|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
24.2.2010 20:08:24   
Zvezdici
nosečkauser posted image user posted image user posted image da bo vse ok! Drži se!
vekybel - super za sonček.. le pozdravi ju! In povej, da ju že pogrešamo, hehe.user posted image
Glede spanja na trebuhu.. jooj ja. Se pridružujem vsem, ki to pogrešate!

lenčy - jaz tudi ne bom imela epiduralne, bom šla naravno. Če bi želela bi se mogla dati na seznam in iti na predavanje, pa nimam nič od tega, tako da.. bo hočem nočem naravno user posted image .

Sem bila pa danes priiidna!
Oprala vse plenice (pralne, 19 jih je) in vložke (vsega skupaj je bilo 2 stroja). Zlikala še nekaj bodijev, majčk in ostalih zadevc za user posted image . Pospravila vse da je tipi top.. zmetala stran 2 vreče brezveznih stvari. In sicer sem delala od 11h pa do 4h. Potem sem se pa končno usedla.
Me pa sedaj nonstop nekaj špika, da je joj. Je bilo očitno malo preveč. Ampak kaj ko je treba še tolko stvari naredit  user posted image .
Še las si nisem uspela umit user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
24.2.2010 20:08:50   
Zvezdici

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR

user posted image četrtek, 25.02.2010user posted image

vekybel
lakaya (pregl.+CTG)
branka28 - CTG
aygo - CR

sobota, 27.02.2010

7lina7

MAREC

ponedeljek, 01.03.2010

lunka1 - CTG
sandrica23 - CTG, UZ

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
jessy
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf
naty28
zvezdici - CTG, UZ

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG
lenčy - CTG
rožca26 - CR?

petek, 05.03.2010

lucika
zoey

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79

sreda, 10.03.2010

branka28

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.2.2010 20:20:50 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
24.2.2010 20:11:15   
Zvezdici

user posted image user posted image user posted image Dobro opravite vse na pregledih jutri.. ter Aygo drži se. In upam, da CR mine brez komplikacij, ter se bosta z user posted image hitro cartala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
24.2.2010 20:15:02   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image user posted image user posted image Dobro opravite vse na pregledih jutri.. ter Aygo drži se. In upam, da CR mine brez komplikacij, ter se bosta z user posted image hitro cartala!user posted image user posted image user posted image

Uuuuu, saj res! Sem že pozabila!!!

Aygo, srečno!!!!!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
24.2.2010 20:17:40   
lenčy

nosečkauser posted image user posted image user posted image da bo vse ok! Drži se!
vekybel - super za sonček.. le pozdravi ju! In povej, da ju že pogrešamo, hehe.user posted image
Glede spanja na trebuhu.. jooj ja. Se pridružujem vsem, ki to pogrešate!

lenčy - jaz tudi ne bom imela epiduralne, bom šla naravno. Če bi želela bi se mogla dati na seznam in iti na predavanje, pa nimam nič od tega, tako da.. bo hočem nočem naravno user posted image .

Sem bila pa danes priiidna!
Oprala vse plenice (pralne, 19 jih je) in vložke (vsega skupaj je bilo 2 stroja). Zlikala še nekaj bodijev, majčk in ostalih zadevc za user posted image . Pospravila vse da je tipi top.. zmetala stran 2 vreče brezveznih stvari. In sicer sem delala od 11h pa do 4h. Potem sem se pa končno usedla.
Me pa sedaj nonstop nekaj špika, da je joj. Je bilo očitno malo preveč. Ampak kaj ko je treba še tolko stvari naredit  user posted image .
Še las si nisem uspela umit user posted image .

jeej bravo za nas pogumneuser posted image si bla pa pridna danes! js mam že vse posparvleno, edino posteljnino in dekice bo še treba oprat, ki sem jih naročila danes. aja pa moj me je poteral, da bo treba vozičke pa lupince tudi že še enkrat oprat...mislm, da se je neki ustrašu, glede na to, da tudi mene skos neki špikauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
24.2.2010 20:19:03   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Uuuuu, saj res! Sem že pozabila!!!

Aygo, srečno!!!!!!!

pa res, tudi jaz držim pesti!!
sm pozabla povedat, da mam naslednji pregled 4.3.-CTG.

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
24.2.2010 20:22:20   
Zvezdici
lenčy - upam, da bomo tudi potem pogumne user posted image . Ja tole špikanje je prav tečno. Mogoče pa tudi za nas to pomeni, da bo kaj kmalu. Samo kaj ko pri meni so krči že kar dolgo in mislim, da to ne pomeni prav nič zame user posted image .
Sem popravila in te dodala na seznamu s pregledi user posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
24.2.2010 20:25:34   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Včeraj sem bila na predavanju za epiduralno. Še doma sem bila v dvomih, da me bo mogoče preveč strah vsega skupaj, ampak me je tista tetika tam kar navdušila, tako da grem sigurno še na osebni posvet, potem pa bomo vidli ali jo bom zares želela ali ne.

Jaz sem tudi bla, samo nikakor ne vem kera si ti bla , ker jih je blo ful dosti.
Jaz sem tudi zaj še bolj navdušena nad epiduralno in bom definitivni šla na razgovor.Pa tudi dosti manj me je strah zaj vse skup!

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
24.2.2010 20:44:33   
lenčy

lenčy - upam, da bomo tudi potem pogumne user posted image . Ja tole špikanje je prav tečno. Mogoče pa tudi za nas to pomeni, da bo kaj kmalu. Samo kaj ko pri meni so krči že kar dolgo in mislim, da to ne pomeni prav nič zame user posted image .
Sem popravila in te dodala na seznamu s pregledi user posted image .

js si skos govorim, da to bom že dala čez in bom rodila kot vsaka. edino kar me je strah, je to, da ne bom točno vedla, kdaj se bo začelo pa da ne bom mela prevoza do porodnišnice. ampak rodila bom pa definitivno, se mi zdi da sm kr močna no oz. imam močno voljouser posted image
pa hvala za prenovljen seznamuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.2.2010 20:45:32   
rožca26
Jest še vedno tuki user posted image

Nisem nikamor ušla, čeprov z zagotovostjo lahko trdim, da mi gre čep vn ... Menam vložke kt za stavo - pa gor skoz neka sluz.

Zvezdici - jest mam jutri pregled v P (nism hotla nič prej to omenjat, ker sem upala, da bo zaradi določenih razlogov odpadu user posted image ). Si pa res pridna s temi seznamčki. FUL HVALA, si me res rešila, ker meni se res več ne da. Prepuščam del mladim user posted image user posted image user posted image

Drgač sm pa danes videla Urbana user posted image user posted image user posted image  Joj je kjut, pa lahek - pa je bil Vid skor pol lažji k smo šli dam. Joj, kok pozabiš na tiste male pikece po tem, ko maš enega takega navihanca kt je naš user posted image  Je reku moj dragi, da bi se on zdej lahka kar na maraton prijavil, pa bi bilo to zanjga mala malca user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče telefonov - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  solit se naj gresta tašča pa moj ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me je tašča na stacionarca klicala in vpraša kdaj bom šla rodit. A se še nič ne prštimava ... Sm ji tko "lepo" odgovorila, da k bo pršla vn, to bo pa najkasnej 4.3. in ne vem kaj že sploh to kliče, ker mam rok itak naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da je bla kr šokirana mojega "zelo prijaznega zvena" glasu user posted image  Sam me je res dobila lih v toooooooook fajnem trenutku, da mi je kr neki jeze šlo ven. Mi je pa malo mar, če bo zdej užaljena ... Nej kr bo!!!!
Mojga ata sm pa tut mejčken nahrulila, ko me je tak butast vprašal, če še nisem šla rodit ... Sm rekla, ja sej boste dobil sporočil, če bom rodila ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Bože mili, kaj bi blo, če bi bla 14 dni čez rok????? Bi me mogl preventivno kr v Pole pelat user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
24.2.2010 20:49:29   
rožca26
Strah poroda - user posted image  Kaj je to???? Nimam teh težav - na srečo, vam pa sporočim kak je bilo, ko sem prišla na porodno mizo user posted image user posted image user posted image  Mene dejansko najbolj skrbi, da ne bom vedla, da mam popadkov - in to ta velikih (tak kt nism vedla pri 1. ctg-ju). Še zdej mi ni jasno user posted image  Me je pa že ena februarka potolažila, da tut ona ni nič čutila popadkov. Šele bolj pol user posted image  Kaj pa potem???? Se bojim, da bi me obtožval po poročilih, da sem hotla doma rodit user posted image  - kak nej takim ljudem razložim, da nism vedla, da mam popadke user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
24.2.2010 20:50:19   
Jessy
O, Rožca! Zate sem bila pa sigurna, da že predihavaš v P! No, boš pa jutri!!! user posted image  Važno, da se kaj dogaja.

Znajo biti res nadležni s temi klici.user posted image Saj res, zakaj pa bi morale roditi pred rokom??? Zakaj raje ne kličejo po roku, če že morajo??? Kot da nismo že same zadosti neučakane in tečne....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
24.2.2010 20:50:20   
Zvezdici
lenčy - mah ja se strinjam. Bomo že. Tako ali drugače user posted image .

rožca - ja z veseljem pomagam user posted image .
Veš kolko sem se potem butast počutila ko si me poklicala in sama rekla, da zakaj pa nisem kateri od vas rekla za prevoz. Po resnici povedano, sploh nisem pomislila na to user posted image user posted image . Sem potem res se počutila butasto, hahaha. Mi je pa bilo žal user posted image . Vedno se pri meni zatakne ane user posted image user posted image .
Ja tale tvoja tašča je pa zoprna. Kot, da že sama ne želiš se čimprej rešit, ti pa še sama mori. Groza. Zakleni jo v klet user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.2.2010 20:51:12   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

se mi pa zdi, da sem ena redkih, ki ne bo vzela epiduralneuser posted image če si med porodom ne premislim...

bom jaz tud kr brez!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.2.2010 20:52:25   
Zvezdici

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

FEBRUAR

user posted image četrtek, 25.02.2010user posted image

vekybel
lakaya (pregl.+CTG)
branka28 - CTG
rožca26
aygo - CR

sobota, 27.02.2010

7lina7

MAREC

ponedeljek, 01.03.2010

lunka1 - CTG
sandrica23 - CTG, UZ

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
jessy
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf
naty28
zvezdici - CTG, UZ

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG
lenčy - CTG
rožca26 - CR?

petek, 05.03.2010

lucika
zoey

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79

sreda, 10.03.2010

branka28

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.2.2010 20:53:45   
NM
Ojla!

Danes sem samo vsake tolko kej prebrala, saj sem bila kar pridna. Pomila vsa okna, posesala, brisala prah prala, kuhala ... Zdaj sva pa še z dragim pršla iz trgovine - nakupljeno za nekaj časa. Sicer grem redko v trgovino, mam srečo, da mojmu ni to odveč, ampak tokrat je blo malo več, sem kar seznam nardila.

Sicer pa naša bejbika kar močno dol prtiska, pa nekam mirna je bla spet, špikanje pa tudi ne prizanaša. Jaz bi rajši v marcu, a če bo kaj  prej prov jezna tud ne bom. Včeraj sem še kupla eno vrečko malinovga čaja, tko da lahk še počaka. Pa za potem sem nabavla že mešanico komarčka, janeža in kumine - ker tudi nisem prej misnla, da bi nabrala in posušila.

Zdej pa me dragi vabi na kavč in se ne bom prav nič upirala.

Za vse držim pesti in lp!

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.2.2010 20:53:52   
Zvezdici
Aja rožca, kakšen pregled pa imaš jutri v P?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.2.2010 20:54:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Znajo biti res nadležni s temi klici.user posted image Saj res, zakaj pa bi morale roditi pred rokom??? Zakaj raje ne kličejo po roku, če že morajo??? Kot da nismo že same zadosti neučakane in tečne....

Ja, pol ti pa še s takimi bednimi prjav, da so tudi nekateri zlo neučakani (mislila je sebe). Sm ji tko grdo odgovorila, da če ma kdo pravico bit neučakan, sem to jest in noben drug. Je bla pol kr tih - je raj temo zamenala. No, še prej je rekla, da sm jih razvadla pri Vidu, ker sem tok prej rodila. Mi je začelo kr piskat v mojmu piskru - bi ji najraj odgovorila, da če bi poslušala vse, k so bli tak pametni, bi zdele šele prvega čakali ... da ona pa sploh nima pravice spraševat kak sem ... UH SM JEZNA IN UH VAM NAJEDAM Z NJO!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.2.2010 20:55:52   
rožca26

Ja tale tvoja tašča je pa zoprna. Kot, da že sama ne želiš se čimprej rešit, ti pa še sama mori. Groza. Zakleni jo v klet user posted image .

Ej, nimamo placa tam. Pa pol bi bila preblizu mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
24.2.2010 20:56:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

se mi pa zdi, da sem ena redkih, ki ne bo vzela epiduralneuser posted image če si med porodom ne premislim...

bom jaz tud kr brez!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest bom tudi brez ... razen če ne bo CR padu. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
24.2.2010 20:58:28   
rožca26

Aja rožca, kakšen pregled pa imaš jutri v P?

Un v ambulanti za patološko nosečnost. Ne vem kaj se bo tam dogajal. Bom pa prosila, če bi mi lahko mal spodej pogledala, ker najina G ne gleda na koncu, ker pravi, da lahka kej vneseš ... Sej, po eni strani ma prav, sam mene res že zanima, če sem kaj odprta. Pred 3 tedni nisem bila še nič.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
24.2.2010 21:01:27   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

Jest bom tudi brez ... razen če ne bo CR padu. user posted image

no sj nas je kr nekiuser posted image
nč punce, se jutri tipkamo, js grem pred tv. mirno noč vam želim pa čimmanj obiskov wc-jauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
24.2.2010 21:02:50   
Zvezdici
rožca - če boš imela isto G kot jaz, ti povem, da ne vrjamem da bo gledala user posted image . Razen če bo tebe bolj poslušala kot mene. Ker jaz sem ji vsakič rekla, pa saj veš odgovor - ni pomembno in ni potrebno. S tem, da mi je sama rekla, da se da MV dolžino ter če je odprt pogledat preko UZ čez trebuh, pa mi tudi to ni hotela. Kdo bi jih razumel. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
24.2.2010 21:05:44   
rožca26

rožca - če boš imela isto G kot jaz, ti povem, da ne vrjamem da bo gledala user posted image . Razen če bo tebe bolj poslušala kot mene. Ker jaz sem ji vsakič rekla, pa saj veš odgovor - ni pomembno in ni potrebno. S tem, da mi je sama rekla, da se da MV dolžino ter če je odprt pogledat preko UZ čez trebuh, pa mi tudi to ni hotela. Kdo bi jih razumel. user posted image

Verjamem, sam jest ji bom rekla, da se mi je začel luščit čep ... Pa itak ji pač povem, da si res želim rodit naravno ... Glede G pa tak - se mi zdi, da je vsak dan ena druga. Vsaj jest sm tak občutek dobila user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
24.2.2010 21:11:21   
Jessy
Jaz sem pa pozabila povedat, da mi je včeraj G naročil štetje gibov. Da jih mora biti 10 v 12-ih urah! Pol sem rekla, da jih naredi še več, pa je rekel, da verjame, sam da jih kmalu lahko ne bo več in da naj bom pozorna. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!