Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:49:06
|
|
|
|
mammamia
|
Živjo vsem! Pa se končno spet oglašam iz P v PO. Će lahko povem po resnici sem kr malo razoćarana. Tu sem že skoraj teden, pa še nisem imela ultrazvoka, tudi na vizitah so vsi tako leteći, da sploh ne morem nić vprašati....res je katastrofa, vse se pritožujejo. Dve bi male tudi danes imeti UZ pa jih sploh noben ni niti pogledal! Ena je šla kr na svojo odgovornost domov, ker ni već zdržala. Sem zelo razoćarana, ker sem bila preprićana da je tu vse poštimano....pa daleć od tega. Vsak dan je drug G in vsak prevali delo na drugega...in ostaneš brez nadzora....edino sestre so res super, če ne bi še one skrbele za nas bi bile pa res boge... Res ne pretiravam in jutri bom vprašala će si moram plaćati UZ da me kdo pregleda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:50:20
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Moj je učeraj bil bolj miren a danes pa normalno gibal, pa en čas bolj aktiven zvečer aa čez dan manj, zdej pa bodi pameten in vedi kaj narest. Pri meni je včasih enako. Včasih aktivna da me vse zateguje, včasih pa neko lenobno premikanje. Meni je še včeraj tako nažigal s stopalom al pa kolenom tja na desno stran, da me je vse bolelo. Celo vožnjo skoraj sem mu tapkala po tisti izboklini, da je kaj popustil. Danes se pa res ne spomnim, da bi mi sploh kdaj to naredil.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:50:33
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pa rečmo eno še na temo menstrualnih bolečin....povsod zaslediš, da se začnejo popadki kot M bolečina...Kaj pa, če M bolečine nimaš? Jaz sicer ob M občutim nek čuden občutek okrog jajčnikov, tako da dobro vem, da moram čim prej na WC in namontirat tampon, ampak da bi bila pa to bolečina, pa niti pod razno ne morem reči. No, kako je pol to? Grozne bolečine/krči v spodnjem delu trebuha ter v spodnjem delu križa. Prov krč prime in potem spusti. Boli pa zelo. No vsaj pri meni. Pri meni to traja že dolgo (ene 3 tedne), pa še ni efekta, tako da negiram trditev, da se tako začne. Mogoče kvečjemu začenja Jaz to občutim kot močno neprijeten občutek/bolečino v spodnjem delu trebuha, ki traja in traja, včasih pa še kak krč vmes ojača zadevo. Ma taka res sitna bolečina no. Težko opisat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:50:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Sem kupila čaj za dojenje in je mešanica komarčka, janeža in kamilice če se ne motim, kaj niso to sestavine kot za čaj za dojenčka? Lahko to oba pijeva ali kako? Sestavine so že iste, a je vprašanje če so v enakem rjazmerju. aja to pa nisem vedela.... Saj jaz tudi ne vem, če je tako, si pa mislim, da zna biti! Še ena blondinka bi tudi tako rekla Lahko pa da je samo prodajna fora, ker lahko za mamice bolj ceno nabijejo A imamo kakega kemika med nami? Lahko bi to raziskali!!! Jaz sem ubistvu farmacevt.. pa sem hotela napisat enako kot ti jessy, da se razlikuje po vsej vrjetnosti po količini sestavin. Vekybel.. rajši kupi prav za čaj. Bolj sigurno.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:50:44
|
|
|
|
vekybel
|
Jz paradižnikove juhe ne maram kej preveč. Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:52:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia Živjo vsem! Pa se končno spet oglašam iz P v PO. Će lahko povem po resnici sem kr malo razoćarana. Tu sem že skoraj teden, pa še nisem imela ultrazvoka, tudi na vizitah so vsi tako leteći, da sploh ne morem nić vprašati....res je katastrofa, vse se pritožujejo. Dve bi male tudi danes imeti UZ pa jih sploh noben ni niti pogledal! Ena je šla kr na svojo odgovornost domov, ker ni već zdržala. Sem zelo razoćarana, ker sem bila preprićana da je tu vse poštimano....pa daleć od tega. Vsak dan je drug G in vsak prevali delo na drugega...in ostaneš brez nadzora....edino sestre so res super, če ne bi še one skrbele za nas bi bile pa res boge... Res ne pretiravam in jutri bom vprašala će si moram plaćati UZ da me kdo pregleda. A potemtakem si spodaj, na ginekološkem oddelku? Zakaj pa ne vprašaš, kdaj bo UZ ker so ga obljubljali???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:52:10
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pa rečmo eno še na temo menstrualnih bolečin....povsod zaslediš, da se začnejo popadki kot M bolečina...Kaj pa, če M bolečine nimaš? Jaz sicer ob M občutim nek čuden občutek okrog jajčnikov, tako da dobro vem, da moram čim prej na WC in namontirat tampon, ampak da bi bila pa to bolečina, pa niti pod razno ne morem reči. No, kako je pol to? Grozne bolečine/krči v spodnjem delu trebuha ter v spodnjem delu križa. Prov krč prime in potem spusti. Boli pa zelo. No vsaj pri meni. Pri meni to traja že dolgo (ene 3 tedne), pa še ni efekta, tako da negiram trditev, da se tako začne. Mogoče kvečjemu začenja Jaz to občutim kot močno neprijeten občutek/bolečino v spodnjem delu trebuha, ki traja in traja, včasih pa še kak krč vmes ojača zadevo. Ma taka res sitna bolečina no. Težko opisat. Da te potolažim. Pri meni to traja že 2 meseca. In.. nobenege efekta očitno .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:53:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - joj upam, da ne. Ker jaz imam bolečine pri M res neznosne . mammamia - ja daj vprašaj. Ker to je pa res preveč, da vas pustijo čakati . Zakaj si pa notri?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:53:33
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici [Jaz sem ubistvu farmacevt.. pa sem hotela napisat enako kot ti jessy, da se razlikuje po vsej vrjetnosti po količini sestavin. Vekybel.. rajši kupi prav za čaj. Bolj sigurno. Se pravi, da nisem ravno tolk huda blondinka!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:53:40
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem. Res razveseljiv podatek
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:54:17
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem. Uff, pol pa jaz nobene EA ne rabim, ker M me sploh ne bolijo, se prav, da bi bil porod manj boleč kot velika potreba?!?!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:54:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici [Jaz sem ubistvu farmacevt.. pa sem hotela napisat enako kot ti jessy, da se razlikuje po vsej vrjetnosti po količini sestavin. Vekybel.. rajši kupi prav za čaj. Bolj sigurno. Se pravi, da nisem ravno tolk huda blondinka! Haha.. pametna blondinka, ki razmišlja prav .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:55:10
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem. Uff, pol pa jaz nobene EA ne rabim, ker M me sploh ne bolijo, se prav, da bi bil porod manj boleč kot velika potreba?!?! Ni slabo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:55:41
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Zakaj si pa notri? To sem te hotela tudi jaz vprašat, pa sem prehitro stisnila gumb.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:57:41
|
|
|
|
mammamia
|
Odgovor Jessy: ne morem vprašati, ker ni nobenega, na viziti pa so bili tako leteći-3sekunde in ga že ni blo, da nobena ni mogla nić vprašati.....pol si pa pomagaj će lahko....pa vprašam sestro pa reće obvezno vprašajte doktorja....ja kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:58:08
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia Živjo vsem! Pa se končno spet oglašam iz P v PO. Će lahko povem po resnici sem kr malo razoćarana. Tu sem že skoraj teden, pa še nisem imela ultrazvoka, tudi na vizitah so vsi tako leteći, da sploh ne morem nić vprašati....res je katastrofa, vse se pritožujejo. Dve bi male tudi danes imeti UZ pa jih sploh noben ni niti pogledal! Ena je šla kr na svojo odgovornost domov, ker ni već zdržala. Sem zelo razoćarana, ker sem bila preprićana da je tu vse poštimano....pa daleć od tega. Vsak dan je drug G in vsak prevali delo na drugega...in ostaneš brez nadzora....edino sestre so res super, če ne bi še one skrbele za nas bi bile pa res boge... Res ne pretiravam in jutri bom vprašala će si moram plaćati UZ da me kdo pregleda. Ajej Postavi se zase in jim zateži. Če ne pa v avli postavi zasedo in začopati dr. Merla ali Likarja, jaz imam ful dobre izkušnje zdaj z njima. Sem pa bila samo 1 noč notri in vem, kako izgledajo te vizite in menjave dr. Držim pesti, da ju3 opraviš UZ!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 21:58:38
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pa rečmo eno še na temo menstrualnih bolečin....povsod zaslediš, da se začnejo popadki kot M bolečina...Kaj pa, če M bolečine nimaš? Jaz sicer ob M občutim nek čuden občutek okrog jajčnikov, tako da dobro vem, da moram čim prej na WC in namontirat tampon, ampak da bi bila pa to bolečina, pa niti pod razno ne morem reči. No, kako je pol to? moji menstrualni krči - hm, zbudiš se v krču,cela potna, slabo ti je... komaj prilezeš do wc-ja, ne veš al moraš sračkat al ne, ker ti vse nekam pritiska.. pol še malo bruhaš,ker tak boli..hočeš vstat, pa se lahko še samo vležeš zraven školjke in otrpneš v fetus položaju za kako urco, da krč in vse skupaj popusti.. ko si sposobna cstat greš do predala s tabletkami, poiščeš ketonal -ker boscopan =tik-tak bombonu- in upaš, da bo čez 20min bolje. vmes imaš pa valunge - zebe te hkrati pa švicaš kot v savni... no, tak nekak izgleda to pri meni! zato pa so bili popadki pri prvem porodu šala!! .. v primerjavi s tem! sem čakala na take krče, ko se je začelo,pa jih ni bilo. no, ko mi je pa bilo tak malo čudno na 3 min pa sem vseeno šla v P ,ker sem bila že čez rok.. in so bili popdki. po porodu pa sem babico vprašala,če še kaj pride oz,če je to bilo to?!? .. sem še vedno pričakovala bolečino za tja past - pa je ni blo. ker so pač vse rekle, da moraš pri porodu "skor umret" taaaaaaaak boli... hm...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:00:25
|
|
|
|
mammamia
|
Notri sem ker se moj ni skoraj nić premikal že teden dni po injekcijah za pljućka ki sem jih dobila, ker sem imela popadke...Hvala Bogu je danes bolj živahen... Štetje gibov-men je tudi G reku da ni treba štet pol pa prvo ko sem prišla v P me vprašajo a pa lih naštejete vsaj 10???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:01:43
|
|
|
|
Jessy
|
7lina7, to kar ti opisuješ, sem jaz skoraj v enakem scenariju dajala skozi v času, ko sem šele dobila prve menstruacije. Takrat sem dobila ketonal forte tabletke, ki so mi pomagale, ampak ko sem začela s kontracepcijskimi tabletkami, je meni vsa bolečina izginila in se nikoli več ni vrnila. Se pa spomnim, da je bilo res hudo takrat. In ti to še vedno prenašaš??? A je vsakič tako hudo?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:02:57
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia Notri sem ker se moj ni skoraj nić premikal že teden dni po injekcijah za pljućka ki sem jih dobila, ker sem imela popadke...Hvala Bogu je danes bolj živahen... Štetje gibov-men je tudi G reku da ni treba štet pol pa prvo ko sem prišla v P me vprašajo a pa lih naštejete vsaj 10??? Aha, saj zdaj se spomnim ja, da si rekla, da si dobila injekcijo. Pišuka, pol pa res moraš kje kakega dr. zaloviti. Najbolje na jutranji viziti, pa magari, če ta prva sama postaviš vprašanje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:03:31
|
|
|
|
Jessy
|
Mammamia, nekej me zanima. Ali se je morda včeraj popoldne ali pa danes tekom dneva pojavil kje kak dr., ki je hodil z masko čez usta????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:03:44
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem. Uff, pol pa jaz nobene EA ne rabim, ker M me sploh ne bolijo, se prav, da bi bil porod manj boleč kot velika potreba?!?! jaz bi pa prej rekla, da če si navajen vsak mesec imet te grozne bolečine, te pol popdki ne presenetijo - ker imaš itak že malo dvignjen prag bolečine.... no, nočem nobene strašit, ampak vse ki imajo boleče M, so imele dokaj manj bolče porode - vsaj te,ki jih jaz poznam!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:03:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
mammamia - upam, da bo vse ok. Drugače, pri meni je bila mala tudi po injekcija zeloo mirna.. vendar je po 4 dneh vse se postavilo nazaj tako kot je bilo. Madona.. upam, da dobiš jutri več pozornosti! lina - joj ja poznam te bolečine! Tudi pri meni je nekaj podobnega. Glede wc-ja pa sploh. Ko sem imela jaz tabletke že leta nazaj se je izboljšalo.. a kaj ko sem jih morala nehati jemati in potem spet agonija .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 22:05:32
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Pravijo nekatere, kakšen prag bolečine imaš pri menstruaciji da imaš take tudi pri popadkih. Se pravi če te ob menstri full boli te bodo tudi popadki in obratno, zdej koliko je res ne vem. Uff, pol pa jaz nobene EA ne rabim, ker M me sploh ne bolijo, se prav, da bi bil porod manj boleč kot velika potreba?!?! jaz bi pa prej rekla, da če si navajen vsak mesec imet te grozne bolečine, te pol popdki ne presenetijo - ker imaš itak že malo dvignjen prag bolečine.... no, nočem nobene strašit, ampak vse ki imajo boleče M, so imele dokaj manj bolče porode - vsaj te,ki jih jaz poznam! Joj, verjamem, ja!!! No, pa upam, da bo tudi ta porod lažji od M bolečin!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?