Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:01:13
|
|
|
|
vekybel
|
rožca26 ja pol si pa lahkko kupiš kako peno pa jih malo skravžaš, ker pri zvitih laseh se ne opazi napak. Pozdravi saro drugič ob priliki. Kako si pa ti sedaj? Je kaj boljše? Imaš krče al se je umirilo? jessy pozdravi jo nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:03:33
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy ja boš morala vsaj na politični način nekako povedati, če ne bo kriza. Bom vidla kako bo pri meni in bom probala nekako dat vedet, čeprav že zdaj ko sva sama nam ne hodita gor edino če jih pokličeva na kavo in moram reč da so dokaj razumni. No bomo videli a ne. Tudi pri nama je bilo tako do prihoda Neje, potem pa vsako dopoldne, ko sva se umivali, pa vsako popoldne, da jo je ujčkala do onemoglosti, pa še vsak večer...grrrrr.... Saj drugače nista nič vsiljiva, zelo razumevajoča, zlata, ampak okrog otrok mi pa grejo lasje pokonci..... Ja sej tudi jz se tega bojim, sam kaj ko ji ne moreš tega veselja vzeti. Res bo potrebno se mal pripravit kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:04:00
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy ja boš morala vsaj na politični način nekako povedati, če ne bo kriza. Bom vidla kako bo pri meni in bom probala nekako dat vedet, čeprav že zdaj ko sva sama nam ne hodita gor edino če jih pokličeva na kavo in moram reč da so dokaj razumni. No bomo videli a ne. ko pa pridejo vnuki/-nje se pa vse spremeni. Pri tebi bi viseli skoz, najraj bi te poslal za pol leta na potovanje, da bi lahko oni rihtal otroke. In to mišljenje se ne spremeni dokler otroci tolk ne odrastejo, da niso več tok kjut, pa srčki, pa uboščki ... Pol pa rečejo, ja mama/ata kak sta jih pa vzgajala A velikokrat so krivi tudi stari starši, ki pozabljajo, da oni ne pašejo v ožji krog družine ... Jessy - jest sm se šla ustrižt zato, da se mi pol pol leta ne bo treba it. Ker pač ne bom mela časa. Je blo pri Vidu tak. Sm mela plan se it ošišat na tisti dan k sm ga rodila (celo skor ob isti uri ), pol pa nisem šla še do marca Kaj čmo, če pa ni blo cajta ... Pa sem se mogla temu kiksu zdej izognit. Sreča je vsaj ta, da mi kr hitr lasje rastejo, pa ponavadi se mal pred polno luno vedno postrižem, tak da je še hitreje ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:05:19
|
|
|
|
zoey
|
He he, mi2 sva imela bodočo teto na obisku in naju je probala na 100 in 1 način okrog prinest, da bi se zagovorila in povedala ime. Ampak se nisva dala Jo bo pa treba še mal motivirat, da bo prišla kako plenico speglat Sem se tolk narežala, da sem malo bolj normalna, no v mejah normale Jessy - hvala za skrb
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:07:24
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 ja pol si pa lahkko kupiš kako peno pa jih malo skravžaš, ker pri zvitih laseh se ne opazi napak. Pozdravi saro drugič ob priliki. Kako si pa ti sedaj? Je kaj boljše? Imaš krče al se je umirilo? Bom pozdravla. Jest sm pa na žalost boljše NIKOLI V ŽIVLJENJU SI NISEM MISLILA, DA BOM TO KDAJ IZREKLA Krči so pa redki ... Glancanje res nič ne pomaga. Bom še probala naravne zadevice ... Čeprov se meni zdi, da tale malinov čaj ne pomaga pri zgodnejšemu porodu, ampak da rodiš čez rok ... Vse ki ga pijemo smo še tle ... Tiste, ki ga pa niso, so pa v večini že pristale v rimu Mogoče bi bilo bolje, da ga ukinem ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:07:59
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, pri nas tast in tašča k sreči "vzgajata" čist vredu in tudi veliko nudita, saj sta zelo razgledana in raje zapreta TV ter odpreo enciklopedije in prelistavajo. mene bolj nervira tista prisotnost, ker meni čisto paše, da vidim druge ljudi ene parkrat na teden in ne na dan. Saj se ne smem preveč pritoževati čez njiju, saj nama res nudijo čisto vse, kar rabiva, tudi na razpolago za varstvo sta kadar koli.....ampak.....no.....ehhhh.....bo že.... Za frizuro se pa ne sekiraj preveč. Če tvoj pravi, da si ok, potem mu tudi verjemi, da si!!! on ni noseč in vidi drugače!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:09:44
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Čeprov se meni zdi, da tale malinov čaj ne pomaga pri zgodnejšemu porodu, ampak da rodiš čez rok ... Vse ki ga pijemo smo še tle ... Tiste, ki ga pa niso, so pa v večini že pristale v rimu Mogoče bi bilo bolje, da ga ukinem ... Porka flik! Pa res!!! Stran z njim!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:11:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, mi2 sva imela bodočo teto na obisku in naju je probala na 100 in 1 način okrog prinest, da bi se zagovorila in povedala ime. Ampak se nisva dala Jo bo pa treba še mal motivirat, da bo prišla kako plenico speglat Sem se tolk narežala, da sem malo bolj normalna, no v mejah normale Jessy - hvala za skrb A nima že Ajfl ime??? Ups....čakej...nazadnje si bila v Lipici...mende ja ne bo Lipicanc njegovo ime???? Resno sem zaskrbljena!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:11:41
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, pri nas tast in tašča k sreči "vzgajata" čist vredu in tudi veliko nudita, saj sta zelo razgledana in raje zapreta TV ter odpreo enciklopedije in prelistavajo. mene bolj nervira tista prisotnost, ker meni čisto paše, da vidim druge ljudi ene parkrat na teden in ne na dan. Saj se ne smem preveč pritoževati čez njiju, saj nama res nudijo čisto vse, kar rabiva, tudi na razpolago za varstvo sta kadar koli.....ampak.....no.....ehhhh.....bo že.... Za frizuro se pa ne sekiraj preveč. Če tvoj pravi, da si ok, potem mu tudi verjemi, da si!!! on ni noseč in vidi drugače! Ja, maš ti po vsej verjetnosti res kr srečo s taščo (tasti niso tok hudi). Bi jest tudi mela eno tako. A zamenava - taščo namreč (pa sam njo ). Kar se pa frizure tiče - mojmu je itak vse na men ok. Če se je vame zagledal, k sm zgledala kt naplavina (je blo za pusta, pa sem bila povodna ženska), pol mu je res vse kar naredim na sebi ok. Sej me je dolg časa klical, da sem najbolj seksi naplavina
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:13:07
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Čeprov se meni zdi, da tale malinov čaj ne pomaga pri zgodnejšemu porodu, ampak da rodiš čez rok ... Vse ki ga pijemo smo še tle ... Tiste, ki ga pa niso, so pa v večini že pristale v rimu Mogoče bi bilo bolje, da ga ukinem ... Porka flik! Pa res!!! Stran z njim!!! Ja, al mamo pa me napačno doziranje ... bo drugič ta prezgodnjim priporočat ta malinov čaj ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:13:25
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja, maš ti po vsej verjetnosti res kr srečo s taščo (tasti niso tok hudi). Bi jest tudi mela eno tako. A zamenava - taščo namreč (pa sam njo ). Kar se pa frizure tiče - mojmu je itak vse na men ok. Če se je vame zagledal, k sm zgledala kt naplavina (je blo za pusta, pa sem bila povodna ženska), pol mu je res vse kar naredim na sebi ok. Sej me je dolg časa klical, da sem najbolj seksi naplavina Ne, ne, ne menjam....se raje malce pokregam čez njiju...potem je za nekaj časa bolje... Naplavina???? Ta je pa svetovna!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:13:50
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A nima že Ajfl ime??? Ups....čakej...nazadnje si bila v Lipici...mende ja ne bo Lipicanc njegovo ime???? Resno sem zaskrbljena! Ajfl je delovno ime, čeprav mi je kar všeč V Lipici me je pa fasciniral Maestoso - kako se vam zdi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:14:23
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, ampak imaš prav....res smo malinovke še tle....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:15:24
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A nima že Ajfl ime??? Ups....čakej...nazadnje si bila v Lipici...mende ja ne bo Lipicanc njegovo ime???? Resno sem zaskrbljena! Ajfl je delovno ime, čeprav mi je kar všeč V Lipici me je pa fasciniral Maestoso - kako se vam zdi Božček! Kaj ga čaka!!! po moje zato noče ven!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:16:05
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A nima že Ajfl ime??? Ups....čakej...nazadnje si bila v Lipici...mende ja ne bo Lipicanc njegovo ime???? Resno sem zaskrbljena! Ajfl je delovno ime, čeprav mi je kar všeč V Lipici me je pa fasciniral Maestoso - kako se vam zdi Božček! Kaj ga čaka!!! po moje zato noče ven!!! Ne razumem, a ti je všeč, al ne??????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:17:03
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, ampak imaš prav....res smo malinovke še tle.... Meni ga zmanjkuje in NE bom kupila nove vrečke. Ni šans, imate pravo teorijo, se bojim
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:17:29
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A nima že Ajfl ime??? Ups....čakej...nazadnje si bila v Lipici...mende ja ne bo Lipicanc njegovo ime???? Resno sem zaskrbljena! Ajfl je delovno ime, čeprav mi je kar všeč V Lipici me je pa fasciniral Maestoso - kako se vam zdi Božček! Kaj ga čaka!!! po moje zato noče ven!!! Ne razumem, a ti je všeč, al ne?????? Seveda, ko pa si blond!!! Drgač sem pa prepričana, da tudi 8.3. ne bo prišel na svet, če mu boš tako ime obljubljala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:18:25
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, ampak imaš prav....res smo malinovke še tle.... Meni ga zmanjkuje in NE bom kupila nove vrečke. Ni šans, imate pravo teorijo, se bojim Na koncu bomo malinovke vse imele CR zaradi prevelikih otrok!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:19:38
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naplavina???? Ta je pa svetovna!!!!! Jp, pa jest se še zdej smejim temu ... Sej druzga ni blo mogoče rečt, če sem mela pa na seb školjke, ribe, rake, morsko travo ... Kej druzga od naplavine res nism bla
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:21:01
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naplavina???? Ta je pa svetovna!!!!! Jp, pa jest se še zdej smejim temu ... Sej druzga ni blo mogoče rečt, če sem mela pa na seb školjke, ribe, rake, morsko travo ... Kej druzga od naplavine res nism bla Očitno ima rad morsko hrano!!! A imaš kako slikco za pokazat od takrat???? Sam prej povej, da grem lulat!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:21:40
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, ampak imaš prav....res smo malinovke še tle.... Meni ga zmanjkuje in NE bom kupila nove vrečke. Ni šans, imate pravo teorijo, se bojim Zoey, glede na to, da je tvoj res ful nizko, se bojim, da mam res pravo teorijo. Pa mislim, da zaradi tistih dlačic, k so na listih. Ti povem, da se pol iz teh dlačic kr kaka mrežca na prehodu nardi. Vsaj ne bi se čudila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:22:28
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Drgač sem pa prepričana, da tudi 8.3. ne bo prišel na svet, če mu boš tako ime obljubljala. Nesramnica!!! A bi se skregala z mano? A se greva vn zment??? No, sej v bistvu ne bo prišel 8.3., če se greva v nedeljo rodit, haloooo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:22:43
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Naplavina???? Ta je pa svetovna!!!!! Jp, pa jest se še zdej smejim temu ... Sej druzga ni blo mogoče rečt, če sem mela pa na seb školjke, ribe, rake, morsko travo ... Kej druzga od naplavine res nism bla Očitno ima rad morsko hrano!!! A imaš kako slikco za pokazat od takrat???? Sam prej povej, da grem lulat!!! Mam, sam jo moram najdit. Sm pa slikana z eno, k je bla za pusta 100-joška Ah ja, to je pa Rožanc!!! Glede morske hrane pa ... je četrt dalmatinca, pa četrt črnogorca, pa četrt štajerca, pa četrt čeha ... mama pa oče sta se rodila v Splitu ... Kaj misliš - a ma rad morsko hrano???
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 25.2.2010 21:25:22 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:23:32
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, ampak imaš prav....res smo malinovke še tle.... Meni ga zmanjkuje in NE bom kupila nove vrečke. Ni šans, imate pravo teorijo, se bojim Zoey, glede na to, da je tvoj res ful nizko, se bojim, da mam res pravo teorijo. Pa mislim, da zaradi tistih dlačic, k so na listih. Ti povem, da se pol iz teh dlačic kr kaka mrežca na prehodu nardi. Vsaj ne bi se čudila Al to, al se je pa men taka huda pajčevina nardila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 21:25:08
|
|
|
|
Tjasa27
|
Rožca probaj z ricinusovim oljem - dobiš v lekarni - dve sta šle par ur kasnej rodit kot sta ga spile. Drugač maš pa super frizuro, ji čist nič ne manjka, veš Zdej pa eno resno vprašanje za bolj pametne od mene. Prosim punce. Namreč men v P niso dovolili dojiti (ne pediater, ne sestre) ker kao bi premal pridobival na teži če bi bil samo dojen. Rekli so da bodo najprej reševali njegovo težo in kasneje dojenje. Ja kdo bo reševal dojenje - oni sigurno ne ampak samo jaz. Potem pa preberem da sonček lepo doji, pa je bila njena pupa pol kile lažja. Torej vprašanje zakaj so men zaj... dojenje, pa nama je šlo zelo dobro (mali je prvi dan ko je bil priklopljen spil 20) in glede na to, da je bil prvič priklopljen šele 4 dan po porodu se mi zdi to velik uspeh. Lepo prosim na dan s predlogi, ker jz se že od kar sem doma matram ko kreten, da bi nama to zalaufalo. Dons sem pa res jezna. pozdravček od
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.