|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
26.2.2010 11:45:13   
jana84
Najki, dobrodošla tukaj pri Oktobrkah...Ti kar lepo tukaj ostani in čvekaj, če bo pa potem ralat november pač bo...Ne se sekirat, jaz imam po svojih izračunih PDP 29.10. pa sem kar tukaj user posted image ...se mi dopade oktober, ker imata oba moja fantinca (sin in mož) oktobra rojstni dan...Eden čist na zečetku eden pa čist na koncu, zdej bi pa še enga vmes...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.2.2010 11:49:52   
jana84
Evo, seznam je popravljen, če je še kaj sporočte...
user posted image vsem za lepe preglede in seveda za vesele in razgrajajoče user posted image user posted image ...

Mene je danes ponoči tako bolela leva roka, da nisem mogla skor nič spat...Sploh ni bilo važno kako sem ležala al na levem boku al na desnem al na hrbtu...bolela je vseeno. Kar nekaj. Zdaj pa je vredu. user posted image Ja na trebuhu pa ne morem spat ker me prsi ful bolijo...Pol mi pa še tamali skače po njih, da je ojoj...Ker po trebuhu mu ne dovolim, pa se pol vsede čist na žličko in seveda še čez prsi in skače Hi konjiča...Ajoj ajoj, kakšnega razgrajača imamo!
Drgač pa je počutje tako kot ponavadi. No trebuh me ne boli več tolk, vsake tolko se sicer spomni ampak nič hudega...

Tako, zdaj pa nadaljevat mojo čistilno akcijo...HB da sem včeraj okna spucala, da jih zdej dež maže user posted image ...Ah. Bom dala rolete dol da jih ne bo popacalo user posted image . se hecam, pol imam lohk cel dan luč odprto al pa grem spat...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 327
26.2.2010 12:53:03   
3x mami
najki, na prvem pregledu sem do zdaj vedno imela vaginalni uz. potem pa moj gin. raje ne sari vec spodaj, ce ni nuje.

glede alergij pa se posvetuj s pediatrom. cisto mozno je, da lahko s prehrano tudi vplivas na alergije, tako da jaz bi na tvojem mestu pazila.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.2.2010 13:40:00   
Pikab84
Bloom1...lep trebuščekuser posted image . Jaz komaj čakam, da mi zraste,se mi zdi, da se mi že nekaj pozna no(sem pa 8t)...sam da pol ne bo pa preveč velikuser posted image
No komaj čakam da bo ura 15, da gremo domov, ker danes je pa tak turoben dan in se mi čisto nič ne da več.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.2.2010 13:54:12   
Pikab84
Pa še nekaj me zanima; ker v službi večinoma 8 ur sedim, me hlače še bolj tiščijo v predelu trebuha in zato sedaj razmišljam, da bi šla danes pogledat za kake hlače, ker se mi zdi brezveze, da prenešam to tiščanje. Po drugi strani se mi pa zdi kar hitro za take nakupe. Sej najraje bi bila tudi v službi v trenirki, sam na žalost ne gre.
Tiste, ki imate že otročke, kdaj ste kupile nosečniške oz. večje hlače?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.2.2010 17:14:08   
caroline1
Lepo pozdravljene.

Tudi pri nas smo v pričakovanju. PDP naj bi bil 17.10. Včeraj sem imela prvi pregled, kjer mi je pokazal mojo pikico in poslušala sem kako ji/mu nabija srček :). Malčk me plaši, ker je zraven v maternici velika cista in imam pregled že čez tri tedne. Upam, da do takrat izgine. Kar se tiče znakov al pa simptomov, mi je rekel gin, da je prezgodaj za to. Jaz pa spim 20 ur na dan. Kjerkoli se usedem, kar zlezem skupaj. Povrh vsega mi je še slabo, bruham pa ne. Zaenkrat še :) upam, da tudi ne bom. Vsem želim, vso srečo na prvih ali drugih pregledih...čimmanj slabosti, veliko smeha in lepih trenutkov....

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:33:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu caroline1)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
26.2.2010 17:39:28   
Najki
v Leclercu imajo trenutno akcijo nosecniskih oblacil, tudi kavbojke in trenirke.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:46:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
26.2.2010 17:54:37   
smarnca
jst sem v prvi nosečnosti kupila prve nosečniske hlače in jih pol tut nosla že v tretjem mescu, zdej pa nimam še nobene potrebe po hlačah....je pa res, da ko velik sediš morš met raztegljive hlače, da te nč ne tišči, tako, da zdej po vsej verjetnosti, ko bom začela delat jih bom tut kar oblekla. kupla sem jih pa v h&m-u
kolumbo jst si ne predstavlam met tistih trakov, pol morš met nujno majco deleč čez pas al kako, čene se vse vidi??!!

Neposredna povezava do sporočila: 336
26.2.2010 18:19:01   
Pikab84
Hvala punce. Jutri bom šla pogledat v CA in H&M kaj kej imajo... tako kot pravi smarnca, rabim kake raztegljive, da me ne tišči vsepovsod. Upam,da bom kej našla, vam sporočim jutri.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.2.2010 20:38:14   
filisa
Jaz nosim elastične jeans hlače z nizkim pasom in me (zaenkrat še) ne tiščijo. Vse ostale hlače pa so šle na porodniški dopust user posted image ...

Meni se zaenkrat trebušček še nič ne pozna (imam 8t,5dni), razen tistih dobrih 3 kg, ki sem jih v tem času pridobilauser posted image . A ste se tud ve že kaj zredile?

Drugač so mi vsi nosečniški znaki izginili v zadnjem tednu (razen mogoče apetit ne) tak, da me že malo skrbi in komaj čakam na 1. pregled v četrtek!

Spočijte se in predvsem uživajte med vikendomuser posted image !!!

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.2.2010 23:01:52   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mene sam neki zanima....a ta dodatek se dobiš samo enkrat na leto AL VSAK MESEC?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak mesec

Enkrat na leto. Letos ga izplačajo točno 12 marca!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 339
26.2.2010 23:05:04   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: binabina

3x mami mislim da je od zadnejga otroka do njegovega 10.leta starosti nisem 100% , v bistu pa je zakon glede tega ,.... 

Točno tak.

Koliko časa pa si lahko doma nisem vprašala,bila sem zelo user posted image . (user posted image )  Kako je to,da si zaposlen kot mama,pa nimaš plače????  A naj se ločim,al kako?   Butci.....

Sem se pozanimala, .. Tudi če bi bila ločena ne bi dobila plače.

Bi,bi,sigurno.Mi2 že mislila za ločitev user posted image ,ampak rajši ne.....user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.2.2010 23:07:31   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

BLOOM1, tolk se ti že pozna trebušček? Super user posted image Te pa moram zeloooo pohvalit, da si po 5 otročičkih tako lepe postave...Mene je po prvem tako razneslo, da nisem še skupaj zlezla...Groza. Ne vem kaj bo zdaj...Ko sem prišla iz porodnišnice sem bla tolk vesela, ker sem imela eno kilco več kot preden sem zanosila. Pol pa nisem imela mleka in so me vsi da naj jem in jem in pač sem ker sem hotla mleko dobt, kile so šle gor, o mleku pa ne duha ne sluha in v dobrih 3mesecih sem bla nazaj na istih kilah kot preden sem šla rodit...user posted image in smo tam še vedno user posted image ...

Hvala user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.2.2010 23:29:37   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

bloom1, se eno vprasanje okoli teh deset let. (ja vem, zdaj sem pa ze sitna...) ce pise, da je do 10let starosti najmlajsega otroka. ce imas potem se kakega otroka, a to se potem podaljsuje - si doma tudi 15, 20let? to bi bilo res zanimivo.

Ja,do 10 leta zadnjega,oz.najmlajšega otroka.Pa sploh nisi sitna user posted image ,ti samo vprašaj kaj te zanima user posted image .

Drugače,sem O.K. Še dva dni in spet šola,obveznosti......Jutri imam čistilni dan (generalko!!!!)user posted image Moja "banda" gre za 2 dni k tašče na počitnice (celi teden so bili doma).Jaz pa bom uživala v samoti  user posted image .

L.P.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.2.2010 10:31:50   
mami_1979
Bi,bi,sigurno.Mi2 že mislila za ločitev user posted image ,ampak rajši ne.....user posted image

BLOOM1
Ne dobiš nič, ker sem ločena, tri otroke imam iz zakona, četrtega pa z sedanjim partnerjem, s katerim ne živiva skupaj. Torej sem ločenka z štirimi otroki in če izkoristim, da ostanem doma, z otroki, ne dobim nič denarja, ker ne smeš biti prijavljen kot iskalec zaposlitve in s tem avtomatsko tudi do socialne podpore nisi upravičen. ( sem šla vprašat na naš CSDuser posted image , pa so se norčevale iz mene, da če mi ni dovolj, da mi država prispevke plača).
Sicer sva se pa odločila, da bova poleti poročila.user posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 27.2.2010 10:33:01 >

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.2.2010 10:32:29   
anja83
Lep pozdrav!
pa se vam lahko tudi jaz pridružim po dolgem čakanju in že vseh napovedanih operacijah nama je končno uspelo v torek ugledati user posted image user posted image , sma morala kar dvakrat dobro pogledat če prav vidima user posted image

Zadnja user posted image 17.1., prvi pregled 18.3. in upam da GIN potrdi user posted image , že komaj čakam.....

Bo pa to najina prva nosečnost, ki se je že veselima.....zaenkrat še nisma nobenemu povedala, jutri boma povedala staršem, ker jz ne morem več držat v sebi te vesele noviceuser posted image .

Drugače me pa prsi že kr fajn bolijo, vsake toliko me špika in malo mi je že slabo....zdej sem pa še obležala bolana.

Upam da pridemo skupaj srečno do konca user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.2.2010 10:41:13   
Tina078
Živjo user posted image ,

Pred nekaj dnevi mi je CB končno pokazal en velik plus. Predviden PDP je 27.10.2010, prvi pregled imam 11.03. Je moja druga nosečnost, pred nekaj leti sem splavila, tako da upam da bo tokrat vse ok. Stara sem 31. Zaenkrat se počutim odlično, slabost me še ne daje, edino popoldan postanem zelo zaspana.

(odgovor članu anja83)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.2.2010 18:20:04   
S*
Še ena user posted image bi se vam rada pridružila na čveku. Zanosila sem po ETZ ju in najinega user posted image pričakujem 18.10., stara pa sem 33 let. To je moja 2 user posted image ,prva se je končala lani oktobra kmalu po pozitivnem testu in močno upam, da bo tokrat drugače, saj se za najinega user posted image boriva že kar nekaj let.
Prvi pregled sem imela 25. 2. še v neplodnostni ambulanti in smo že videli user posted image . Naslednji pregled imam 10.3. pri svoji ginekologinji.

Kar se tiče znakov, pa je pri meni samo eden in to močne slabosti, ki trajajo ves dan in včasih tudi ponoči. Bo treba potrpet, upam samo da bodo po 3 mesecu minile.

(odgovor članu Tina078)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.2.2010 18:55:50   
Anonimen
NOSEČNIŠKA OBLAČILA: jaz sem dolgo časa nosila odpete hlače in čez daljše puloverje, tunike, ker mi to že tako sede, tako da imam veliko oblačil primernih za nosečnice user posted image . Ko je bila res nuja, sem pa šivilji odnesla običajne kavbojke in jih je odrezala pod pasom in tja prišila trak iz elastičnega materiala, ki sega pod prsa, je pa notri všila še ful materiala, ki ga potem nisem rabila, ker se trebuh sploh ni tako razširil user posted image , tako da ji bom tokrat rekla, da naj malo blaga kar odreže ven. Če se mi bo dalo bom objavila slikico kavbojk. Sem bila pa nad izbiro nosečniških oblačil čisto razočarana, saj zgornje dele že še lahko običajne uporabiš, hlače pa malce težje user posted image . Jaz sem si kupila edino še dva malo večja modrčka, ker je proti koncu prsa začelo dobesedno razganjat user posted image . Aja, presenečena sem bila pa, da nekje proti koncu nisem spravila gor ene trenirke, ki ni rategljiva (in sicer čez boke), mi ni bilo nič jasno, zredila se namreč nisem nič (no, za 18 kg, ampak samo v trebuh, pa še ta je bil bolj majhen), v glavnem, ko začnejo kosti lesti narazen, se razširiš, ne da bi vedel user posted image .

Pri meni user posted image znakov še čisto nobenih, še prsa me ne boljijo več toliko, ko se sin doji, tako da se malce že veselim pregleda, da sploh začnemo uživat user posted image , mogoče pa M samo zamuja in je nosečniški test pokazal lažni rezultat user posted image . Je prov čudno, ker ni nobene evforije, ničesar user posted image , v pri user posted image je pa čist dogajal user posted image .

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
27.2.2010 22:56:27   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

BLOOM1
Ne dobiš nič, ker sem ločena, tri otroke imam iz zakona, četrtega pa z sedanjim partnerjem, s katerim ne živiva skupaj. Torej sem ločenka z štirimi otroki in če izkoristim, da ostanem doma, z otroki, ne dobim nič denarja, ker ne smeš biti prijavljen kot iskalec zaposlitve in s tem avtomatsko tudi do socialne podpore nisi upravičen. ( sem šla vprašat na naš CSDuser posted image , pa so se norčevale iz mene, da če mi ni dovolj, da mi država prispevke plača).
Sicer sva se pa odločila, da bova poleti poročila.user posted image

Seveda,če si na zavodu,nič ne dobiš. Mi nimamo podpore in nisem na zavodu.Dobimo samo otr.dodatek. In v primeru,če se ločiva jaz se zaposlim kot mama (že zaradi sociale,moram imet zaposlitev ali moram bit na zavodu) in bom dobivala min.plačo(kot mama)+otr.dodatek+alimenti....Brez zamere,samo razlagam......Drugač,ni denarja zaradi katerega bi se ločila user posted image .

Čestitke za poroko!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.2.2010 23:14:56   
BLOOM 1
Anja,Tina,S*  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In WELLCOME!!!!!!!!!!!!

S* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!!!!!!

Ej,punce moje zlate,danes pa sem čistouser posted image ,meni je tko slabo....Že,ko sem se zbudila,sem vedela da se je začelo obdobje user posted image . Kje je moj apetit??????  Pa vseeno danes sem bila zelo pridna,kljub user posted image .Porihtala sem celo bajto,ah,lepo.  Bravo jaz!!!!

Grem ajat.Nočko.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.2.2010 11:38:45   
smarnca
zdravo, neki me zanima, kake tablete pa jeste za folno kislino?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!