|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
20.2.2010 11:43:47   
*monchy*
hei hei!

da vas na hitro pozdravim. sem mela generalno čiščenje od 9h pa do zdaj. samo tla še namažem pa sem konec. timon mi hb spi že od pol 10h tak da sem mela zlati čas pospravlat user posted image ampak za brisanje pa morem počakat da se zbudi in ga posodit malo baki pa dediju user posted image

mmm pa mami mi je skuhala tako dobro kosilo user posted image user posted image pohani sir, pohane šampinjone, pomfri pa koruzo user posted image user posted image user posted image sem se najedla da bom počla user posted image

tak tudi meni na kavico prit ni zneslo user posted image sem bla huda ko user posted image sem mela pol 9h stranko in sma ble lepo do 10h konec ampak je bla kolegica njena poleg in valda še bi to ona mela in kaj pol hoočeš user posted image

ada jaz mu menjam pižamo vsaki drugi dan, ker obožuje da je čim dlje vjutro v pižami in pol je pižama taka da dol padeš ko on vse po sebi maže.

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 12:08:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 21:57:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.2.2010 10:39:25   
*monchy*
naj vam samo povem da smo dokaj uspešnoo prespali celo noč v novi postelji user posted image user posted image user posted image sicer je blo malo premetavanja ampak bo danes bolše user posted image petlek sploh ni več zanimiv user posted image user posted image user posted image   - mala postelca še je samo za male bebe in malo bebo od tatly ker je še zelo mala user posted image user posted image timonova teorija user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 22.2.2010 10:40:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.2.2010 20:22:41   
trezika
Čer!

BRAVO TIMON.... le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.2.2010 20:23:03   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

aja lep teden, če bo slučajno katera kaj brala user posted image

hvala enako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.2.2010 20:58:23   
ada2
user posted image user posted image user posted image  timon, se vidi, da je že velik fantuser posted image

no, mi pa imamo kot v kaki napeti kriminalki.....user posted image , pa nikomur ni nič jasno kaj se dogajauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.2.2010 21:23:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, mi pa imamo kot v kaki napeti kriminalki.....user posted image , pa nikomur ni nič jasno kaj se dogajauser posted image

????????????????????????????????????????user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.2.2010 9:17:52   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

????????????????????????????????????????user posted image

eh, boljše, da ti ne govorim.... od pol 12 do 3 ponoči smo imeli policijo v naselju... očitno so nekaj oz, nekoga iskali, saj so svetili po hišah, se vozili okoli, v glavnem vsakih 5 minut se nam je cela spalnica razsvetilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.2.2010 9:21:13   
ada2
babe zdaj pa tak... dobila sem navodilo od našega režiserja, da moram iti na obhod po gostilnah in opazovat kelnarce... pa mi glih ni sami za iti, a ima katera časuser posted image ?

drugače pa 9.4 vabljene na premierouser posted image  za tiste, ki pa ste ta dan zadržane (ali slučajno ne bi dobille kart user posted image user posted image user posted image ) pa ponavljamo 10.4user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.2.2010 20:53:28   
trezika

babe zdaj pa tak... dobila sem navodilo od našega režiserja, da moram iti na obhod po gostilnah in opazovat kelnarce... pa mi glih ni sami za iti, a ima katera časuser posted image ?

drugače pa 9.4 vabljene na premierouser posted image  za tiste, ki pa ste ta dan zadržane (ali slučajno ne bi dobille kart user posted image user posted image user posted image ) pa ponavljamo 10.4user posted image

zanimiva naloga user posted image user posted image si že našla žrtev? user posted image

kje pa bo igra? mogoče pridem...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 21:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.2.2010 12:46:52   
*monchy*

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

naj vam samo povem da smo dokaj uspešnoo prespali celo noč v novi postelji user posted image user posted image user posted image sicer je blo malo premetavanja ampak bo danes bolše user posted image petlek sploh ni več zanimiv user posted image user posted image user posted image   - mala postelca še je samo za male bebe in malo bebo od tatly ker je še zelo mala user posted image user posted image timonova teorija user posted image

bravo priden Timon. Če se bo pa kdaj hotel pocartati v vajini postelji, pa ga kar sprejmita, ne se bat. Grejo zvečer brez problema v svojo  posteljco.

ja res je full navdušen in celi dan bi bil na postli user posted image user posted image z cartanjem pa nisma mela problema že ko je bil v petleku tak da mislim da tu tudi ne bo. ampak če pa bo pa bova vesela user posted image user posted image ker v 2h letih še ni htel spat zraven naju niti 1 noč. in ga včasih prepričujeva ampak on se more razkomotit in spi najraje sam

Neposredna povezava do sporočila: 3014
25.2.2010 8:30:54   
pondelak
Ada lahko prideš k tomažu mene preučit,sem kelnarca...hehe.je kera za kavo ju3 v ormožu?

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
25.2.2010 9:43:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Ada lahko prideš k tomažu mene preučit,sem kelnarca...hehe.je kera za kavo ju3 v ormožu?

kdaj bi kavo? dopoldne sem fraj....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
25.2.2010 9:44:37   
ada2
no, včeraj je bil miha na sistematskem, 10450 g, 80 cm, vse v redu, bil cepljen, dobil potrdilo za vrtec, v ponedeljek torej začnemo...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.2.2010 10:27:52   
*monchy*
ada delat že greš?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.2.2010 10:28:03   
*monchy*
user posted image user posted image user posted image user posted image miha

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
25.2.2010 17:10:31   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

kdaj bi kavo? dopoldne sem fraj....

jaz tudi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 19:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 19:38:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3022
26.2.2010 20:57:04   
ada2

dobro, no sem vidla, da ste imele kavo danes, pa vseeno, pogoji so bili isti

kako kavo? samo mi2 s tatly kofetarima cele dneve, tak, da sma že čisto zelene od kofeina.... pa se nama nobena noče pridružit...

no, drugače pa .... miha je šel malo danes v vrtec pogledat in se mu je kar dopadlouser posted image user posted image  

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3023
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 22:12:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
27.2.2010 20:35:00   
*monchy*
hellow babure! spet ste glasne tak da bo ziher ju3 dež user posted image

jaz sem se štrihala in zdaj komaj opažam kak sem črna vsa user posted image je reko moj da ssem ko malar user posted image

timi že spi od pol osmih user posted image

da vam povem da timon še raje spi na postli in zvečer sploh ni debate če se bo šlo spat al ne ker sma mu včeraj še kupla spidermanovo postelnino in zdaj je ves navdušen user posted image user posted image user posted image

ju3 smo se pa odločli da gremo na bolši sejem user posted image user posted image sicer naju z timonom bol vleče mc`donald ampak bova atiju uslugo naredla in boma šla še na bolšaka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?