tintara
|
Ja, skrajni čas, da mine obdobje prehladov, kajne. Tudi pri nas ni nosek čisto v redu, sam jaz ga ponoči ne zbujam zarad tega. Ko hoče jest, ga podojim, potem pa se greva previt in spucat nos, če je treba. Sam mislim, da je zdaj že mal bolje, vseeno. No, ne bi se preveč hvalila, se prerado obrne. Mi smo namreč iz petka na soboto imeli vročino, nepojasnjeno, če mene vprašate. Prehlajen manj kot prejšnje dni, kašlja sicer tudi še malo, samo to je parkrat na dan. Ampak zvečer v petek ful nejevoljen in jokav, pa potem do dveh nikakor ni mogel zaspat. No, saj sem čutila da ima, sam pol sem pa vseen zmerila in je imel celo 38,6. Fuul, je še ni imel toliko. Sva dala kar pol svečke, da je revež lahko vsaj zaspal. Zjutraj je imel 37,4, čez uro pa potem nič več. Smo počakal še eno uro in smo šli ven na sonce. Tam vsaj spi, znotraj mu ne gre najbolje. In od takrat vse OK. Pomoje mu je petek škodil, ko je tolko malo spal, k je bil dež in nisva šla ven. Shopgirl, bravo za odhod ven. In za tek, to tudi tebi Araz. Evo, jaz sme domenjena s ta velikima, da bomo šli skupaj. Jaz bom tekla, onadva pa na kolesu zraven. No, mal smo že sprobal zadnjič in je kolikor toliko šlo, sam 10 min pa ne vem če bi zmogla. Evo, jutri se začne pomladni mesec in jaz se imam namen prerodit , s tekom in še čim (frizerjem npr). Smo bili danes v ZOO, je še kar zasneženo, no ne čisto, z vozičkom se kamot da, sam je pa pocasto po tleh. Bo treba še mal počakat. Ninča, kako sta? Lp, T
|