Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 8:52:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro! emibu - če mora biti v inkubatorju ni odvisno od tega kdaj je otrok rojen, temveč od tega če ima kakršnekoli zdravstvene težave kot so dihanje ali kaj drugega. Nekateri se rodijo tudi 6 tednov prej in nimajo nobenih problemov. Drugače, pa to ne pomeni, da če rodiš toliko prej, da boš potem tiste tedne, ki jih je prehitel, da boš toliko dolgo tam notri. Je spet odvisno od tega, kako napreduje , tudi neko določeno težo mora imeti, samo nisem sigurna kolikšna je to, in kako vama gre dojenje in podobne stvari. Tako, da ni nič določenega. Jaz imam, pa danes do konca še točno 4 tedne.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 8:57:56
|
|
|
|
emibu
|
joooi kok lepo zvezdici!!!Bos mela pridno punčko je lepo not počakala oz bo dokler bo treba sicer pa čez en tedn je že use super fajn tut če se rodi kajne? tok sm jst slišala...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 9:34:34
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja še 1 teden in bo donošena . Potem, se pa lahko začne kaj dogajat. Drugače, pa seveda. Tudi če bi se že sedaj rodila ne bi bilo nič narobe. Tako, da sem lahko čisto sproščena. Zdaj samo še čakam. Sem se pa kar sprijaznila, da bom najbrš še nekaj časa čakala. Se mi zdi, da je mala ugotovila, da je notri kar super in, da ona še nekaj časa ne bi šla ven .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 11:03:13
|
|
|
|
egleria
|
zvezdici super da je tvoji pikici uspelo tak dolgo počakat.. js sm takle čas tud komi čakala da rodim sem se počutla kot kit emibu js sm prav vesela da mam fantka ker že tk nimam kam dat cotk, če bi mela pa punčko bi pa mogla še eno stanovanje najet da bi spravla vse cote not js drugače nisem vedela prej kaj bo pa sem kupovala tud neke bolj fantovske cotke kr sm mela občutek da bo fantek davorjeva pikica tašča je izvedela tak da je brskala po mojih stvareh in našla ene hlačke ki sem jih kupila za bebico takoj po prvem pregledu..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 11:44:19
|
|
|
|
Aninchy
|
egleria - ahh še ena s tako taščo sočustvujem
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 11:46:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
egleria - joj joj.. jaz bi jo kar nekam poslala. Da si sploh upa brskati po tvojih stvareh. To pa res je višek nesramnosti!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 11:57:40
|
|
|
|
donna22
|
Zvezdici, super za tebe in tvojo punčko Ime že imaš izbrano? Si ga izbrala sama? Upam, da ne bo preveč osebno vprašanje ... Ampak glede na to, da si samska, a boš imela koga drugega zraven v porodni al kako? Ne znam si predstavljat, da si že pred rojstvom sama ... Sta se z bivšim zmenila, kako bo glede obiskov vajine punčke itd.?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 12:01:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
donna - ime sva že kar nekaj časa nazaj izbrala sama. Glede obiskov si sploh ne upam pomisliti, ker se z njim karkoli zelo težko zmenim. Tako, da glede tega še ne vem. V porodni bo pa z mano moja sestra. Sprva sem želela biti sama, pa me je ona prepričala, da je boljše imeti nekoga zraven. In sem si potem premislila, ker nekoga poznanega je res fajn imeti.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 12:26:23
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici-kako lepo komaj čakam da bom jst u teh tednih in da že pride vn..seveda če bi se dal spustit tisto s porodom use lepo in prau sam jst nebi klistirja egleria-da mam pa jst tako taščo bi ji pa use iz predalov ven zmetala in pol bi kupla enga dildota in bi pri nedeljskem kosilu oznanla kaj sem našla pri njej tko pa bi si ble bot zvezdici-a on je zei trmast al kaj?se opravičujem če je preveč osebno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 16:56:28
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Zvezdica, žal mi je, da si v tako lepih trenutkih ostala sama (nisem prej zasledila ;)...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 18:22:56
|
|
|
|
nanny.girll
|
hej hoj čveke zvezdici še čisto malo. upam, da ti hitro mine mi smo imeli pa 3D danes in je mami čisto blažena. kako se je navihančka lepo videlo res tok komej čakam, da prikuka na svet smo pa danes dopolnili 27 tednov spoznajte našega korenjaka Tiana
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 18:46:10
|
|
|
|
donna22
|
Zvezdici, po moje je fajn, da boš nekoga imela zraven ... Sestra je mlajša ali starejša? Upam, da se bosta uspešno dogovorila z bivšim ... Kje pa živiš - sama ali v kakem najemniškem stanovanju ali pri starših ...? nanny.girll, kak se krasno vidi obrazek Pravi lepotec zgleda ta tvoj Tian Se spomnim svojega 3D, me je tudi potem še celo večnost razganjalo od sreče in ponosa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 20:15:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - se ne gre za to da bi bil trmast.. ampak za to, da če se nekaj dogovoriš da potem ta dogovor drži. Ampak z njim se ne da nič za ziher zmenit, ker vedno prelomi to domeno. Dolga zgodba.. hehe. Saj boš kmalu tudi ti zadnji mesec boš videla. . nanny - prelepega fantka boste imeli! Res lepa slikica! donna - je starejša in ima za sabo že 4 porode. Tako, da je kar izkušena . Živim, pa pri starših. Se je na žalost tako izšlo. Ampak me zelo podpirajo in mi stojijo ob strani. Imam srečo.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 20:21:02
|
|
|
|
sa5i
|
hello zvezdici vse lepo še do konca mmm res se lepo vidi obrazek na 3D uz. v katerem tednu pa moraš biti, da ti ga lahko naredijo? a to lahko vsaka ginekologinja ali se drugam naročiš? koliko pa stane? to se tudi snema ali)? oh ja zdajp sem napisala vse vzkriž. no kakorkoli. bom vesela, če katera posreduje te informacije ker res nevem kako je s tem. punce mene je danes pas zategnil sem mela manjšo nesrečo in me čedalje bolj boli vrat pa rama. sicer sem mela pas pod trebuhom ampak me je strah, da mogoče mene nič ne boli tam pa je vseeno kaj narobe..... glede na uro pa itak G ne dela, kaj mislite je lahko kaj narobe ali je kar na varnem pred tem res mi ne da miru kaj naj....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 20:58:20
|
|
|
|
nanny.girll
|
jz sm bila pri 27t. drugače pa se najlepše baje vidi od tm nekje 23-30t. potem je pa že prevelik jz sm bila pri svoji gin, ki ima to možnost samoplačniško. drugače pa imaš pri vse teh zasebnikih (dr. Strah,..) in pa po kakšnih zdravstvenih domovih. mi2 sva dala 42€ drugače pa so cene kar krepko čez 80€. dobiš pa kar nakaj posnetkov in slikic. res je prelepo hvala punce.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.2.2010 23:10:02
|
|
|
|
zaljubljena23
|
nanny lep fantič in še lepše izbrano ime
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 8:38:34
|
|
|
|
Tincy90
|
Čestitke 3Sonček3 in veselo cartanje s štručko! Nanny, uaaau, kok lep obrazek ma tvoj sinček! Ful lepa slikca! Donna, mah škoda besed in vsega, ampak ti na kratko tko povem d sm mela cele panike doma zaradi fanta, ki ga imam zdj kr ga sami niso hotl resnično spoznat, ampak so se oziral na to kaj so jim drugi (gobci) povedal. Mela sm cele piz****** doma, zto mi je na konc tud prekipelo in sm šla k njemu živet in sm že od samga začetka srečna tuki kjer sm. Pol k me ni blo več doma so me klical in me žalil, da če bom šla ovce past ( zdj se temu smejim kr sm vse to že prebolela, včasih oz lani sm pa na to jokala kot dž) kr so mislili d ne bom zaradi njega in selitve naredila šole. V glavnem, velik besed je padlo glede mene, o meni, konc koncev sm zvedla še to od njih d naj bi bla js ku*** kr sm baje tko hitr fanta zamenala (z bivšim nama že lep čas ni šlo in pač sm spoznala nekoga, ki mi je biu v vseh pogledih ušeč in zto sm potem, še preden sm se sploh zapletla z zdajšnjim, pač pustila bivšega). Za češnjo na vrhu smetane pa zvem še to d sm jim u sramoto kr sm tko mlada zanosila. Tok prbližn o tem, se mi ne da kej preveč razglablat kr je škoda besed. HB sm js use to lepo prebolela in zame ne obstajajo več kr takih staršev pa res ne rabm.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 9:18:17
|
|
|
|
emibu
|
joii tincy zlo mi je žal da so tvoji starši tko odreagiral Sicer pa vem kako je če te starš užali...moj ati je bil na zdravljenju zrd alkohola zdej je čist drugačn učasih pa me je spravu samo z eno besedo v jok se zlo nerada spominjam..hvala bogu imam starše ki mi zdej stojijo ob strani kljub tem da sem se odselila vendar samo 1km še to ne stran ker smo praktično sosedi in zanosla pr svojih 16..sem lahko samo srečna da je tako kot je..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 9:38:07
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja res je emibu. Js pravm tisto kar te ne ubije, te naredi močnejšega in pr men je res tko. velik hudga sm dala čez med nosečnostjo, ampak HB mam zdj zdravga in razigranga otročka. ti si bla tud boga pol, ampak važn d je zdj uredu in da te podpirajo res. Js vem d bom svojmu otroku zmer stala ob strani ne glede na vse.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 13:07:30
|
|
|
|
Zvezdici
|
tinchy - da imaš takega fanta. Ne rabiš staršev. Še posebej ne takih. Puncee.. končno sooonček daness!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 13:37:20
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
sa5i zakaj pa nisi šla takoj po nesreči na urgenco? da bi te pregledali če je vse v redu? jaz na tvojem mestu bi šla No upam pa da je vse v redu s tabo in s tvojim
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 15:15:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i hello zvezdici vse lepo še do konca mmm res se lepo vidi obrazek na 3D uz. v katerem tednu pa moraš biti, da ti ga lahko naredijo? a to lahko vsaka ginekologinja ali se drugam naročiš? koliko pa stane? to se tudi snema ali)? oh ja zdajp sem napisala vse vzkriž. no kakorkoli. bom vesela, če katera posreduje te informacije ker res nevem kako je s tem. punce mene je danes pas zategnil sem mela manjšo nesrečo in me čedalje bolj boli vrat pa rama. sicer sem mela pas pod trebuhom ampak me je strah, da mogoče mene nič ne boli tam pa je vseeno kaj narobe..... glede na uro pa itak G ne dela, kaj mislite je lahko kaj narobe ali je kar na varnem pred tem res mi ne da miru kaj naj.... Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla takoj na urgenco! Sploh se ne bi spraševala ali naj grem ali ne. Ne k G ampak na urgenco!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 16:43:36
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
drage moje kok ste kej??? kaj kej delate??? ewo jz uzivam v malci hehehe k mi jo je prpravu moj dragi... tincy90-a boga k si mogla skos to it...cist prou si naredla d si sla k svojmu fantu zivet ...lepo uzivata pa se zdej pomoje bolj k je prsla mala princeska :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.2.2010 21:30:13
|
|
|
|
zaljubljena23
|
tincy se strinjam s predhodnicami...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.2.2010 15:00:57
|
|
|
|
sa5i
|
hej punce! sem pravkar od frizerja. malo spremembe pač..... kako ste kaj v tem dežkovem dnevu z nama z je vse ok tako, da hvala saj sem šla potem pa so mi po čudežu brez besed naredili uz pa je vse ok sem mela pas dovolj nizko, da ni nič naredil le meni je ramo razbolel se da keri narediti en seminar? ker meni se namreč ne.... pa ga morem jaooo no pa lep dan
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......