mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jona klara, vidva dajta lepo kri, če je še nista dala. ti bodo povedali v kolikem času bodo izvidi, ponavadi so v treh dneh. potem boš šla v leonišče, v prvo nadstropje, sprejemna pisarna, takoj ko prideš po stopnicah, je to. se ne rabiš nič naročati. samo prideš in poveš da si prišla po izvide. pa imej s sabo zeleni kartonček. potem te bodo pa napotili v sobo za naročanje. ko boš na vrsti, ti bodo dali izvide in to je vse. izvide boš pa rabila takrat ko boš šla po zdravila. pa na izvid brisa ne pozabi in na ostale izvide. najbolje da vzameš kar vse papirje, ki jih imaš s sabo, bolje kakšen papir več kot manj lepo da sta že doma. upam, da sta se imela lepo. izkoristi ta čas in se nasmučaj, kerdrugo leto več ne boš mogla v službi bom pa jutri morala povedati da sem , čeprav sem želela počakati od UZ. ampak ne morem kar rečti da me tri tedne ne bo brez razloga. povedala jim bom da imam eno dobro in eno manj dobro novico, zdaj pa odvisno katero bosta direktorja želela slišati. dobra bo, da mi je končno uspelo, slabša pa, da bom na bolniški. ampak sem se odločila, da bom enkrat na teden prišla za par uric, da bo vsaj delo narejeno, drugače nevem kako bo firma sploh delovala. moj je pa tako vesel, kar vriska od veselja in si prepeva, pa joka in me objema, noro jaz pa še kar ne dojemam, verjetno bom dojela takrat, ko bom slišala srček. TI Kar doma lepo uživaj, sploh če si na bolniški, nič ne hodi v službo, ker potem ti lahko kdo očita, da če lahko prideš za tri ure delati....saj veš. Dandanašji te lahko vržejo tudi zaradi tega iz službe, ker si na bolniški in si v službi. No ne vem, kakšno razmerje imate in kje delaš. Pri nas v državni upravi-ministrstvo, kar preverjajo bolniške, tako da se pri nas s tem ni zaigrat. Jaz pa itak sem tok neumna, da doma delam za službo, tako da mi sploh ni treba tja Ful sem vesela zate, da ti je ratalo, bravo. Verjamem, da tvoj kar skače od veselja. Kdaj pa imaš ultrazvok? A imaš dva ali enega, ali še ne veš? Meni se vrti, pa malce imam vročine 37,3 (ali je to normalno?)
|