|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 20:52:14   
*pupsa*
Sej dvomim d je katera full navdušena nad bruhanjem in gledanjem le tega...sam takrat je to tvoj najmanjši problem user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
1.3.2010 20:56:32   
Jessy
Jaz sem si danes za večerjo privoščila korenjčkovo juho. Na radič sem pozabila (žal, sem se zdaj spomnila nanj - pišuka user posted image ), tudi na zelenjavni pire sem pozabila!!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
1.3.2010 20:59:06   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz sem si danes za večerjo privoščila korenjčkovo juho. Na radič sem pozabila (žal, sem se zdaj spomnila nanj - pišuka user posted image ), tudi na zelenjavni pire sem pozabila!!! user posted image

Pa si mi dala novo idejo za juhico za ta teden. user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
1.3.2010 20:59:26   
Tjasa27
Jessy se trudim ampak nekak me je groza gledat nepospravljeno stanovanje. Ja sej vem prej ko se navadim boljše bo. Sej drugačmoj pospravlja, sam ma ta teden norišnico v službi pa tud ne uspe. Ah, bo že.

Se pa zdele posvečam mojemu zanemarjenemu hobiju, namreč urejem slikce. Ja sej vem, da je med nami par profi fotografov, jz mam pa svoje veselje z razvijanjem slik in urejanju albumov. Sem čist nesrečna ker nimam urejenih slik od oktobra! Tako da zdej to počnem. Čakam, da se Urban zbudi da ga uštimam pol grem pa spat za tri urce. Ja ja spanje postane zelo cenjeno!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
1.3.2010 21:01:37   
Jessy
Zvezdici, a veš katera juhca je meni ena boljših? Njprej zarumeniš čebulo, potem pa na tem dušiš cvetačo in brokoli, nato zaliješ, začiniš, zmiksaš s paličnim in priliješ nekaj sladke smetane! Mljask, mljask, mljask!!!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
1.3.2010 21:03:59   
Jessy
Tjasa, midve z Nejo sva ravno predvčerajšnjim pregledale en kup slik, ki še niso v albumu, pa je ona gor stara še nekaj manj kot 3 leta. Se nekako ne morem spraviti k temu, da jih dam v album, pa čeprav sem to redno in sproti počela, pa tudi pripravljenega že imam.
Ravno zato po ta novem raje knjigo naredim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
1.3.2010 21:06:43   
Tjasa27
moja sestra je tud čist navdušena na knjigo men pa enostavno ne potegne. sej je praktična ko manj prostora zavzame ampak se mi zdi da je ful več dela z njo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
1.3.2010 21:07:20   
Jessy
Kako imam jaz pridnega moža. Po tistem postu o ožalovanem radiču in pireju mu omenim, da bi nekaj pojedla, pa mi začne naštevati nekaj jedi. Na koncu se odločim za sirni namaz in navaden jogurt. Mi je oboje tako lepo dostavil na krožniku in zdaj mazim. A ni priden, da tako skrbi za moje kile???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
1.3.2010 21:08:12   
Zvezdici

Zvezdici, a veš katera juhca je meni ena boljših? Njprej zarumeniš čebulo, potem pa na tem dušiš cvetačo in brokoli, nato zaliješ, začiniš, zmiksaš s paličnim in priliješ nekaj sladke smetane! Mljask, mljask, mljask!!!!

Njaam!!
k tole mora biti božansko!
Bom definitivno probala!!
Sm spet lačna in željna juhice. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
1.3.2010 21:08:49   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

moja sestra je tud čist navdušena na knjigo men pa enostavno ne potegne. sej je praktična ko manj prostora zavzame ampak se mi zdi da je ful več dela z njo

Meni se zdi, da se zamudim za knjigo ravno toliko kot za elektronsko pošiljanje slik v izdelavo, s tem, da imaš pri slikah še potem delo, da jih razvrstiš.
Ampak jaz v takih rečeh zelo uživam. Se rada igračkam z računalnikom.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
1.3.2010 21:09:29   
Anonimen
Mene tud neki zvija, samo pomoje da so to bolj prebavne motnje, pa vsake toliko me mal špikne.Trebuh imam pa tolk trd ko kamen z razliko od prej, ko je bil...hmmm...no tak "manj napet" Ko sva šle s sestro dons na sprehod sem misla da me bo naprej potegnilo, ker imam tak filing kot da imam eno utež navezano okoli pasuuser posted image user posted image user posted image .

No, če začnem odštevati je do enega roka še 14 dni, do drugega pa 17
15.3. je itak luna, tko da ciljam na tisti  prvi rokuser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
1.3.2010 21:09:31   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Njaam!!
k tole mora biti božansko!
Bom definitivno probala!!
Sm spet lačna in željna juhice. user posted image

Res je več kot odlična! Pozabila sem še na česen, ki se ga da med dušenje.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
1.3.2010 21:11:00   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Mene tud neki zvija, samo pomoje da so to bolj prebavne motnje, pa vsake toliko me mal špikne.Trebuh imam pa tolk trd ko kamen z razliko od prej, ko je bil...hmmm...no tak "manj napet" Ko sva šle s sestro dons na sprehod sem misla da me bo naprej potegnilo, ker imam tak filing kot da imam eno utež navezano okoli pasuuser posted image user posted image user posted image .

No, če začnem odštevati je do enega roka še 14 dni, do drugega pa 17
15.3. je itak luna, tko da ciljam na tisti  prvi rokuser posted image

Ženske, ve me boste vse šišale in prej rodile!!! user posted image user posted image user posted image  Trd trebuh so popadki!!! Špikanje je tudi dobrodošlo!!!!
Evo, še dve kandidatki, ki bosta zagotovo pred menoj rodili!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
1.3.2010 21:12:47   
Jessy
Joj, da vam še nekaj povem. Prideva z mojim pred porodnišnico in nobenega lista o omejitvi obiskov na vhodnih vratih. Pa pravim mojemu, da kje je listek, ki je bil v januarju na vhodnih vratih in takoj za tem že komentiram, da doma nobenemu ne bova povedala, da so umaknili omejitev. user posted image  No, ampak enauser posted image  vrata naprej že zagledam list s to omejitvijo. Zgleda, da so ga prestavili bolj v notranjost! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
1.3.2010 21:17:20   
lucika
jaz pa zdaj že dva dni jem regrat. mmm, je fini, ful. tašča je komaj čakala da sneg skopni...meni pa tudi paše, tak serviran in super zmešan....

jessy, nič bat, saj bova tudi medve na vrsti, slej ko prej. takole špikanje in trdenje..pa daj ne nasedaj, dokler ne pride sms, nič ne verjamem:)))) kak sem žleht...ampak govorim iz svojih, večtedenskih izkušenj. še sebi več ne verjamem, dok ne vidim otroka zunaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
1.3.2010 21:20:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz pa zdaj že dva dni jem regrat. mmm, je fini, ful. tašča je komaj čakala da sneg skopni...meni pa tudi paše, tak serviran in super zmešan....

jessy, nič bat, saj bova tudi medve na vrsti, slej ko prej. takole špikanje in trdenje..pa daj ne nasedaj, dokler ne pride sms, nič ne verjamem:)))) kak sem žleht...ampak govorim iz svojih, večtedenskih izkušenj. še sebi več ne verjamem, dok ne vidim otroka zunaj.

Regrat ješ???? Ma, kje pa živiš, da je že pognal??? Pri nas imamo še kar nekaj snega!!! user posted image

Drugače sem prepričana, da bova tudi midve prišli na vrsto, sam jaz ne bi predolgo čakala, no!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
1.3.2010 21:21:55   
Zvezdici
jessy - meni otrdeva trebuh že od 27. tedna, pa poglej kje sem. user posted image Tako, da ni še nič sigurno.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
1.3.2010 21:24:37   
Anonimen
mnjami regrat..s krompirjem ali jajci- ena izmed mojih najljubših jediuser posted image
Sem se čist zasekirala, ker sem se spomnila, da ga to pomlad ne bom mogla tolk jest, ker bom dojila-no vsaj upam da bom dojila, čeprav tudi upam da mojuser posted image ne bo toooolk občutljiv na vsako hrano da bo imel krče in da bom laahko tudi kkšno skledo regrata pojedla.

Drugač pa samo eno vprašanje...a ta čep zmeraj tako vidno odpade, ker sem dans mami spraševala kako je bilo pri njej in je rekla da ji je zmerej voda odtekla in ni imela pojma o kakem čepu. A potem to ni pri vseh?

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
1.3.2010 21:25:12   
lucika
sončna štajerska, seveda:) imamo skrivne place za regrad:)

ma kaki sneg, prejle ob 4 nam je v avtu 15 stopinj kazalo. torej je dopoldne, ko je bil res sonček bilo kakih 20:) sem bila pri sosedih na čvekcu, pa so mi dali en tak fini stol na sonce, pa kremšnito v roke, pa kapučinček serviran. se mi zdi, da imam rob od majice, me je že malo sonce prijelo.
da se ne menim, da smo v soboto bili na otvoritveni sezoni točenega sladoleda pri nas. ok, mali ma zdaj angino, a sigurno ni od tega...ampak ko smo jedli tist sladoled, sem si mislila, haloo, februar je, da me socialna zdaj vidi:))))))

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
1.3.2010 21:27:22   
Jessy
Zvezdici, saj to je to....tiste, ki prime na hitrco, gredo rodit, ostale se pa šlepamo. user posted image user posted image

Drugače pa je moj user posted image  nekaj ponorel. user posted image  Namesto, da bi se koncentriral za prihod na zunanji svet ima notri nek rock&roll. user posted image  Ne vem, a se mu je čist zmešal, al si pa misli, da še zadnjič zažura tam notri. user posted image  Če bo šlo tako naprej, tudi 3.3. ne  bo moj datum.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
1.3.2010 21:27:23   
lucika
čep ni pri vseh ne. nekaterim gre po delih (meni par dni po take 1-2 cm veliki koščki), ene pišejo, da je veliko za malo pest...drugim gre ven pred/med porodom. mah ja, če ne bi bilo neta, za marsikaj sploh čule ne bi. tako pa imamo način in informacije da seciramo vsako malenkost na sto miljonov faktorjev....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
1.3.2010 21:27:55   
zoey
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147118

Še ena bolj poskočna, ob jemanju zaleta user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
1.3.2010 21:29:15   
lucika
3.3. je res lep datum. bi jaz tudi:)))

ampak je velik tale psihični pritisk. jaz se tak ful koncentriram, tist dan ko imam v glavi da bom rodila, da se pol še ponoči zbujam in čakam na znake...pol sem pa čist razočarana zjutraj, ker je mimo še en neuspel poskus. moje domišljije proti mojemu telesu, seveda...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
1.3.2010 21:29:49   
Jessy

sončna štajerska, seveda:) imamo skrivne place za regrad:)

ma kaki sneg, prejle ob 4 nam je v avtu 15 stopinj kazalo. torej je dopoldne, ko je bil res sonček bilo kakih 20:) sem bila pri sosedih na čvekcu, pa so mi dali en tak fini stol na sonce, pa kremšnito v roke, pa kapučinček serviran. se mi zdi, da imam rob od majice, me je že malo sonce prijelo.
da se ne menim, da smo v soboto bili na otvoritveni sezoni točenega sladoleda pri nas. ok, mali ma zdaj angino, a sigurno ni od tega...ampak ko smo jedli tist sladoled, sem si mislila, haloo, februar je, da me socialna zdaj vidi:))))))

Madonca, je tebi luštno tam gor!!! user posted image user posted image user posted image  Pa kaki sosedi!!!! user posted image user posted image user posted image  Ne bi se branila takega razvajanja, ne!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
1.3.2010 21:29:56   
zoey

čep ni pri vseh ne. nekaterim gre po delih (meni par dni po take 1-2 cm veliki koščki), ene pišejo, da je veliko za malo pest...drugim gre ven pred/med porodom. mah ja, če ne bi bilo neta, za marsikaj sploh čule ne bi. tako pa imamo način in informacije da seciramo vsako malenkost na sto miljonov faktorjev....

Pa dejte noooo, jaz pa tko čakam, da mi bo odpadel in bo to to user posted image Pa spet razočaranje user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?