|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
25.2.2010 13:42:47   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Punce, najboljš, da se kar zagrebem, men grejo dons vsi in vse na živce.....!!!!!!!!!!!!!! A mislte,d a so hormoni??? user posted image user posted image user posted image

Neeeee, sploh ne, kje pa user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.2.2010 13:46:54   
mkbk
jooooooooooj krtina, ti si res en biser user posted image user posted image - če nardiš na FB un test če si angel al hudič ti zih pride da si 100% *** user posted image

Aha, sm vedla, da maš detektorje vklopljene...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.2.2010 13:49:41   
mkbk
cojka!!!!!!!!! Kake mega slikce.....jst bi tud mela take lepe.... A obleke si si valda s sabo prinesla?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.2.2010 13:50:18   
mkbk
Nč grem ležat, ne bom tuki sama s sabo diskutirala, to pa res lahko tud v ležečkiuser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.2.2010 13:52:36   
Anonimen
No krtkova vidiš, da se spomnim in ja rekla si, da jih boš pokazalauser posted image
A taka lumpa si, sej je bilo že meni čudno kako si odsotna, hkrati pa objaviš post.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.2.2010 13:57:54   
mkbk
vidš pa nisva midve z nax včeri po župi priplavale..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
25.2.2010 14:09:17   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
petrca2507 - zelo lepa kuhinja, povej mi a bos dala na steno ploscice ali sipouser posted image

Zaenkrat razmišljava o šipi.

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 14:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.2.2010 15:02:26   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo.

Večina kuhinj ima zdej samo še take predalnike. A sploh še kje dajejo navadna vodila? Mene niso nikjer vprašali, katera bi imela. Cenovno pa sploh ni take razlike. Cena predalnika je bila pa npr. ista kot cena navadne omarice user posted image

Za predale verjamem, da imajo zdaj že skoraj povsod take, za izvlečna vodila pa ne verjamem, ker imava midva nekaj drugače. Ne znam opisat oz. povedat - je pa kotna omarica in iz nje, drugače kot sicer, izvlečeš "tista posebna vodila" na katerih je potem pritrjeno, da imaš notri posodo. Ne vem no, vem le, da se vsi čudijo kako imava to dobro. V Liiz Karantaniji sva to takrat naročila ekstra. Bilo je pa svinjsko drago.
Pa saj ni važno. Upam, da dobiš kar želita, ter da vama bo všeč in bosta zadovoljna. Je pa cel podvig to izbiranje, izrisevanje, kombiniranje,.... morje enih stvari. Držim pesti, da vama čimprej uspe vse porihtat!

Cojka - igračke sem vzela v BC ; zvezdica, ribica, račka.... Imajo različne, zelo poceni, barvno lepe/živahne/pisane... in ja, poleti navadno vse poberejo in si potem brez. Sem bila v dilemi ali naj sploh kupim, ker je od treh mesecev dalje, ampak itak, da so tako poceni, da sem jih vzela, pa še v jeseni sploh ne bom dobila tega. Takrat ni sezone. Vem, da sem enkrat januarja želela kupit vodno pištolco za v pasjo šolo, pa je nikakor nisem uspela nikjer dobit. Imajo pa take lušne stvari navadno v Muellerju... no, zdaj sem pa kupila v BC. Vzemi si, ker boš itak potem potrebovala za v banjico - moj sin se je ful rad igral s takimi stvarmi. Še danes se - bolj ladijce,.... Zdaj je večji.

Nax - bravo za spomin user posted image . Sem imela stalno na sumu Krtkovo, ker se spomnim, da je bila takrat najbolj izobražena Cojka glede plenic, nato pa smo mislile , da se Krti na skrivaj izobražuje o drugih stvareh - ker je ravno dobila kataloge.... user posted image
Ampak Bcljka se je zdaj ponudila, da mi prinese kataloge.... Sem vesela. Samo, da jih še ona ne vrže stran. user posted image
Upam, da te v soboto izpustijo domov.... Vem, da ti je grozno. Vsak dan neko upanje, potem pa ti ga nekdo vzame. Misli na user posted image   in da je tako bolje zanj. Zdrži in drži se! user posted image

Krtkova pa daj mi potem vsaj tistega, ki ga še imaš prinesi  - da ne boš še tega stran vrgla. user posted image

Pupa meni je hotel tudi prvo dati datum 01. april, pa sem mu rekla točno to, kar si ti napisala.... in je nato dejal, da naj bo potem 02. april. user posted image
Se bova morale slišat - mogoče bova res skupaj v Po. porodnišnici. Jaz bom sigurno, razen če me kaj ne prehiti.... boš pa to itak izvedela od naše poročevalke Cojke. Upam samo, da ne bova obe tako "zadete" (vsaj jaz od Cs) da bova skupaj v sobi , pa se ne bi prepoznale. user posted image Sva se pa že videle na torticah v Zvezdi decembra.

Mkbk meni so šli pa včeraj v Atlantisu vsi tisti parčki v vodi ZELO na živce. So se na veliko lizali, pa zganjali svašta, samo da jo je tip lahko kam prijel..... jaz sem poskušala tam vmes nekaj plavati, pa sem se stalno bala za svoj trebuh, da me ne bi kdo kam butnil.... Na koncu sem vse že prav grdo gledala in si mislila - vidva se kar "zezita" potem bo pa ona kot jaz - en kit, z velikim trebuhom. Breja. user posted image Grdo, žleht, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.2.2010 15:03:16   
neka_noč
Ojoj, kaj sem naredila user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.2.2010 15:04:42   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Predlagali so mi latex barvo in s tem imam prebeljene stene. Ta barva je fajn, ker je pralna z gobico in praškom. Okoli korita špricam ko nora, okoli štedilnika pa šprica razno mesovlje pa je zaenkrat še kot novo. Vse komot spucam.

Cojka - daj mi plis povej kako to izgleda ta latex barva? Jst bi rabila nekaj pofarbat za kaminom, kjer imava bele stene in moj dragi tja drva zlaga - in lahko vrjameš kako je - živa groza!!! KEr zdaj imam pobarvano z pralno barvo, samo to je bul šit, tko da me ras zanima, če se normalno opere in tko. Ker midva sva hotla dat potem tja ene tapete, pa mi je že napovdal, da se bojo trgale, ko bo on drva zlagal...

neka noč ti kar cd zaženi ponoči, glede na to, da tvoj cele noči dela zalogo za kurilno sezono...user posted image . Ej a luka še pri vaju spi al te iz v drugo sobo sliši kako ti ustavrjaš po stanovanju sredi noči? A pred nosečnostjo si pa normalno spala?

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 15:09:54 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
25.2.2010 15:10:16   
Anonimen
neka_noč hvala za info o račkah in podobnih zadevah. Dobro, da imamo tebe, da vsak dan zvem še kaj potrebujem.

Ma ja prov bedni so že s tem prestavljanjem. Prvo, da bom en teden tukaj, torej do srede, potem mi rečejo, da grem v sredo domov, potem, da grem v četrtek, zdej smo že na soboti. Je moj rekel, da bom prej rodila.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.2.2010 15:11:05   
pupa*81

Sva se pa že videle na torticah v Zvezdi decembra.

ja ja, veš kako je to pr meni user posted image no, mogoče te bom najprej par sekund butasto gledala, pol se bova pa že zmenle user posted image

gornji post si pa res zašuštrala user posted image pejd tam pod uredi, pol pa poglej kje si pozabla [ / quote ] (brez presledkov) user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
25.2.2010 15:28:04   
petrca2507

Za predale verjamem, da imajo zdaj že skoraj povsod take, za izvlečna vodila pa ne verjamem, ker imava midva nekaj drugače. Ne znam opisat oz. povedat - je pa kotna omarica in iz nje, drugače kot sicer, izvlečeš "tista posebna vodila" na katerih je potem pritrjeno, da imaš notri posodo. Ne vem no, vem le, da se vsi čudijo kako imava to dobro. V Liiz Karantaniji sva to takrat naročila ekstra. Bilo je pa svinjsko drago.
Pa saj ni važno. Upam, da dobiš kar želita, ter da vama bo všeč in bosta zadovoljna. Je pa cel podvig to izbiranje, izrisevanje, kombiniranje,.... morje enih stvari. Držim pesti, da vama čimprej uspe vse porihtat!

Vem, kaj misliš --- omara z izvlečnimi policami: http://www.gorenje-no.si/si/imagelib/magnified/products/interior/kitchens/kitchens_gorenje/details/corner-cabinet-with-two-fully-withdrawable-shelves.jpg

Take kotne omare so še vedno svinjsko drage. Nama so na izrisu naredili eno tako, ker bi bilo škoda, da je kot neizkoriščen. Pa sem rekla OK, naj bo. Ko smo na koncu prišli do cene, je bila pa ta omarica skoraj 900 EUR user posted image  . Glede na to, da bo v novi kuhinji 3x več omaric in predalov, kot imam zdej, bom pa tud preživela, če bo tisti kot neizkoriščen. Zato sem namesto take omarice dala samo predalnik user posted image . Cenovno smo bili pa namesto 900 EUR na dobrih 300.
Aja...zdej sem opazila, da imava na predračunu za Sveino Angeliko še napo, ki je 450 EUR user posted image  . Tole bomo tud ven vrgl in bova šla sama kupovat.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
25.2.2010 16:51:08   
bcljka
jst mam v kotu eno omaro na tak način... pa tok ibr praktična tud ni... k če ful gor zložiš pa potem pade dol se ti vse zatakne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3890
25.2.2010 16:58:07   
petrca2507
Moji starši, ki imajo cca. 7 let staro Sveino kuhinjo imajo v kotni omari vrtljive pladnje: http://www.gorenje-no.si/si/imagelib/magnified/products/interior/kitchens/kitchens_gorenje/details/rotating-corner-cabinet.jpg

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.2.2010 17:21:13   
neka_noč
Mkbk moj ljubi sin je že davno spal v svoji sobi, sedaj pa (že nekaj časa) spi pri nama. Pri nas je problem, da se boji dežja, ker s tem posledično poveže grmenje in strele.... malo pa tudi izkorišča. Pred leti je strela "usekala" v elektriko na morju - me je skoraj ubilo, sin pa je videl modro zelen švig iz vtičnice v prikolici ... in takrat so se pričele travme. No, pa smo mu govorili, da je doma v hiši na varnem.... in user posted image je l.08 "usekalo" prav v sosednjo hišo. Je počilo da sem se še sama zelo ustrašila. Ven je vrglo elektriko, skurilo računalnike, TV-je - po celi ulici.... Sedaj pa ima totalen strah, samo da sliši vremensko napoved in povedo, da bo deževalo je cel v paniki. V njegovi sobi je strešno okno in ko sliši dež.... panika. Totalna. Jok pa tak, ko bi ga iz kože dajal. Sem že govorila s pediatrinjo, spec. pedagoginjo kaj narediti, pa je še premajhen za kako kongnitivno terapijo. Naj bi se veliko o tem pogovarjali....kar se... ampak.... Tako je zaenkrat. Zdaj računava na to, da ko dobi pograd, da ga bova spravila nazaj v sobico. Na silo je brez veze nekaj forsirat. Mi je rekla patronažna, da so njeni štirje otroci vsi pri njej spali in se, ko je prišel vsak naslednji otroček, spokali iz spalnice v svojo posteljo. Le pri četrtem je bil manjši problem - bi morala imeti še enega. user posted image

Pupa jaz sem itak tolk gobčna, da bom sigurno kaj bleknila in "bo led prebit". user posted image Upam. Ker sem Mkbk tudi enkrat gledala ko en butelj v City parku....Namreč, najprej "študiram" pri sebi kam bi dala osebo, nato pa napadem. (Včasih malo dlje traja, da poštudiram. user posted image ) Takrat me je Mkbk "napadla" (beri ogovorila) - jaz sem bila še vedno v "študiju" kam bi jo dala...user posted image

Petrca ni ravno to to, je pa podobno. Namreč, pri nas gredo frontna vratca čisto stran od elementa, notri pa je izvlečni inox element. Saj pravim, da imamo neko posebno zadevo, zato pa je bilo ZELO drago. Ampak se mi izredno obrestuje. Notri imam veliko večino posode za kuhanje. Morda pojdi v Liiz Karantanijo in boš lahko videla v živo. user posted image   Če še imajo. Po moje, bi morali imeti.
Tisto kar imajo pa tvoji starši - poznam. Pa tudi tisto kar je pisala Bcljka. Meni nič od tega ni bilo praktično. Zasede veliko prostora - cel kotni element, pa malo zložiš notri. Tako vrtljivo zadevo (od Svea-je, Zagorje) sva imela v prejšnji kuhinji. Samo prej ni bilo nič boljšega.... 

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
25.2.2010 17:27:32   
neka_noč
Upam, da mi je kaj uspelo.... poglej sem.... to naj bi bilo od Liiz Karantani-je na Topniški 5 v Lj. . Če ne drugega imaš gor kontakt in pokličeš, se pozanimaš....

www.opremacenter.si

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
25.2.2010 18:45:52   
petrca2507
neka_noč hvala za link user posted image

Tukaj je pa prvi izris najine kuhinje: Angelika
Korito je samo improvizorično in ni tako, kot bi ga imela. Na levi strani je še vedno kotni element, ki smo ga kasneje zamenjali za omarico z 2 predali. Na drugi strani je pa omarica samo s pečico. Zdej je pa nad pečico še vgradna mikrovalovka.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
25.2.2010 19:14:07   
krtkova
Jst sm mela dons noro v službi. Sestanek ob 14.45, ob 16h so eni mirno vstali in šli, jaz nosečka, slabo mi je bilo, tud sedet nism mogla več....ne mene pa niso pustili!!!!Sm bila do mal pred 17h.user posted image user posted image  Skrajni čas, da grem na bolniško!! Ker mi je še zdej fulll slabo!!

Katalog - ne dam vam kataloga stolčkov za hranjenje!!!! Ga jst rabim, drgč bi ga že stran vrgla!!!Ga bom pa prinesla na naslednje srečanje.

Avto - naročili smo nov avto!!!!!!! (OK, jutri ga 100% potrdimo, a naročen je!!)user posted image user posted image user posted image user posted image  Renault Grand Scenic, model Dynamique, barva kave. (če rabite še kakšne tehnične detalje - le vprašajte!!!!)user posted image user posted image user posted image  Končno!!!!! Konec traum!! joj, sm tok vesela, da si mislit ne morete!!!!! Pride pa žal šele konec aprila, tko da vam ga še ne bom mogla tok hitr pokazat v živo. Do takrat pa slikca (barva je najina!):

user posted image

Lep, a ne???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
25.2.2010 19:37:49   
neka_noč
Zelo lep! user posted image   Končno konec sage. user posted image user posted image

Veš kaj, glede kataloga, .... prvo obljubiš, nato pa .... zahinaviš. user posted image babji! user posted image Jaz ti tudi ne prinesem glavnička... user posted image user posted image user posted image
Daj tiste v službi pa že skenslaj enkrat, da bo mir. Bodo potem videli ko te ne bodo imeli več. Pa saj bo to itak kmalu.
Moja sestrična ima tudi ful probleme v službi. Ji njena šefica kar šopa nočne. Je zakon nič ne briga. (Ji je pokazala na pismeno zakon.) Ko pa je bila ona noseča - pa ni delala nočnih. Sem ji rekla, da naj gre na višjo ištanco.
Jaz tega ne razumem, kako so lahko ljudje tako nesramni do nosečnic. Pa kaj je zdaj to - s tem folkom?!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
25.2.2010 19:42:17   
petrca2507
krtkova...super za avto user posted image . Na koncu sta čist nekaj drugega izbrala user posted image . Men je nov Grand Scenic ful všeč.
Tole s službo pa upam, da čim prej rešiš. Najbolš, da kr z bolniško.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
25.2.2010 19:47:19   
krtkova
Neka noč - imaš prav!! Prosim, naj mi bo oproščeno! Katalog ti bom prinesla. Ko  pa bom jaz šla v italijo (kar bom itak šla kmalu), si bom pa svojega vzela. Grozno sem se obnašala, prosm oprosti.user posted image

Petrca - ja, zlo na hitro sva mal spremenila izbor!user posted image  Res pa, da sva dobila eno ugodno ponudbo. Pol je pa moj dons prišel sred dneva do mene v službo s testnim avtom, sva šla en krog in se odločila, da nama je kul.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3898
25.2.2010 20:34:57   
anajrim
Hojla punce!!!
Se vam po dolgem času spet malo javim.

Jutri imam morfologijo in komaj čakam, morda pa izvem spol..........

Upam.....

Kako pa ste kaj druge punce???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
25.2.2010 21:10:22   
mkbk
no, vsaj krtkova je imalaproduktiven dan. user posted image user posted image user posted image A tole bo ganz neu zadeva al nova just for you? Pa še tole - ej a ti si čist opustila telovadbo?

neka noč dej mi plis povej, a pa mislta tamalga spokat ven predn rodiš ali boste vsi 4. K naš srakoper je tudi še v najini spalnici in nimam pojma kaj naj. Najraje bi se ga losala, da gre v svojo sobo, ker vem, da če se bo ponoči en zbudu, se bo pol še ta drug. Pol grem pa jst lohk kar nekam... samo še ne vem kdaj je tapravi cajt, da probamo s selitvijo na svoje, ker čez 14 dni gre v vrtec, pa ob vstopu naj ne bi večjih sprememb delali, potem pa mi bo že tud počasi voda v grlo tekla...Kar cvikam, pa cvikam, pa bo mogoče čisto lepo prenesu. Sem ga mislila najprej dajat dopoldne spat v njegovo sobo, samoj e pozimi pa tam ful mraz in bi moral ekstra radiator nabavit (mislm sej ga bomo , samo za nsalednjo zimo)

Uf, jst sm pa ful lačna, trenutno se odločam med: poli salamo ali pa pečjakovim marmeladnim rogljičkom...(če slučajno pristanem v kakšni bolnici in mi nameravate nosit sladkarije, se fan marelične marmelade - rogljički, krofi, krtkova mi bo saharco spekla...pa takuser posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 21:11:37 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......