Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 20:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: latka Anonimna bm, kak je pa pri tebi kaj stanje?So se izcedki umirili, si dobila vmes ali pa si srečka ?Vem da si omenjala rahlo črtico na CB kot je pri meni, pa si probala kak drug test?Držim pesti!! Tanjusi, kako se pa kaj ti držiš? Ti pošiljam , da boš zagledala +! Čer punce Ja pri meni je bilo tako 23 zvečer sem imela nek rjav izcedek,ponoči nič,potem čez dan 24 pa ne svetla kri ampak čisto temna ,ampak jo je blo kar nekaj do večera sem zamenjala dva vložka,potem ponoči nič in danes je samo malo rjavo še priteklo.Sem pa zdajle naredila še BC in se črtica čisto lepo vidi,tak da nimam pojma kaj je sedaj to,pa po malem me špika v trebuhu in v križu.V predalu imam še CB in ga bom v soboto še enkrat naredila,potem bom pa videla.Imam pa občutek ,da nekaj je ,ali pa je bilo,ker imam tudi jaz nek čuden okus v ustih,kot bi imela sladko slino kar pri nobeni nosečnosti nisem imela,pa bleda sem ko zid. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 8:31:42
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Aninimna bm, upam da ni nič narobe, ampak da so ti izcedki samo znaki nosečnosti in boš jutri imela dbeli+, če je na BC bila lepa črtica! Moje še ni, imam bolečine, skratka vse isto, torej danes popoldan ponavljam test, tokrat z drugim testom!Ja na FF pa se mi je graf premaknil, kot da sem imela komaj pred 3 dnevi O, ker si zapisujem izcedke, ki so kot med O, že drugič ta cikel, pa povišana je BT!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 8:57:41
|
|
|
|
aleunam
|
Latka, tudi jaz mam izcedke in to kar močne! Izgleda enako kot med O. Pa sem zagledala +. Plus tega maš ti še povečano BT, torej mislim, da je to to. No, ko preveriš, nam javi. Držim pesti, da ti uspe . Anonimna bm, ti pa mislim, da si tudi na zelo dobri poti, sploh po plusku na BC. Takoj, ko narediš test in bo plus, se naroči na pregled, kjer seveda povej za izcedek. Mene pa sta malo bolj konkretno začele boleti tazgornji prijateljici , izcedek še vedno prisoten, bojim se, da bo celo vnetje. Drugače pa utrujena popoldne, zvečer pa zaspim kot dojenček.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 9:04:54
|
|
|
|
aleunam
|
Kava, da nam polepša petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 9:11:54
|
|
|
|
latka
|
Hvala za kavico, pa upam da bo dan še lepši, saj mi prihaja mož domov s terena, pa prijateljica zvečer praznuje rojstni dan, tak da si samo še želim, da bo popoldne na testu res debeli +! Bom potem takoj javila rezultat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 9:46:55
|
|
|
|
aleunam
|
Latka, bo +, boš vidla. Jaz pa mam prvi pregled + UZ komaj 19.3., takrat bo 7t4d. Razen če bi prej imela kak izcedek, naj jih pokličem. Pa elevit si moram kupiti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 10:04:21
|
|
|
|
daya
|
Živjo! Aleunam jaz imam pa pregled en dan pred tabo. Daj javi se kaj na temi novemberk, sem se že javila tam, pa lahko kakšno rečeva. Mene tudi prsi bolijo, pa žejna sem non stop. Držim pesti da se nama še ostale pridružite čim prej Lp, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 10:11:36
|
|
|
|
lottyka
|
latka jaz imam zate dober občutek in sem prepričana da boš zagledala en debel +. Drugače pa jaz imam tud povečane izcedke, kar hodim kontrolirat če je slučajno prišla. anonimna jaz na tvojem mestu če ti je pokazal + in imaš krvave izcedke sploh ne bi čakala ampak bi se šla pokazat oz vsaj poklicala in povedala da mi test kaže + in kaj se dogaja. aleunam jaz imam pregled komaj 30.3. pri 10. tednih. To se bo vleklo do takrat. tasika še vedno držim pesti zate. jaz pa se grem zdej prijavit k novemberkam. ampak vas pridem še pogledat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 11:11:47
|
|
|
|
aleunam
|
A imamo že temo novemberke? Pridem tudi tja. Ko sem jaz klicala za pregled, je sestra v ZD kar malo posmehljivo rekla, da mi zamuja še-le par dni. No, ampak nesramna ni bila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 11:18:25
|
|
|
|
jana84
|
anonimna, jaz bi na tvojem mestu poklicala G in povedala kakšno je stanje...Ker krvavite ob pozitivnem nosečniškem testu ni zanemarljiva. Mislim, da če ti je BC pokazal , da nekaj je na tem. In kot vidim zadnje čase ni CB nič kaj bolj zanesljiv...Tako da veliko sreče... Latka, tebi pa sploh veliko sreče danes popoldan...da nam čimprej sporočiš veselo novičko o
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 14:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuf sem se že razpisla, pa je šlo vse k vragu.... V glavnem moje M še vedno ni. Danes je 34 dan. Testa po torkovem negativnem še nisem delala. Upam, da bom zdržala do nedelje in če bo ga dragemu soprogu serviram ob zajtrku Ful mi je čudno ker razen precej močnega izcedka nimam nobenih znakov, da bi se kaj pripravljalo. Sploh na M me nič ne opominja, ponavadi se mi vsaj kak mozolček spusti kakšen dan prej, tokrat pa nič. Kar se tiče telih čudnih krvavitev in rznobarvnih izcedkov, jaz mislim, a gre za vgnezditveno krvavitev sploh če ob tem test pokaže . Če po dveh dneh mine in če je količina majhna in ni sveža kri, jaz mislim, da ni panike. V moji prvi nosečnosti se je tudi pojavila ene par dni po sem klicala g. Naredlila mi je Uz kjer se je videla le gest. vrečka. Napisala mi je tablete ( mislim, da) Dabraston. No čez 14 dni se je pa UZ tudi srček že lepo videl. V drugi nosečnosti se mi je prav tako pojavil rjavkast izcedek pa sploh nisem več klicala. latka mislim, da boš danes ti še prav ponosno žarela Tanjusi, midve sva pa skor na istem. DRžim pesti, da se nama vse izide po najboljšem scenariju Lep čeprav deževen dan vam želim Ž.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 14:58:48
|
|
|
|
malajka84
|
latka jst misim, da ni druge, kot da si !!!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 15:24:42
|
|
|
|
latka
|
V lekarni so mi dali nek test Pic color-Persona test, vglavnem dva sta not, in jaz seveda iz službe takoj domov probat test, in sevedak kaj sem zagledala, en debeli - !!Imam pa zelo veliko izcedka-beli tok, ki je viden na hlačkah, pa tak moker občutek, zato vsakič mislim da je prišla !Sem vedela da bom razočarana, kaj se mi to dogaja, več ne vem kaj naj storim!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 15:26:26
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi, midve sva pa skor na istem. DRžim pesti, da se nama vse izide po najboljšem scenariju se mi zdi da ne bo kaj sicer je bt še vedno povečana ,ampak sem mela malo rjavega izcedka to pa meni navadno napoveduje , čeprav upam še vedno lahko da je to samo vgnezditev... latka kje si??
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 15:27:54
|
|
|
|
tanjusi
|
latka kje si?? oh izgleda sva sočasno pisali , latka po moje je najbolje da pokličeš ginekologinjo , če še ne bo in se pogovoriš z njo....
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 16:25:52
|
|
|
|
latka
|
Moja Bt je zelo nihala, vendar se je zdaj redno dvignila, pa je možno da sem komaj zdaj redno ovulirala, pa zato je nekaj CB zaznaval!Zdaj bi že počasi morala imet 2 M od januara, ne pa komaj 1, tak dolg ciklus sem imela lani avgusta, ko je bila O 42 dan, potem je M prišla čez 15 dni!Grozno!Zakaj sem potem imela te izcedke med 20-24 dnem, sedaj že več kot teden dni pa spet!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 18:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Latka ne izgubi upanja. Držim pesti, da se ti tole vse poštima, pa da bi vseemo zagledala Jaz pa še en dan - pa imam tud slab feeling. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 18:20:54
|
|
|
|
phelps
|
Latka tudi od mene. Z upanjem v nov mesec in stani tako pozitivna še naprej! Babe , mislim, da se jaz poslavljam od vas in selim med novembrke Včeraj me je začelo "orng štihat" tam spodaj, pa sem pomislila, da je tole sedaj pa drugače. In naredila danes test First sign. Pokazala se je , ni sicer zelo močna, ampak je. naj bi dobila v nedeljo, takrat test ponovim. Pokazala sem test tudi mojemu in je tudi videl črtico. Sva se zjokala od sreče In resnično upam, da ni tole lažno. Verjamem, pa, da se tudi to zgodi.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 18:25:18
|
|
|
|
Pikab84
|
Phelps.....čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 18:29:34
|
|
|
|
lottyka
|
phelps čestitam . jaz sem tud delala 4 dni pred M pa mi je pokazalo šibko črtico in je bilo to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 18:31:46
|
|
|
|
phelps
|
Jaz še kar jočem in gledam tisto čarobno paličico. Ja definitivno je. V meni pa vrtiljak občutkov In res čutim, da sem pripravljena.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 19:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Phelps - čestitke Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 20:35:34
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 20:35:54
|
|
|
|
malajka84
|
phelps čestitam!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 26.2.2010 20:53:12
|
|
|
|
sarar
|
jz tud bostina, kako pa si kaj ti?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?