Anonimen
|
NOSEČNIŠKA OBLAČILA: jaz sem dolgo časa nosila odpete hlače in čez daljše puloverje, tunike, ker mi to že tako sede, tako da imam veliko oblačil primernih za nosečnice . Ko je bila res nuja, sem pa šivilji odnesla običajne kavbojke in jih je odrezala pod pasom in tja prišila trak iz elastičnega materiala, ki sega pod prsa, je pa notri všila še ful materiala, ki ga potem nisem rabila, ker se trebuh sploh ni tako razširil , tako da ji bom tokrat rekla, da naj malo blaga kar odreže ven. Če se mi bo dalo bom objavila slikico kavbojk. Sem bila pa nad izbiro nosečniških oblačil čisto razočarana, saj zgornje dele že še lahko običajne uporabiš, hlače pa malce težje . Jaz sem si kupila edino še dva malo večja modrčka, ker je proti koncu prsa začelo dobesedno razganjat . Aja, presenečena sem bila pa, da nekje proti koncu nisem spravila gor ene trenirke, ki ni rategljiva (in sicer čez boke), mi ni bilo nič jasno, zredila se namreč nisem nič (no, za 18 kg, ampak samo v trebuh, pa še ta je bil bolj majhen), v glavnem, ko začnejo kosti lesti narazen, se razširiš, ne da bi vedel . Pri meni znakov še čisto nobenih, še prsa me ne boljijo več toliko, ko se sin doji, tako da se malce že veselim pregleda, da sploh začnemo uživat , mogoče pa M samo zamuja in je nosečniški test pokazal lažni rezultat . Je prov čudno, ker ni nobene evforije, ničesar , v pri je pa čist dogajal .
|