|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
25.2.2010 8:38:58   
mojškra
BEBI
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

ENO VPRAŠANJE: ALI SE JE KATERI NASLEDNJI DAN PO TRANSFERJU VRTELO? Meni se danes prav čudno vrti.

Ja, lahko se ti vrti od Prometriuma ali Utrogestanauser posted image

AMPAK sem že prej jemala utrogestan pa nisem imela reakcije. Ali je možno, da sem zdaj bolj občutljiva? Pa še v vagino ga dajem, mislim da ne bi smelo imeti to učinka, ali pač?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.2.2010 8:44:36   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, vidva dajta lepo kri, če je še nista dala. ti bodo povedali v kolikem času bodo izvidi, ponavadi so v treh dneh. potem boš šla v leonišče, v prvo nadstropje, sprejemna pisarna, takoj ko prideš po stopnicah, je to. se ne rabiš nič naročati. samo prideš in poveš da si prišla po izvide. pa imej s sabo zeleni kartonček.  potem te bodo pa napotili v sobo za naročanje. ko boš na vrsti, ti bodo  dali izvide in to je vse. izvide boš pa rabila takrat ko boš šla po zdravila. pa na izvid brisa ne pozabi in na ostale izvide. najbolje da vzameš kar vse papirje, ki jih imaš s sabo, bolje kakšen papir več kot manj user posted image

lepo da sta že doma. upam, da sta se imela lepo. izkoristi ta čas in se nasmučaj,  kerdrugo leto več ne boš mogla user posted image

v službi bom pa jutri morala povedati da sem user posted image , čeprav sem želela počakati od UZ. ampak ne morem kar rečti da me tri tedne ne bo brez razloga. povedala jim bom da imam eno dobro in eno manj dobro novico, zdaj pa odvisno katero bosta direktorja želela slišati. dobra bo, da mi je končno uspelo, slabša pa, da bom na bolniški. ampak sem se odločila, da bom enkrat na teden prišla za par uric, da bo vsaj delo narejeno, drugače nevem kako bo firma sploh delovala.

moj je pa tako vesel, kar vriska od veselja in si prepeva, pa joka in me objema, noro user posted image jaz pa še kar ne dojemam, verjetno bom dojela takrat, ko bom slišala srček.

TI Kar doma lepo uživaj, sploh če si na bolniški, nič ne hodi v službo, ker potem ti lahko kdo očita, da če lahko prideš za tri ure delati....saj veš. Dandanašji te lahko vržejo tudi zaradi tega iz službe, ker si na bolniški in si v službi. No ne vem, kakšno razmerje imate in kje delaš. Pri nas v državni upravi-ministrstvo, kar preverjajo bolniške, tako da se pri nas s tem ni zaigrat. Jaz pa itak sem tok neumna, da doma delam za službo, tako da mi sploh ni treba tja user posted image

Ful sem vesela zate, da ti je ratalo, bravo. Verjamem, da tvoj kar skače od veselja. Kdaj pa imaš ultrazvok? A imaš dva ali enega, ali še ne veš?

Meni se vrti, pa malce imam vročine 37,3 (ali je to normalno?)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
25.2.2010 8:52:27   
Rakica_80

BEBI
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

ENO VPRAŠANJE: ALI SE JE KATERI NASLEDNJI DAN PO TRANSFERJU VRTELO? Meni se danes prav čudno vrti.

Ja, lahko se ti vrti od Prometriuma ali Utrogestanauser posted image

AMPAK sem že prej jemala utrogestan pa nisem imela reakcije. Ali je možno, da sem zdaj bolj občutljiva? Pa še v vagino ga dajem, mislim da ne bi smelo imeti to učinka, ali pač?

Ma vse je možnouser posted image  Jaz če se dobro spomnem, po ET se mi je takoj vrtelo v glavi, mislim, da celo enkrat mi je delalo slabouser posted image  Nevem, očitno psiha dela svoje...
Drugače, meni se je od Utrogestana zelo zelo vrtelo, tudi slabo mi je bilo od njega,zelo slabo sem prenašala to zdravilouser posted image Pri Prometriumu nič ne čutimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.2.2010 8:53:25   
Barbara31
skuštrana suzi... držimo pesti zate. A pa si naredila test? Kateri dan po ET je danes?
Danes je moj 5 dan po ET... pa me že šraufa kot pred menstro. Tako da nimam dobrih občutkov.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.2.2010 8:55:18   
Rakica_80
Barbara31, bova skupaj delale testekuser posted image , danes je tudi moj 5 dan po ETuser posted image
Tudi meni non stop nekaj trga v materniciuser posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.2.2010 8:58:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

skuštrana suzi... držimo pesti zate. A pa si naredila test? Kateri dan po ET je danes?
Danes je moj 5 dan po ET... pa me že šraufa kot pred menstro. Tako da nimam dobrih občutkov.

LP

Danes je 9 dan. Me trenutno tud ful boli desni jajčnik, pa malo zvija.. Ampak to itak ne moreš vedit zaradi česa.  Tako, da jaz sem še vedno ful pozitivna in niti ne mislim na neuspeh! user posted image user posted image Test bom pa najbrž delala v soboto na 11 dan. Takrat bi že moral pokazati točno, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.2.2010 9:00:55   
Rakica_80
Suzi, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo pozitivnouser posted image Itak da lahko že delaš v soboto test, jupiiiiiii, vem da bo plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.2.2010 9:07:06   
Anonimen
Saj bi ga že dons, sam popoldne najbrž ne bo pokazal, ne? Edino če bolj malo pijem cel dan? user posted image   Ker bi ful rada, da bi bla pol še cel dan doma, ne pa da bi mogla it v službo (sploh v primeru -). 

Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.2.2010 9:07:53   
jona klara
dobro jutro v lep sončen dan

bebi,skuštrana suzi,mojškra,barbara31-
držim pesti za vas, da vam uspe, ne se preveč sekirat, ker vam bo uspelo, ker mora, te izcedki pa samo malo nagajajo, vse se bo uredilo, mislim na vas.

urshy-kako se počuti naša nova nosečka?verjetno super, vse bo o.k, ti kr uživaj v tem in se sprosti, sedaj je vse za tabo, čaka te le še sončece!

špica-dobro jutro in laahko noč po tvoji nočni

mismis- kako je kaj s tabo? tudi nate študiram, drži se

lep sončen dan , naj bo tako tudi v naši notranjosti, srčno obsijanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.2.2010 9:12:24   
jona klara
gospodarica-user posted image user posted image vse bo okej, še malo počakaj in boš vidla magičen plusek, ne dvomi v to, bodi prepričana v to, saj veš ti znaki so zelo podobni si lahko je M alhko jeuser posted image , verjemi, da bo uspelo, držm pesti zate!

loremi-kako si pa ti?user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.2.2010 9:24:54   
jona klara
urshy-imaš mail, od včeraj, se še kaj zvečer javim sedaj pa greva še malo na areh smučati, upam da ne bo full gužve, čeprav se mi kr ne da spraviti od doma samo me moj preganja......user posted image user posted image lep dan vsem, mislim na vas, ki čakateuser posted image ,papa

Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.2.2010 9:39:40   
Stella Rossa
Lepo pozdravljene punce. Po dolgem času sem malo pokukala tu gor.

http://static.ringaraja.net/1108368434/big/39fcc363dc6e54d41623f0590e13fbf2.jpg

To je pa moj vnukec, ki je že star pol leta.

Bom zdaj malo prečekirala kaj se pa z vami babike dogaja. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.2.2010 9:40:27   
Barbara31
BEBII...v primeru da si bila v ljubljani na ET...sva se verjetno videle. Mene je tako strah...imam tako slab filing. Zakaj ne obstajajo testi, ki bi že danes pokazali al je kaj ratal al nič. Najhuje je to čakanje.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.2.2010 9:53:29   
Anonimen
Stella rosa, kako te je lepo spet brat!! user posted image user posted image user posted image Kako si? Lepega vnukca imaš!!

Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.2.2010 10:09:09   
Stella Rossa
Suzi jaz sem zdaj odlično. Po vseh katastrofah v lanskem letu sem si naredila red v glavi in uredila življenje. Dokončno sem se sprijaznila s tem da ne bom več imela otrok, je pa moj vnukec zdaj center mojega življenja hehehe. Raste ko gobica po dežu. Ker sem na tem forumu res bolj malo bi bila zelo vesela, če bi me kliknile na FB (Tatjana Toplak) tam mam tud kup slik od tamalčeka. Večkrat se spomnim na vas babike.
lp tATJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.2.2010 10:23:39   
Rakica_80
user posted image Ooooo Stella našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako te je lepo spet videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca, da si si vse poštimala, ker najbolj je pomembno to, da če nismo mi same s sabo poštimane tudi nič drugega nemore normalno funkcionirat! SEM PRAV VESELA ZATEuser posted image
Vnukec je pravi cukerčekuser posted image
Če boste kej na obali, se pa kej oglasi, da spijemo še kakšno kavico skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj maksimalno in nas pridi še kej pozdravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.2.2010 10:24:28   
Urshy78
punce, kar naj vas fajn trga in špika po maternici in jajčnikih user posted image user posted image
to so dobri znakci user posted image

BEBIII, np, Lavju tu user posted image

jaz sem se pa naročila za UZ, ga imam točno čez 14 dni, se pravi 11.3.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.2.2010 10:25:18   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lepo pozdravljene punce. Po dolgem času sem malo pokukala tu gor.

http://static.ringaraja.net/1108368434/big/39fcc363dc6e54d41623f0590e13fbf2.jpg

Bom zdaj malo prečekirala kaj se pa z vami babike dogaja. Lepo se imejte.

kako lep fantiček user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.2.2010 10:27:15   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

BEBII...v primeru da si bila v ljubljani na ET...sva se verjetno videle. Mene je tako strah...imam tako slab filing. Zakaj ne obstajajo testi, ki bi že danes pokazali al je kaj ratal al nič. Najhuje je to čakanje.

LP

Jaz sem zamenjala kliniko in sem pri Rešu, tako da se nisva videleuser posted image
Ja testki so, ampak po stopki, ne moreš delati testka tako zgodajuser posted image zaradi stopke. Jah, ni vraga da ne bomo zdržaleuser posted image moramo, ni nam drugeuser posted image
Vem, da ti ni lahko, ker sem v podobni situaciji, prve dni je bilo še vse OK, sedaj pa delajo živci 100/huser posted image Samo še 9 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.2.2010 10:32:09   
Stella Rossa
Bebi brez skrbi da se ti javim, če bom kaj po obali letala, mam tvojo številko pa te pokličem. Samo da bo malo lepše vreme pa se zna zgodit da si privoščimo kak izletek. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.2.2010 10:36:15   
Anonimen
stella rosa, super, da si si poštimala življenje! Z vnukcem pa kar uživaj maksimalno!! Pa le oglasi se še kaj. user posted image

bebiii, meni se zdi, da sem imela ET že 1 mesec nazaj.. pa je tud komaj 9 dni. user posted image ja, tako je to,.. ko nekaj čakaš nikakor ne mine čas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.2.2010 10:42:22   
Barbara31
A ce narediš test pa je negativen... ali je sploh kaj možnosti da je čez 5 dni pozitiven?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.2.2010 10:45:32   
Anonimen
barbara, kater dan si danes? Možno je, da se je user posted image kasneje vgnezdil. 

Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.2.2010 10:46:11   
baguSka
HOJLA-EVO MENE. Danes sta me čakala dva sončka,user posted image ki jih že grejem.

user posted image user posted image user posted image kok lepo..... drzim pesti!!!!!

v primeru pozitivnega testa (po odvzemu kri za beto) avtomatsko dobiš bolniško do prve kontrole pri svojem gin.

aha super.. tega pa tud jst nism vedla! kam pa bolniski list potem neses? jst mam npr svoj s.p. in nimam pojma kako nej si to uredim, ker do zdej nism se nikol bla na bolniski... user posted image

v službi bom pa jutri morala povedati da sem

vso sreco!!! user posted image user posted image user posted image

mene tud tole caka... v ponedeljek... s tem da bom jaz povedala, da mene ne bo vec nazaj sploh!user posted image me je cist strah kaj bo, ampak ne gre drugace...

to je bil prvi IVF, drugače sva se pa "matrala" 3 leta in pol.

uf glih tkole je pr nama!!! jojjj kaj bi dala, da bi tud nama uspel v prvo...... user posted image a pa masta drugac kaksne druge tezave, da vama ni uspel!? al brez razloga...?

no jaz sem danes 11 dan po et.mislim,da vse nakazuje na prihod

ahhh.. nc ni se recen da bo zares prsla! glavo gor - se je upanje!!user posted image

Test bom pa najbrž delala v soboto na 11 dan.

Ufff drzim pesti da bo + !!!! user posted image

Luuuskano detece!!!user posted image user posted image

...

Joj tud jst sm ze ciiist neucakana ... komej cakam da dobim M in grem po inekcije!!user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.2.2010 10:46:37   
Rakica_80
Stella, super, ti samo pridiuser posted image
Suzi, ja res jeuser posted image nikoli konca....testek bi lahko že danes delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se odločila delat v ponedeljek, se pravi da bom lih 9 dan kot ti!!!user posted image
Deeeeej nareediiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?