Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 20:40:10
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: mojamura HuAnita u r my whishIhad sister mojamura, ti bi me zdaj rada izkoristila za gradnjo, saj vem, ampak me ne dobiš več - mi smo v glavnem končali ampak razvlečene trenerke in ala kroksi za okoli hišpe, v trgovino (!) pa še vedno pridejo v poštev... groza, če že hodiš okol zanemarjena, hodi vsaj v originalu jst mam tud alakrokse pa alauggice pa razvlečene trenerke, pa brez modrca hodim okol, počešem se mogoč enkrat na teden k frizerju grem mogoč dvakrat na leto, mi je ginekolški pregled ljubši nohte nimam gelirane, mam pa naravno lepe ( ja ja požrite se ) si pa res vsak jutr namažem oči, brez tega ne grem iz bajte, ker imam čisto svetle trepalnice ( vse ostale dlake pa črne ) in če nisem namazane ima še ogarban prašič bolj izrazite oči za vse ostalo mi pa dol visi, nosim ponošene allstarke in strgane kavbojke, tud pobruhana sem že šla v trgovino in zjutraj sem poštarju odprla vrata in je kar dva koraka nazaj stopil - ker si prejšni dan nisem mejkapa umila iz oči - pa ni bil halovin kaj si kdo misli mi je vseeno
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 20:40:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni je urejena ženska tista, ki da nase nekaj kar zna nosit in ji paše, ker ne paše vsem vse... Džabe meni 10 cm pete, če ne znam hodit v njih.. Džabe meni frizura po zadnji modi, če mi gredo potem lasje, ki mi visijo preko obraza na živce in komaj čakam da pridem domov, da jih spnem v čop..Ali pa ultra ozke kavbojek, ki mi lezejo v rit in so skrajno neudobne pa se že na 100 m vidi da komaj čakam da jih slečem.... Oz. ena tini mini torbica v katero nič ne gre, jaz pa moram s seboj nest vsaj 3 plenice. No, moram priznat, da so meni mamice, ki pridejo na igrišče ali v igralnico v visokih petkah smešne, sploh pa si ne predstavljam da z gel nohti kopam po peskovniku Jaz sem stalno v kavbojkah, t shirt majicah in nekih niskih čevljah ( All starke ruls ) ...Brez šminke in gel nohtov ter brez frizure po zadnji modi. In tako se odlično počutim
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 20:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor rdeča šminka, šumeča trenirka, beli štumfi in balerinke pa sem tipi-topi tut če lass nimam glih sveže opranih - nobeden ne opazi, sploh. vsakodnevna moda kod nas na Plánini
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:00:25
|
|
|
|
katipi
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor rdeča šminka, šumeča trenirka, beli štumfi in balerinke pa sem tipi-topi tut če lass nimam glih sveže opranih - nobeden ne opazi, sploh. vsakodnevna moda kod nas na Plánini user posted image _____________________________ sovražim Smrkce...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:07:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 tud pobruhana sem že šla v trgovino
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:18:35
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 tud pobruhana sem že šla v trgovino tamala mi je bruhnila čez ramo, pa še v črni majci sem bila
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:19:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ajme, to je pa bil pogled (in vonjave, I guess)...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:28:34
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ajme, to je pa bil pogled (in vonjave, I guess)... ma sej se je doma prej posušilo
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:32:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ma sej se je doma prej posušilo Aja, doma si bila prej, pa se nisi preoblekla?
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:32:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ajme, to je pa bil pogled (in vonjave, I guess)... ma sej se je doma prej posušilo pa mal Malizie čez, se pa sploh ne porajta več
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:33:21
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ma sej se je doma prej posušilo Aja, doma si bila prej, pa se nisi preoblekla? pa če je blo na hrbtu....
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 21:34:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ajme, to je pa bil pogled (in vonjave, I guess)... ma sej se je doma prej posušilo pa mal Malizie čez, se pa sploh ne porajta več Joooj...
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:01:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Verjemi, Kerensa, tudi jaz bi spala, vendar se dobro poznam in vem, da se urejena dosti bolje počutim. Poleg tega me jutranji tuš dokončno zbudi in se mi potem ni težko še nališpati. Drugače se pa jaz tudi zvečer stuširam, da lepo dišim... ampak meni tole ne slišši ravno zdravo tuširati se zjutraj in zvečer in si vsak dan umivati lase moj frizer bi znorel, če bi slišal kaj takega....
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:04:47
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 ...sem pozabila še pripisat letom primerno!!!!! in kaj je po tvoje letom primerno a potem bi po tvoje jaz pri skoraj 40 morala zgledati kot ena natupirana mati
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:08:56
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 ...sem pozabila še pripisat letom primerno!!!!! in kaj je po tvoje letom primerno a potem bi po tvoje jaz pri skoraj 40 morala zgledati kot ena natupirana mati Ja, pa s 'ta drobno trajno za pod ruto.
< Sporočilo je popravil KT -- 1.3.2010 22:09:12 >
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:09:05
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... jao čveka Kratka! Ste me klicali morda
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:10:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 ...sem pozabila še pripisat letom primerno!!!!! in kaj je po tvoje letom primerno a potem bi po tvoje jaz pri skoraj 40 morala zgledati kot ena natupirana mati Ja, pa s 'ta drobno trajno za pod ruto. točno, robec sem pozabila samo te si potlačim tupirungo
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:11:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... jao čveka Kratka! Ste me klicali morda jao, jao....a o sex-aktivnostih si tako ažurno poročate?
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:13:39
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Meni je urejena ženska tista, ki da nase nekaj kar zna nosit in ji paše, ker ne paše vsem vse... Amen
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:20:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... jao čveka Kratka! Ste me klicali morda jao, jao....a o sex-aktivnostih si tako ažurno poročate? če smo pa mRRhe
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 1.3.2010 22:24:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... jao čveka Kratka! Ste me klicali morda jao, jao....a o sex-aktivnostih si tako ažurno poročate? če smo pa mRRhe a zato sta muco in colt skoz na čveku?...ajaaaa!
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 2.3.2010 6:06:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ampak, v glavnem sem sama ze 1 leto trenerkah bo treba nazaj se privadit na gumbe in zadrge By the way - sem slišala, da si jih včeraj odpenjala... jao čveka Kratka! Ste me klicali morda jao, jao....a o sex-aktivnostih si tako ažurno poročate? Rija draga... pridi kaj k mRRham, pa boš še kaj izvedela. Težko verjetno pa, da bo kaj ekstremno pametnega.
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 2.3.2010 6:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sam moment.... tole pa NI malenkost, rija!
|
|
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 2.3.2010 7:31:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sam moment.... tole pa NI malenkost, rija! ne, saj maš prav....zgodovinski dogodek....
|
|
RE: Kako zgledati tipi topi 2.3.2010 8:16:22
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 ...sem pozabila še pripisat letom primerno!!!!! in kaj je po tvoje letom primerno a potem bi po tvoje jaz pri skoraj 40 morala zgledati kot ena natupirana mati Ja, pa s 'ta drobno trajno za pod ruto. točno, robec sem pozabila samo te si potlačim tupirungo ženska za moje pojme pri 40 letih ni stara in se nebi smela imet za staro, zato nevem zakaj drobna trajna in ruta, jz osebno ne pozanm nobene 40 letnice ki bi imela tako frizuro,in bi se oblačila kot babica, če pa se katera 40 letnica tako rihta pa je to njena izbira, mislila sem bol na deklice ki se oblačijo kot kake k.... in na babice ženske stare okol 60 ki se oblečejo glih nekak tko kot te najstnice stare 16 let....sicer pa ima vsak svoje mnenje in je logično da se vsi ostali ne strinjajo z njim. lep dan
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?