Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:43:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Marta odvisno od obsega dela, pa za kako dejavnost gre ... s.p. ima tašča tako da bi se mogla z njo pogovorit, jaz sem še zaenkrat do 28.6. na porodniški (drugače ŠE zaposlena) potem imam v načrtiu iti proč. Saj moj že drugače ima eno izbrano računovodkinjo, ampak če bi bilo kaj ceneje bi si premislil...vsaj tak je rekel, ko sem mu tebe omenila. Dejavnost je pa projektiranje, popravilo računalnikov, izdelava toplotnih črpalk in montaža talnega gretja ter strojnih inštalacij. V glavnem, če "zbiraš" stranke, se mogoče lahko kaj dogovorimo...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:43:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale. Pa ko ostaneš ti brez službe... kaj ti delodajalec da na papirju ali si sam odpoved dal ali si jo dobil ... Kolko vem,ti v delovno knjižico napišejo.Samo baje jih več ni,tak da ne vem,kak je s tem zdaj.Pa ne bom se igrala,ker ni vredno.Raje kak drugače naredim.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:44:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če je kos deda,pol ne.Moj pa je bil takoj za,ko sem mu omenla,kake imam plane. asica..... jaz sem takrat že ljudi imela,pa dižeja in vse Moj pa tak je diđej,tak,da glede tega ni panike... moj je svoj čas tud sukal muziko ja .... še zaj mam 2 omari puni CD- jev pa mikser itd... (za mene sama navlaka)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:44:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! Čer!Kako?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:44:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale. Pa ko ostaneš ti brez službe... kaj ti delodajalec da na papirju ali si sam odpoved dal ali si jo dobil ... Če te odpustijo napišejo razloge zakaj so te.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:45:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če je kos deda,pol ne.Moj pa je bil takoj za,ko sem mu omenla,kake imam plane. asica..... jaz sem takrat že ljudi imela,pa dižeja in vse Moj pa tak je diđej,tak,da glede tega ni panike... moj je svoj čas tud sukal muziko ja .... še zaj mam 2 omari puni CD- jev pa mikser itd... (za mene sama navlaka) Moj bik pa je vse šou bek dat,trotl.Ker je drugače hodo privat na čage tudi sukat,pa RD-je.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:45:21
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! Čer!Kako? eh posrano držim držim držim jutri pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:45:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti. Elevitka moj dragi odpira s.p. v kratkem, mogoče pa tudi jaz kasneje (še tuhtam o tem), zato me zanima koliko računaš? Lahko na ZS. Bila na razgovoru... se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva koko sva se odločili... ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu...je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Marta odvisno od obsega dela, pa za kako dejavnost gre ... s.p. ima tašča tako da bi se mogla z njo pogovorit, jaz sem še zaenkrat do 28.6. na porodniški (drugače ŠE zaposlena) potem imam v načrtiu iti proč. Saj moj že drugače ima eno izbrano računovodkinjo, ampak če bi bilo kaj ceneje bi si premislil...vsaj tak je rekel, ko sem mu tebe omenila. Dejavnost je pa projektiranje, popravilo računalnikov, izdelava toplotnih črpalk in montaža talnega gretja ter strojnih inštalacij. V glavnem, če "zbiraš" stranke, se mogoče lahko kaj dogovorimo... zanimivo ... to sem delala preden sem šla v porodniško... bom jaz malo taščo vprašala pa ti javim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:45:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! Čer!Kako? eh posrano držim držim držim jutri pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala,hvala,hvala...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:46:28
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:46:52
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! Čer!Kako? eh posrano držim držim držim jutri pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala,hvala,hvala... eh pa komu drugemu bi privoščili kot tebi? pridna, delovna in gobčna ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:47:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ti lepo prvo šolo naredi pol pa počasi naprej. Matcar jaz si tudi resnično želim da ti uspe, ker te vidim kak žariš in se grizeš za pc. Ja,to pa res.Kaj pc je mišljen prst? Persional computer Te pa sem prav mislila,samo sem mogla preverit,saj veš... Hanza. Nisem nikoli nasprotno trdila,pa take...pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:48:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! Čer!Kako? eh posrano držim držim držim jutri pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala,hvala,hvala... eh pa komu drugemu bi privoščili kot tebi? pridna, delovna in gobčna ... Ja,jaz bi še z ritjo lajala,če bi mi na lape stopo keri.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:48:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale. Pa ko ostaneš ti brez službe... kaj ti delodajalec da na papirju ali si sam odpoved dal ali si jo dobil ... Če te odpustijo napišejo razloge zakaj so te. to že... sam ko se ti na borzo prijavljaš papirjev ne zahtevajo zakaj si brez ostal (vsaj mojemu niso) delovne knjižice pa od 1.1.2009 niso potrebne.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:48:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne? Iz tvojih ust v božja ušesa!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:49:02
|
|
|
|
ly117
|
Čer vitabella.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:50:16
|
|
|
|
matcar
|
Mi vrjamete,da imam taaaak cmok v grlu,da mi gre na jok???? Neee,nehajmo zaj s tem,ker ne vem,kaj bo drugače...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:50:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne? Iz tvojih ust v božja ušesa! Če si to res srčno želiš...pa me vse bomo pesti držale.... pol ti bo itak ratalo... sploh ni dvoma
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:51:45
|
|
|
|
vitabella
|
čer ly ... huda teta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:51:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne? Iz tvojih ust v božja ušesa! Če si to res srčno želiš...pa me vse bomo pesti držale.... pol ti bo itak ratalo... sploh ni dvoma Duše ste prave,vse,res! Mi gre na jok!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:52:30
|
|
|
|
tasa_m
|
nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:52:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ni mus... te enostavno 2 dni ni v službo... fašeš 2 plava in si odpuščena... Ja pa je to njen krivni razlog pa spet ne dobi nič od borze in pol od sociale. Pa ko ostaneš ti brez službe... kaj ti delodajalec da na papirju ali si sam odpoved dal ali si jo dobil ... Če te odpustijo napišejo razloge zakaj so te. to že... sam ko se ti na borzo prijavljaš papirjev ne zahtevajo zakaj si brez ostal (vsaj mojemu niso) delovne knjižice pa od 1.1.2009 niso potrebne. Ja pa je imel za redno ali za določen čas.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:53:10
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne? Iz tvojih ust v božja ušesa! Če si to res srčno želiš...pa me vse bomo pesti držale.... pol ti bo itak ratalo... sploh ni dvoma Duše ste prave,vse,res! Mi gre na jok! jah pol pa ni čudno da v countryiju zaostajaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:53:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar no, pol pa če bomo vse jutri držale pesti in si srčno želele da je to to, pol pa mora bita ne? Iz tvojih ust v božja ušesa! Če si to res srčno želiš...pa me vse bomo pesti držale.... pol ti bo itak ratalo... sploh ni dvoma Duše ste prave,vse,res! Mi gre na jok! nena joči zdaj noooo... zberi se, pa spij en pir da se pomiriš... boš jutri jokala od sreče ker ti je uspelo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.2.2010 21:53:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nočko! Nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?