|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
26.2.2010 8:54:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

dobro jutro!

sedaj pa spimo tudi brez sivkeuser posted image .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje.
Super user posted image

jaz moram tudi Tilna ustrižt za vikend,ker so se mu ful zgostile lase.Naš se usede na pručko,jaz pa letim z mašinco,včasih ga ati malo zamoti s kakšno igračo.
Imam doma mašinco, kako se ta hudič sploh uporablja?? user posted image

tilči, a si videla peskota? user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
26.2.2010 8:54:35   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Včeraj smo bili na Starem vrhu...vročeeeeee, sneg pa obup za take slabe smučarje kot sem jaz. Se je pa moja mala končno sama spustila in dela sama zavoje. user posted image Prej je bila 6x v šoli smučanja pa ni hotela sodelovat, tako da sem nameravala prekinit.

jana
, Geox imamo snežke in glede na to, da takoj premočijo, mi niso vredne tega imena...res ne.

Varjo pa strižem kar sama v banji. Se tako zamoti z igro, da niti ne opazi, kako ji šarim po glavi.

user posted image  za smučanje.. in user posted image  za Varjo !

Ti morem rečt da mi smo pa ful zadovoljni z Geox-kami  za poleti, so ful mehke, lahke.. res pa snežk nisem mela od Geox, ampak smo jih kupili v Hervisu za 25€ .

Nejc ima Geox prehodne čevlje in smo ful zadovoljni z njimi,ker je to edini čevelj,kjer se mu noga ne poti

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
26.2.2010 8:57:15   
jana81

Dobro jutro!

Včeraj smo bili na Starem vrhu...vročeeeeee, sneg pa obup za take slabe smučarje kot sem jaz. Se je pa moja mala končno sama spustila in dela sama zavoje. user posted image Prej je bila 6x v šoli smučanja pa ni hotela sodelovat, tako da sem nameravala prekinit.

jana
, Geox imamo snežke in glede na to, da takoj premočijo, mi niso vredne tega imena...res ne.

Varjo pa strižem kar sama v banji. Se tako zamoti z igro, da niti ne opazi, kako ji šarim po glavi.

user posted image  za smučanje.. in user posted image  za Varjo !

Ti morem rečt da mi smo pa ful zadovoljni z Geox-kami  za poleti, so ful mehke, lahke.. res pa snežk nisem mela od Geox, ampak smo jih kupili v Hervisu za 25€ .

Nejc ima Geox prehodne čevlje in smo ful zadovoljni z njimi,ker je to edini čevelj,kjer se mu noga ne poti

no sej te prehodne sem mislila..kot patike no..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
26.2.2010 8:57:17   
jana81

jana, smučala je naša mala Petja user posted image

eh ja ..sem tumasta.. za Petjo sem misla

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
26.2.2010 8:59:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

dobro jutro!

sedaj pa spimo tudi brez sivkeuser posted image .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje.
Super user posted image

jaz moram tudi Tilna ustrižt za vikend,ker so se mu ful zgostile lase.Naš se usede na pručko,jaz pa letim z mašinco,včasih ga ati malo zamoti s kakšno igračo.
Imam doma mašinco, kako se ta hudič sploh uporablja?? user posted image

Nejca ustrižem po vrhu na 0,2,okoli pa 0,1,Tilnu pa pustim malo več.Po vrhu 0,4,okoli pa 0,3

sem videla.je pravi cukrček.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
26.2.2010 9:03:57   
špelin@
sem videla.je pravi cukrček.

A ni prekrasen user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.2.2010 9:11:45   
tilči
končno mi je uspelo Nejca malo poreditiuser posted image .Samo barve nima nobeneuser posted image toliko sem ga silila s čajem,da je končno dojel in sedaj hodi sam piti,sadje pa je tudi začel jesti v malo večjih količinah.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.2.2010 10:58:08   
špelin@
končno mi je uspelo Nejca malo poreditiuser posted image .Samo barve nima nobeneuser posted image toliko sem ga silila s čajem,da je končno dojel in sedaj hodi sam piti,sadje pa je tudi začel jesti v malo večjih količinah.

Saj bo, ti kar vztrajaj user posted image user posted image

Punce, a katera rabi še kakšno kodo 1001 cvet? Sem pospravljala predale user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.2.2010 11:10:15   
tilči
Ali ste videle reklamo od Hoferja,kakšno luštno posteljnino bodo imeli v akciji? Samo kaj ko se moraš  že navsezgodaj grebsti zanjouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.2.2010 11:36:41   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Saj bo, ti kar vztrajaj user posted image user posted image

Punce, a katera rabi še kakšno kodo 1001 cvet? Sem pospravljala predale user posted image

jaaaaaa prosim !!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.2.2010 11:37:27   
jana81

Ali ste videle reklamo od Hoferja,kakšno luštno posteljnino bodo imeli v akciji? Samo kaj ko se moraš  že navsezgodaj grebsti zanjouser posted image

ja pa lepe kavbojkice za Nejčka sem vidla, sam jst res nisem tip da bi tam že od 6h stala pred trgovino..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.2.2010 11:38:01   
jana81
Punce dobr ste držale pestke zame...
sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.2.2010 11:40:57   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.2.2010 11:41:31   
kasso

bravo user posted image user posted image user posted image ful si pridna.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.2.2010 12:01:28   
tilči
Ali že kajrazmišljate,kam letos na dopust?

mi gremo  spet na  Krk,letos v apartma,kjer smo bili prejšnje leto,samo če  bo frej,ker ima baje je že nekaj rezerviran.Čakam,da da šefinja razpored za dopuste ven,potem pa takoj v akcijo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.2.2010 12:19:08   
jana81

hvala, zdej bi mogla v tem stilu nadaljevat, pa nimam razpisanih vseh rokov zdaj, šele junija

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.2.2010 12:19:11   
jana81

mi gremo  spet na  Krk,letos v apartma,kjer smo bili prejšnje leto,samo če  bo frej,ker ima baje je že nekaj rezerviran.Čakam,da da šefinja razpored za dopuste ven,potem pa takoj v akcijo

mi imamo že rezervirano na Hvaru, isto kot lani, ker se nam je noro dopadlo.. letos gremo za 14 dni.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.2.2010 12:20:47   
kasso

hvala, zdej bi mogla v tem stilu nadaljevat, pa nimam razpisanih vseh rokov zdaj, šele junija

ko si že v elementu, si lahko začneš gradivo nabirat user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.2.2010 12:21:49   
kasso

mi imamo že rezervirano na Hvaru, isto kot lani, ker se nam je noro dopadlo.. letos gremo za 14 dni.user posted image

hvar ...superca user posted image

Mi nič ne planiramo. Bomo vzeli šotor in šli user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.2.2010 12:23:04   
kasso
Špelin@...mogoče bi te to zanimalo http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/501/null/comments

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.2.2010 12:37:16   
jana81

ko si že v elementu, si lahko začneš gradivo nabirat user posted image

za 6.3. mam že vso gradivo, sam še cajt morem najdit za učit.. za una dva junija mam pa tud že gradivo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.2.2010 12:48:15   
Čmrlika
Dober dan! user posted image

Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf  user posted image in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca...

V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami user posted image tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašlauser posted image smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI user posted image ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna!

Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke!user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.2.2010 13:23:50   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf  user posted image in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca...

V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami user posted image tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašlauser posted image smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI user posted image ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna!

Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke!user posted image user posted image user posted image

Fajn se cartajte user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.2.2010 13:27:10   
suzy85

Dobro jutro!

jana

user posted image user posted image user posted image za smučanje in user posted image Petja!

dober način striženja! user posted image moram poskusit user posted image

dobro jutro!

sedaj pa spimo tudi brez sivke .Upam,da je sedaj Tilen dokončno ugotovil,da je noč za spanje.

user posted image user posted image user posted image

sem izpit naredla z 9 ...iihaaaaaaaa..

user posted image user posted image user posted image kar tako naprej!

midva razmišljava o grčiji, verjetno kakšen otok, npr. rodos, kos, krf... seveda, če bodo dinarčki. je pa problem, ker niti ne veva, kam je dobro it z otrokom, na katero lokacijo. se moram še malo pozanimat

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.2.2010 13:28:43   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Fajn se cartajte user posted image user posted image

podpišem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?