špelin@
|
Srčekgirll, za zabaven šoping In za Vidov apetit. aurora28, naša ta večja je najprej nosila eno ploščico, s katero so se ji sprednji zgornji zobje pomaknili noter, ker so ji štrleli na vse strani Nato je nosila aparat, ki ji jih je ornk naravnal in izgledajo zelo lepo, zdaj pa ima tale headgear, ker ima nepravilen ugriz (beri: zgornjo čeljust ornk preko spodnje). Predgrizavost ima po mojem , žal, imajo pa vsi naši trije otroci tak ugriz... Najbolj jo je motil drugi aparat, sploh tole, kar opisuješ glede sline, ja. Ta aparat zdaj je v bistvu sestavljen iz obročkov, ki so prilepljeni na kočnikih, vanje pa vtakne kovinski žički. Če pogledaš fotko, gre torej v usta ožji srednji del, ta večji kovinski lok pa pride zunaj in se za "ušesca" zatakne za trak, ki gre okoli glave, da špona čeljust nazaj. Ja, umivanje zob... Pri nas na srečo zdaj Gregor to dovoli, ker mu je všeč okus zobne paste, smo pa imeli v tej starosti probleme z malo piko, pri kateri pa niti dobra zobna pasta ni pomagala Ej, super, da je Galu vrtec všeč MARTINA25, tudi naši punci sta vse od začetka uživali pri frizerju suzy85, vem, kako je smotano, ko se otrok ne pusti ostrič kasso, za Petjo. Drugače si mi pa dala odlično idejo za tole striženje v banji - samo en problem je: da ne znam strič... jana81, jaz Gregiju zjutraj sploh ne umivam zob, samo zvečer.
|