metuljcek321
|
ohlajanje - nisem še testirala, imamo pa stajico, tko da, če se zgodi, plac je ... je pa res, da jo bomo mogli zdaj kmalu vrnit, saj se bo kamlu rodil nov bratranček (konec aprila) ... stajico imamo samo še za dnevno spanje čez vikend ... kje pa vaši spijo takrat? V posteljici? Sicer pa neprimerno vedenje še kar rešujem tako, da jirečem ne (parkrat, najprej umirjeno, potem malo zvišam ton), razložim, zakaj nečesa ne sme, potem pa pač - tko kot sem napisala - vzamem dotično stvar ali pa Anjo prestavim drugam, jo zamotim ipd. Zaenkrat deluje. Bomo videli, kako bo naprej. Res pa je, da je precej večji izziv, če si z otrokom CEL dan (& če je bolan, potem zboliš pa še ti) - to je kar bomba, priznam. Itak se mi zdi, da je moje potrpljenje zrastlo do neba odkar imam otroka, da sem ful bolj strpna, razumevajoča, fleksibilna kot sem bila prej - to opažam tudi v razredu pri delu z otroki, definitivno. Se mi zdi, da sem postala tud en mal zvita, da jih na tak prefinjen način pripravim, da delajo, poslušajo, sledijo (če je problem v disciplini) ... sem kar skulirana, se mi zdi (dokler me nekdo ornk ne razkuri ). lex, imate pri hiši novega hišnega ljubljenčka? Je prišla lama? Hec, hec, brez zamere ... si kar predstavljam - mora se ji zdet fino, k si lahko mal zmisli, kje bi bla, a ne? Itak pa ti tko dobr zrihtaš tvoje škratke, da sem prepričana, da tud tole ne bo problem. Ej, kako hiša napreduje? Tinky, et tu, Brutus? Tud ti grizeš, al kako? Se te moramo mal bat? Si ga pa vrgla na finto, ej ... kam si pa zagrizla? Pa kul, da se počutiš v redu ... le pogumno, pridno počivaj & everything's gonna be alright. Almera, netipične norice? Tudi to obstaja? Upam, da so taprave, da ne bodo prehude & kmalu za vami. Kje ste jih pobrali? Si že ene parkrat neuspešno kruzala, da bi jih posvojili, a ni ratalo ... kdo je zdaj lucky darovalec? glugluglu, a veš, da moram prav pogledat, kje sva jutri na Plavcih ... ma, bova šli raje dol - a misliš, da bojo kompliciral? Ker midve ne bi sedeli, ampak peli in plesali tam nekje v 3. vrsti leg magic - ste to dejansko kaj uporabljale? Any results? Majuška, blagor ti, ti si imela med predavanjem DEŽ, mi pa včeraj (k smo bli od 16.30 do 19.30 SONČEK, SONČEK, SONČEK) ... in že ene parkrat se je tko pripetil, da je glih med našo sejo ful lepo vreme. nanka, jaz sem pa mogla 1 mesec pred njenim dopolnjenim letom in pol poklicat ... raje jih poklič - sigurno so nekje založili karton/cifro ali kaj podobnega. uhani - ouje, 3x hura za mami neboglasnico (sori, ej, ampak tole tvoje ime me še kar in še vedno asociira na osebo, ki vpije v nebo/nekaj razglaša tja gor, z rokami razširjenimi v zrak ... ti ržca naša ) populis, a si ujela podelitev Tininega drugega srebra? Prejle je blo po TV - pred slalomom ... sem mal prej vštekala TV & sem vidla, so ponavljali - tako veleslalom kot podelitev ... solzice pa - aha, PLENTY! Kolk dober zvočni zapis, ej - kul, kul, kul.