|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
25.2.2010 10:49:34   
Anonimen
bebiii, me ful mika, priznam. user posted image Sam me je pa tok strah, da ne znam povedat.. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.2.2010 10:56:45   
Barbara31
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

barbara, kater dan si danes? Možno je, da se je user posted image kasneje vgnezdil. 

V nedeljo sem mela ET

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.2.2010 10:57:52   
Rakica_80
Ja sej poznam touser posted image , jaz bi ga že sedaj delala, ampak zastonj, tako sem delala po prvem ET, vsak dan sem delala BC, tako, da vidim, če raste plusek...meni je bil vsak dan tanjšiuser posted image na koncu je bil itak da veš rezultat- - -user posted image
Sej tudi če ga delaš sedaj, in bo - , ni rečeno, da je to to, lahko ti hormon začne kasneje rasti. Jaz bom delala sigurno v ponedeljek, če me slučajno user posted image  prej ne preseneti.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.2.2010 11:02:04   
Anonimen
Barbara, to je komaj 4 dan. Tudi če bi bil test pozitiven, bi bil od stopke, ne pa od nosečnosti! Če so ti vstavili morulo, potem se je najbrž komaj dobro vgnezdila... Nič obupat!! Vsak dan pobožaj trebuščka in misli pozitivno!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.2.2010 11:26:41   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lepo pozdravljene punce. Po dolgem času sem malo pokukala tu gor.

http://static.ringaraja.net/1108368434/big/39fcc363dc6e54d41623f0590e13fbf2.jpg

To je pa moj vnukec, ki je že star pol leta.

Bom zdaj malo prečekirala kaj se pa z vami babike dogaja. Lepo se imejte.

O, Stella, kakšnega lumpeka luštnega imate. Kako gre čas, a ne? Mi bomo tud v ponedeljek stari že pol leta. Pozdravčke tebi in tvoji hčerki!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.2.2010 11:30:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Barbara, to je komaj 4 dan. Tudi če bi bil test pozitiven, bi bil od stopke, ne pa od nosečnosti! Če so ti vstavili morulo, potem se je najbrž komaj dobro vgnezdila... Nič obupat!! Vsak dan pobožaj trebuščka in misli pozitivno!! user posted image user posted image

To si pa lepo povedala Suzi,

dejte pozitivno mislit o teh svojih pikicah,

a si je težko,
tako v miže, 
predstavljat samo sebe z malo štručko v naročju?? ...
probajte,
če ne drugega pomirja in daje občutek sreče ...
nič ne stane in za trenutek odžene skrbi in ...
to lahko ponavljate vedno,
ko vas napadejo skeptične,
negativne misli ...

SREČNO punce in čim več pravih pluskov !!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 25.2.2010 11:31:42 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.2.2010 11:33:00   
Reby
baguska - če si bla pr Rešu, ti on bolniške ne napiše, tako da to od testa beta dalje ne velja pri njemu in ni res, vse je odvisno od osebnega zdravnika potem, če ti da bolniško.
Glede števila zarodkov - mi smo vstavili 1, kljub temu, da smo imeli 3 lepe zarodke, 2 sta šla v frižider user posted image
Bebiii - še vse ok, belina? Itak, da je user posted image
SS - držim pesti, še čisto malo pa bo user posted image
Stella - sem te dodala na FB
vrtnica - 6 foliklov sem imela tudi jaz in potem tudi 6 celic, 5 se jih je oplodilo, 1 smo vstavili - ta 6-mesečni lump na slikci, imam pa še 2 pingota.
Grethy - helou, lepo te je brat user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.2.2010 11:37:39   
D0aisy
Zdravo punce!

BEBII in SSuzi-navijam za vaju!
Urshy kako si opravila v službi?

Jaz sem včeraj začela z Puregonom, prvi UZ naj bi bil v torek 2.3, vendar me je strah da mi do takrat ne zmanjka zdravila. Ima katera izkušnje z njim, za koliko doz po 100 enot je ena doza? Za tri ali kaj več? Vsekakor pa se Puregon zelo elegantno uporablja.
Srečno vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.2.2010 11:40:05   
Grethy
Helou Rebyka, kako je kaj ... evo če imam kako minutko več časa pa priletim malo tu na forume, žal večkrat samo preberem in oddrvim dalje ...

... vsi ti minusi me žalostijo in jezijo ...

Povej mi raje kako je korenjaček Tomi ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.2.2010 11:57:23   
Rakica_80
Grethy, hvalaaaaa za tako vzpodbudne besedeuser posted image Kako sta vidva, a boste kej prišli spet V Koper, da preštudiramo to našo Kitajsko zeljeuser posted image user posted image user posted image , če ne itak se vdimo maja mesecauser posted image
DOaisy, hvala za lepe željeuser posted image  kar se pa tiče Puregona, ti sigurno ne bo zmankalo, tudi jaz sem mislila takouser posted image Res je, ful lepo se špikneš z njo, uno iglico nisem nič čutilauser posted image
Reby, lubica moja, nič se ti meni ne oglasiš, ti ti tiuser posted image Kako je mišolinko, super so videoposnetkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Belina je še zmeraj in upam res, maaa rees, da tako ostane še 9mescevuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.2.2010 12:00:26   
Anonimen
Grethy, res je tako kot si napisala.. Jaz sem to delala prve dni po ETju. 2x na dan sem zaprla oči in si predstavljala kako lep plus bo na testu, pa potem kako lep bo izvid krvnega testa, pa potem prvi UZ, kok bom jokala od sreče, kako bom doma povedala, kako bom potem kupovala voziček.. Skratka, čist vse.. Zraven sem se lepo božala po trebuhu in verjela, da bosta pikici ostali notri. user posted image user posted image user posted image Mogoče se sliši neumno, ampak meni je pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.2.2010 12:09:15   
hektorina
Po naključju sem vas našla, punce. Sem mamica 15 mesečnega fantka, "ustvarjenega" po IVF. Imela sem 8 zarodkov. Najprej dva sveža-nič, potem 2 pingvinčka-en se prime in v 10 t umreuser posted image , tretjič zopet 2 pingvinčka-nič. Torej je po skoraj enem letu zamrznitve ostal le špe en zamrznjenček. Grem po njega trdno odločena, da ga bom donosla, ker sem se tako odločila! Sem (RES) verjela v uspeh. In....brez problemov donosila, rodila in sedaj ko ga gledam se mi zdi kot pravljica!

Tako, da punceuser posted image user posted image user posted image za vašo predanost in pogum. Mislim na vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.2.2010 12:15:36   
Rakica_80
Hektorina, hvala ti na tako vzpodbudnem besediluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, kaj zdej, boš delala testek, jaz že nestrpno čakam na lepo novičkouser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.2.2010 12:25:41   
Urshy78
DOaisy, sem želela dobiti oba direktorja naenkrat, pa mi ni uspelo, tako da sem povedala vsakemu posebej. bila sta vesela, ker sta vedela kakšno je stanje pri meni. sem jima povedala da bom drug teden en dan prišla za par uric, da delo ne bo trpelo. itak bom pa že 12.3. v službi, če bo vse ok user posted image , tako da ni bilo nobenih problemov, sta ful razumevajoča.

jaz imam pa danes malo krčev, ali je to normalno? saj zaradi tega sem pa tudi dobila buscopan na recept a ne?

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.2.2010 12:26:14   
Urshy78
držim pesti, da nalulate močne in lepe pluske user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.2.2010 12:51:54   
Anonimen
bebiii, zdle sem itak v službi, testek je pa doma, tako, da ne morem nič. Pa tud mislim, da ne bom imela poguma.. user posted image Ker v primeru, da bo - se bom potem tolažila, da je bilo prehitro, pa se bom še bolj sekirala. Tako, da najbrž bo test kar v soboto, 11 dan po ETju.

urshy, super, da sta tako lepo sprejela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni tud to ne bo problem, ker že sedaj ve, da hodim na IVF, ker imam itak bolniško za vsak UZ. In ko sem prišla nazaj v službo v ponedeljek me je vprašal kako in kaj.. user posted image Skratka, super je, če so razumevajoči! user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.2.2010 13:10:00   
IVYY
Punce moje, samo da vas na hitro pozdravim
Sem v sluzbi in vas vsako toliko na hitro pridem pogledat.

suzi, bebiii in vse ostale, ki grejete močno mislim na vas in vam želim, da čez par dni nalulate
debel plus
tiste, ki ste pred punkcijo, pa naj bo čimveč lepih celic, ki se bodo ravzile v super dobre blastociste

mismis, vidim, da si tudi ti med objemčki....žal mi je, res mi je žaluser posted image user posted image

nhaya, kako se držiš? Jaz še zmeraj ne dojamem, da se je tako končalo

urshy...srečno !!!!

se vam še kaj oglasim !!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.2.2010 13:32:04   
mojškra
BEBIII-koliko dni po ET pa boš naredila, a e 9 dan? Ali ni možno, da pokaže pluske, ker smo itak skozi na hormonih? Ne vem......

Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.2.2010 13:47:51   
baguSka
baguska - če si bla pr Rešu, ti on bolniške ne napiše, tako da to od testa beta dalje ne velja pri njemu in ni res, vse je odvisno od osebnega zdravnika potem, če ti da bolniško.
Glede števila zarodkov - mi smo vstavili 1, kljub temu, da smo imeli 3 lepe zarodke, 2 sta šla v frižider user posted image

se vedno sm pr njemu! in tud to, da on ne napise bolniske se mi je nekak dozdeval.. edin bla sem v dilemi al ga napise splosni zdravnik, al splosni ginekolog.. user posted image a pa sta na lastno zeljo dobila samo en zarodek al na njihov predlog?user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.2.2010 13:49:45   
baguSka
Sem (RES) verjela v uspeh. In....brez problemov donosila, rodila in sedaj ko ga gledam se mi zdi kot pravljica!

user posted image user posted image user posted image Bravo!! In cestitke!!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.2.2010 14:27:03   
miklarom
SS in BEBIII - user posted image user posted image user posted image , sem full vesela za vaju da so vama izginili tile izcedki, in tako naj tudi ostane bom močno drđžala pesti za vaju

Stella Rosa -  kako je lepi ta fantiček, pravi cukerček, me mika da bi ga kar polubčkala, in lepo te je spet bratiuser posted image

Urši - nosečka kako si , si že čist dojela da je resuser posted image

pri meni pa ovulacija lepo raste in mislim da bo jutri dosegla svoj vrhunec, ker res še samo eno majčkeno manjka, tako majčkeno, da komaj opaziš, je pa res da me joške full bolijo in imam kot natampirane bombeuser posted image

Reby -  vajin Tomi je tak srček da se ga kar nisem mogla včeraj nagledat na FB-ju, zlat jeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.2.2010 15:01:19   
mismis
Dajmo Mikli, navijam za teuser posted image user posted image user posted image

vsem trepetalkam, špikarkam, nosečkam, čakalkam, mamicam želim veliko, veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.2.2010 15:02:10   
miklarom
Stella Rosa - sem te dodala na FB -JU

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.2.2010 15:39:05   
Urshy78
ivyy, lepo te je brat spet. meni je že zmeri ful žal, da ti ni uspelo user posted image
res držim pesti, da bo naslednji postopek bolj uspešen.

suzy, mismis, vama želim enako.

miklarom, jeee, še mičken pa bo O, potem pa akcija. bom držala pestke full user posted image user posted image

jaz še zmeraj ne dojemam, mogoče bom čez 14 dni, ko bom (upam) zaslišala srček ali dva user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.2.2010 16:11:51   
Urshy78
a mi lahko prosim katera pove, kako se računa nosečnost pri IVF. kateri datum vpišem v kalkulator? zadnji dan M, dan ko je bila punkcija ali ET. hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?