neka_noč
|
.... sova se javljam na nočni dolžnosti..... Ponovno... Saj če bi vedela kaj pomaga proti nespečnosti, bi ti Bcljka povedala... pa tudi tukaj me ob tej uri ne bi bilo.... Včeraj sem vas sicer prebrala (zadnjo stran bom sedaj), a sem bila nesposobna karkoli napisati - v neki smiselni obliki. Sem bila totalno utrujena. Poznalo se je, da nisem ponoči spala, doma me pa tudi ni bilo do 15.30 . Kupila sem gugalnik oz. ležalnik, ki sem ga dan prej rezervirala v BC. (sraka shooping) Sem bila pa taka "kokoš", da sem ga plačala in se.... odpeljala. Bi ga morala prevzeti v skladišču. Kupila sem še škatlico za dudo, škatlico za trdo milo, igračke za v vodo (poleti, ko je sezona tega ne dobiš več..), male tetra gazice, slinčke, .... ful še enih drobnarij na katere sem (še vedno kljub seznamu) nanje pozabila. Tiste, ki ste kupovale krtačko in glavniček (Aglaia zate vem da si), sem včeraj izvedela, da tisti glavniček ni za temence, temveč je navaden za laske. Torej, glavniček za temence je baje ful težko dobiti, sem pa dobila informacijo od moje bivše sošolke, da ga imajo v Hipermarketu v Šiški (Mercator) - od Lumpija. Cena pa je 0,75€ . Torej, to se mi zdi pametno, da imam/-o. (Moj sin sicer ni imel temenc vse do 7-ega meseca, potem pa sem mu le enkrat namazala z mandljevim oljem in vse je šlo takoj dol. Eni imajo pa s tem ful probleme.) No, jaz bom šla ta glavniček kupit. Aja, kupila sem tudi še eno mazilo za ritko, ki pa je baje ful poznano in priznano - originalno Pavlović-evo mazilo. Dobite ga v spodnji etaži hale A, v trgovini.... ajaj... mislim, da Kanz Nekje na sredini (bližina Magic shopa - na nasprotni strani). Prodajajo pa tudi (kako se že napiše...) Osh Kosh Imam doma tudi letak o tej kremi, če bi katero zanimal.... je pa tudi za druge zadeve zelo priročna krema. Cena; 3,99€ . Ful ugodna. No, v tej trgovini sem kupila odlične slinčke (3-je kom ; cena 20€), ki so mehki in iz blaga, notri je tista zadeva, da ne prepušča da gre karkoli čez slinček, nosi se jih pa na obeh straneh. Prodajalka mi je povedala, da takoj ko jih dobijo, takoj gredo. Vedno jim zmanjkujejo. Sem pa vzela zadnje tri, a še dobijo. Za punčke imajo še - vendar enojno pakiranje. Cene pa ne vem. Se splača it pogledat v to trgovino. Aja, pa ful lepo dekico imajo. Na njej je pa tudi žirafa - Marjanaj. Dekica je cela bombažna, ultra lepa, mehka, ..... Sem bila v resni dilemi, da bi še to kupila... (Cena; 24 oz. 25€). Dekompresija - to sem stalno želela napisat, pa sem vztrajno pozabljala.... Lepo, da je končno ena napisala, da to obstaja. Ne vem več katera - ampak bravo. Na dekompresijo sem hodila v prvi nosečnosti in mi je bilo zelo všeč. Počutiš se krasno - še posebno, ko zlezeš ven iz tistega "skefandra" in imaš občutek, da si peresno lahek in suh,... No, ta občutek dokaj hitro mine in si na realnih tleh. Tiste ki lahko - svetujem, da greste. Vzemite pa več terminov vnaprej (če se da, jaz sem takrat lahko), ker je sicer precej zasedeno. Sem pa tudi jaz takrat hodila v "paru" še z eno in sva čvekale. Pa tudi sicer se tam vedno ful čveka, smeji. (Vsaj takrat je bilo tako.) Ne morem mimo tistega - kako sem podrla pol lekarne. Saj še vedno ne vem ali sem res to jaz naredila.... Dejstvo je, da je bila dolga vrsta, morala sem po vreče na drugi strani lekarne in .... potem sem bila pozorna le na tisto kartonasto vitrino s kremami (še vedno ne vem ali so bile le prazne škatlice ali kaj) in moj trebuh. Namreč, sem rahlo zadela z njim v tisto vitrino in se je pričelo vse skupaj nevarno majati, škatlice sem pa tudi že s komolci notri porivala... in ... lahko da sem s kako vrečo zadela plakat, ki ga sploh nisem videla..... in , ko smo bile že skoraj zunaj, sem/smo opazile, da izza pulta hiti lekarnar ..... pobirat ogromen plakat na tleh..... Sorči lekarnar. Bcljka za prodan avto. Želim ti prijetno spanje. Petrca sem mislila nate kako ti je uspel Tiramisu.... Bravo! Saj je res ful enostaven za naredit, pa (pardon izrazu) "svinjsko" dober. Glede recepta - ni za kaj. Naredi mu Nutellino torto. Cojka moj ima tudi zvočnike v gugalniku/ležalniku. Sin zdaj notri polaga medvedka in mu "naštima" uspavanke.... Baterije je tudi sam namontiral notri.... Hrabri Mišek - sem v Zvezdi pričela peti refren MM, ko je prišla.... pa mi ni potem nobene več pomagala nadaljevati.... Cojka to si zamudila. Keglove vaje - hm, hm... Sem jih delala. Povdarek je na SEM. Moram spet malo pričet.... kar pozabila sem nanje. Nam so tudi to stalno tupili v mš. Nax za jutri imam v Zvezdi rezerviranega ježka zate in upam, da ga ne požrejo - če ne, jaz požrem njih! Saj sem bila tam včeraj s sinom, a želim svežega zate - ker odprejo ob osmih. A , v kolikor takoj zj. ne bodo imeli čisto svežih, bom vzela tega rezerviranega. Sem rekla naj dajo gor listek DON T TUCH IT! Za nosečko. Te pa pokličem kot sva zmenjene in če boš šla slučajno že domov, se bom prvo oglasila pri tebi, da ti dam ježka (dobiš dva, ja.) in piškotke. A ni dr. Likar na dopustu? Ta teden? Napisala si, da te je on pogledal... A kaj veš? Rada bi šla ravno k njemu, pa mi je prejšnji teden sestra po telefonu rekla, da ga ta teden ne bo - da ga ni na sporedu, da bo na dopustu? Mislim, super če je.... A je tebi všeč? Mi ga je priporočila Živa. Nič, srake, grem še malo v posteljo - se premetavat.... Itak sem (spet) napisala cel roman. Pa saj ste me že vajene... Ko sem tu.... sem na doooolllllggggooooo tu...
|