|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
25.2.2010 18:44:00   
Jessy
Zoey, sva hkrati pisali! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
25.2.2010 18:45:15   
Jessy
Zvezdici, ko boš naslednjič popravljala in objavljala seznam pregledov, pri meni napiši, da imam takrat CTG. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
25.2.2010 18:47:19   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

He he, jaz sem ji še sms prej poslala. Sam a vidiš, še ena naju je zapustila user posted image user posted image user posted image Mam tak slab občutek, da bom tazadnja, pa sama samcata, pa ... pa ... user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
25.2.2010 18:51:33   
lunka1
lakaya - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
25.2.2010 18:52:39   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

He he, jaz sem ji še sms prej poslala. Sam a vidiš, še ena naju je zapustila user posted image user posted image user posted image Mam tak slab občutek, da bom tazadnja, pa sama samcata, pa ... pa ... user posted image

Tudi jaz...pa sem ji kar povedala, da vse nekaj prehitevajo. Zdaj si mi pa res le še ti ostala kot zadnje upanje za družbo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
25.2.2010 18:52:44   
NM
Za prihajajoče pomladne dni in za uspešno starševstvo.

user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
25.2.2010 18:55:36   
NM
Čestitke lakayi in njeni Tari!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
25.2.2010 18:58:56   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: NM

In kaj boste počele zvečer, že vse na počivanju?

Ja na forumu bomo visele user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to itak.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
25.2.2010 18:59:13   
Anonimen
hey, hey bejbe...tudi v P ne morem brez vasuser posted image , tko da zaradi neznanskega dolgčasa tukej okupiram računalnik na "info točki"user posted image
Sem imela zjutraj ctg, pa zdle ob 5h sem imela še enega polurnega, samo noben pa nič ni povedal kako pa kaj, tko da čakam na jutranjo vizito, kjer bom milo prosila če lahko grem domov...upam da mi uspe. Pritisk je bil dopoldne 120/80, po obiskih mi ga je zmerila še enkrat je bil pa 140/80user posted image ...očitno kr skače nekej, sam jst mam na sumu, da se ustrašim že onega aparata za merit ko ga zagledamuser posted image .

Čestitke za nova marčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridne ste punce!!!

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
25.2.2010 19:08:14   
Tjasa27
Punce zaenkrat še ni aktualno bo pa kmalu user posted image

http://www.vrtec-podgradom.org/aktualno/2009/09/10/obvestilo.pdf

uživajte, jz šibam kopat malega user posted image

aja zvezdici na drugem forumu bi se sama sabo pogovarjala, tko da raj tle polnem strani dokler še kšna ne pride iz p domov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
25.2.2010 19:18:34   
zoey
Joj, mene te krči ful frustrirajo. In se mi je začel mal trgat in sem začela pet frestracije, frustracije in rekla, da bom napisala en pank komad, pa mi je lubi takoj zavrtel tega od Nietov user posted image user posted image user posted image user posted image Slabša se miiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
25.2.2010 19:32:16   
zoey
Na, pa še nobena se noče pogovarjat z mano. Osaaaamljena, osamljena in od boga pozabljenaaaaa 

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
25.2.2010 19:36:05   
*pupsa*
Matr mene hormoni dajejo...zdele sm kr jokala k sm gledala prispevek iz Črne o Tini Maze....tazadn cajt d grem rodit user posted image  

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
25.2.2010 19:40:45   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Matr mene hormoni dajejo...zdele sm kr jokala k sm gledala prispevek iz Črne o Tini Maze....tazadn cajt d grem rodit user posted image  

Se ti pridružujem!user posted image user posted image user posted image user posted image Že med njeno vožnjo me je dajal. Ti hormoni res čist ponorijo.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
25.2.2010 19:41:34   
t_anja
Lakaya čestitke za user posted image Taro. Čim hitrejše okrevanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
25.2.2010 19:42:57   
*pupsa*
se že boljš počutm zdej k vem d nism edina user posted image  sm pa ugotovila odkar sem mama da sem veliko bolj čustvena kokr prej k nism bla....očitno ti otroci dajo še dodatno sočutje, tista čustva, ki jih rabiš pri vzgoji,...pol si pa cmera na kubik user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
25.2.2010 19:49:29   
strumf
čav punce. po dolgem času zopet pišem in vidim, da ste se nekatere že rešile. jaz pa šele z drugim tednom nostopim porodniško.  ta teden sem na dopustu, tak da napolno uživam. lotila sem se spomladanskega čiščenja, ker dvomim da bom čez dva tedna še lahko se plazila po oknih user posted image user posted image user posted image . sem si zadala, da vsaki dan spucam eno sobo od do,  pa mi zaenkrat kar ratuje glede na to da imam redne počitke user posted image user posted image .

kar se pa tiče sprehodov pa greva s pesom redno vsaki dan, s tem da me mora vedno pogosteje čakati. ponavadi sva imela kar tempo, sedaj pa sem počasna pa me včasih tak hecno pogleda: pa ka še ne moreš bolj hitro??? je prav hecni user posted image .

počasi sem začela tudi s pranjem oblekic. za bolnico še nisem spakirana, bom to storila ta vikend, ker vidim da je v modi, da greste v rim 14 dni prej. pa da ne bom glih lovila potem stvari po bajti, si jo bom prej pripravila.

bodite fajn, božajte bušije oz. že škratke tistke ki jih že imate-

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
25.2.2010 19:56:44   
vekybel

Lakaya sporoča:

Hej, marčevke! Evo, se javljam iz P Postojna. Dones sva dobila prečudovito hčerko. Ime ji je TARA, njene mere pa so 2910 g, 51 cm.
Pa še to punce. Epiduralna je zakon. Pride še ktera v Postojno?

Lakaya, čestitke za hčerkico!!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitke družinici in veliko zdravja ter cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
25.2.2010 20:03:06   
lenčy
vau, še ena nova dojenčica... čestitke lakayi za malo Tarouser posted image

js grem pa zdj sm še počivat, ker sva glihkar iz BC pršla...nabavla sva še ostale pripomočke, komaj sva se odločila za banjico (s podstavkom) in naročila še previjalno podlogo v oranžni barvi. nastavke za bradavice bo moj kupil po potrebi, črpalko za mleko pa prav tako. ko smo že ravno pri črpalki, katero priporočate? prodajalka stavi na aventovo...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
25.2.2010 20:04:05   
3Sonček3
Dobr večer

Tuki od 3sonček3 fant pa vam morm povedat da sva 2 dni nazaj dobila punčko Sanjo
z njo je vse uredu je živa in zdrava še malo pa bomo vsi doma :):):):):):):) lepo se mejte pa k pride vam vse sporoči :P

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
25.2.2010 20:05:51   
*pupsa*
lenčy....jst sm si kupla najprej chicco-vo in sm bla čist razočarana, potem sem kupila rabljeno od aventa in je res super!!! tud v porodnišnici sm mela aventovo in mislim, da ne boš razočarana...no zdej si me pa spomnila da grem še to prekuhat pa pospravit v potovalko ker v P ni nujno da jih imajo dovolj na zalogi user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
25.2.2010 20:06:29   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Dobr večer

Tuki od 3sonček3 fant pa vam morm povedat da sva 2 dni nazaj dobila punčko Sanjo
z njo je vse uredu je živa in zdrava še malo pa bomo vsi doma :):):):):):):) lepo se mejte pa k pride vam vse sporoči :P

glej, da jo lepo pozdraviš. sm mislna, da bova skupaj rodili v NM pa me je prehitelauser posted image lepo se imejte pa čimveč stiskanja z malo Sanjo vama želim!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
25.2.2010 20:08:27   
3Sonček3
malo je prehitela :P evo zdej slikce gor naložim

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
25.2.2010 20:10:57   
lucika
fant os sonček:) čestitke tebi in tvoji družinici!!!
slikce pa le, jih komaj čakamo!

lakaya, čestitke tudi tebi za hčerkico!

pa kako to vse grabi, samo mene ne?

:(

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
25.2.2010 20:17:50   
3Sonček3
Evo moje male pupike :):):):):)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aja pa popk ji je dans odpadel ( pravjo da je hitr ) zdej pa nevem :D pa sliši normalno ma uglavnm vse je uredu
nemorm bit bol srečen pa hvala za čestitke sonček vas pusti vse pozdravt pa da boste vse lepo rodile pa da bo vse vredu :):):)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.