|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
28.2.2010 21:09:20   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Hvala. Ma res ne vem kje sem staknila tole "šmrkanje"

mah veš kaj..pri vseh teh bacilih je še čudn da res kej ornk ne fašemo... Sej bo kmalu bolje, ko bo sonček zunaj pa sploh, boš vidla..

nočko vsem skupaj!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
28.2.2010 21:11:35   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Hvala. Ma res ne vem kje sem staknila tole "šmrkanje"

mah veš kaj..pri vseh teh bacilih je še čudn da res kej ornk ne fašemo... Sej bo kmalu bolje, ko bo sonček zunaj pa sploh, boš vidla..

nočko vsem skupaj!!

jutri bo že boljeuser posted image

si videla, še trenirko spodnji del za Nejčka sem dodala (2 kosa v kpl). Sej se opravičujem, ka "težim"user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
28.2.2010 21:12:28   
čebelica01
jaz sem pa pravkar , čisto zaposlena z izbiro mojega novega tattooja .

nočko

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
28.2.2010 21:14:50   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nočko

ful fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
28.2.2010 21:16:49   
čebelica01
sam kaj k še nič nisem našla , kar bi mela user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
28.2.2010 21:17:31   
rea27

nočko

ful fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

videla.. :)

čebeli...da jutri kaj pokažeš..user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
28.2.2010 21:17:53   
Alex01

sam kaj k še nič nisem našla , kar bi mela user posted image user posted image

Sej bošuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3257
28.2.2010 21:19:27   
čebelica01
ja sej bom mogla , če ne si bom pa sama enga zmislna , sam mislm , da me bo bojč ( tettoovatot) nekam poslov  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.3.2010 7:35:27   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Valentinčica..do kdaj pa to rabiš?

Sem si čas vzela, šele v začetku naslednjega meseca, tak da mislim, da je časa dovolj.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
1.3.2010 8:01:49   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Sem si čas vzela, šele v začetku naslednjega meseca, tak da mislim, da je časa dovolj.

hja...čas..zadnjič so rabili poštarji 1 mesec samo za dostavo...torej rabiš na začetku aprila? Bom poskusla, no,..Ti sporočim čez dan kako bo..

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.3.2010 8:17:33   
rea27
čebeli, res je, ni carine do zneska 150 eur..zaenkrat sva na 140 eur - ta znesek vključuje tvoji dve majici in eno pižamo in moje tri majice...pa povej katero barvo pižame ti naročim ali hočeš vse 4?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 8:39:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.3.2010 9:16:59   
majch
jutro

končno še nekaj sončkaaaauser posted image bo treba obvezno malo na teren. Ko odpikam gospodinjstvo in te zadeveuser posted image , ni konca pri naši bajti. Ampak ker je sonček, se mi u iber vse da, sem čist na spidu. po moje bi bla ful produktivna, če bi živela, kje v avstralijiuser posted image . Po zajtrku bi šla pa mal na šetkanje po Zlati obali...eh...bo Krka mogla zadostovat dokler ne zviznemo tja dol. Ko Živa malo zraste gremo definitivno. Je reku tast, da če bi bil še enkrat mlad, bi kar tam ostal. No, tolk o luštih...

V glavnem...evo...mala se zabava in si štumfe dol vlači. Pa jo vprašam, kje jih ima. Pa me pogleda in izjavi nekaj, kar se je slišalo kot nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi prav...smo že začeli jezikat sm=jezicek.gif]

Bejbe, čist tako mimo vrta vprašanje...a ve kaj date na to, da so cunje iz eko blaga/bombaža?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 9:24:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.3.2010 9:27:12   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

končno še nekaj sončkaaaauser posted image bo treba obvezno malo na teren. Ko odpikam gospodinjstvo in te zadeveuser posted image , ni konca pri naši bajti. Ampak ker je sonček, se mi u iber vse da, sem čist na spidu. po moje bi bla ful produktivna, če bi živela, kje v avstralijiuser posted image . Po zajtrku bi šla pa mal na šetkanje po Zlati obali...eh...bo Krka mogla zadostovat dokler ne zviznemo tja dol. Ko Živa malo zraste gremo definitivno. Je reku tast, da če bi bil še enkrat mlad, bi kar tam ostal. No, tolk o luštih...

V glavnem...evo...mala se zabava in si štumfe dol vlači. Pa jo vprašam, kje jih ima. Pa me pogleda in izjavi nekaj, kar se je slišalo kot nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi prav...smo že začeli jezikat sm=jezicek.gif]

Bejbe, čist tako mimo vrta vprašanje...a ve kaj date na to, da so cunje iz eko blaga/bombaža?

avstralija..gremo skupaj? Midva sva že Evo misla "rodit" tam, da bi bla kr avtomatsko državljan au, pa sva si rpemislila zarad staršev ): Sedaj naju je pa zopet neki premamlo, sam mam zlo mal časa...mamo pa to idejo na dnevnem sporedu :)

eko bombaž?? hmm...hja...po moje ena fina tržna niša..kolk je pa bio..hmm..verjetn tolk kt bio krompir pa koren..user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.3.2010 9:27:19   
majch
no sej bombaž itak, samo zdaj maš dosti eko pridelave bombaža, tako da me zanima, če bi ti bil ta še boljši za kupit - če ni lih predrag.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.3.2010 9:34:14   
majch
No, sej, po moje moraš dobit res eko bombaž - sej nekaj ga je ziher tapravega. Šalabajzerji so pa tak povsod - in pri krompirju.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.3.2010 9:41:06   
rea27
čebeli..njet gret ehehehheheh...ker imava potem še $50 poštnine oz stroškov pakiranja - znese $ 230+, kar je čez 170 EUR - potem pa plačava še 8,5% carino...Edin, če ti ni tolk važno..

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 9:49:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.3.2010 9:50:41   
čebelica01
kar je do 170 potem ok kar je mal čez not ok , ja p....user posted image user posted image user posted image  kje jim je logika . ja pol pa še počaki , da pogledam če je kaj drugega za 10 pa da vzamem pa mamo pol glih 150 user posted image user posted image user posted image user posted image . tazga vesela jim pa ne pustim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.3.2010 10:37:47   
rea27

kar je do 170 potem ok kar je mal čez not ok , ja p....user posted image user posted image user posted image  kje jim je logika . ja pol pa še počaki , da pogledam če je kaj drugega za 10 pa da vzamem pa mamo pol glih 150 user posted image user posted image user posted image user posted image . tazga vesela jim pa ne pustim user posted image user posted image user posted image

lubica DO 150 eur ni carine, nad 150 pa JE!! user posted image user posted image user posted image midve imava pa že brez tvojega zadnjega naročila plus njihovo pakiranje skoraj 150..torej, to pomeni da ne smeva nič več naročit, če se hočva ognit carini :) kapiš?user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.3.2010 10:42:04   
čebelica01
aja jaz sem te zastopla , da imava 140 z vsem skupaj . ja pol pa super bom pa mal pršparala , kok je to fajn pol pa kar naroči .

moj je pa glih trmin rezarviral , da greva v londona jupiiiii

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
1.3.2010 10:44:04   
rea27

aja jaz sem te zastopla , da imava 140 z vsem skupaj . ja pol pa super bom pa mal pršparala , kok je to fajn pol pa kar naroči .

moj je pa glih trmin rezarviral , da greva v londona jupiiiii

aaaaaaaa..kako sem ti fouš aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj gresta? maš da mi pišeš eno lepooooo karticouser posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.3.2010 10:45:38   
čebelica01
1 aprila  upam , da bom mela cajt za kartice , če ne bom preveč not pala v shopping user posted image user posted image user posted image , če ne pa kaj lepega prnesem , če ne pišem kartice

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.3.2010 10:56:08   
rea27

1 aprila  upam , da bom mela cajt za kartice , če ne bom preveč not pala v shopping user posted image user posted image user posted image , če ne pa kaj lepega prnesem , če ne pišem kartice

tooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam uživej..pa tu če sam njihov frišn zrak prineseš domov heheheuser posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.