barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mene pa res zdaj zanima, da ne bom nove teme odpirala ... Ker poleg 'beeing mama' še službo furam, pa celotno gospodinjstvo... pa še kaj, ampak to vas itak večina počne, pa če ste urejene ali za pobruhat (kot jaz)... Skratka, kako z dolgiomi nohti pedenate otroke, pomvate posodo, čistite kamin, pečico, kopalnico? Meni se zamazanija takoj zažre pod noht, čistim brez rokavic, ker z njimi ne gre, recimo kako otroku obrišete ritko z doglimi nohti Tudi če uporabim vlažilne robčke, se mi zdi, da še ves dan to vonjam, seveda pa si temeljito operem roke, ampak vonjam še kar... Torej, kako je to z dolgimi nohti? Ali pa otrokom pomagam delat potičke iz peska, nabirat zvončke - kako gre to z dolgimi nohti? Če imam en mm dolge, imam takoj vse zamazano... ha, nič lažjega, najamejo čistilko in varuško drugače pa jaz ne morem imeti lepih nohtov, ker se mi ful lomijo, ne smem nosit nakita, ker sem alergična na kovine, ne pudram se, ker če se namažem dobim mozolje, ne mažem si trepalnic, ker nosim leče in take maskare, ki me ne bi pekla še niso izumili ...tak, da vsak po svoje... aja, pa pri dveh malih otrokih se mi gladko je*be kaj si drugi mislijo o meni, važno, da smo umiti, počesani in da ne smrdimo
|