|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
26.2.2010 14:36:25   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: populis

umpa: ohlajanja zaenkrat in za dvakrat ne prakticiram. Ne vem a je z menoj kaj narobe, al imam prag tolerance tam nekje pri Triglavu al kaj jeuser posted image . Si grem sam sebi na živce, ker jo non stop opozarjam in razlagam, da se česa ne sme. Zadnje dni ima hudo veselje z pisanjem po pohištvu(HB je temno in se ne vidi dostiuser posted image ), ji povem da ne sme, da ji bom svinčnik vzela in ne bo mogla pisati sploh, če nadaljuje ji svinčnik vzamem še enkrat povem zakaj ja in zakaj ne in da lahko v primeru da bo naprej pisala po pohištvu dobi le magnetno tablico. Tudi če joka vztrajam in po slabi minutki itak neha, ker vidi da je stara vztrajna user posted image
Z negativnimi občutki prti sebi sem se tudi jaz že srečala, najbolj intenzivno je bilo morda takrat ko je prvič iz posteljice zlezla. Ura je bila itak že 23 00 proč jaz zaspana kot zmaj a ona prikoraka v dnevno, pokuka skozi vrata in z nasmehom do ušes reče: daaaaaaaaaaaaaaaan. Ko si iz spomina prikličem sliko nasmejanega in navihanega otroka se smejem ampak takrat sem bila prav jezna in besna in bi najrajši dala eno čez rit. Jezna sem bila v bistvu od skrbi, ker bi lahko padla in se poškodovala.
Takšni so čari materinstva, vedno je kaj na novo in vedno so skrbi tako ali drugače user posted image

3jemi:pozdravi Lovrauser posted image

ad1... tudi jaz nisem pristaš "ohlajevanja"... smo pa ravno oni dan imele debato v službi (same mami itak), da otroci pri tej starosti še ne razumejo tega načina "ohlajevanje" in da je bolje, da, kot si sama napisala, pač vztrajno opozarjaš in razlagaš... ko pa je že večji in ko že dobro veš, da ve, da ne dela prav, pa ga enostavno postaviš pred določena dejstva... ok, prav počni to, ampak potem danes ne bova skupaj počela tega in tega... če se pa že vrže od tegobe ob tla, ga pa pustim točno tam kjer leži, sem poleg, pazim, da od tegobe ne zleze kam (oni dan je v tegobi preko postelje zlezel na previjalno mizo) in čakam, da mine... ko se umiri, ga stisnem k sebi, malo poklepetava (ker ponavadi je tak, kot da ni bilo nič) in mu povem, da ga imam rada...

ad2... HVALA, bom!... ti pa polupčkaj Laro v mojem imenu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
26.2.2010 14:41:22   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Juhu.

Iščem posnetek podelitve medalje Tini Maze pa ne najdem, sem pa našla tole.

http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/olimpijske-igre-2010/blog-tina-iz-crne-kot-smucarska-superjunakinja/224538

sicer je samo zvočni zapis, ampak se da vseeno malo zjokat user posted image

a dej ga srat... zdej sm se pa še jst zjokala... user posted image

Ti se bolj znajdeš na vašem MMC ju, je morda tebi v uč padel posnetek?

A se ni fajn vsake tolk malo zjokat ?

a misliš, da res user posted image user posted image user posted image ... ne, ko bolj 24 ur berem user posted image
... sem pa že začela z iskanjem...

ah, klele je samo začetek... no, pa še malo zravn, ker je prispevek user posted image http://www.siol.net/sportal/olimpizem/vancouver_2010/novice/2010/02/tina_mazetri_medaljezakaj_pa_ne.aspx

ma, ja, jokati od veselja ni nikoli težko, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3252
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:43:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:44:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:48:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3256
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3257
26.2.2010 14:50:54   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ma sej ohlajanje ni nič drugega kakor to, kar pišeš 3jemi...
če ne boš nehal igračk dajat v dvd predvajalnik, boš šel v .....
še enkrat te opozorim in naslednjič te dam v....

in točno ve kaj bo in vseeno nardi in da igračko v predvajalnik in ga nesem na ohlajanje. minuto tuli, se umiri in grem po njega in nekaj časa ne daje igračk notri, ali pa sploh ne daje več, ker opozorilo že zaleže...

za določeno grdo obnašanje so posledice... populis lari vzame kuli... torej, če ne boš nehala risat, vzamem kuli...

kadar jaz ne morem nič vzet ali kadar se začne obnašat preko vseh meja, se gre ohladit...

po mojem to bolj zaleže kot petmiljontaužnkrat razlagat, zakaj se nekaj ne sme, brez vsake sankcije in kazni

umpa... stvar okusa... sama Luka poznaš kakšen je, jaz poznam Lovra, populis Laro, mojcek Živo... otroci so si različni... pač pri nas zaleže beseda, če je dan pa se pač vrže ob tla... naj, saj je samo človek... nikoli pa mu ne rečem boš šel v... ker pač nisem pristaš "ohlajevanja" na točno določenem mestu...

u jelepamokracesta... letim...

Neposredna povezava do sporočila: 3258
26.2.2010 14:52:13   
3jeMi

ma sej ohlajanje ni nič drugega kakor to, kar pišeš 3jemi...
če ne boš nehal igračk dajat v dvd predvajalnik, boš šel v .....
še enkrat te opozorim in naslednjič te dam v....

in točno ve kaj bo in vseeno nardi in da igračko v predvajalnik in ga nesem na ohlajanje. minuto tuli, se umiri in grem po njega in nekaj časa ne daje igračk notri, ali pa sploh ne daje več, ker opozorilo že zaleže...

za določeno grdo obnašanje so posledice... populis lari vzame kuli... torej, če ne boš nehala risat, vzamem kuli...

kadar jaz ne morem nič vzet ali kadar se začne obnašat preko vseh meja, se gre ohladit...

po mojem to bolj zaleže kot petmiljontaužnkrat razlagat, zakaj se nekaj ne sme, brez vsake sankcije in kazni

Umpa jaz drugač nisem nič slabega hotela, upam da si prebrala tako kot sem napisalauser posted image . Slej kot prej bo pr nas tud taka situacijo ko bo treba kakšno knjigo v roke vzet, kaj in kako prav narediti

tudi pri nas verjetno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3259
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:54:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:55:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:57:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3263
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:59:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3264
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:00:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3265
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3266
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:02:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3267
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:04:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3268
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:04:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.2.2010 15:16:53   
lex
O ja ohlajanje prav pomaga - vsaj naši Viti in Alini -
imamo kosilo - Vita vsa neka tečna in tuleča pri mizi krožnik tura sem in tja, ko jo hočem nahranit ni šans se še bolj upira, jo vprašam a boš jedla - ja, no pol pa sama jej, ja pa gre krožnik še vedno sem in tja in je 3/4 juhe v enem zamahu polito, jo samo primem nesem v njeno posteljo in je po minuti premisleka pojedla juho kot bi mignil brez polivanja,..............

Ko ji že 3x rečem nehaj pa še vedno ne zaleže jo samo vprašam če gre na premislek in je takoj vse ok. tud alina, Aleks je to preratel že. Vsega skup je bil v 5 letih svojega življenja 3x na premišljevanju.

In je veliko razumejo in točno vedo kdaj te lahko navijejo okoli prsta. Mi imamo trenutno večerno trmo, ker si gospica vsak večer zmisli kje bi rada spala (pri aleksu al alini) in ko jo dam v njenjo posteljo tuli ko zmaj, no tam pa še ohlajanje ne zaleže več.
pa prav pluvat je začela ko je jezna najbolj trmasta in neubogljiva od vseh treh.

In umpa ta prvi so vedno bolj pridni - še posebej če so fantjeuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:20:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.2.2010 15:45:02   
Tinky
pri nas se tudi prakticira ohlajanje. Teo je pač tak, da ko mu 2x, 3x kej rečeš, se ti dobesedno reži v faco in si misli, kaj boš ti meni. Ko ne uboga, ko recimo ugaša televizijo al ko leze na naslonjalo od kavča do te mere, da bo zletel na glavo al ko se igra s hrano med hranjenjem itd., ga opozorim in, če to nadaljuje gre direkt v sobo na minuto ohlajanja. Ko minuta mine, mu še enkrat obrazložim, da se to ne sme in pol je recimo ok. Čeprav je imel obdobja, ko je isto stvar ponovil še 3 x in 3x je šel na ohlajanje, pa ni zaleglo. Nas je testiral. Pol je pa končno skapiral kdo je big boss v hiši.

Smo imeli pa borbe glede grizenja, ni zaleglo nič, niti ohlajanje. Zato sem en dan po tistem, ko me je tako ugriznil, da sem vidla vse zvezde, mu vrnila "milo za drago", sem ga ugriznila nazaj. Od takrat naprej ne grize več.

Danes je že tretji dan po AC, počutim se kot rožica. Sem vesela, da je ta hujše šlo mimo. Zdej pa čičat in čakat.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3272
26.2.2010 15:49:33   
Tinky

In umpa ta prvi so vedno bolj pridni - še posebej če so fantjeuser posted image user posted image user posted image

poskusimo še z enim? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3273
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:31:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3274
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:37:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......