|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
26.2.2010 15:11:23   
zaljubljena23
sa5i, jaz sem z mislimi čist drugje, tako da s seminarjem pri meni ne bo ničuser posted image user posted image user posted image Sem mela danes uZ, pa jutri pade stopka, v ponedeljek imam inseminacijo, tako da čez približno 14 dni čakam na lepe novičkeuser posted image user posted image

Aja, pa super, da je vse ok

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
26.2.2010 15:16:47   
sa5i
zaljubljena23, le naj se vama uresniči držim pesti user posted image user posted image  

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
27.2.2010 16:49:56   
Aninchy
Jooj punce dajmo užgat eno temo! Se mi zdi, da je tale forum čisto izumrl user posted image

No, pa saj danes verjamem, da ste vse zunaj, glede na to da je soooončeeeek! Super vreme! Grem raje še js mal ven, kot pa da tu za računalnikom sedim user posted image user posted image

Potem pa okne umit....... Čeprav se mi ne da

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
27.2.2010 18:43:53   
sa5i
tako pa je sončka tema vzela user posted image jaz sem bila pa danes pridna sem cel dan migala pa pospravljala. zdaj sem pa lačna kot volk in so se glih obiski privlekli. user posted image joooj sovražim to nenapovedano ......

se strinjam, da rabimo neko temo, da bo malo bolj živo tule gor. kar dajte ideje jaz grem kuhat kavo ali pa raje kaj kar uspava bodo hitrje šli user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
27.2.2010 19:08:52   
emibu
No bom jst eno odprla a so katero ki je negativna že pičl v rito?in kak to zgleda kdo te piči?v katerem tednu?kok vlka inekcija?fejst boli?

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
27.2.2010 19:43:32   
Zvezdici
emibu - injekcijo se dobi v 28. tednu. Sama sicer ne vem kako to izgleda (primerjam z injekcijami, ki sem jih dobila za razvoj pljučk) predvidevam, pa da ne boli preveč ampak samo zapeče za kakšno minuto ali dve. Injekcija je pa sigurno taka, kot pri odvzemu krvi. Vglavnem nič posebnega user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
27.2.2010 20:07:28   
Aninchy
Amm... za kaj točno se že deva tale injekcijauser posted image Saj mi je razlagala, pa sem pozabila user posted image . Torej. jaz imam čez 14 dni pregled, pa bo ravno 28 tednov...... ampak mi ni nič omenila pikanja...user posted image Rada bi samo vprašala: ali je pametno, da grem sama z avtom? Me bo zadnjica preveč bolela za vožnjo? Haha mogoče se malo smešno sliši, ampak ne bi rada potem pešačila user posted image .

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
27.2.2010 20:50:30   
Tincy90
user posted image user posted image Aninchy lahk boš sama pelala. user posted image user posted image in je tko kt je napisala zvezdici, mal zapeče pol je pa kul. Js sm to dobila kr sm Rh negativna, kaj je pa že to sm pa pozabila kr je to že delč za mano.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
27.2.2010 20:55:49   
emibu
zvezdici hvala za odgovor.. in kako ste kaj drugač?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
27.2.2010 20:58:35   
Aninchy
ja, hvala za odgovor! user posted image Zdej pa šibam aju-aju user posted image Lahko noč!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
27.2.2010 21:02:01   
Zvezdici
Sem zdaj hotela vse sama napisati, pa sem rajši prebrskala po internetu, ker se mi ne da. user posted image

http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/rh-faktor-in-nosecnost.html

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.2.2010 11:21:35   
emibu
Dobro jutro punce

zgleda da bo res treba eno ornk temo najdet to ni n da ste tak tihouser posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.2.2010 12:39:58   
donna22
zaljubljena23, držimo pestiuser posted image user posted image

Ja punce, čisto ste zanemarle RRuser posted image user posted image No, saj jaz tudiuser posted image user posted image Zdaj na veliko igram petville na FB - te tak not potegne, da jojuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.2.2010 17:10:58   
davorjeva pikica
ola punce ..kok ste...jz sm tud za da kako temo odprete...
uzivejte
grem jz dans k mojmu dragemu spat pa se jutr slismo...papa***

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
28.2.2010 19:00:03   
MoZza7
Bom pa jaz začela... Zanima pa me ali za mamice študentke velja, da lahko podaljšaš študij ali pavziraš eno leto, na vsakega rojenega otroka, ne glede, ali je študij dodiplomski ali podiplomski?

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
28.2.2010 19:02:15   
MoZza7
Bom pa jaz načela novo temo... Zanima pa me, ali mamica študentka lahko podaljša svoj status ali pavzira eno leto, ne glede na to, ali je študentka dodiplomskega, ali podiplomskega študija?

Neposredna povezava do sporočila: 3841
28.2.2010 19:07:07   
MoZza7
Nekaj mi je zaštekalo, pa sem mislila, da prvega sporočila ni objavilo, zato je napisano dvakrat, pa ne vem kje se zbriše? user posted image

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
1.3.2010 12:06:42   
Zvezdici
Ja kriza!
Tukaj je pa res zatišje user posted image .

No jaz sem ravnokar iz čistega dolgčasa skuhala špinačno juho. NJAM.. da ne povem kakšno packarijo sem delala. Kot da ne bi nikoli v življenju stopila za štedilnik user posted image user posted image .

mozza7 - bi ti z veseljem pomagala, pa nimam pojma user posted image . Najboljše, da v referatu vprašaš.

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
1.3.2010 12:11:29   
zinchy
MoZza7 kakor jaz vem se ti status podaljša za 1 leto user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
1.3.2010 16:51:05   
MoZza7
zinchy Hvala!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.3.2010 21:10:44   
emibu
ja tut jst kto mislim sem pa par srani prlepla nazaj use kar se tega tiče si lahko prebereš..

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.3.2010 21:47:53   
davorjeva pikica
ewo mene punce...prsla iz lj...moj dragi naredu maturo!!!!
in je postal samo moj novi zdravstveni tehnik !!!!!<3<3
in kok ste kej???
je kej nouga???
fajn se mejte***

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
2.3.2010 0:24:37   
zaljubljena23
Jaz tudi na FB, na eliko igram Farmvilleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Inseminacijo preživela, zdaj pa odštevanje in upanje na najlepšeuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 3848
2.3.2010 15:07:33   
emibu
punce ker vidim da ni teme bi jst eno politično užgalauser posted image

kaj menite o sprejemu zakona da bi istospolni partnerji imeli otroke?

LP

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
2.3.2010 19:22:50   
Aninchy
Hmm.... pojma nimam! user posted image Ne poznam nikogar, ki bi živel v takih "pogojih", zato ne morem reči, kako to vpliva na otroka... Po moje zna biti v šoli kar stresno, saj veste, da se znajo otroci norčevati iz še tako normalnih stvari...

Kar se pa vzgoje tiče: mislim, da spol nima večje vloge... Predvsem je treba imeti pošlihtano v glavi! Marsikateri si s svojim obnašanjem na zasluži naziva "starš", marsikdo bi bil pa odličen starš, pa ne more biti, samo zato, ker je istospolno usmerjen. Dobro, po eni strani je res: ljudje smo narejeni, da se "razmnožujemo" kot moški in ženska in to in samo to naj bi bilo pravilno... Enako je pri živalih... četudi bi se dva npr. samca "zaljubila", ne bi mogla imeti mladičev. In to je čisto razumljivo in naravno. Pa saj že ne vem, kaj filozofiram!!! user posted image U glavnem, jaz nimam nič proti, bolje, da so pri dveh moških/ženskah, kot pa v sirotišnicah ali na cesti!! Tako, pa sem povedala svoje! user posted image

Naj pa vam povem še eno lepo novico! Včeraj sem od ringaraja.net dobila mail: Noseči ste 27 tednov. Dobrodošli v zadnjem trimesečju! user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeej! Kar neverjetno se sliši, da še kakšnih 10 tednov in moj user posted image bo tukaj pri meni na rokah! Kar ne morem verjet! Se mi zdi, da je teh 6 mesecev kar hitro minilo... Mogoče zato, ker sem cel čas delala... Z aprilom pa začnem zaslužen dopust, ker me križ že kar zeeelo matra. user posted image

Lep večer vam želim! Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......