|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
1.3.2010 20:50:47   
čebelica01
jaz sem si skoz grela, kaj hladila sem mela še bol skrčene mišice sem mela same krče , odvisen, probaj kaj ti bol paše, meni led absolutno ni odgovarjal

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.3.2010 20:56:36   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01]

Bom naslednjič pozorna, pa bom mal poškilila k tebiuser posted image , če boš pa zunaj, te pa pocukam za rokav, pa obratno tudi velja - da ti mene pocukaš za rokav, ko me vidiš kje pred našo hišouser posted image

ja ja,...jst se bom drla aleeeex, pa bo tvoj sine prlaufal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 1.3.2010 20:58:09 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.3.2010 20:57:45   
Anonimen
Ja, sej men tud bolj paše gret. Ti si rekla, da maš doma medicinca - zato se tko spoznaš?user posted image  - si v prednostiuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.3.2010 21:04:11   
čebelica01
moj je medicinc sam za zunanje , k mamo pa mi kej pa sam starn beži je ena mevža user posted image user posted image . en šiv sem si morala sama ven uzet ker on na men to ne more ja halooo . deci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.3.2010 21:06:24   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01]

Bom naslednjič pozorna, pa bom mal poškilila k tebiuser posted image , če boš pa zunaj, te pa pocukam za rokav, pa obratno tudi velja - da ti mene pocukaš za rokav, ko me vidiš kje pred našo hišouser posted image

ja ja,...jst se bom drla aleeeex, pa bo tvoj sine prlaufal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če pa pokličeš Suzana, pa tut zastopimuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.3.2010 21:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

moj je medicinc sam za zunanje , k mamo pa mi kej pa sam starn beži je ena mevža user posted image user posted image . en šiv sem si morala sama ven uzet ker on na men to ne more ja halooo . deci

user posted image user posted image user posted image  - kovačeva kobila pa to user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.3.2010 21:09:24   
čebelica01
bo zmeraj bosa user posted image user posted image user posted image  točno to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.3.2010 21:10:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Ni panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če pa pokličeš Suzana, pa tut zastopimuser posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 21:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.3.2010 21:19:58   
čebelica01
ehhh izpittt, boš pa večna študentka, pa kaj pol , glaven da maš šiht, ta izpit bo pa tudi.  ej jaz sem danes k sem bla na sprehodu ,tle mimo grmskega gradu, do regerče vasi spet dobila vesele za tečt, mam glih pravo turo tukej , tko da če me kera sreča in me ne prepozna slonica nadica teče tam  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 21:35:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.3.2010 21:39:18   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jaz moram migat , vse to pretečeš dobra si user posted image user posted image user posted image
lagano bi i ja , možda user posted image user posted image user posted image  kje to je prevečuser posted image user posted image

uhh bo treba nazaj na tai bo začet spet . tek ni bil nikoli moj prijatelj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.3.2010 21:41:00   
čebelica01
mamut - pajade veš kuk dlake majo mamuti, to je sam kamuflaža , ko se znebijo košate obleke ,so pa k zobotrebci user posted image user posted image user posted image

ampak res, kje men taka domišlija user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.3.2010 21:48:07   
Alex01
živka - dobra si, glede teka mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Izpit pa tut bo, boš videla. Držimo pesti že za naslednjičuser posted image

čebeli - ti tle do regrče vasi hodiš? jaz sem pa čist tuki blizuuser posted image . Dol za potokom bi blo prav fajn tekatuser posted image .

ej, vsakič ko ktero tekačico vidim, ki laufa kje okrog mesta al pa po ulicah tuki, pa si rečem, evo, zdej bom pa jaz tut.Ampak dlje od besed še nisem prišlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 21:53:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.3.2010 21:55:03   
čebelica01
ja jaz sem tam večkrat , pa zdej bom še večkrat ,ko se začne fuzbal sezona user posted image user posted image

glede teka bi jaz šla večkrat, po tej poti do regrčeve  vasi, sam grem bol v mraku, pa pol nazaj ne prerinem, ker nč ne vidm , mater sem enkrat na vse živo stopila na žabo , drek , črva ali slepca nimam pojma bljekkk  . ampak pot je pa fantastična . aja pa še pajke domu prnesem namreč sem magnet za pajčevino in vsa k.u.r... se name prime

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.3.2010 21:58:46   
Alex01
Poleti je prav faj dol za potokom, tale pešpot. Pa še hlad je. Pa igrala so dol, tak da je res fajn tuki v Regrči vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.3.2010 22:02:27   
čebelica01
ampak sem pa danes p.i.z.d.i.l.a na sprehajalce psov , mater ej . nimam nč proti ,če se pesek poserje  sred poti ,sam pol za njim posprav user posted image user posted image user posted image . na igralih oz na zelenici na keri so postavljena igrala, so pasje bombe .

sem skozi upila kakec na vidikuuuu .

tko , da sprehajalci pesekov pobirajte kakce za vašimi ljubljenčki , ker če vas jaz vidim , da boste kakec pustili na tleh , ga bom jaz pobrala in vam ga v žep stlačila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.3.2010 22:26:09   
Alex01
Glede tega se strinjam s tabo, čebeli!

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.3.2010 22:27:35   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tudi rabim že postlo , dost rr- ja za dones

ln

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.3.2010 22:34:27   
Alex01
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.3.2010 23:47:59   
*zmajčica*
Oooooo...Ve že vse v vodoravnem položaju, ja pa šele zdej strašim tukaj gor...hihi...Mam zdej časa pa se morem mal oglasit...k čez dan lovimo lepo vreme in se kr zunaj zadržujemo! Tako kavica uspela in blo fino fajn pa še izletek v Nm je biu, je blo lepo vreme,  Laura pa itak pančala celo pot!

Aja da ne pozabim...Rea ful hvala za kavico... ;-) Naslednič pa res jaz!!!
Ej babe žabe user posted image user posted image user posted image kdaj bo pa kavica v Beli krajini??

Čebelca in Rea
, kaj tle neki nabirate do 150 eurou...pismo...sej je Rea bogato oženjena bo ona že založila tisto poštnino...Sej smo vse v soboto vidle kok debelo mošno ma...hahaha

Čebelca...slikce lepa...sam ti pa rea pa res mankate... bomo naslednič kelnarci rekli naj nas opali enkrat. haha

No da se pohvalim malo...smo že tri noči prespali celo noč...Bravo Laura in bravo mami...Sem se tako lepo počinla...
Ijooooooo v sobot sm šla pa po dolgem času vn žurat...se mi ena prjatlca ženi, pa sm mogle zapit...bratranec se je javil da nas bo vozu...(on i 4ženske)-pol znate kk je blo zanimivo?? Haha...
Vglavnem FENOMENALNO se je blo po dougem času odklopit in znorit...pa še vozila nism, tk da sm lahko pila....;-)
Mami moja se je sama javla za pikico čuvat...

Danes smo spet vozičkale...je biu sonček in 16 stopinj...Konc tedna pa spet grdo in mrzlo! :-(

Ju3 mamo pa že 2. posvetovalnico...zihr bomo špotane, da je Laura pretežka! Pa se nbe sekiram...

Nič babe žabe...grem še mal fb pregledat pol pa tud jaz ajat...

Nočko...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 8:47:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.3.2010 9:20:26   
rea27
jutro oz. dan!

Ja, Živka, sem pa res spregledala tvoje klobučke..sem dopisla, grem gledat če danes funkcionira :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3349
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 9:23:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.