Ejla
|
Pridne nosečke, res ste se razpisale in vedno več nas je. Jst sem imela danes pregled namesto jutri...tak da ...smo vidli plodek, smo vidli utripat ...kr 19.2. smo videli samo vrečko brez ploda.Vse lepo in prav. Sam ginekologinja se mi ni zdela prepričana, rekla je da je mlajši in da je tam ene 6 tednov nosečnost (zadnja M pa je bla 7.1.) Imam sicer daljše cikle in po mojem izračunu bi mogla bit tam ene 7 tednov... ma sem ji rekla, da sem jaz pozitivna...Pa mi je rekla nazaj, da pol pa naj ne skrbim, da bo vse v redu. In če misli bit kaj narobe je že bolje, da je zdaj kot kasneje. Ma ne vem zakaj je zaskrbljena, plodek je, srcek je, moja prva nosečnost je bila 1a nikoli še mela ss...kaj potem če je malo manjši, tisti UZ je itak predpotopni. Res , da sem jaz imela neke zdravstvene težave, ne s tem povezane i da sem jemala močna zdravila, sam se mi zdi, da je pretirano zaskrbljena. No, kakorkoli naslednji pregled imam 30.03. Pa še to, danes sem morala povedat v službi zaradi dopusta, k ga moram do septembra porabit, pa sem bila kar zgrožena, kako so egoistični, kako jih sam skrbi, da ne bi manjkala v službi, da če si dobim zamenjavo, potem pa lahko vzamem dopust! Halo!!! In da sem itak že veliko manjkala, ker sem bila 3 krat na negi, in da če nimam kake babice , da bi varvala, pa da zdaj bi jaz še dopust jemala...da to pa ne bo šlo!!! In jaz ko sem v 9ih mesecih vzela 5 dni dopusta...tko, da imam še pol lanskega in celega letošnjega za ponucat! Naj se grejo srat in z njimi moj šef, in ko sem povedala, da sem noseča in da zato moram porabit dopust, pa da sem mu zato tako hitro povedala, da se zorganizira, je bil kar tiho. Ko sem pa zrihtala zamenjavo, pa je ves sladek hodil okrog: No, vidiš pa se bo tudi zate uredilo, da boš lohko šla na dopust . In pazi na svoje zdravje! Drekec pekec...hinavc!
|