Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:41:13
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:52:35
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi koliko pa tebi že zamuja? pri meni je vse skupaj malo čudno in ne vem če mi že zamuja , po ss v novembru sem imela cikle dolge od 21 do 28 dni , bom še počakala do jutri ali petka in to bo tista zgornja meja in takrat bi po vsej verjetnosti test že mogel pokazat če je kaj ... lahko pa da preseneti , čeprav imam filing da je ne bo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 19:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem sama pri sebi 100% da sem noseča. Čeprav mi je čudno, da dva testa nista pokazala nič, ko bi po vsej logiki morala pokazati še bolj močno črtico kot prvi test. Mi čist mede že v glavi. Sama sploh ne vem kako je če se moraš več mesecev truditi. Nama je vedno v prvo ratalo, zato mi pa zdej samozavest glede tega kar ven buta. Pa še sama sem ta teden in sploh ne morem misliti na nič drugega kot na nosečnost pa na dojenčke. Če nisem noseča naj vsaj že pricurlja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 19:17:11
|
|
|
|
aleunam
|
lottyka, čestitke!!!!!!!! še ena srečka . anonimna ž, upam, da te občutek ne vara in da je to to. Poskusi še kak test...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 19:26:08
|
|
|
|
lottyka
|
Hvala vsem za čestitke. Sama še kar nisem čist dojela. To je moja prva nosečnost. Zdej pa me že začenja skrbeti če bo vse o.k.. Sva se pa odločila da ne poveva nobenemu, dokler ne bo vsaj prvi pregled in da vidiva da je vse o.k..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 20:18:02
|
|
|
|
sarar
|
čestitke še drugi in tretji ! vse tri uživajte in zdrave bodite!¨
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 23:26:04
|
|
|
|
BLOOM 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1 IZVIRNO SPOROČILO: lottyka lottyka,pogledaj moj album,čisto ista črtica kot moja! ( 1 spodaj,isto je narejen pred izostankom) Tudi jaz jo vidim Mislim,da lahko ti ČESTITAM!!!!!!!!!!!! In,kaj sem ti rekla???? Iskrene ČESTITKE,še enkrat!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 23:30:07
|
|
|
|
BLOOM 1
|
Alenuam in daya ISKRENE ČESTITKE tudi vama!!!! Teni Marec,sigurno,bo tvoj mesec !!!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 8:49:30
|
|
|
|
*Star*
|
lottyka, še tebi čestitke z moje strani Naj se še teh par dni tako nadaljuje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 9:13:44
|
|
|
|
jana84
|
Jjej, Lottyka, čestitke...Si vidla, da je uspelo...Samo vztrajat je treba in ne izgubit upanja...Enako želim tudi vsem ostalim na seznamu, ki še čakate rezultate!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 11:13:00
|
|
|
|
daya
|
Živjo punce! Čestitke še eni novi nosečki, smo pa res imele ploden dan Jaz imam že od včeraj tak čuden okus v ustih, "kovinski" kot bi imela suha usta, pa skos sem žejna. Imam pa itak še vedno občutek kot da bom vsak čas dobila M. Je bilo tudi pri obeh prejšnjih nosečnostih tako. Sem se pa že včeraj naročila na pregled in ga imam 18.3. A sta se vedve ta novi tudi že naročili? A bo kera odprla temo pod novemberke? Če bo se vam pridružim. No lepo bodite in gremo tako naprej, od zdaj naprej samo še roza barvo barvamo Lp, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 12:08:41
|
|
|
|
latka
|
Anonimna bm, kak je pa pri tebi kaj stanje?So se izcedki umirili, si dobila vmes ali pa si srečka ?Vem da si omenjala rahlo črtico na CB kot je pri meni, pa si probala kak drug test?Držim pesti!! Tanjusi, kako se pa kaj ti držiš? Ti pošiljam , da boš zagledala +!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 12:31:28
|
|
|
|
latka
|
Daya tudi rebi iskrene čestitke !Lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 15:20:17
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi, kako se pa kaj ti držiš? Ti pošiljam , da boš zagledala +! Mislim da bom danes naredila test, če bo kaj zanimivega javim
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 15:22:12
|
|
|
|
aleunam
|
Joj me delate nestrpno . Sem čist radovedna. Navijam za zelo močne pluske. Jaz se še nisem naročila na pregled, ker danes očitno sestre niso imele časa za telefon... Se bom jutri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 15:27:13
|
|
|
|
aleunam
|
Sem prišla do ugotovitve, da je trenutno toliko rozik, ker smo imele O v času valentinovega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 15:49:56
|
|
|
|
latka
|
Tanjusi, + bo, boš videla!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 15:58:49
|
|
|
|
lottyka
|
tanjusi držim pesti za en lep plusek. latka kaj novega pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 16:03:16
|
|
|
|
tanjusi
|
Eh saj vem da sem smotana , uporabila sem clearblue, ki pokaže do 4 dni prej , če uporabiš jutranji urin, če pa po zamudi pa ni važno in očitno pri meni še ni bilo zamude, ker je bil minus... ta mesec je res kriza , ker sta bila prej dva cikla zelo kratka in sedaj sem pričakovala da bo tudi ta ampak očitno je bila o pozneje... sedaj pa res ne delam testa prej kot v nedeljo, ponedeljek pa ne bo sem se že odločila
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 17:31:36
|
|
|
|
latka
|
Tanjusi, verjetno je še prehitro, mogoče se ti hormončki urejajo in si emela kasnejšo O, naslednji test bo sigurno +! Mi smo pa nazaj sprehoda, saj je bil danes tak lep sončen dan, pa naš malček se je danes končno lahko spet peljal s skirojem !Drugače je pa stanje pri meni še vedno isto, povečan izcedek, pa bolečine v jajčnikih! Jaz imam že nasplošno dolge cikluse zaradi PCO, zato sem si vedno merila BT in sem se lahko nanjo tudi zanašala, saj mi je vedno prav pokazala O in sem vedela kdaj pride , sedaj zadnja dva ciklusa pa sta bila čudna, saj sta bila dolga, imela sem veliko izcedka pa BT ni bila tako izrazita, zadnjo M sem imela 11.1., ki je bila bolj šibka, saj je prvi dan bila kot roza izcedek, naslenje dneve pa par kapljic krvi!Ne morem verjet, kaj je z mojimi hormoni, zato niti ne upam preveč na nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 19:12:14
|
|
|
|
latka
|
Tanjusi, pri tebi CB ni pokazal nobene lažne tanke črte?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 19:37:47
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi, pri tebi CB ni pokazal nobene lažne tanke črte? mogoče se je videla ena senca samo prej ne kot ja , Me pa res zanima kaj se bo z tega izcimilo, mislim da bi moglo bit med vikendom jasno , ker moje nso bile nikoli daljše kot 28 dni , je pa danes 28 dni kar se je pojavil rjav izcedek , ki je trajal 2 dni potem pa je pritekla mislim da na soboto .
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 20:35:38
|
|
|
|
malajka84
|
hej punce se vam samo na hitro malo oglasim, sem danes cel dan letala okrog zdravnikov, najprej bla v vrtcu potem pa štartala, vse sm dala skos od zobarja do dajanja krvi do gin..heh ni da ni:) Zvedla nikjer nič, tk da..zdej sem pa končno doma.In samo še posteljo vidim!! Držim pesti za vse, ki pričakujete ..DEJMO PUNCE!!!! go go go
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 25.2.2010 20:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Anonimna bm, kak je pa pri tebi kaj stanje?So se izcedki umirili, si dobila vmes ali pa si srečka ?Vem da si omenjala rahlo črtico na CB kot je pri meni, pa si probala kak drug test?Držim pesti!! Tanjusi, kako se pa kaj ti držiš? Ti pošiljam , da boš zagledala +! Čer punce Ja pri meni je bilo tako 23 zvečer sem imela nek rjav izcedek,ponoči nič,potem čez dan 24 pa ne svetla kri ampak čisto temna ,ampak jo je blo kar nekaj do večera sem zamenjala dva vložka,potem ponoči nič in danes je samo malo rjavo še priteklo.Sem pa zdajle naredila še BC in se črtica čisto lepo vidi,tak da nimam pojma kaj je sedaj to,pa po malem me špika v trebuhu in v križu.V predalu imam še CB in ga bom v soboto še enkrat naredila,potem bom pa videla.Imam pa občutek ,da nekaj je ,ali pa je bilo,ker imam tudi jaz nek čuden okus v ustih,kot bi imela sladko slino kar pri nobeni nosečnosti nisem imela,pa bleda sem ko zid.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?