|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
28.2.2010 11:47:25   
rokipoki
no naj se vam pridružim še jaz- lani oktobra bi morala rodit pa je mala malo prehitela in je bla septebrka. Letos pa bo sigurno oktoberček user posted image user posted image .
Tako da je to moja druga nosečnost in poleg tega en kup težav.
Ne vem al je še kateri tako slabo kot meni- bruham vsak obrok tud vse kar popijem in skoz slabo jem male količine in da ne govorim kakšen apetit imam. Ne vem kako bo naprejuser posted image user posted image .

No da ne bom preveč pisala, moj datum poroda naj bi bil 15.10- tak da bom videla kaj bo rekla gin. pa vam točno povem. No prvi pregled imam še le 15.3 in želimj si samo to da bi blo vse o.k.
Punce čestitke vsem in upam da se lahko pridružim da izmenjamo še kako besedo

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.2.2010 18:45:42   
luna_25
Hej punce. Evo pa je vikend mimo....joj kako hitro mineuser posted image . Vidim pa da nisem edina ki me tiščijo hlače, pa si tudi mislim da bi bilo prezgodaj da si grem že nosečniške hlače kupit...pol pa skoz nosim ene take bol športne, k so mal raztegljive, k kavbojke preveč tiščijo.
Jutri pride gin iz dopusta in se naročimm na pregleduser posted image ....komaj čakam da mi da datum pa da bi bil kaj kmalu.

Lep večer še naprej vam želim.

(odgovor članu rokipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.2.2010 20:03:52   
Anonimen
hej user posted image

uf, ste ene že pridne, ste bile že pri G user posted image , jaz pa še CB testa nisem naredila, ampak itak vem, da ni dvoma user posted image . Vidim, da se moram malo bolj podvizati.

Moj pdp bo 26.10., imam pa doma že dva škratka, eden od njiju prav tako oktobrček. Bom pa za zdaj še anonimna, ker sem na RR precej aktivna in nočem, da me kdo izvoha. Sva z mojim rekla, da bova povedala šele potem, ko bo vse tudi uradno potrjeno.

Je pa tudi meni slabo za znort, čeprav mislim, da nas daje neka viroza, ker je slabo tudi možu (razen če ima nosečniški sindrom user posted image ). Mi pa pri prvih dveh nosečnostih ni bilo nič slabo, tko da se nam morda po dveh pobcih nasmiha punčka user posted image .

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
28.2.2010 21:34:52   
majabar
Lepo pozdravljene!

Pred dvema dnevoma sem naredila test, ker sem se počutila drugače, kot ponavadi. Dojke so bile zelo občutljive, v trebuhu pa sem čutila, kot da prihaja user posted image , a je zamujala 4 dni. Čisto šokirana sem zagledalauser posted image . Nosečnost namreč ni bila planirana še kakšni dve leti, saj je moj fant iz drugega konca sveta in se k njemu selim šele junija. Sem bila pa zdaj 3 tedne pri njemu in očitno nisva dovolj pazilauser posted image . Ko sem mu povedala, je bil zelo vesel in sva že začela načrtovati, kako bova uredila vse stvari. Zdaj že 3 dni govoriva samo o tem:). S prijatelji je že proslavil, čeprav se zdi meni še precej zgodaj. Otroka sva planirala, ampak ne še zdaj. Sva pa presrečna in upam, da bo vse OK!! Čez en mesec pride k meni in za takrat se bom probala naročiti k ginekologu, da bi bila skupaj. Sicer bom pa potem do 5. meseca nosečnosti sama:(. Sicer z dragim v srčku in z otročičkom pod srčkom:).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.2.2010 23:46:35   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca

zdravo, neki me zanima, kake tablete pa jeste za folno kislino?

Jaz tifol user posted image .

Ooooo,kok nas je novih  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in WELLCOME  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudi jaz imam 2 oktoberčka,pa še poročila sva se oktobra,tko da oktober je naš mesec user posted image .

Neboste verjeli,kaj zdaj jaz jem.........ha-ha kokiceeeee mnjami  user posted image .V živlenju nisem pojedla toliko kokic kot zdaj  user posted image user posted image user posted image .

Dobro,grem. Nočko

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.2.2010 23:50:44   
BLOOM 1
Aja,še to

Lencica ima jutri pregled (1.03) DRŽIMO PESTI!!!!!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.3.2010 5:47:09   
anju
pozdravljene

nekaj časa vas že spremljam, pa da ne bom samo "vohunila" se čekiram med oktoberke še samauser posted image
pregled sem že imela 23.2., pdp 11.10., 2 user posted image . imam že enega razgrajača, ki bo junija dopolnil 3 leta, stara sm 29. pri eni sm zasledila, da še doji - tud sama še dojim in ni preveč prijetno...
hm, ne vem če sem podala vse podatke?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.3.2010 7:56:14   
3x mami
dobro jutro souser posted image !

cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim user posted image ! zdaj se nas je pa ze kar nekaj nabralo na kup user posted image

S*, tebi pa še posebno cestitam. sva se, sicer pod drugim nickom, brale ze pred kakim letom, v temi upanja na +, pa sva se medve kar redno selile iz meseca v mesec. cez cas sem nehala brati, je pa pri nas trajalo tokrat kar 15m. drzim pesti, da bo vse v redu! mora bit!

mama_1979, cestitke za poroko! user posted image tole bo pa pesto leto!

vikend minil mirno in prehitro... slabost je se vedno zlo tecna, na sreco pa se ne bruham. vsaj to... kaselj se pri malih malo umirja. komaj cakam, da pomlad zacne zaprav. tako kot je bilo v soboto, res je bilo krasno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.3.2010 8:19:06   
binabina
dobro jutro vsem so user posted image !

kako ste kaj
?????????
ja utrujeno kar je tipično za nov začetek delovnega tedna,....
sem me dvikendom preveč pospravlala sedaj pa imam posledice, odo utrujenosti do boloečin v križu, pa še v službi sem cel dan,... ojoj,... mah sej bo nekako bo že ,.....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.3.2010 10:12:32   
jana84

user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol

30.9.2010
Binabina 25 let 2 user posted image ., NP 15.4. NS 17.3. user posted image
Tinaaleks 27 let 2 user posted image ., 1 user posted image NP 24.2. NS 16.3.

1.10.2010
Himba 1.user posted image ., NP 4.3. NS 22.3.
Kpmk 26 let 2 user posted image ., 1 user posted image . NP 5.3.
Smarnca 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 12.4. NS 18.3. [sm=smiley27.gif

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image ., NP 24.2.
Inna79 30 let 1.user posted image ., NP 17.3. user posted image

3.10.2010
Arual2006 32 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 18.2. user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image ., 1 user posted image . NP 14.3 user posted image

4.10.2010
3x mami 27 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 24.3. user posted image

5.10.2010
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image ., NP 16.3.
Pikab84 26 let 1.user posted image ., NP 4.3. NS 18.3.
Filisa 28 let 1.user posted image ., NP 4.3.

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 26.3. user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Lencica 2.user posted image ., NP 1.3.
Bibaleze1

11.10.2010
Anju 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 23.2.

12.10.2010
Pikica1111 25 let

13.10.2010

14.10.2010

15.10.2010
Mojcaya 25 let 1.user posted image ., NP 1.4. user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 10.3.
Rokipoki ? user posted image ., 1 user posted image . NP15.3.

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 user posted image

18.10.2010
Tybysy 36 let
Zinchy 22 let 1.user posted image ., NP 3.3.
S* 33 let 2.user posted image . NP 10.3. user posted image

19.10.2010

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 3.3.
PixieM 26 let 1.user posted image ., NP 3.3.

21.10.2010

22.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image ., 2 user posted image . NP 11.3.
Sasadejan 25 let 1.user posted image ., NP 12.3.

23.10.2010
Mami_1979 30 let 5.user posted image ., 4 user posted image . NP 15.3.

24.10.2010
Zana21 4.user posted image .,

25.10.2010

26.10.2010
Anonimna ? user posted image ., 2 user posted image .

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image .,
Bloom1 36 let 8.user posted image ., 5 user posted image . NP 9.3.
Anonimna R 28 let 2.user posted image ., 1 user posted image .
Najki 29 let 2.user posted image ., 1 user posted image . NP 19.3.
Tina078 31 let 2. user posted image . NP 11.3.

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image .,

29.10.2010
Jana84 25 let 4.user posted image ., 1user posted image NP 3.3.

30.10.2010

31.10.2010

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image . NP 18.3.
Majabar

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.3.2010 10:26:08   
jana84
O, zdej ste me pa zdelale user posted image ...Sem prav vesela, da sem morala toliko popravljat seznam, ker se vas je toliko pridružilo! Prav vse skupaj in vsaka posebej ste izredno dobrodošle v nasi veseli družbi...Upam, da se boste fajn počutile med vsemi nami nosečkami in skupaj "trpele" vse nosečniške prigode in zagode...Sej naj bi se user posted image med sabo bolje razumele kaj ne, ko pa smo vse v približno podobnem položaju!

Evo, mi smo dali tud vikend skoz, bil je prav super truper...V soboto je bil tak lep sonček, da je bilo ojoj! Smo bili skor cel dan zunaj, kar se je dalo - poseldica tega so bolečine v nogah, ker smo šli s sinčkom malo na "pohod" in ga je bilo potrebno vsakih 5 sekund prijet za roke in mu pomagat oziroma ga prepričevat, da gremo naprej do naslednjega kamenčka...Si lahko predstavljate kako daleč smo prišli user posted image

Drugač moje počutje je kar fajn, bolečin v trebuhu ni več, pa tud prsi me malo manj bolijo, izcedka imam pa še vedno veliko, tako da menjam dnevne vložke po tekočem traku... user posted image

Folno kislino jemljem v Tifolu, prej pa sem jo v obliki šumečih tablet vitaminov B kompleksa in folne kisline. Še vedno papcam pridna tudi Ospen, sej samo še ene 3dni...Blek...user posted image

Komaj čakam sredo zjutraj ko grem na pregled user posted image , upam da bo vse v redu...Ja seveda bom dobila druge tablete(Dabroston) za papcat...Se mi je mož smejal, da sem kot stare tetke, ki imajo na pultu krožniček z tabletami, da kakšne ne pozabijo vzet user posted image ...

Oblačila: mene zaenkrat hlače še ne tiščijo, vendar bom verjetno kmalu v takem položaju, ker če dobim za pit Dabroston, vem da me bo napihnilo kot balon in bom imela tak trebuh kot bi ga imela sicer v 5.mesecu...In bo treba si vmisliti kakšne nosečniške hlače. Sicer imam samo ene dolge, ampak nič hudega. Meni se nosečniške hlače tako dopadejo, ker imajo tist pas za čez trebuh, pa ga imam namesto spodnje majice, ker imam zelo občutljiv mehur...Superca so user posted image , sem jih ful časa še po porodu nosila...Pa še kakšne si bom kupla...No, te sem si kupla v H&M-u. Pa tud v CA imajo veliko izbire, pa neke zmerne cene se mi zdi...

Sicer pa punce, bodte pridne še naprej, lepo poročajte kako se kaj dogaja na pregledih, pa tudi sicer...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.3.2010 10:29:24   
jana84

user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 1.3.2010 10:43:52 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.3.2010 10:35:06   
zinchy
jana84 jest imam tudi v sredo pregleduser posted image in komej že čakam,da vidim svojo pikicouser posted image
Glede oblačil pa nimam težav ker lahko v službo hodim v trenerki in sem prav veselauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.3.2010 11:24:16   
anau
pozdravljene....
iz foruma klomifenke 2010 sem se danes poslovila in prihajam k vam,
saj bomo zibali oktobrauser posted image user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.3.2010 11:34:42   
zinchy
anau čestitam in želim ti lepo in mirno user posted image user posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.3.2010 11:50:40   
Najki
Soncen dan!

Cestitke vsem novim pluskom user posted image !

Jaz sem imela obupen vikend, grozno sem bila bolna, krcevit kaselj, skoraj nic jedla ampak danes je veliiiiiko bolje. Apetit je pa pri meni tako, nisem nikoli jedla zajtrka, zdaj pa moram jesti vsako uro do dve, sicer se me loteva slabost. Dovolj je kos kruha ali ena banana, pa se takoj pomiri. Ce pa ni nic pri roki, je pa nenadoma huda slabost, da ne morem niti vozit ali skozi stacuno laufat po futr... Tako da imam pri roki karkoli za par grizljajev in normalno jem vecje obroke. Kolicinsko se mi apetit ni povecal, samo pogostost. Sem pa v prvi nosecnosti imela kake 4 kile pod zacetno tezo in sem sla sele 4 kile nad zacetno v zadnjih dveh mesecih. tako da sem bila po porodu na zacetni tezi. Pa nikoli nisem bruhala in mislim da tudi tokrat ne bom.

Je pa kolegica tudi noseca in bruha prav tako po vsakem obroku, je pa razlozila da zato, ker kolicinsko vec poje. Tako da ce bruhate, poskusite z banano ali kruhom vsake pol ure ali eno uro. V glavnem vec manjsih obrokov pa bolj pogosto.

Prsi so me zacele cukati in sicer kakor bi bile polne mleka. Me kar prime, da bi sla iztiskat user posted image . Moj prvi se je nehal dojiti pri stirih mesecih zaradi alergije na mleko, samo mleko imam se vedno par kapljic.

Z nosecniskimi cunjami imam sreco, ker delam v druzinski firmi in mi ni problem v trenirki prit. Mi je pa v prvi nosecnosti okoli 4. meseca zacel trebuscek rasti, to je bilo pa poleti, tako da s cunjami sploh ni bil problem. Kiklce pa poletne oblekce, pa tunike, hvalabogu za sezono tunik v nosecnosti =]. Sem pa nosecniske cunje kupila v h&m in erm, mislim da je trgovina popek, v pritlicju hale A v BTCju user posted image Imajo ful izbire, pa ni ravno draga.

Modrcek sem sla pa za 2 kosarici gor, pa sem rabila E in F, zato je bilo nemogoce dobiti kaksne lepe kopalke, modrcek pa mislim da od Lisce, mal cipkast. Kasneje pa sem v Muellerju nasla modrcke za dojenje, ki so smesno poceni in vseh velikosti, tako da priporocam. Pa tudi udobni so. Cipkasti modrcki niso fajn, ko so prsi zelo obcutljive, naj bojo cimbolj bombazni.

(odgovor članu rokipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.3.2010 12:10:23   
Tina078
Včeraj popoldne se mi je pojavil srednje velik rjavkast izcedek. Seveda me je zagrabila panika ampak sem se kasneje umirila, ko sem vidala da je očitno vse ok, ker se ni nadaljeval. Panika me je pa zagrabila zato, ker sem že enkrat imela SS. V bistvu imam na vsake toliko še zmeraj rjavkast izcedek ampak tako majhen, da ni omembe vreden. Seveda sem šla danes kupit CB, ki še zmeraj kaže en velik plus.
Drugače pa se počutim dobro, slabosti zaenkrat ni, občasno me nekaj špika v trebuhu, še zmeraj pa imam ''popoldansko'' utrujenost.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.3.2010 12:18:11   
Najki
Q: Kolko casa traja, da se po SS hormoni umirijo in testi ne reagirajo vec?

(odgovor članu Tina078)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.3.2010 12:20:21   
tinaaleks
POzdravljene vse nove user posted image !

Jaz pa samo upam, da se konča ta utrujenost, ker bi rada samo še spala. Spim po 10 ur na noč, čez vikend moram it nujno tudi popoldne spat, zvečer sem pa že ob 8 kot cunja in bi šla kar takoj v posteljo, vendar vedno nekako zdržim do 9user posted image , kar je naprej je pa že rekord!
Kar se slabosti tiče, mi je slabo večinoma zjutri in če nič ne pojem potem je vse ok. Ugotavljam pa da potem za kosilo tudi ne morem veliko pojest, ker sem takoj sita, pa čeprav se mi pred kosilom zdi, da bi lahko pojedla celega vola. Je pa to samo pozitivno za kileuser posted image

Lep pozdrav še naprej!

(odgovor članu Tina078)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.3.2010 12:20:48   
tybysy
Jaz sem ravnokar s pregleda. Pa sem kar malo razočarana. Namreč - plodek je velik komaj 6 mm in ginekolog pravi, da je prehitro, da bi se kaj videlo. Da sem šele 5.-6. teden. Napisal je živa nosečnost in me naročil čez 4 tedne. Ne vem, nisem pametna. Ker imam tako neredne menstruacije, na datum zadnje pač ne moremo gledati (20. november).
Prvo raaaahlooo črtico sem videla že v ponedeljek, 8. februarja, potem v sredo negativen test, v petek spet rahla črtica. Vsi testi First Sign. Potem sem v soboto, 13. februarja, naredila še CB, ki je pokazal debel plus. In sem si zračunala, da je bila ovulacija okrog 25. januarja (tudi po sluzi sodeč). In sem mislila, da sem danes 7 tednov noseča in da bo že srček viden. Zdaj se mi bo pa marec vlekel za znoret...
Ni mi jasno, kako je lahko test pokazal tako hitro. Jaz upam, da bo vse v redu in da sem bila res prehitro na pregledu.
Jutri grem v službo po 14 dneh bolniške zaradi hude viroze. Prej sem bila švoh zaradi bolezni, zdaj mi je pa tri dni kar naprej slabo, ampak na srečo nič ne bruham (še).
Lepo pomlad vsem nosečkam! Zunaj je tako lep sonček...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.3.2010 13:38:21   
jana84
Tina078...te nočem popolnoma nič strašt, ampak če si imela že prej SS potem raje poliči G zaradi izcedka. pr meni je blo tud tako v 2. user posted image , pa sem poklicala in mi je rekla G naj pridem takoj popoldan na pregled, kjer sem HB videla mjeega sinčka kako mu srček dela in sem dobila Dabroston za krepitev maternične stene.

Tybysy, ti se pa kar nič sekirat glede tega da je otroček velik le 6mm...To je tako različno in mogoče si res mnogo kasneje zanosila kot si misliš...Lepo počakaj še do naslednjega pregleda (kdaj ga pa imaš, da ti lahko na seznamu popravim?) user posted image

Anau, dobrodošla tukaj pri nas, lepo slišat da vam je uspelo. To so zgodbe o uspehu!!! Zdej pa akr lepo sporoči še ostale podatke da te lahko na seznam uvrstimo...user posted image

Najki. Meni je hormon po SS padel na normalno stanje v enem tednu, naslednji mesec sem bila pa že spet noseča. To je itak odvisno od ženske do ženske. Še najbolj pa je odvisno od tega kako se maternica sčisti. Meni se je v prvo sčistila popolnoma sama brez posega in zelo hitro...V drugo pa sem zaradi odmerlega ploda v 10.tednu morala na abrazijo, pa so mi zelo lepo sčistili maternico, tako da sem sedaj po 5mesecih zopet srečka nosečka (lahko bi bila verjetno že prej, pa smo rekli da raje malo počakamo in pač ne delamo aktivno na drugi bebici...Aktivno smo delali zdej 3 kroge)...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.3.2010 14:53:30   
tybysy
Jana84, hvala za spodbudne besede. Naslednji pregled je 29.3.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.3.2010 14:53:35   
Tina078
Jana84: Sem malo prej klicala mojo G in imam danes pregled. Sem bila pa drugače enakih misli kot ti, da bi bilo fajn it malo do nje. Sporočim zvečer kako je bilo. user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.3.2010 16:56:15   
anju
jana84 še malo te bom namučla - tud k meni gre srček prav lepo je utripal, čeprav sem pri prvem precej boljše vidla, takrat me je prav ganilo. tokrat pa sem mende samo čakala, da bosta 2 (sva si nekako z mojim želela dvojčka, da ne bi blo treba bit še enkrat noseči user posted image )
naslednji pregled imam 12.4., nuhalno pa 31.3. pvič na nuhalno nisem šla, otroka sem hotela brezpogojno. tokrat pa sem se naročila, ker nekako drugače gledam - vendar me še vedno bega nesigurnost rezultatov, tako da se še nisem zares odločila za NS.

kavbojke tud mene že malo tiščijo, čeprav kilaža še ni narasla (sej pikec ima samo 11mm). bom odpela knof pa majco čezuser posted image

(odgovor članu Tina078)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.3.2010 17:44:50   
luna_25
Hej hej. No pa sem dobila datum za prvi pregled in moram povedat da sem kar malo razočarana....šele 1.4......joj kako se mi bo vleklo, da bom izvedla,če je vse ok. No pa upam da je...saj problemov nimam kaj posebnih kot to da skoz hodim lulat (še ponočiuser posted image ) pa zmatrana sem tut skoz. Ampak sam da bo z mojimuser posted image  pa bomo tut še kaj druzga potrpel.
Lp

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......