Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:06:41
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mojamura verjetno jih imajo take bejbike zato obute, ker so pač visoke pete ''IN''...verjetno Kako jih pa potem na gips navlečejo? to bi bila dobra tema za kakšno oddajo na discovery-ju
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:07:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura toliko stanejo in pol so samo za ....domačo nalogo Hja, načeloma greš lahko tudi ven v njih... ampak ti priporočam, da jih obuješ POD hlače, drugače bodo o tebi še kje drugje pisali, ne samo na RR. Edina alternativa je mogoče kakšen rave party.
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:08:22
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ali ležala Na-a... tistih prav fu*ish škorenjcev si pa še nisem uspela kupiti, ker, mamicu jim, stanejo 200-300€! o jaz pa sem jih svoj cajt imela ...zdaj pa bi verjetno pepelkina sestra prej dobila nogo vanje kot jaz
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:09:29
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mojamura toliko stanejo in pol so samo za ....domačo nalogo Hja, načeloma greš lahko tudi ven v njih... ampak ti priporočam, da jih obuješ POD hlače, drugače bodo o tebi še kje drugje pisali, ne samo na RR. Edina alternativa je mogoče kakšen rave party. maaaaaaaaadoonaaa, če bi jih mela na predizbor obute...bi sigurno prišla na avdicijo za talente hehehehehe da poshizish
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:09:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama o jaz pa sem jih svoj cajt imela Čisto možno, da bi jih imela jaz tudi že, če bi bila družinske finance izključno moja domena. Tako pa je moj g. Mož, ko sem ga v Celovcu zvlekla v nek seks-shop, samo izjavil (ko je videl ceno):"Sorry, ampak tudi brez škornjev te lahko..."
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:10:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura bi jih mela na predizbor obute...bi sigurno prišla na avdicijo za talente hehehehehe O, sigurno bi, ampak v kategoriji "Kako jim uspe ostati na nogah".
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:10:37
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama o jaz pa sem jih svoj cajt imela Čisto možno, da bi jih imela jaz tudi že, če bi bila družinske finance izključno moja domena. Tako pa je moj g. Mož, ko sem ga v Celovcu zvlekla v nek seks-shop, samo izjavil (ko je videl ceno):"Sorry, ampak tudi brez škornjev te lahko..." bingo bango
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:11:22
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mojamura bi jih mela na predizbor obute...bi sigurno prišla na avdicijo za talente hehehehehe O, sigurno bi, ampak v kategoriji "Kako jim uspe ostati na nogah". če bi pa še plesala in pela poleg sem pa itaq zmagala hahaha
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:13:38
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy men osebno je ženska že zlo velik "tipi-topi" če ima urejene nohte. sploh če ima gelirane. meni so zakon in jih mam tud sama. če jih nimam se počutim grozno - kot grdi raček. je pa res da to koštaaaa kr velik. pa frizura - moje osnovno pravilo. sveža barva, obvezno počesana (zlikana, skodrana - karkoli že). ženske z mastnimi lasmi spete v čop so mi ogabne pa štiklčki naredijo svoje. vsaj moj okus je tak. aja - pa velik nardijo tudi dodatki... rutke, pasovi, uhančki, verižice... Huh, še dobro, dase ne poznava, potem bi verjetrno tu vsakič bruhnila, ko bi me videla
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:14:34
|
|
|
|
liliana
|
No uškinamama.....zdaj si dobila obilo nasvetov, kaj NE SMEŠ delati, da bi izgledala tipi topi...... Jaz bi dodala poleg vsega naštetega kaj se ne sme za tipi top look še sledeče: - suhe ženske v miniki ali pajkicah, da izgleda približno tako, da bi traktor lahko šel skozi noge brez problema.... - pretirano naličene ženske, ki ne vedo, da je pri rdeči šminki pravilo "več je manj", ne pa da da nase močno rdečo šminko in na ful namaže še oči in lica....... - kazanje celega dekolteja z nastavki bradavičk, celega hrbta, celih nog in še pol riti zraven na delovnem mestu, ne glede na to, ali je bejba suha ali debela.......
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
no, da se pohvalim....pete so pa moje!!!! obvladam vse visine in debeline oz. sem obvladala. moram probat, če še. skornji na podstrehi v skatlah. no, 10 let sem v petah delala za sankom in ko sem zamenjala delovno mesto(beri proizvodnja), sem v supergah hodila , ko po jajcih....noge bolele za pošizit
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 1.3.2010 15:16:16 >
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:16:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvladam vse visine in debeline
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:16:12
|
|
|
|
mojamura
|
HuAnita ne sekiraj se....ker jez nimam naželiranih ali navoskanih ali whatever nohtov (niti jih ob zidanju hiše ne bi mogla meti)...pas ne nosim zaradi razloga, ki ga je omenila kerensa....na uhane in ves nakit sem alergična tako dobim esceme...rutice pa ne maram
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:17:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy men osebno je ženska že zlo velik "tipi-topi" če ima urejene nohte. sploh če ima gelirane. meni so zakon in jih mam tud sama. če jih nimam se počutim grozno - kot grdi raček. je pa res da to koštaaaa kr velik. Kakšni pa so gelirani nohti..... jaz si jih običajno kar nalakiram.....
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:17:18
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Čisti lasje brez narastka ali home made preliva, urejeni nohti.Čisti nepošvedrani čevlji in lepa neznucana neskajasta torbica. Pa recimo črn pulover , če je siv je samo še za na Rk. V trenerki pa hodim samo okoli hiše in na športno aktivnost, ne vozim otroka v vrtec in ne hodim v trgovino.Croksi tudi niso za v šoping centre.Aja pa kaj je meni ful grdo, ko ženske obujejo sandalce, noge so pa bljak. Zanmiv pogovor sem imela zandjič z enim od vodilnih gospodov iz Karitasa. Prav to je rekel, da ljudje dajo TISTO, ČESAR SAMI NITI POD RAZNO NE BI OBLEKLI, da pa bi ohola gospoda enkrat reskirala geliranje nohtov in frizuro (od frizerja!), pa ta ke$ dala, aa, tu se pa naša dobrodelnost že konča.... Tako nekako.... In se ne morem strinjati bolj.-... Saj zdaj me boste spljuvale u iber, ampak meni smisel življenja res ni tedensko geliranje, mesečnio friziranje in zbiranje sivih ppuloverjev za RK. Pa ne leti na nobeno osebno, ampak res me čudi ta duh vozualnosti v družbi... Na zunaj vse uj, pošmekano, mislim, notri nas pa ni za toliko, kolikor je za hnoti črnega... pa smo spet pri nohtih...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:17:36
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvladam vse visine in debeline fantastisch
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:18:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita meni smisel življenja res ni tedensko geliranje, mesečnio friziranje in zbiranje sivih ppuloverjev za RK Smisel res ni, dobrodošel dodatek pa.
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 1.3.2010 15:19:16 >
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:19:19
|
|
|
|
mojamura
|
HuAnita u r my whishIhad sister
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:19:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute obvladam vse visine in debeline fantastisch Prosim, da temo prestavite na "Spolnost" - Miški je zaradi pomanjkanja nikotina udarilo na...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
no no, mir mir....sem quoto ze izpolnila za letos
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:20:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:20:57
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita meni smisel življenja res ni tedensko geliranje, mesečnio friziranje in zbiranje sivih ppuloverjev za RK Smisel res ni, dobrodošel dodatek pa. Keresna, imam enih 10 kolegic brez službe, zaradi nekaj zemlje dobijo z borze res siromašno, zdaj pa ti njej razlagaj o geliranju in friziranju, pa sivih puloverjih, če ženska ne ve, kaj bo ju3 kuhala, kako bo hčerki palača šolo v naravi, kako bodo zmigli regiostarcijo edinega, preportebnega avta... Je pa res, da sem s periferije, mi smo še ene 20 let za vami, iz LJ...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 15:21:19
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... kaj sta v istem bloku doma?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?