Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.2.2010 11:43:47
|
|
|
|
*monchy*
|
hei hei! da vas na hitro pozdravim. sem mela generalno čiščenje od 9h pa do zdaj. samo tla še namažem pa sem konec. timon mi hb spi že od pol 10h tak da sem mela zlati čas pospravlat ampak za brisanje pa morem počakat da se zbudi in ga posodit malo baki pa dediju mmm pa mami mi je skuhala tako dobro kosilo pohani sir, pohane šampinjone, pomfri pa koruzo sem se najedla da bom počla tak tudi meni na kavico prit ni zneslo sem bla huda ko sem mela pol 9h stranko in sma ble lepo do 10h konec ampak je bla kolegica njena poleg in valda še bi to ona mela in kaj pol hoočeš ada jaz mu menjam pižamo vsaki drugi dan, ker obožuje da je čim dlje vjutro v pižami in pol je pižama taka da dol padeš ko on vse po sebi maže.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 12:08:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 21:57:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.2.2010 10:39:25
|
|
|
|
*monchy*
|
naj vam samo povem da smo dokaj uspešnoo prespali celo noč v novi postelji sicer je blo malo premetavanja ampak bo danes bolše petlek sploh ni več zanimiv - mala postelca še je samo za male bebe in malo bebo od tatly ker je še zelo mala timonova teorija
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 22.2.2010 10:40:37 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.2.2010 20:22:41
|
|
|
|
trezika
|
Čer! BRAVO TIMON.... le tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.2.2010 20:23:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak aja lep teden, če bo slučajno katera kaj brala hvala enako
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.2.2010 20:58:23
|
|
|
|
ada2
|
timon, se vidi, da je že velik fant no, mi pa imamo kot v kaki napeti kriminalki..... , pa nikomur ni nič jasno kaj se dogaja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.2.2010 21:23:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, mi pa imamo kot v kaki napeti kriminalki..... , pa nikomur ni nič jasno kaj se dogaja ????????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.2.2010 9:17:52
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, mi pa imamo kot v kaki napeti kriminalki..... , pa nikomur ni nič jasno kaj se dogaja ???????????????????????????????????????? eh, boljše, da ti ne govorim.... od pol 12 do 3 ponoči smo imeli policijo v naselju... očitno so nekaj oz, nekoga iskali, saj so svetili po hišah, se vozili okoli, v glavnem vsakih 5 minut se nam je cela spalnica razsvetila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.2.2010 9:21:13
|
|
|
|
ada2
|
babe zdaj pa tak... dobila sem navodilo od našega režiserja, da moram iti na obhod po gostilnah in opazovat kelnarce... pa mi glih ni sami za iti, a ima katera čas ? drugače pa 9.4 vabljene na premiero za tiste, ki pa ste ta dan zadržane (ali slučajno ne bi dobille kart ) pa ponavljamo 10.4
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.2.2010 20:53:28
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 babe zdaj pa tak... dobila sem navodilo od našega režiserja, da moram iti na obhod po gostilnah in opazovat kelnarce... pa mi glih ni sami za iti, a ima katera čas ? drugače pa 9.4 vabljene na premiero za tiste, ki pa ste ta dan zadržane (ali slučajno ne bi dobille kart ) pa ponavljamo 10.4 zanimiva naloga si že našla žrtev? kje pa bo igra? mogoče pridem...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2010 21:52:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2010 21:54:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.2.2010 12:46:52
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* naj vam samo povem da smo dokaj uspešnoo prespali celo noč v novi postelji sicer je blo malo premetavanja ampak bo danes bolše petlek sploh ni več zanimiv - mala postelca še je samo za male bebe in malo bebo od tatly ker je še zelo mala timonova teorija bravo priden Timon. Če se bo pa kdaj hotel pocartati v vajini postelji, pa ga kar sprejmita, ne se bat. Grejo zvečer brez problema v svojo posteljco. ja res je full navdušen in celi dan bi bil na postli z cartanjem pa nisma mela problema že ko je bil v petleku tak da mislim da tu tudi ne bo. ampak če pa bo pa bova vesela ker v 2h letih še ni htel spat zraven naju niti 1 noč. in ga včasih prepričujeva ampak on se more razkomotit in spi najraje sam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 8:30:54
|
|
|
|
pondelak
|
Ada lahko prideš k tomažu mene preučit,sem kelnarca...hehe.je kera za kavo ju3 v ormožu?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 9:43:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak Ada lahko prideš k tomažu mene preučit,sem kelnarca...hehe.je kera za kavo ju3 v ormožu? kdaj bi kavo? dopoldne sem fraj....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 9:44:37
|
|
|
|
ada2
|
no, včeraj je bil miha na sistematskem, 10450 g, 80 cm, vse v redu, bil cepljen, dobil potrdilo za vrtec, v ponedeljek torej začnemo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 10:27:52
|
|
|
|
*monchy*
|
ada delat že greš?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 10:28:03
|
|
|
|
*monchy*
|
miha
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.2.2010 17:10:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak Ada lahko prideš k tomažu mene preučit,sem kelnarca...hehe.je kera za kavo ju3 v ormožu? kdaj bi kavo? dopoldne sem fraj.... jaz tudi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 19:37:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 19:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.2.2010 20:57:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak dobro, no sem vidla, da ste imele kavo danes, pa vseeno, pogoji so bili isti kako kavo? samo mi2 s tatly kofetarima cele dneve, tak, da sma že čisto zelene od kofeina.... pa se nama nobena noče pridružit... no, drugače pa .... miha je šel malo danes v vrtec pogledat in se mu je kar dopadlo
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 22:12:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.2.2010 20:35:00
|
|
|
|
*monchy*
|
hellow babure! spet ste glasne tak da bo ziher ju3 dež jaz sem se štrihala in zdaj komaj opažam kak sem črna vsa je reko moj da ssem ko malar timi že spi od pol osmih da vam povem da timon še raje spi na postli in zvečer sploh ni debate če se bo šlo spat al ne ker sma mu včeraj še kupla spidermanovo postelnino in zdaj je ves navdušen ju3 smo se pa odločli da gremo na bolši sejem sicer naju z timonom bol vleče mc`donald ampak bova atiju uslugo naredla in boma šla še na bolšaka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?