|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
1.3.2010 12:06:23   
mojamura
o madona ste se razpisaleuser posted image user posted image

no jaz samo toliko javljam, da user posted image je še zmeraj ni...v sredo delam test.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.3.2010 12:21:30   
pika555
Lepo pozdravljene!
Mi pa jutri pričakujemo O, tako, da bo te dni veselo :) pa upamo da se prime!!
V tretje gre rado :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.3.2010 12:22:44   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

o madona ste se razpisaleuser posted image user posted image

no jaz samo toliko javljam, da user posted image je še zmeraj ni...v sredo delam test.

jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sredo bo še en tak vesel odziv za plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.3.2010 12:29:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo!

Jaz pričakujem user posted image  20.3. Sicer bo težka, ker je mož službeno zelo odsoten ta mesec, ampak morda nama rata ujeti prave dneve. Prosim dajte me na seznam pod anonimnauser posted image .

Lep dan vsem

bomo anonimne skpej testke delale user posted image in zagledale user posted image user posted image

držim pesti tudi za vse ostaleee!!! user posted image user posted image user posted image

lp anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
1.3.2010 12:33:01   
agataema
Jaz tudi pričakujem dve črtici 19.3., začenjam prvi kroguser posted image . Vso srečo vsem, ki že delate teste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.3.2010 12:47:56   
witch
Evo mene user posted image sem prišla malo do neta user posted image priznam.... sem odvinsna user posted image
Da sem vas malo pokukala, da vam zaželim veliko roza barve user posted image vidim, da ste začele z modro user posted image obema, ki vaju je obiskala user posted image
Jaz sem imela te dni O in sva veselo user posted image tako da upam, da kaj bo user posted image
Uživajte, pa se beremo 5. user posted image upam, da bo kaj roza barve ko pridem domov user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.3.2010 12:51:51   
lidik
witch pa kaj nisi ti na dopustu??????? No pridna, to pa zelo lepo od tebe, da nas še med dopustom spremljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se imaš v toplih krajih? No v glavnem lepo preživi preostanek dopusta in po dopustu nam pa le prinesi kakšno lepo in dobro novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.3.2010 13:14:28   
agataema
Imam eno vprašanje: a si računate O po koledarčku tu na ringaraji, ali s testerji? Pri prvem se na to sploh nisem ozirala, ker je ratalo takojuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.3.2010 13:32:44   
mojamura
jaz si zaenkrat računam kar na pamet, včasih pa si tudi tu na RR pomagam. ampak to je ok le, če imaš redne cikluse, vedno vsaj približno na enako št. dni

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.3.2010 15:44:05   
malajka84

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
11.03. nadinne (4. krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.3.2010 15:45:56   
malajka84
Daaan punce. Pa sm končno doma, pa še sonček se mi je skril, bi blo treba bit bl u hribih doma.:)
No seznam sem spremenila, tiste, k mate kak x lahko posredujete še ostale podatke, da bo natačna zadeva...

Drugač ap se mi zdi, da nama ta krog spet ni uspelo, že dans me ej začelo neki zvijat po trebuhu, kr neke krče mam,..eh....nej gre v rt!

Neposredna povezava do sporočila: 436
1.3.2010 15:53:29   
Minky
BOSTINA, mene tudi že ves teden nekej zvija, danes sem že kar malo panična in ves čas preverjam, če sem jo slučajno že dobila. Res brezveze. Upanje pa ostaja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 437
1.3.2010 16:11:52   
malajka84
Minky ja maš prav, dokler ne priteče upanje ostaja..pa čeprav minimalno...

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.3.2010 16:22:13   
Arwenko
Bostina, saj bo, boš videla. Jaz sicer tudi dvomim, da je pri nama uspelo, zgleda da se bo vlila, ampak enkrat že bo, tako da bodimo veseli, pozitivni, pa je. Jaz sem pa v mb, pa samo iz pisarne opazuje sonček, nič drugega user posted image
Imam še ful dela, moram danes končat neke stvari, ker je jutri ob 8h zjutraj oddaja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
1.3.2010 18:49:13   
lidik
Hej punce, no naj se malo izkašljam tu gor. Ker sem jezna ko hudič. Sem bila zdajle pri G, da mi da mojo kartoteko in pridem tja in mi pove, da moram pa to naročiti, ker morajo oni to kopirat, da kr tako je pa res ne morem dobiti in ne vem kaj vse. In da naj pridem čez kakšna dva dni. Seveda sem skočla v luft kaj se pa grejo, če sem pa že po telefonu klicala prejšnji teden, če ta ponedeljek normalno delajo popoldan, ker bi rada dvignila svojo kartoteko in mi niti slučajno ni omenila, da jo moram naročiti in ne vem kaj vse še in da tudi čez dva dni ne morem priti, ker imam jutri že pri drugemu pregled, tako da jo takrat že rabim. user posted image
In zdaj sem se vsaj to lahko zmenla, da mi jo bo pripravila do jutri zjutraj. Mislim ej, kako bi že naj jaz vedela, da moram prej naročiti, če pa ta veša ne zna po telefonu povedat tega.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.3.2010 19:13:44   
JB
Čau punce.

Vse ki jih je obiskala user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image

Vsem ki pa še čakamo pa veliko veliko srečeuser posted image user posted image user posted image

Mene sicer še ne boli kot pred user posted image ,me pa zato ful boli levi jajčnik,sicer kakšno uro bolj kakšno uro pa skoraj ničuser posted image pa glede na to da me pred vsakim menzesom že skoraj od ovulacije dalje bolijo prsi,me zdaj čisto nič...kar pa tudi ni dober znakuser posted image

Jaz močno upam da bo res marec veliko bolj roza kot februaruser posted image Glede krčev pred user posted image je pa res da je upanje dokler se ne vlije,mene je pri prvi user posted image zelo zelo bolelo ko bi mogla dobit user posted image pa je ni bilo.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.3.2010 19:20:01   
agataema
Čav,

Lidik: res ne vem zakaj rabijo kopirat, če boš ti odnesla k drugemu G. Ko sem jaz zamenjala osebnega zdravnika, mi je sestra izročila zapečateno kartoteko takoj.

Jaz pa itak še čakam na O in na možauser posted image .  Danes je bil zame en tolk zoprn dan. Sin (2,5 let) ima take napade trme, da mi je požrl vse živčke. Pa še moža ni med tednom, tako da sem sama za vse. Njemu sem se že izkašljala po telefonu, da se še tukaj malo pa bom že dobrauser posted image .

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.3.2010 19:35:11   
Teni_
Moja user posted image  se je izlila, zdaj pa je res ne pričakujem 23.03. Upam, da tokrat res ne pride, je pa to 6. krog po ss.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.3.2010 19:45:07   
malajka84

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
2.03. Arwenko (1. krog klomifena)
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
4.03. thevenus (1. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)
8.03. JB (1. krog)
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
11.03. nadinne (4. krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
30.03. Arual (29. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image

OD TEGA ____ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

Neposredna povezava do sporočila: 444
1.3.2010 19:47:37   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Čav,

Lidik: res ne vem zakaj rabijo kopirat, če boš ti odnesla k drugemu G. Ko sem jaz zamenjala osebnega zdravnika, mi je sestra izročila zapečateno kartoteko takoj.

Jaz pa itak še čakam na O in na možauser posted image .  Danes je bil zame en tolk zoprn dan. Sin (2,5 let) ima take napade trme, da mi je požrl vse živčke. Pa še moža ni med tednom, tako da sem sama za vse. Njemu sem se že izkašljala po telefonu, da se še tukaj malo pa bom že dobrauser posted image .

Ti se kr izkašljaj tu gor, boš videla, da bo potem boljše. No jaz sem že boljše volje, čeprav me še vedno jezi, ker ne vem zakaj si mora kartoteko kopirati. Sej ne vem če ne bom malo tečnarila naprej da mi pove po kakšnem pravilniku ali zakonu ima ona pravico to mojo kartoteko kopirati. Ma vam povem da me je res razjezila no. Ampak ok, sej sem vsaj to dosegla, da bo lahko jutri šla kolegica po njo, in mi jo sproti prinesla v službo. Ker drugače ne vem kako bi mi vse to uspelo urediti, glede na to, da že ob sedmih začnem delat. user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.3.2010 20:00:44   
malajka84
lidik meni tud ni jasno zakaj bi jo morala kopirati..to pmajo očitn neki novga, jst sm menjala navadnega zdravnika in g, pa sta mi oba dala kartoteko pred mano...sm šla tj apa tam rekla da bi menjala, pa so mi takoj dal kartoteko pa je to to...tk d ne vem kaj pr vas kopirajo..al je to po novem no...

Pošiljam vam pa en link za kravžljanje možganov, pa še nagrajene ste lahk:(pa ne d je reklama sam...pč...no če kero zanima)
http://www.blue-chanda.info/index.php?option=com_content&view=article&id=509

NOČKO!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.3.2010 20:02:54   
lidik
Bostina sej pravim da ta moja G je malo čudno - oz. vedno bolj čudna se mi zdi. Tako da tole bom že še potrpela, da dobim kartoteko jutri (bom pa verjetno jutri pri novemu vprašala zakaj je tako), potem pa samo da je ne vidim nikoli več !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 447
1.3.2010 20:09:21   
korinca
čao punce.
Evo, pa smo v svojem mesecu. Upam, da bo ta zares našuser posted image
Meni se je februar odvil s svetlobno hitrostjo. Mislim, da bo zdaj vsak dan počasnejši.
Prejšnji mesec sem imela en kup nekih malih znakcev pa krčkov, pa bombastične joške, pa vse živo sem zaznala. Ta mesec pa se ne počutim prav nič nosečo. Hm, kaj vem, verjetno je le to, da nekako res nisem pozorna na vsak telesni znak posebej.  No bomo videli kaj nam prinese tale marec...
Držim pesti za vse nas, ki še čakkamo, thejcy 25 in thevenus, za vaju pa kamijon user posted image user posted image user posted image za naslednjo rundo.

Neposredna povezava do sporočila: 448
1.3.2010 20:42:54   
sarar
čeer punce. mal sm pršla gor, sm fuul slabe volje user posted image user posted image user posted image
no, pa da prej mal pokomentiram

bostina, saj ni rečeno, da te zvija zaradi user posted image . mogoče je pa to znak česa lepega? tak da sej veš, ne prehitevaj user posted image . naše večno reklo-dokler se ne ulije, je upanje user posted image
arwenko-enako user posted image
pa minky tud user posted image  user posted image
lidik, to pa prvič slišim, da kopirajo kartoteke. pač jo preneseš drugemu ginekologu. men je to ful čudn. no, sam da ti jo bojo zrihtal
agataema, poznam te izpade. imam ravno tako enga 2,5 letnika-joj, kera trma in moč volje. da včasih kar pop... ampak vseen, ko se ti pa zahihita se pa kar ne morem več jezit user posted image . čeprav je čez pet minut spet isto user posted image
tenirr, user posted image user posted image user posted image  da 23,3 pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
1.3.2010 20:44:49   
sarar
pa da se še malo jaz izkašljam- sem ful ful žalostna, bi kar jokala user posted image
danes bi mi moral test zaznati ovulacijo pa nič od nič. tud najmanjšega sledu o črtici. ne vem, očitno ta mesec ovulacije sploh ne bom imela.
se mi zdi, da bolj ko računam, manj šans imam da bom srečka user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.