|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
26.2.2010 20:09:15   
ROmama
Aja, lepo se imej zunaj, jaz pa si bom zdaj poizkusla na maxtv pogledat koncert od Plavega orkestra.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.2.2010 20:24:47   
evangelie
Ninča, tud zame si carica! Bodi močna in pogumna še naprej...

Shopgirl, boga pikica Kaja...ne morš verjet, pa glih, ko misliš, da je ok...Mene tud skrbi, smo glih uspeli pozdravit prehlad, s tamalim sva šla za 2 dni v moj domači kraj, vmes se je pa atiju uspelo spet prehladit in me skrbi, da gremo od začetka. Upam, da se ne bomo vrteli v krogu v nedogled...Aja, pa čestitam za prvih 10 minut, začetek jeuser posted image !

Drugače pa jutri spet napovedujejo sooonce! Jupiiiiiii!!!!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.2.2010 21:01:56   
mala bejba
Shopgirl,kok čaja pa lahk spije?Pa kerega pijejo vaši mali pikeci?st sm ji kupla u filter vrečkah pa sm ji dons skuhala ene 4x čez dan pa sm ji dajala po žlički pa je bla ful navdušena.Sam je pogoltnila ene par žličk,pol pa ji ni več pasalo kr je ustke zapirala.Men so odsvetovali čiščenje noska z raznimi aspiratorji,tko dji zlijem vedno ko se previjamo fizioliško,počakam minutko pol pa s palčko za ušeska vn potegnem smrkeljček,pa gre presenetljivo lepo vn pa pe mala se nč ne buni.Tko so me v bolnici učili.Če majo pa noske zamašene pa u lekarni kupte kapljice operil za otroke,pa se jim daje 3x dnevno max.3dni.Me smo jih mele v bolnici,pa so včer rekl d nej jih mam kr na zalogi,če slišim prehlad pa zamašen nosek d ji lahk kr dam.Če pa z aspiratorjem pa ne potegnem nč vn.
ROmama,kak ste ve? Jst sm si tok želela na koncertplavi orkestar,sam si še ne bi upala tok cajt pustit male doma,k se zaenkrt še sam dojimo,pa bi rada čim dlje,brez flašk,dokler bo pač šlo.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.2.2010 21:04:53   
mala bejba
Shpgirl čestitke za prvih 10min teka.Dober začetek,sam vztrajaj!Jst sm žal prelena za to,mam pa še 2kg viška od porodne teže.Mah sej bo šlo počas,pravjo 9mesecev gor,9mesecev dol.Dobra tolažba ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.2.2010 22:12:44   
ROmama
Dvakra sva bile zunaj, pa je danes ponoči bilo spet slišat, da se ji nekaj nabira v nosku, zdaj pa je v redu in od osmih že spi v svoji posteljici, mamica pa Plavi orkestar gledauser posted image . Jaz sem mojemu rekla, da enkrat čez poletje, če bodo kje, bom pa šla na koncert, zdaj je pa tudi nebi mogla pustii same, ker je tdi jaz ne maram navaditi na flaške. Čaja ji jaz ne dajem, imam sicer kupljenega Hippovega v filtru. Mogoče ji bom jutri malo po žlički dala, ker se mi ravno na 5, 6 dni kaka.
Meni so v bolnici rekli, da je aspirator na dih v redu, čeprav ko sem ga preizkusila na tavelkemu, mu je iz noska kri začela teči. Tako, da njega samo zalivam z FR. meNI SO NAMESTO PALČKE ZA UŠESA SVETOVALI KAR ZVITEK VATKE, PA POTEM S TIStIM MUCO VEN POTEGNIT. Pardon velike črke. Zdaj se pa moram naprej posvetiti koncertu, izgleda sicer tako kot bi sosedovo rozico čez okno vohala. Lep večer še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.2.2010 23:15:39   
mala bejba
Sj men so zato odsvetovali aspirator kr naredi nek vakum in rada kri priteče iz noska.Pa itak nč ne gre z nobenim vn pr nas.So mi pa rekl d če ze uporabljam aspirator,d nej ji nakapam fiziološko pa mal počakam d se odlušči,pol pa aspiriram.Sam palčka oz.vatka je zakon pr nas.
Naša lepo sprejema pitje po žlički,mam pa tud nek hipov filter čaj.So mi pa rekl nej ji ga dam zto d se bo sluz lažje izločla,kr mleko se preveč vežeuser posted image .
Mi je pa zdele spet tok sluzi zbruhala vn d sploh ne vem od kje tk pobira.Nosek nam pa še kr nagaja,je pa vseen že mal boljše.Še en dan ji dam lahk kapljice,pol bomo pa vidl.
So mi pa itak rekl d zdravljenje po bronhiolitisu lahk traja zlo dolg.
Kšn tedn bomo še doma,pol pa za par minutk vn d vidmo kako bo.Sj otrok tur rab mal lufta
Jah,nostalgija na plavi orkestar,mogoč čez pol letauser posted image .
Lep večer vsem skupaj.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
27.2.2010 22:44:44   
ShopGirl
Punce dober večer user posted image

hvala za čestitke za moj 10 min tekuser posted image  Moj se full smeji in sem mu kar vikend polepšala, zdej vsem razlaga kako sem bla rdeča po par minutnem teku...user posted image No bi njega rada vidla kakšen bi bil, če bi mogu rodituser posted image

Učeri je blo super. No, vsaj meniuser posted image  Moj se je full namatral s tamalo in mu je zaspala šele ob pol dveh... Ja, čez mami je/ga ni! Ni hotla pit po flaški, ne mojega mleka ne AM... Pol jo je nekak sfintiral z daktarin gelom, da je mal popila. Mislm, da ji moj nočni izhod ne bo pustil nobenih trajnih posledic user posted image  

ROmama, mene moti ko poslušam da se Kaja matra z dihanjem. Tut deluje mi nemirna med spanjem... Zato ji grem kar spucat nosek, pa tut če je ura 3 zjutraj. Zdejle mi sicer čist lepo pančka in potihem diha, naj tako ostane.

Lep vikend*

Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.2.2010 19:34:13   
araz
Punce sem nas mogla na prvo stran spravit. Ne vem kje ste vse? Najbrž ob svojih dragih, ki jih čez teden bolj malo vidite, a ne?

V glavnem mi smo ok. Včeri smo se cel dan potepal in res iskoristili prelep dan. Smo šli na Mengeško kočo. Popoldne pa še na en obisk.
Tudi danes smo iskoristili sicer vetroven dan. Smo prehodili 6km. Pol sem šla pa še popoldne mal čez park, pa me je dež dobil.

Se vam moram pa mal pohvalit. Danes sem imela otvoritev tekaške sezone. Pretekla sem 3km, od tega hodila cca 100m user posted image user posted image user posted image . Tolk je blo lušten, da vam sploh ne znam povedat. Sem srečala cel trop srn, ptički so pel, tak nežen topel vetrc je pihal, mal je dež porosil. Zdej sem pa kot prerojena.

Moja miška pa lepo spi in je ful pridna. Sva imela pa včeri zvečer mal panike, ker so jo očitno spet mal krčki zagrabli. Jo je tolk zvijal, da tud jest ni mogla. Sem jo kar z mrzlo cunjo po čelu brisala in po glavici, ker je bila čist mokra in rdeča od napenjanja in jokanja. Ravno tolk, da še jest nisem jokala zraven. No pa je potem minil in je lepo zaspala.

Mi pa zdej spi po 8-9 ur skupi. Čez dan pa, če je v vozičku spi drugače pa ne. In kljub temu, da je bial včeri skoraj cel dan v vozičku in je spala, mi je spala celo noč (8 ur).

Zdej grem pa mal pred TV na zaslužen počitek.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.2.2010 19:55:22   
d4rj4.84
Pozdravljene!

Mene pa zanima kako veš da ima dojenček soor? moj ima že par dni bele obloge po jeziku in ustnici in nevem ali le to od mleka ali je res soor. probala sem mu obrisat s plenico pa se mi zdi da ne gre nič dol. bojim se bit bolj groba.
kaj je nujno da moram it k pediatrinji pokazat ali lahko kar sama kupim gel v lekarni ? je namreč lepo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.2.2010 21:00:10   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

Pozdravljene!

Mene pa zanima kako veš da ima dojenček soor? moj ima že par dni bele obloge po jeziku in ustnici in nevem ali le to od mleka ali je res soor. probala sem mu obrisat s plenico pa se mi zdi da ne gre nič dol. bojim se bit bolj groba.
kaj je nujno da moram it k pediatrinji pokazat ali lahko kar sama kupim gel v lekarni ? je namreč lepo.

Potem je skor sigurno soor. Lahko sama kupiš gel, ker ni nič škodljiv. Men je patronažna rekla naj ga kupim in probam, ker ni škodljiv. Sem jo pa potem peljala k zdravniku zaradi tega, ker je imela vnete učke in je kašljala, da so mi potrdili tudi soor.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.2.2010 21:46:49   
tintara
Ja, skrajni čas, da mine obdobje prehladov, kajne. Tudi pri nas ni nosek čisto v redu, sam jaz ga ponoči ne zbujam zarad tega. Ko hoče jest, ga podojim, potem pa se greva previt in spucat nos, če je treba. Sam mislim, da je zdaj že mal bolje, vseeno. No, ne bi se preveč hvalila, se prerado obrne. Mi smo namreč iz petka na soboto imeli vročino, nepojasnjeno, če mene vprašate. Prehlajen manj kot prejšnje dni, kašlja sicer tudi še malo, samo to je parkrat na dan. Ampak zvečer v petek ful nejevoljen in jokav, pa potem do dveh nikakor ni mogel zaspat. No, saj sem čutila da ima, sam pol sem pa vseen zmerila in je imel celo 38,6. Fuul, je še ni imel toliko. Sva dala kar pol svečke, da je revež lahko vsaj zaspal. Zjutraj je imel 37,4, čez uro pa potem nič več. Smo počakal še eno uro in smo šli ven na sonce. Tam vsaj spi, znotraj mu ne gre najbolje. In od takrat vse OK. Pomoje mu je petek škodil, ko je tolko malo spal, k je bil dež in nisva šla ven.

Shopgirl, bravo za odhod ven. In za tek, to tudi tebi Araz. Evo, jaz sme domenjena s ta velikima, da bomo šli skupaj. Jaz bom tekla, onadva pa na kolesu zraven. No, mal smo že sprobal zadnjič in je kolikor toliko šlo, sam 10 min pa ne vem če bi zmogla.user posted image  

Evo, jutri se začne pomladni mesec in jaz se imam namen prerodituser posted image , s tekom in še čim (frizerjem npr).

Smo bili danes v ZOO, je še kar zasneženo, no ne čisto, z vozičkom se kamot da, sam je pa pocasto po tleh. Bo treba še mal počakat.

Ninča, kako sta?

Lp, T

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.2.2010 22:07:11   
Ninča77
Ola

No punce, naša operacija se bo najbrž iz torka prestavla na četrtek, ker tukaj leži en 7 letni fantek z ledvični kamni in bo najrž on v torek operiran, revež tako joka.

Naš Matevž pri vsakem hranjenju kriči. Jaz več ne vem kaj naj naredim. sj na koncu jaz zmagam, amapk ga dobesedbo silim s hranjenjem, sam če ne, bo pa slab in bi bil težko operiran, vam rečem, živci čist na podu. No vam javim jutri kdaj bo operiran.

lep večer

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
28.2.2010 22:33:54   
terida
Uf, Ninča, ena flota user posted image user posted image user posted image za Matevža! Upam, da bo operacija čim prej mimo in boste kmalu ok in doma.

Pri nas je Erika zbolela (ima vročino in kašlja) in zdaj seveda trepetam, da mi še Primož tega ne faše. Po moje je tisti respiracijski virus, ki zdaj razsaja. K zdravniku nismo šli in tudi ne bomo, če se ji stanje ne bo kaj bistveno poslabšalo. Itak je tako, da pri večjih to izpade kot en malo bolj zoprn prehlad, pri ta malih pa lahko bronhiolitis nastane... Nič, upam na najboljše.

Čestitke vsem, ki ste začele tečt. Jaz sem bolj lene sorte, a mi kar vlivate voljo. Upam, da se me prime in da bom en dan sama sebe presenetila in si obula tekaške copate. Zadnje čase kar preveč pridno jem sladkarije in se kar bojim stopit na vago. Se mi zdi, da sem šla celo kaj gor, namesto dol...

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
1.3.2010 0:30:58   
tintara
Ninča, kako zelo mislim na vas! Ravnokar sem se opogumila in brala temo nedonošenčki 2009! Ko je bil Vane v bolnici, sme jo sicer opazila, a je enostavno nisem mogla brat. Zdaj sem brala in zraven jokala. Res ste nekatere mame postavljene pred ogromne preizkušnje, med njimi si žal tudi ti. Verjamem ti, da so živci totalno na preizkušnji, da se počutiš na dnu, ampak hkrati verjamem, da bo kmalu posijalo sonce za vas vse. Za Matevža, ko nekega dne, ne samo da ne bo potreboval operacij, ampak bo tudi brez traheostome, zate, ko ga boš spet dobila domov, ko ga boš videla veselega, nasmejanega in predvsem zdravega in za očija, ki bo videl veselo mamico in veselega otročka. Upam, da to sonce že vzhaja in bo močno posijalo na vas že ta teden, kasneje pa moč le še stopnjevalo in sijalo vsak dan močneje.

Ko bi ti le lahko pomagala... Če karkoli lahko naredim zate, mi prosim, prosim, sporoči.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
1.3.2010 0:34:06   
tintara
Terida, vidim, da si tudi ti pozna! Ja, potem bova pa zjutraj jamrali, da sva zaspani...
Držim pesti, da ostane virus pri Eriki in ne preskoči na Primoža. Če že, pa vsak v lažji obliki. Pa naj bo že maj, ko je res manj teh bolezni, ajde, vsaj april.... Jeseni bomo pa že tako veliki, da bo vse skupaj lažje, kajne.

Nič, bo treba spat. Dans sem čist not padla v tale RR, možek je hokej gledal, jaz pa tole. Jutri (pardon danes) je pa nov dan, NAj bo pozitiven, za vse nas.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
1.3.2010 0:45:13   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Terida, vidim, da si tudi ti pozna! Ja, potem bova pa zjutraj jamrali, da sva zaspani...
Držim pesti, da ostane virus pri Eriki in ne preskoči na Primoža. Če že, pa vsak v lažji obliki. Pa naj bo že maj, ko je res manj teh bolezni, ajde, vsaj april.... Jeseni bomo pa že tako veliki, da bo vse skupaj lažje, kajne.

Nič, bo treba spat. Dans sem čist not padla v tale RR, možek je hokej gledal, jaz pa tole. Jutri (pardon danes) je pa nov dan, NAj bo pozitiven, za vse nas.

Ha, ha, vidim, da sva v podobni situaciji. Otroci spijo (Primož v bistvu šele pred kake pol ure), mož zatopljen v hokej (zdaj tudi on že spi), me pa na internetu user posted image
No, jaz visim gor ob taki uri predvsem zato, ker za Eriko iščem darilo (kmalu bo dopolnila dve leti). Rada bi ji kupila poganjalca (kolo brez pedal), a je to postalo cela znanost...
Zdaj grem pa res spat.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
1.3.2010 6:19:21   
blondy_81
Dobro jutro punce user posted image user posted image

Najprej celo floto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža in zate Ninča. Upam, da bo operacija dobro uspela.

Tintara na začetku ko se je Manca rodila sem se tudi sama priključila forumu nedonošenčki in ko sem začela brat kaj šele pomeni nedonošenček, sem se kar zamislila. Moja Manca je daleč od tega. Ko sem brala kaj vse morajo mamice prestajati, sem kar nehala pisati, ker se mi ni zdelo prav, da se oglašam jaz, ki sem se ukvarjala s kakšnim minimalnim problemom,ki je bil prisoten lahko pri vsakem dojenčku, druge mamice pa imajo dejansko res hujše skrbi. Tudi jaz sem kar jokala zraven.

Danes sem zgodaj vstala,ker nam je Angel care tulil na vsake 10 min. Manca je imela tako zabasan nos, da skoraj dihat ni mogla. Kar davit se je začela. Sva zdej pucale nos po moje 15 min. Bilo je tulenja in jokanja, ampak kaj hočem. Nos je treba spucat. Pol sem jo dala v mojo posteljo spat in med tem časom sem šla vodo za mleko naštimat. Ko sem prišla nazaj je spala. Tako da sem jo pustila spat, jaz bom pa mal posrfala ta čas.

Tudi sama se moram spravit k teku ali pa k aerobiki.Men gredo kile gor namesto dol. Taka še nikol v življenju nisem bla. Groza. Sam da se mi prst na nogi pozdravi, začnem migat. Pa bolj zdravo se moram začet prehranjevat.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.3.2010 8:58:50   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

Ola

No punce, naša operacija se bo najbrž iz torka prestavla na četrtek, ker tukaj leži en 7 letni fantek z ledvični kamni in bo najrž on v torek operiran, revež tako joka.

Naš Matevž pri vsakem hranjenju kriči. Jaz več ne vem kaj naj naredim. sj na koncu jaz zmagam, amapk ga dobesedbo silim s hranjenjem, sam če ne, bo pa slab in bi bil težko operiran, vam rečem, živci čist na podu. No vam javim jutri kdaj bo operiran.

lep večer

Moj brat ima fantka Matica, ki je star 2 leti, tudi on se je rodil kot nedonošenček. Skoraj celo prvo leto je imel kisik, zdaj ga ima samo še ponoči. Hrani se preko trebuščka, ima ljuknico na nebu, čaka na operacijo za nogico, ki je ne more stegnit. Zakaj ti pišem to, razumem te. Prvo leto je bilo za bratovo družino grozno, neprespane noči, jok, pa prehladi, čiščenje dihalnih poti. Doma ima aspirator na recept,.. Da sploh ne napišem vsega. Poskušaj energijo usmeriti na to, da bo Matevž kmalu boljše.
Mogoče bi bilo dobro, da rečeš osebnemu zdravniku za kakšno pomoč, vem da so bratovi ženi ponudili psihologa. Tudi sama sem večkrat pisala o tem, da imam težave z poporodno depresijo in sem si tudi poiskala pomoč, ker nisem mogla več normalno funkcionirati. Če te kaj več zanima, mi lahko pošlješ ZS.

Midve z Emo sva se pa v soboto sprehajali kar celo uro, glede na to, da je zrak precej topel. Kaj je pasalo. Pa snega ni več, juupiii. Včeraj pa smo šli prvič na obisk k babici in dediju. Kaj sem bila slabe volje, babica je bila prehlajena, saj nosila je ni, jo je pa božala po rokicah, Ema pa roke v usta. Upam, da ji je moje mleko vseeno dalo kaj zaščite pred boleznijo. Lukca je mož danes peljal v vrtec, malo še pokašljuje, predvsem zjutraj, potem pa je v redu. Midve pa ga bova šle ob dveh iskat.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje, pa en miljon user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
1.3.2010 11:06:16   
evangelie
Ninča, tudi jz držim pesti za Matevža...Ta fant bo zrasel v pravega korenjaka, ki mu nič ne bo prišlo do živega, ko je že sedaj tako pogumen! Kar se pa tebe tiče, pa samo BRAVO MAMI, le tako pogumno naprej, vedno lažje bo!

Naš prehlad je ozdravljen (trkam!), imamo pa novo težavo...itak..user posted image Namreč pri mojem fantku sem opazila na in pod kolenih ter po rokicah suho, rdečkasto kožo. Kolkr mi  je uspelo pobrskat po netu, sklepam, da gre za nekakšen ekcem. SIcer mislim, da ga ne srbi ali boli, nisem pa prepričana. Zdaj ga bom mazala z ognjičem, v sredo pa bom poklicala pediatrinjo, da vidim ali ga naj peljem pokazat. Mogoče pa bo do takrat že ok...

Midva sva bila danes že na 1 urnem sprehodu po čudovitem sončku. Je fuul toplo! In mali je lepo zaspal, pa še zdj spi...Mora malo nadoknadit, te dni mu zgleda polna luna ni dala mira...Popoldan pa gre mamica končno tečt...poročam kolk mi bo ratalo prvičuser posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.3.2010 13:09:13   
araz
Ojla,

Kolk je danes lep dan user posted image .
Midve sva se pa dopoldne potepale po Arboretumu. Ful je blo lepo, velik mamic z vozički in majhnimi otroci. Potke so lepe, nič blatne.
Pa še vstopnine ni bilo nič. Skratka sva uživale na polno. Sicer Zoja je itak skoz spala, jest sem pa lahko v miru fotke delala.

Zdej greva pa mal pojest, pol pa spet ven. Jutri bo spet dež, pa je treba iskoristit.

Evangelie, fajn laufi user posted image .

Ninča drži se, pa naj bo operacije čimbolj uspešna in en kup user posted image za tvojega hrabrega Matevža.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.3.2010 13:53:38   
MiNa*
Koliko so pa vaši malčki kaj pridni v vozičku?
Mojemu je OK do 45 min, potem se začne dret inkerga potolaži le ziza, mi ne preostane nič drugega kot, da sprehode določam 45-60min, sicer se dere, vsi okoli pa buljijo vame, kaj mu delam.
A so vaši budni v vozičku? Moj vedno zaspi, ravno zato je po 45 min dretje, ker se zbudi.
Aja, duda ne pomaga, ker je ne mara.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.3.2010 14:09:27   
araz
MiNa moja skoz spi v vozičku. Tud dve uri, če sva tolk časa zunaj. Že, ko ji kapico dam gor, ve da greva ven in kar začne mižat user posted image .
Je pa res, da ima tud dudo, samo jo največkrat kar ven vrže, ko zaspi.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.3.2010 14:25:50   
mala bejba
Hej.
Kok mate pa ve oblečene malčke ko greste vn?Jst se mal bojim kr prebolevamo bronhiolitis,sicer smo že skor dobr,sam nosek nam še nagaja včasih pa občasno mal sluzi vn plune.Pa so mi rekl d nej grem kr vn za 10min k je tok toplo zunaj pa sploh nism vedla a nej jo dam v zimsko vrečo al ne.Mi je pa ful škoda d ne smemo velik vn k je tko luštn zunaj:(

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.3.2010 15:48:05   
araz
Mala bejba, jest jo imam kar v zimski vreči in zimski kapici. Jo pa ne pokrijem z dekco.
Sem pa razmišljala, če ni mogoče kar mal preveč napravljena za te današnje temperature. Ampak mokra pa ni nič, ko jo slečem.

Neposredna povezava do sporočila: 1274
1.3.2010 15:58:57   
mala bejba
Jst sm jo tud dala v zimsko vrečo,pa brez dekice,pa za vratom ni bla nič mokra.Je pa res d je moja zlo zmrznjena,ma skoz tako pisano kožo po telesu kt d bi jo zebl,pa mamo 22stopinj v stanovanju oblečena je pa v body z dolgimi rokavi,dolgo majčko čez,hlačke,tople nogavičke,pa obvezno rokavičke kr ma ledene rokeuser posted image .
Araz kaj pa oblečeš pod vrečo?
Vem d ful kompliciram,prej smo ble skoz zunaj je blo mi logično v kaj nej jo napravim,zdej me pa mal bolj skrbi kr smo prišle iz bolnice,pa 14dni že nismo ble zunaj in sploh nimam občutke,kr temperature so kr že prijetne.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako prenaša vožnjo?
Jaka RR

Kako vaš otrok prenaša vožnjo?

Spi (36%)

Slabo (11%)

Čeblja, kot zmešan/a (13%)

Ga zamotimo z aktivnostmi (15%)

Se sam zamoti (26%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!