas na štajerskem lahko dobiš lepo, novejše stanovanje, tam za cca. 200 eur, pa še enkrat toliko stroškov. je denar, a če ga imaš, da lahko daš, je vredno. itak pa je tako da se denar zapravi, tako ali drugače. prej ste ga tako, pol ga boste pa za komunalo in elektriko:) ampak, kot pravim, če si želite, je vredno.
ampak lenčy, pri tebi me skrbi, če tvoj ne menja službe, te bo isto pizdilo ,le na drugi lokaciji in dražje te bo prišlo...
nosečka, tvojo zgodbo pa tudi poznam. tašča je mojemu in sestri rekla, kdo si prvi zgornji štuk zrihta, tist ga bo imel. sta imela vsak svojo sobo, potem si je moj še dnevno izdelal, ko sem pa še jaz prišla, pa še kopalnico in nove parkete po celem. a on dogovor, kdo prvi naredi ni več veljal. sestra ni imela niti najmanjše volje, da kam spoka, še več, še širila se je, kje je le šlo. češ, umaknite stvari iz hodnika, tule si bom dala omaro s svojimi gatami...en dan sem znorela in se prijavila na listo za neprofitna stanovanje. sva ga dobila in se odselila. boli te, kaj si mislijo. glede na to, da nobenega nič ne boli, ko ti trpiš....5 let sva bila v najemu, zdaj smo v hiški. smo dobili zemljo od taiste tašče, ampak smo zdaj na svojem. 10 metrov stran od prejšnje hiše, pa ok. tašča mi sadi čebulice po moji trati, a ok, to so malenkosti....nikoli ni vse gladko... je pa res, če bi on denar, ki sva ga v zgornji štuk vložila, dala za stanovanje, bi zdaj bili v hiši brez kredita. toliko so cene zdaj zrastle, za tisti denar bi pa sigurno več kot pol stanovanja plačala. a ker človek ne ve...
jaz vama želim, da se lepo zmenite, probate odklopit, in da se za nazaj vidi, da je odločitev bila prava, kakršnakoli je. saj veste: na koncu je vse dobro. če ni, še ni konec.

ne vem, kaj si hotla s tem povedat, lahko razložiš? kako je pa stemi neprofitnimi stanovanji? aja naj povem še to-sj moj je hotu že rečt mojemu očetu za zemljo, pa js ne pustim, ker potem bo pa ves cajt tečnaru, kaj nama je dal, js pa tega ne mislm poslušat... si že raj drugje hišo kupim al pa stanovanje, definitivno pa ne bi šla v najem...

hotla sem povedat, da če je problem ata in tvoj ki dela pri njem...bo problem ostal, tudi če se odselite. torej druga lokacija, več denarja, isto sranje:( žal.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
2.3.2010 19:06:06   
lucika
jessy in muren, iskrene čestitke!!!!

evo, kje imate zdaj seznam, sem menda res sama sama sama sama sama sama sama sama na vrhu:(((((((

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
2.3.2010 19:22:52   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Bravo jessy, pa končno si dočakala in me s teboj, jupiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke celi družinici. Upam da ti je čajček kaj pomagal.

zoey a ti je kej napisala kak je bil porod?

Je samo napisala, da malinovc učinkuje, EA je pa najboljša pogruntavščina user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
2.3.2010 19:24:13   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

jessy čestitke user posted image user posted image user posted image , no pa je malinov čaj le pomagal user posted image

Ni pomagal, ker sem jaz še vedno tukaj user posted image user posted image user posted image

Ti boš pa naslednja user posted image user posted image user posted image

Lunka, ti si moja najboljša prijateljica, k mi take lepe stvari govoriš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
2.3.2010 19:27:58   
vekybel
zoey a boš ti naravno rodila? Jz bom pa ti povem da me je malo strah.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
2.3.2010 19:28:40   
zoey
Urša - ja, je v Bistri user posted image Za izrez trebuščka bo treba pa še počakat, ker nisem zadost pridna, da bi sama, lubi mi pa noče glave odrezat
Muren in Mama5 - user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke. Zdaj se pa lepo crkljajte.
Pa jaz bi tud takega expresnega user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 2.3.2010 19:36:49 >

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
2.3.2010 19:31:36   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zoey a boš ti naravno rodila? Jz bom pa ti povem da me je malo strah.

Sem želela, ampak so mi zaradi težav z očmi zdaj priporočili EA, ker če bo vaginalno, mi bojo sigurno delali vakum, ker ne smem pritiskat, ali pa CR v spinalnem bloku
Mene pa za1x ni še nič strah, ne preveč premišljevat o tem, oz. razmišljaj pozitivno. Bolelo bo sigurno, ampak jaz verjamem, da ko dobiš štručko v roke, takoj pozabiš user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
2.3.2010 19:42:06   
ursa_p

ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p.

Jaz sem bila v Ljubljani.

Zoey ... se mi je zdelo, da je tisti drevored Bistrin. No, cakamo na fotko. user posted image

Rozca ... iz prve roke vem, da sta ze doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.3.2010 19:42:47   
Anonimen
čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (Jessy, Muren, Mama5)

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.3.2010 19:56:41   
lenčy
zdj vas je pa že kr neki novih mamicuser posted image a bo kera kej seznam osvežila, da sploh vidim kdo je res zdj na vrstiuser posted image

< Sporočilo je popravil lenčy -- 2.3.2010 19:57:04 >

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
2.3.2010 20:03:36   
girl79
MUREN- čestitke za punčko....user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da si vse samo želimo tako ekspresnega poroda...

Sicer pa vidim, da so počasi začele malinovke rojevat, tako da še imam šanse, da ujamem 3.3., čeprav po mojem bo jutri zoey na vrsti ravno zato ker ji ta datum ni tako simpatičen kot enim parim nam drugim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
2.3.2010 20:06:45   
*pupsa*
Kok malinovega čaja je pa priporočljivo spit na dan...a ga lahk preveč?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
2.3.2010 20:09:12   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Sicer pa vidim, da so počasi začele malinovke rojevat, tako da še imam šanse, da ujamem 3.3., čeprav po mojem bo jutri zoey na vrsti ravno zato ker ji ta datum ni tako simpatičen kot enim parim nam drugim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, vzamem, sam da je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
2.3.2010 20:10:07   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Pol litrčka si ga lahko nudiš, 2 šalčki.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
2.3.2010 20:10:37   
girl79

na škatli piše da naj bi ga spil 2 šalci na dan, jaz ga običajno spijem samo eno, ampak po mojem tudi če ga kakšno več ne more biti preveč, ziher pa nisem...je pa itak vprašanje če to sploh kaj deluje, ampak jaz pravim da škodit verjetno ne more...

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
2.3.2010 20:10:47   
zoey
Kje je Zvezdici, rabimo seznamčke!!! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
2.3.2010 20:11:38   
zoey

na škatli piše da naj bi ga spil 2 šalci na dan, jaz ga običajno spijem samo eno, ampak po mojem tudi če ga kakšno več ne more biti preveč, ziher pa nisem...je pa itak vprašanje če to sploh kaj deluje, ampak jaz pravim da škodit verjetno ne more...

Jaz mislim, da mi je škodil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
2.3.2010 20:12:18   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ej, vzamem, sam da je user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja saj meni tudi postajajo vsi datumi simpatični, samo da imajo čim nižjo številko pred tisto trojko potemuser posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
2.3.2010 20:15:18   
*pupsa*
Pr men mala v bušiju skoz kolca kadar ga pijem...sm ga pa kr 2 šalčki spila ker mi je doberuser posted image ...za razliko od unga za nosečnice k je katastrofa!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
2.3.2010 20:23:01   
zoey

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAREC

user posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf
*pupsa*
naty28
zvezdici - CTG, UZ

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG
lenčy - CTG
mojcej77

petek, 05.03.2010

lucika
zoey
vekybel - CTG

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79
sandrica23 - CTG

sreda, 10.03.2010

branka28

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

< Sporočilo je popravil zoey -- 2.3.2010 20:39:09 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
2.3.2010 20:24:13   
zoey
Pupe, jaz sem poiskala sezname, madonca so bili daleč zadaj, pa mi jih prosim pomagajte popravit user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
2.3.2010 20:24:52   
sandrica23
za seznam pregledov  NP 8.3.2010 - CTG

< Sporočilo je popravil sandrica23 -- 2.3.2010 20:25:34 >

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.