|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
1.3.2010 11:04:04   
rea27
kupljeno!! Vs, namreč..pride naju 140 eur + 20% davek = 168 eur

tvoj nakup = 64,2 eur + 20% = 77,04 eur
moj nakup =50,4 eur + 20% = 60,48 eur

pa seveda štej zraven še poštnino..ki bo pa ne vem kolk..to bomo pa že potem naknadno ko bodo prinesli :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.3.2010 11:18:32   
čebelica01
no važi ti bom nakazala ,pa še od nexta ali pa če bom danes šla na pivo zvečer te pokličem, pa ti dam kar na roke

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.3.2010 11:38:33   
čebelica01
rea- kolk mam pa za next € za dat???user posted image user posted image user posted image user posted image že v napej hvala

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.3.2010 11:48:32   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

rea- kolk mam pa za next € za dat???user posted image user posted image user posted image user posted image že v napej hvala

za nexta maš 63 eurčkov, če bojo vse imeli..še ne vem ker, guess what: spet ne dela hehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.3.2010 11:57:01   
čebelica01
aha ne dela spet user posted image user posted image user posted image

no ko boš zvedla, pa vem da nam boš povedala user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 12:35:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.3.2010 12:47:31   
Alex01
Mi2 pa iz sprehoda - danes sva šla sama, pa mal bolj hitro, pišuka, pa je mama čist brez kondicije, pa še ta prehlad mi dihat ne dauser posted image . Drugače je pa krasno zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čim več takih lepih dni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.3.2010 13:46:14   
vaney
Mi smo tudi danes otvorili sezono sprehodov. Sicer je voziček ati rinil, mami je pa hodila kot po jajcih in prehodili smo glih enih 300, 400m, ampak za začetek je. Zdaj moram pa malo počivat...je pa res prekrasno zunajuser posted image

rea, sporoči, ko bo Next delal...da vem zaradi dinarčkovuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.3.2010 13:49:04   
5ra8
punce, za vikend bo spet sneg. do 15 cm ga lahko napade user posted image

moj peso bo spet vesel user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.3.2010 13:51:31   
čebelica01
kam boš pa peljala psa smučat user posted image user posted image user posted image

najbrš greš v francijo , kaj ne user posted image user posted image user posted image

tle jaz ne dovolm , da je še kej snega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.3.2010 13:54:54   
5ra8
čebeli, kje si ti vidla da sm napisala da bom psa peljala smučat? user posted image  lol

on je nasploh vesel snega ker je polarni pes in ma rad sneg in zimo, ter mrzle temperature.

jst bi pa šla u francijo ja user posted image  oh...kje so tisti cajti ko smo hodil user posted image

jst pa dovolim da je sneg. sej je lahko sm pr men user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.3.2010 13:57:04   
čebelica01
sej nisem vidla , da si napisala, to sem se jaz zmislna lol user posted image user posted image

ker namreč tu snega ne več , dost ga mam .

kaj maš haskija ?

peseku bomo naročili pa umetni sneg za njegov poligon user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.3.2010 14:31:38   
5ra8
zmislna lol. kaj bi brez domišljija user posted image user posted image user posted image

ja, mam huskya user posted image

ja najbolj da nardim en poligon sneg notr, pa orng klimo da bo skos minus user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.3.2010 14:36:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

zmislna lol. kaj bi brez domišljija user posted image user posted image user posted image

ja, mam huskya user posted image

ja najbolj da nardim en poligon sneg notr, pa orng klimo da bo skos minus user posted image

Jaz se pa pridem not mal pohladit, ko krožim tam po Košenicah user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.3.2010 14:43:27   
Alex01
Krožim tam po košenicah, pa noben kuža ne lajauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.3.2010 14:44:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Mi smo tudi danes otvorili sezono sprehodov. Sicer je voziček ati rinil, mami je pa hodila kot po jajcih in prehodili smo glih enih 300, 400m, ampak za začetek je. Zdaj moram pa malo počivat...je pa res prekrasno zunajuser posted image

rea, sporoči, ko bo Next delal...da vem zaradi dinarčkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sprehoduser posted image user posted image user posted image , pa pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.3.2010 14:45:14   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

huskyji so znani po tem da sploh ne lajajo user posted image  tako da naš zelo redko laja.
ko se jaz pripeljem domov ene parkrat, al pa če k nam pride kakšen pes na obisk in ga takoj ne spustimo iz pesjakauser posted image

druače bolj zavija, kot volk...predvsem zvečer....ampak hitr nehe. kšnih 5 minut pa konča.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.3.2010 14:48:37   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

huskyji so znani po tem da sploh ne lajajo user posted image  tako da naš zelo redko laja.
ko se jaz pripeljem domov ene parkrat, al pa če k nam pride kakšen pes na obisk in ga takoj ne spustimo iz pesjakauser posted image

druače bolj zavija, kot volk...predvsem zvečer....ampak hitr nehe. kšnih 5 minut pa konča.

Sm mislila, da me bo tvoj kuža oblajal, pa si bom mislila, aha, tuki je pa petra domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.3.2010 15:15:33   
5ra8
alex01, ne bo. ni tak kot od tvojih sosedov.
moje bajte ne moreš zgrešit. nasproti bayera če se šetaš okoli košenic user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.3.2010 15:18:37   
čebelica01
alex očitno moraš ti zalajat , da ti bo petrin kuža odgovoru oz. odlajav nazaj how how petre še ni domov user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.3.2010 15:20:47   
Anonimen
Ti šment, a spet next ne delauser posted image . Men pa Nik skos diha za ovratnik in me sprašuje:,, Mami, a je tista teta že naročila pulover zame?,,

Vaney - user posted image user posted image user posted image za sprehod.

Eko, bio......bombaž..........mah, kaj pa vem, sej se ves ta bombaž ful razlikuje med sabo. Ene stvari lahko 100x opereš in posušiš, pa še kar zgleda ko novo, ene cotke pa sam mal z vodo špricneš, pa čist zgubijo oblikouser posted image Pa povsod piše 100°bombažuser posted image .  Če pa dam sam za primer oz. če spet mal reklamiram next user posted image , sem pa mislim da v prvi rundi naročila za Jakoba 4 puloverčke v kompletu (za 16€), jih v te pol leta že 100x oprala, pa čez sušilca dala, pa mi glih zadnjič mami pravi:,, Madona so te puloverčki fajn, še čist nič se niso sprali pa zategnili.,, Tako da je res  čist odvisno na kako coto naletiš.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.3.2010 15:27:03   
Anonimen
Aja, pa včeri sem si slike s čajanke ogledala in sem prepoznala zmajčico, pa majch in moža, pa mislim da je tista s punčko v naročju Mateja s Tajo, katera je tista zraven Mateje ne vem, pa ne vem čigavo je dete v vozičku (pa ne mislim na majchino Živo, ker njo poznamuser posted image , je pa možno, da bi bla to Laura), pa čebele itak da ni, ker ponavadi fotografov itak ni na nobeni sliki, Rea se je pa skrila (oz. je menda šla po meduser posted image ). Uglavnem ženskice drage, lušne steuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.3.2010 15:28:54   
čebelica01
ne ne jaz sem šla po med , reo sem pa jaz nekako slikala, pa slike nikjer, jaz ne vem kaj sem delala user posted image user posted image user posted image . rea je drgač mene slikala , sam sej moje slike ste se že nagledale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.3.2010 18:00:05   
čebelica01
rea a si dobila pozdrave ???

si spet zapravljala , ti ti ti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.3.2010 18:21:48   
čebelica01
kaj pa ostale kaj počnete??  mi smo bli malo na sprehodu in malo na igralih , sem srečala od reje možička , mami , kužata in presladko evico .

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.