Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:01:43
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok! Bravo Jessy, se je le rešla
< Sporočilo je popravil naty28 -- 2.3.2010 17:08:36 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:12:59
|
|
|
|
naty28
|
Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje. Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:13:44
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 jessy čestitke , no pa je malinov čaj le pomagal Ni pomagal, ker sem jaz še vedno tukaj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:19:06
|
|
|
|
girl79
|
jessy - čestitke za tobija!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:23:12
|
|
|
|
zoey
|
Jaz pa upam, da sem imela danes zadnji pregled, ker je itak potrata časa in denarja, da se vozim tja. Čakala sem več kot pol ure, za minutko v ordinaciji, poslušal samo srce, dela, pa sestra mi je pritisk izmerila, pa je bil malo visok, samo se ne sekirajo, pa vodo sem dala. The end. Sem mu pa namignila, da bi bilo fajn vedit cca. koliko je težak, če se bo treba na hitro kaj odločit, pa se je prav uspešno naredil neumnega No, saj grem v petek v Po, pa bo tam ornk servis. Zadnjič me je tam dr. 1. vaginalno pogledal in res ni bilo fajn, mi je blo za s stola skočit, ampak ok, saj hitro mine. Nisem imela pa potem nobenega povečanega ali spremenjenega izcedka. Po pregledu sem pa skočila do Tjaše in Urbančka, iii, kaki cortek. Je pa spal kot bubica. Na obisku je bila še ena prijateljica od Tjaše, ki ima 15 dni starejšo pupko in je tamala fuuuul lasata in cukrasta Pol sem mogla it eno odspat, pa za šporget in je že skoraj konec dneva. No, zdaj greva še na eno foto razstavo, pa ne vem, če je zadnja, ker tale najin mulc tkole trmari
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:33:30
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok! čestitke končno dočakanemu Tobiju in mamici ter očku Čestitke
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:34:54
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje. Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli? Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:43:22
|
|
|
|
NM
|
jessy za Tobija! Srečno vsem štirim!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:43:30
|
|
|
|
vekybel
|
Bravo jessy, pa končno si dočakala in me s teboj, jupiiii Čestitke celi družinici. Upam da ti je čajček kaj pomagal. zoey a ti je kej napisala kak je bil porod?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:45:59
|
|
|
|
t_anja
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje. Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli? Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela. Mi jutri dopolnimo 37.tednov...drug teden grem na CTG (1.). Ali to pomeni, da mi bodo samo tist aparat prklopli na bušita?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:53:50
|
|
|
|
t_anja
|
Jessy - čestitke za Tobija. Lepo se cartajte pa čimhitrejše okrevanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 17:54:47
|
|
|
|
MUREN
|
Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm. Obe sva ok, več pa napišem jutri, ko se ustalimo...lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:04:23
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm. Obe sva ok, več pa napišem jutri, ko se ustalimo...lp Vauuu Muren, tole je pa bilo ekspresno. Čestitke za dojenčico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:07:10
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: t_anja IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje. Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli? Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela. Mi jutri dopolnimo 37.tednov...drug teden grem na CTG (1.). Ali to pomeni, da mi bodo samo tist aparat prklopli na bušita? Poglejta par strani nazaj (jaz sem začela na 182), sva z urso_p debatirale ravno o tem... Vaginalnih pregledov načeloma ne delajo skozi nosečnost, da ne bi sprožili kakšnih popadkov, na koncu, ko pa prideš na pregled v P, pa te pregledajo. Pregledali so mene in tudi vse moje kolegice.
< Sporočilo je popravil lunka1 -- 2.3.2010 18:10:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:10:11
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm. Obe sva ok, več pa napišem jutri, ko se ustalimo...lp Jaz bi tudi tak ekspresno Čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:10:36
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 jessy čestitke , no pa je malinov čaj le pomagal Ni pomagal, ker sem jaz še vedno tukaj Ti boš pa naslednja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:15:15
|
|
|
|
t_anja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: t_anja IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Evo jaz sem pa danes bla baje zadnjič pri svojem G. na pregledu, ker bom od zaj naprej hodila samo v MB porodnišnico na CTGje. Prvi CTG mam 12.3., zaj pa me nekej zanima, kere ste to že ble, kaj ko bom šla na ta prvi CTG, mi bojo pol tam še vaginalni pregled naredli, ker tega me je ful strah, ker vse pravijo kak ta pregled ful boli? Brezskrbi samo CTG ti bojo napravili, ker se vaginalni pregled po 37 tednu več ne dela. Mi jutri dopolnimo 37.tednov...drug teden grem na CTG (1.). Ali to pomeni, da mi bodo samo tist aparat prklopli na bušita? Poglejta par strani nazaj (jaz sem začela na 182), sva z urso_p debatirale ravno o tem... Vaginalnih pregledov načeloma ne delajo skozi nosečnost, da ne bi sprožili kakšnih popadkov, na koncu, ko pa prideš na pregled v P, pa te pregledajo. Pregledali so mene in tudi vse moje kolegice. Ja, tisto sem vse prebrala. Ampak sem še enkrat vprašala, ker je branka28 napisala, da se vaginalnih pregledov po 37.tednu več ne dela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:24:50
|
|
|
|
lunka1
|
Možno, da se razlikuje od porodnišnice do porodnišnice.. Jaz poznam samo razmere v jeseniški in kranjski porodnišnici (kjer delajo še celo pregled z neko palčko, s katero pregledajo plodovnico...), ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p. Branka28, a si ti že imela ta pregled oz prvi CTG?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:26:39
|
|
|
|
vekybel
|
muren čestitke Kako je lepo to brati ko se nam pridružujejo novi člani marčevk. Jz pa delam buhteljne, da presenetim mojo taščo, ker si zasluži in še več. Še malo naj vzhajajo in potem jih dam peči. A pride katera na kak kos????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:28:42
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Možno, da se razlikuje od porodnišnice do porodnišnice.. Jaz poznam samo razmere v jeseniški in kranjski porodnišnici (kjer delajo še celo pregled z neko palčko, s katero pregledajo plodovnico...), ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p. Branka28, a si ti že imela ta pregled oz prvi CTG? Ja sem že imela, so mi jih naredili že 10 ctg, v mb p ne delajo še vaginalnega pregleda.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:30:26
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN Evo mene punce. Danes smo prišle domov-rodila sem punčko -27.2.2010 ob 4.22. Popadki so se začeli ponoči ob 1.00, ob 2.00šva šla v porodnišnico...prišla odprta 4 cm, dobila klistir, se odprla 7 cm, predrli še mehur in evo, naša punčka je prišla na svet težka 3850 g in velika 53 cm. Obe sva ok, več pa napišem jutri, ko se ustalimo...lp Čestitke za !!!! Kdaj pa bomo me na vrsti??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:31:11
|
|
|
|
NM
|
MUREN - čestitke!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:31:12
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Možno, da se razlikuje od porodnišnice do porodnišnice.. Jaz poznam samo razmere v jeseniški in kranjski porodnišnici (kjer delajo še celo pregled z neko palčko, s katero pregledajo plodovnico...), ne vem pa v katero porodnišnico je šla na pregled ursa_p. Branka28, a si ti že imela ta pregled oz prvi CTG? Ja sem že imela, so mi jih naredili že 10 ctg, v mb p ne delajo še vaginalnega pregleda. Srečke, ker je res neprijeten... Punce, ki ste že imele CTG: do koliko so vam prišli "popadki"?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:32:38
|
|
|
|
vekybel
|
Ja tudi mene zanima do koliko so vam prišli pa koliko naj bi bilo da oni smatrajo da je za porod?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 18:36:53
|
|
|
|
lunka1
|
No, pri meni je krivulja sicer bila "krivulja" in ne ravna črta, ampak "popadki" niso prišli čez 50-60... So se pa pojavljali na 5 minut.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?