|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
25.2.2010 22:56:19   
bridget3

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

aja... men se je začel popek obračat na ven, lih sm opazla! ogabno! sm misnla da to sploh ni možno k je tok globok... ampak je! user posted image

user posted image To tudi jaz čakam, če me bo presenetilo - ampak zdaj imam tudi jaz globokega - pravi krater user posted image se mi zdi, da se mi malce širi - ampak ven se še ne boči ... bomo videli user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
25.2.2010 23:51:00   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image   mamimo, 2user posted image , user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 84 user posted image z 85 user posted image na poti

19x  user posted image
15x  user posted image
51x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.2.2010 23:51:26   
bcljka

01.03.2010
*Špela* - pregled/sladkorna

02.03.2010
nikita* - pregled/sladkor/kri/UZ
misar - pregled
bejbika81 - laboratorij/sladkorna
bubika26 - pregled
ivy@ - pregled

04.03.2010
Kiya - pregled
soncnica3 - pregled
soncnizarek25 - pregled
bcljka - 3D

05.3.2010
dvojčica6 - pregled
bejbika81 - pregled

8.3.2010
Zoja83 - pregled

09.03.2010
strelka81 - pregled
maxica - pregled
nikri - pregled

10.03.2010
gajka - pregled
honey* - pregled
annie - pregled

11.03.2010
Aninchy - pregled

12.03.2010
maxica - 3D

16.03.2010

nikcaa - pregled

17.03.2010
milabe - pregled
innes4 - pregled/inekcija Rh-
krtkova - pregled

18.03.2010
bcljka - pregled
tukaj - pregled

23.03.2010
naraščaj - 3D
tina2806 - pregled
Štajerka26 - pregled
ziva1 - pregled

24.03.2010
naraščaj - pregled

25.3.2010
pik ipoki -pregled

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.2.2010 23:54:34   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

aja... men se je začel popek obračat na ven, lih sm opazla! ogabno! sm misnla da to sploh ni možno k je tok globok... ampak je! user posted image

user posted image To tudi jaz čakam, če me bo presenetilo - ampak zdaj imam tudi jaz globokega - pravi krater user posted image se mi zdi, da se mi malce širi - ampak ven se še ne boči ... bomo videli user posted image

jst sm opazla k sm ležala na hrbtu in pogledam v popek pa kr vn sil!!! in pol sm iz obeh strani mal dol prtisnla in je kr vn skoču... k gumb... no bolj zgleda k tisti izrastki na krompirju!... sej če stojim se še ne vid tok user posted image

p.s. k sm tok gajko pohvalile... mormo tud innes4 k se je zadnji trenutek odločla da pride in se prpelala iz jesenic! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.2.2010 6:26:06   
misar
dobro jutro

uf včeraj popoldan in zvečer ste se pa načvekale. lepe slikice nosečkeuser posted image

pa seveda tudi lepe slikice vozička, bravo za dober nakupuser posted image

aja pa evo ena kavica  user posted image

popek: moj je tud čist napet ampak ven še ni pogledal, no tud v prvi user posted image mi ni

evo frčafelca me kliče

lep dan, se javim še kaj iz službe

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.2.2010 7:20:07   
bcljka
jutro!!!

evo, se javljam iz vaj na faksu... mamo metodologijo v kineziologiji - vaje v računalniški učilnici... in sm loh vsaj na internetu celo uro če že ne druzga user posted image user posted image user posted image

včeri sm kr uredeila seznamčke glede na to da nobene nima danes pregleda...user posted image

lep dan! user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.2.2010 7:21:30   
Maxica
Dobro jutro.
O, kakšne luštne nosečke steuser posted image , vidim, da je srečanje res uspelo. Jaz sem žal šele danes spet prišla na forum, v sredo sem morala namreč že brž zjutraj iz službe, ker nisem vedela, ali bom bruhala, ali kaj mi bo, tako zelo mi je bilo slabo. In sem potem doma celo dopoldne prespala, pojedla en kos kruha in spala še celo popoldne. user posted image  Tako da sem bila tudi včeraj kar doma, na forum pa nisem nič hodila. No, saj tudi sicer taka ne bi hodila na srečanja, tako radodarna pa nisem, da bi z vami delila še kakšne trebušne viroze. Pa naslednjič. user posted image
Inika, simpatičen voziček, upam, da vam bo služil dolge kilometre.user posted image
Stajerka26, držim pesti, da bo vse ok.user posted image

Lep petek vsem.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.2.2010 7:35:02   
krtkova
Jutro!!

kako ste luštne na fotki!!!!!! In pohvale Gajki in Innes4!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.2.2010 8:05:27   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO:  Inika84
prilagam sliko, ker niti ne vem kako je to treba pritrdit :) jajcki mam dve, zato bom to mela skoz pritrjeno v avtu.

Verjemi, da jajčke ne boš imela ves čas pritrjene v avtu. Namenjena je temu, da user posted image tudi ko spi, z jajčko vred okrog nosiš. Drugače je potem z avtosedeži (od 9kg dalje)... Pa ker je jajčka pritrjena tako, da je obrnjena nazaj, boš malo težko user posted image dajala not ali jemala ven, če jo boš hotela kar fiksirano v avtu pustit.

Aninchy - če se ti bo kdaj zahotelo iti na srečanje (tudi če v LJ) in bom tudi jaz šla, lahko greš komot zraven, če se le v bližino uvoza Šentrupert pripelješ. user posted image

meymey - bela barva je bila kompromis z mojim. On je hotel belo karavansko Mazdo6, jaz grafitnega Versota, potem pa je obveljala moja pri Versotu in njegova pri beli barvi. user posted image

Srečanje - madonca, a zdaj bi pa kar vse do Velenja prišle meni na čast? user posted image Saj meni se sicer ni panika vozit, sem 5 let delala v MB in vsak dan prevozila po 145 km (in še kaj več, če sem bila na terenu), zdaj pa delam doma (ko sem pač sam svoj šef) in mi včasih kar malo vožnje manjka. user posted image Pa prav fino vas je bilo spoznat user posted image , samo ta prava imena so mi že iz glave ušla user posted image ! Ste pa pozabile omenit, da nas je bilo vseeno kar nekaj Štajerk tam, ker tudi v bližino LJ preseljene Štajerke so še vedno Štajerke. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  krtkova
kako ste luštne na fotki!!!!!! In pohvale Gajki in Innes4!!user posted image user posted image

In ti nisi prišla... Ccccc! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.2.2010 8:07:41   
dvojčica6
hejhej nosečke srečke! kolk je lepo je moglo bit s tolko trebuščki na kupcuuser posted image user posted image user posted image pridne vse zvezdice!

a popek vsem skoči ven al kako je s tem?? js sm čisto zadovoljna da je noteruser posted image

Maxica
čimprej se pocajtej od viroze... sem že slišala da neki razsaja okoli...

se še kaj beremo, uživajte, ker je petek, če že ni sončka!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.2.2010 8:10:53   
gajka
Popek nekaterim skoči ven, ampak mislim, da pri večini postane samo večji krater. 

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.2.2010 8:25:36   
Inika84
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

prilagam sliko, ker niti ne vem kako je to treba pritrdit :) jajcki mam dve, zato bom to mela skoz pritrjeno v avtu.

Verjemi, da jajčke ne boš imela ves čas pritrjene v avtu. Namenjena je temu, da user posted image tudi ko spi, z jajčko vred okrog nosiš. Drugače je potem z avtosedeži (od 9kg dalje)... Pa ker je jajčka pritrjena tako, da je obrnjena nazaj, boš malo težko user posted image dajala not ali jemala ven, če jo boš hotela kar fiksirano v avtu pustit.

na to pa sploh nisem studirala user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.2.2010 9:02:35   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

Zato pa lahko jaz pametarim! user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.2.2010 9:03:22   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

user posted image

ja dokler so tako miceni jih je težko spravljat v/iz jajčke v avtu. sploh, ker ponavadi zaspijo v avtu jih pol kar z jajčko odneseš ven.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.2.2010 9:29:14   
bridget3
Tudi jaz sem mislila, da bom imela eno jajčko v mojem avtu in eno v avtu dragega (eno bi si sposodila)... user posted image
Pa mi je včeraj kolegica dala podoben nasvet: da to ne gre skupaj, ker z jajčko otroka predvsem nosiš ... Tako, da bom imela samo eno ...
Tako, da ... tudi jaz sem odstopila od te variante - čim manj navlake in kompliciranja user posted image

DA ŠE JAZ ENKRAT SPOMNIM: KEGLOVE VAJE, PUNCE!!! user posted image

Lp.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.2.2010 9:36:36   
Honey26
Vidim da je srečanje uspelo, prov fletne ste user posted image . Upam da bo še kakšno....da se jih pride še več pofočkat... :)

danes je en deževen dan, a je tako lepo toplo da mi vseeno vse diši po pomladi, razganja me pa itak :P

Lep voziček, a že kej "na prazno" treniraš user posted image . Jest bom mojga še lep cajt čakala... tole z jajčkami, kolk cajta sm porabila da sm mojmu dopovedala da rabiš adapter v avtu in na vozičku (to mu pomoje še zdej ni jasn zakaj hočem met)... a se je vdal. Ker pomje res ni priročno otroka ven pa not iz jajčke tlačit ko je v avtu...

Buba je pridna in binca (brca), predvsem ponoči... če imajo potrem res tak ritem kot zdej, bomo po dnevi spali od desetih naprej do jutra pa bedeli. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.2.2010 9:56:20   
Aninchy
Hejla!

Vidim, da ste se imele super na srečanju! Mi je kar žal, da nisem prišla, ampak sem se prepozno vključila v pogovor, da bi videla nove informacije user posted image . Pa saj se bomo še videle kaj! user posted image gajka, do šentruperta bi že šlo, ja, tako da bi bilo super! user posted image Se priporočam! user posted image user posted image

Popek pa tudi meni počasi ven leze. Sicer sem mislila, da mi ne bo, ker imam dovolj "maščobne zaloge", da se še ima trebušček kam raztegovati user posted image . Imam pa en drug problem: Sem imela že prav fajn trebuh, okrogel, napihnjen in bolj trdi! Sedaj pa se mi je kar nekako "omehčal"!! A je to normalno?? Spet čutim svoj stari "špehec" pa včasih imam občutek, kot da imam votel trebuh, kot da ni nobenga notri! (sicer potem začne brcat tak da je vse okejuser posted image ). A bi blo možno, da se mi je bolj v križ prestavil, al kaj bi blo?user posted image Malo mi je smešno, da bi kar h G letela, amapak pregled imam šele čez 2 tedna!! Helpuser posted image

Lp user posted image !

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.2.2010 9:58:04   
Inika84
treniram ja :) iz dnevne v spalnico ga vozim :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.2.2010 11:00:29   
Honey26
glede trebuha: popek mi sicer (še) ne leze ven, je pa kar globok pa oblogic mi tudi ne manjka (če to sploh ima kej veze), torej s tem trdim/mehkim/praznim... odvisno kje nosiš svojega otročička.. pomoje, ker pri meni je tako (imam preceeeeej svoje obloge), je že kar fajn velik in je tudi otrdel. Je pa mehkejši pred obroki in zjutraj po potrebi (to je celo malce logično). Imam pa tudi obučtek da je "prazen" a to le na zgornjem delu (od prsi do skorajda popka). Vzrok pa je v tem, da ga nosim (otročka) čisto nizko. Upam da ne prenizko (g sicer ni nič rekla), ker so včasih brce tik nad sramno kostjo...

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.2.2010 11:43:56   
Aninchy
Aha. Okej user posted image Jst mam pa ravno na vrhu trd, po moje je tisto bolj želodec user posted image Drugače pa tudi moj mali brca zeelo nizko, včasih mislim, da bo kakšna noga kar ven pogledala! user posted image user posted image Enkrat mi je sicer rekla G, da ga nosim nizko, ampak na morfologiji ni nič omenila, da bi lahko bilo kaj "prenizko".
Pa vseeno hvala za odgovor! Bom počakala do pregleda, mislim, da me bo čudno gledala, če se ji prikažem tam in rečem, da se mi zdi, da imam prazen trebuh user posted image user posted image Važno, da user posted image brca!

Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.2.2010 13:25:30   
misar
a lahko povem, da mi je grozno dolgčas v službi, saj ne da ne bi imela dela, sam user posted image user posted image user posted image

pa moram tle čepet do 17 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem, če bom preživela

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.2.2010 13:55:10   
dvojčica6
lahko povešuser posted image sočustvujem s tabo... pomisli tako: sej je petek user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.2.2010 13:57:20   
Honey26
eh, boš preživela boš... user posted image
mam pa čiiist isti občutek.... se pa zdej tolažim s tem da morm jest "samo" do 16- ih potrpet user posted image .

jap, misli na to da je petek.

zunaj turoben siv dež, a se ne dam, prihaja pomlad ane, sej res prihaja ane..

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.2.2010 14:29:22   
Zoja83
zdej se pa morm začet bolj pogosto javljat user posted image  včeraj je blo super, tortice dobre, edini problem je, da je zvezda zelo glasna...sm bla zato bolj tiha, ker vas nekaj stvari sploh slišala nism user posted image  sem bolj zato, da se na kakšnem mirnejšem kraju zmenmo, kjer bo manjša gužva. mislim, če nas je blo zdej sam 6 (+6 user posted image ), pa vas nisem slišala, kako bo šele, ko nas bo več user posted image
dans grema zvečer po voziček v domžale user posted image  sma se odločila, da bo kr peg perego gt3, sma kolebala še med jane, pa je bil čist vsak, ki sma ga prijela, razmajan user posted image  
sem se pa še odločila, da bom po vsej verjetnost dragega razveselila in mu "dovolila" menjavo avta. mam namreč problem, da zmeri ful pretirava (se zmenimo za proračun, ki ga vedno preseže). Problem je tudi v tem, da je avto star samo leto in pol in še ne v celoti odplačan, ampak ga boma itak lahk sam zamenjala, pa novega naprej plačevala...user posted image
se slišimo še kaj...dans spet v službi do petih user posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.2.2010 14:34:46   
meymey
Čav Zoja user posted image , bravo za voziček, tudi meni je bil ta med vrhunskimi... odpadel je sam zato, ker nočem imet trikolesnika.

Jaz pa lah ob petkih grem domov že ob 2h... in zato PAKIRAM i kidam u ljevo! user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?