Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 9:18:05
|
|
|
|
ada2
|
jaz grem pa jutri v šoping sicer bolj zijala past, ampak vseeno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 12:29:58
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz grem pa jutri v šoping sicer bolj zijala past, ampak vseeno kupi mi nekaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 12:46:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz grem pa jutri v šoping sicer bolj zijala past, ampak vseeno kupi mi nekaj meni tudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 12:47:33
|
|
|
|
trezika
|
za v petek pa ne vem, če nama bo zneslo ker še imamo neke opravke...upam, da prideva
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 13:08:58
|
|
|
|
*monchy*
|
suuuuuuper! komaj čakam
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 14:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 16:28:56
|
|
|
|
ada2
|
no, morrak, me se bomo kar v centralu dobile, bomo pa račun poslale v ankaran pa čimprej ozdravi mi smo se prej sankali, malo po snegu, malo po zvončkih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 17:07:11
|
|
|
|
katka37
|
kava v petek ob 10.00, ok morrak, ojoj, čimprej naj bo boljše tatly, če ga pa že tak dolgo nisi vidla ada, jaz pa grem jutri tudi v šoping, gremo malo v mursko, pa tudi bolj zijala past kaj pa ikea, čakama do pomladi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.2.2010 20:16:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, jaz pa grem jutri tudi v šoping, gremo malo v mursko, pa tudi bolj zijala past kaj pa ikea, čakama do pomladi čakama do nakazila za veliko družino
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2010 18:38:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:31:00
|
|
|
|
ada2
|
in jaz se celi dan sekiram kolko sem zamudila tu gor če boste jutri na kavi tak zgovorne bo najbolje, da si kako knjigo zraven prinesem.... al pa cajtnge, tak kot si jih je moj ati vzel danes, ko je šel čakat v bolnico na pregled kaj pa rečete na petro majdič? carica je prava, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:40:05
|
|
|
|
*monchy*
|
babuške meni bi ju3 šlo ob 11h komaj skozi za kavo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:43:25
|
|
|
|
ada2
|
monchy pač pridi ob 11. upam, da glede na zagretost ne boš potem sama kave pila...no, jaz ziher pridem, pa tatly, pa katka, te pa te bomo že počakale
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:47:36
|
|
|
|
tatly
|
ada kak gres ti jutri?pesake
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:48:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly ada kak gres ti jutri?pesake s helikopterom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:49:59
|
|
|
|
*monchy*
|
super! se bom potrudla maximalno da pridem čim prej!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 20:52:02
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* super! se bom potrudla maximalno da pridem čim prej! le daj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 21:47:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: tatly ada kak gres ti jutri?pesake s helikopterom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 21:48:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kaj pa rečete na petro majdič? carica je prava, ne? js sn se kr jokala ko sn jo gledala...ženska je asica
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.2.2010 22:19:44
|
|
|
|
katka37
|
petra majdič je pa res carica, da je zmogla kaj takega..... sem imela samo poškodovana rebra, ne zlomljena, pa je bolelo ko hudič, da pa bi dosegla vsaj pol tega, kar je ona-ni šanse monchy, glede na to, da sem te dni v pižami do kakih desetih, je meni jutri kavica zelo hitro, se bom potrudila, da ne zamudim (čeprav v bistvu vedno zamujam, razen v službo ne) ada, poberi me, pa padala vzemi za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.2.2010 8:23:39
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro katka ti lahko na vlak skočiš pa prideš, ko ti glih pod oknom pelje sicer pa ni problema, vas vse poberem s helikopterom.... samo ne vem kak bo s pristajanjem v glavnem lepo prosim ne preveč zamujat, ker sama pa ne mislim sedet tam, pa še kolegica več ne dela v wenicu, tak da niti tja ne morem na rezervni čvek...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.2.2010 14:11:38
|
|
|
|
trezika
|
Upam, da je kavica uspela...nama ni zneslo...žal... upam, da bomo kmalu ponovile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 20:19:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.2.2010 21:09:13
|
|
|
|
ada2
|
evo me doma, lačna ko volk morrak račun je prevzela katka, bile smo pa samo 3, s tem, da tatly sploh reva ni imela časa čvekat... pa še eno čisto mimo vprašanje... kako pogosto menjate svojim otrokom pidžame? lahko noč....oz. najprej dober tek, potem pa gospodinje dokler ne zaspim
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 22:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?