|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
25.2.2010 20:59:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Anonimna bm, kak je pa pri tebi kaj stanje?So se izcedki umirili, si dobila vmes user posted image ali pa si srečka user posted image ?Vem da si omenjala rahlo črtico na CB kot je pri meni, pa si probala kak drug test?Držim pesti!!
Tanjusi, kako se pa kaj ti držiš? Ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image , da boš zagledala +!

Čer punce

Ja pri meni je bilo tako 23 zvečer sem imela nek rjav izcedek,ponoči nič,potem čez dan 24 pa ne svetla kri ampak čisto temna ,ampak jo je blo kar nekaj do večera sem zamenjala dva vložka,potem ponoči nič in danes je samo malo rjavo še priteklo.Sem pa zdajle naredila še BC in se črtica čisto lepo vidi,tak da nimam pojma kaj je sedaj to,pa po malem me špika v trebuhu in v križu.V predalu imam še CB in ga bom v soboto še enkrat naredila,potem bom pa videla.Imam pa občutek ,da nekaj je ,ali pa je bilo,ker imam tudi jaz nek čuden okus v ustih,kot bi imela sladko slinouser posted image kar pri nobeni nosečnosti nisem imela,pa bleda sem ko zid.

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
26.2.2010 8:31:42   
latka
Jutro!

Aninimna bm, upam da ni nič narobe, ampak da so ti izcedki samo znaki nosečnosti in boš jutri imela dbeli+, če je na BC bila lepa črtica!

Moje user posted image še ni, imam bolečine, skratka vse isto, torej danes popoldan ponavljam test, tokrat z drugim testom!Ja na FF pa se mi je graf premaknil, kot da sem imela komaj pred 3 dnevi O, ker si zapisujem izcedke, ki so kot med O, že drugič ta cikel, pa povišana je BT!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.2.2010 8:57:41   
aleunam
Latka, tudi jaz mam izcedke in to kar močne! Izgleda enako kot med O. Pa sem zagledala +. Plus tega maš ti še povečano BT, torej mislim, da je to to. No, ko preveriš, nam javi. Držim pesti, da ti uspe user posted image user posted image .

Anonimna bm, ti pa mislim, da si tudi na zelo dobri poti, sploh po plusku na BC. user posted image  Takoj, ko narediš test in bo plus, se naroči na pregled, kjer seveda povej za izcedek.

Mene pa sta malo bolj konkretno začele boleti tazgornji prijateljici user posted image , izcedek še vedno prisoten, bojim se, da bo celo vnetje. Drugače pa utrujena popoldne, zvečer pa zaspim kot dojenček. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
26.2.2010 9:04:54   
aleunam
Kava, da nam polepša petek user posted image

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.2.2010 9:11:54   
latka
Hvala za kavico, pa upam da bo dan še lepši, saj mi prihaja mož domov s terena, pa prijateljica zvečer praznuje rojstni dan, tak da si samo še želim, da bo popoldne na testu res debeli +!user posted image
Bom potem takoj javila rezultat!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.2.2010 9:46:55   
aleunam
user posted image  Latka, bo +, boš vidla.

Jaz pa mam prvi pregled + UZ komaj 19.3., takrat bo 7t4d. Razen če bi prej imela kak izcedek, naj jih pokličem. Pa elevit si moram kupiti.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.2.2010 10:04:21   
daya
Živjo!

Aleunam jaz imam pa pregled en dan pred tabo. Daj javi se kaj na temi novemberk, sem se že javila tam, pa lahko kakšno rečeva. user posted image  Mene tudi prsi bolijo, pa žejna sem non stop.

Držim pesti da se nama še ostale pridružite čim prej user posted image user posted image user posted image

Lp,

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.2.2010 10:11:36   
lottyka
latka jaz imam zate dober občutek in sem prepričana da boš zagledala en debel +. Drugače pa jaz imam tud povečane izcedke, kar hodim kontrolirat če je slučajno prišla.

anonimna jaz na tvojem mestu če ti je pokazal + in imaš krvave izcedke sploh ne bi čakala ampak bi se šla pokazat oz vsaj poklicala in povedala da mi test kaže + in kaj se dogaja.

aleunam jaz imam pregled komaj 30.3. pri 10. tednih. To se bo vleklo do takrat.

tasika še vedno držim pesti zate.

jaz pa se grem zdej prijavit k novemberkam. ampak vas pridem še pogledat.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.2.2010 11:11:47   
aleunam
A imamo že temo novemberke? user posted image  Pridem tudi tja. user posted image

Ko sem jaz klicala za pregled, je sestra v ZD kar malo posmehljivo rekla, da mi zamuja še-le par dni. No, ampak nesramna ni bila.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.2.2010 11:18:25   
jana84
anonimna, jaz bi na tvojem mestu poklicala G in povedala kakšno je stanje...Ker krvavite ob pozitivnem nosečniškem testu ni zanemarljiva. Mislim, da če ti je BC pokazal user posted image , da nekaj je na tem. In kot vidim zadnje čase ni CB nič kaj bolj zanesljiv...Tako da veliko sreče...
Latka, tebi pa sploh veliko sreče danes popoldan...da nam čimprej sporočiš veselo novičko o user posted image user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.2.2010 14:15:47   
Anonimen
uuuuuuf sem se že razpisla, pa je šlo vse k vragu....
V glavnem moje M še vedno ni. Danes je 34 dan. Testa po torkovem negativnem še nisem delala. Upam, da bom zdržala do nedelje in če bo user posted image  ga dragemu soprogu serviram ob zajtrku user posted image
Ful mi je čudno ker razen precej močnega izcedka nimam nobenih znakov, da bi se kaj pripravljalo. Sploh na M me nič ne opominja, ponavadi se mi vsaj kak mozolček spusti kakšen dan prej, tokrat pa nič.

Kar se tiče telih čudnih krvavitev in rznobarvnih izcedkov, jaz mislim, a gre za vgnezditveno krvavitev sploh če ob tem test pokaže user posted image . Če po dveh dneh mine in če je količina majhna in ni sveža kri, jaz mislim, da ni panike. V moji prvi nosečnosti se je tudi pojavila ene par dni po user posted image  sem klicala g. Naredlila mi je Uz kjer se je videla le gest. vrečka. Napisala mi je tablete ( mislim, da) Dabraston. No čez 14 dni se je pa UZ tudi srček že lepo videl. V drugi nosečnosti se mi je prav tako pojavil rjavkast izcedek pa sploh nisem več klicala. 

latka mislim, da boš danes ti še prav ponosno žarela user posted image

Tanjusi, midve sva pa skor na istem. DRžim pesti, da se nama vse izide po najboljšem scenariju user posted image

Lep čeprav deževen dan vam želim
Ž.

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.2.2010 14:58:48   
malajka84
latka jst misim, da ni druge, kot da si user posted image !!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.2.2010 15:24:42   
latka
V lekarni so mi dali nek test Pic color-Persona test, vglavnem dva sta not, in jaz seveda iz službe takoj domov probat test, in sevedak kaj sem zagledala, en debeli -user posted image !!Imam pa zelo veliko izcedka-beli tok, ki je viden na hlačkah, pa tak moker občutek, zato vsakič mislim da je prišlauser posted image !Sem vedela da bom razočarana, kaj se mi to dogaja, več ne vem kaj naj storim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.2.2010 15:26:26   
tanjusi

Tanjusi, midve sva pa skor na istem. DRžim pesti, da se nama vse izide po najboljšem scenariju

se mi zdi da ne bo kaj user posted image sicer je bt še vedno povečana ,ampak sem mela malo rjavega izcedka to pa meni navadno napoveduje user posted image , čeprav upam še vedno lahko da je to samo vgnezditev...
latka kje si??user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.2.2010 15:27:54   
tanjusi
latka kje si??

oh izgleda sva sočasno pisaliuser posted image , latka po moje je najbolje da pokličeš ginekologinjo , če še ne bo user posted image in se pogovoriš z njo....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.2.2010 16:25:52   
latka
Moja Bt je zelo nihala, vendar se je zdaj redno dvignila, pa je možno da sem komaj zdaj redno ovulirala, pa zato je nekaj CB zaznaval!Zdaj bi že počasi morala imet 2 M od januara, ne pa komaj 1, tak dolg ciklus sem imela lani avgusta, ko je bila O 42 dan, potem je M prišla čez 15 dni!Grozno!Zakaj sem potem imela te izcedke med 20-24 dnem, sedaj že več kot teden dni pa spet!user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.2.2010 18:09:46   
Anonimen
Latka user posted image user posted image user posted image ne izgubi upanja. Držim pesti, da se ti tole vse poštima, pa da bi vseemo zagledala user posted image

Jaz pa še en dan - pa imam tud slab feeling.

Z.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.2.2010 18:20:54   
phelps
Latka user posted image tudi od mene. Z upanjem v nov mesec in stani tako pozitivna še naprej!

Babe user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim, da se jaz poslavljam od vas in selim med novembrke user posted image user posted image user posted image user posted image Včeraj me je začelo "orng štihat" tam spodaj, pa sem pomislila, da je tole sedaj pa drugače. In naredila danes test First sign. Pokazala se je user posted image , ni sicer zelo močna, ampak je. user posted image naj bi dobila v nedeljo, takrat test ponovim. Pokazala sem test tudi mojemu in je tudi videl črtico. Sva se zjokala od sreče user posted image user posted image user posted image user posted image In resnično upam, da ni tole lažno. Verjamem, pa, da se tudi to zgodi.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.2.2010 18:25:18   
Pikab84
Phelps.....čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.2.2010 18:29:34   
lottyka
phelps čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem tud delala 4 dni pred M pa mi je pokazalo šibko črtico in je bilo to to. 

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.2.2010 18:31:46   
phelps
Jaz še kar jočem in gledam tisto čarobno paličico. Ja user posted image definitivno je. V meni pa vrtiljak občutkov user posted image user posted image user posted image

In res čutim, da sem pripravljena.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.2.2010 19:12:35   
Anonimen
Phelps - čestitke user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.2.2010 20:35:34   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image user posted image
10.02. Arual (28. krog)user posted image user posted image

10.02. DIANE (x.krog)user posted image user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)user posted image user posted image
14.02. KOLIBRI (3.krog)user posted image user posted image
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)user posted image user posted image
16.02. pika555 (2.krog)user posted image user posted image
17.02. jana_k (4.krog)user posted image
19.02. pinkalonca (14.krog)user posted image user posted image
20.02. ribica81 (5.krog)user posted image user posted image
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)user posted image user posted image
23.02. aleunam (4.krog po IMN)user posted image
24.02. daya (4.krog)user posted image
25.2. lottyka (5.krog)user posted image

25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
26.2. anonimna bm (2.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 43

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:8

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.2.2010 20:35:54   
malajka84
phelps čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.2.2010 20:53:12   
sarar
jz tud user posted image user posted image user posted image

bostina, kako pa si kaj ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?