|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
23.2.2010 15:16:56   
petrca2507
OK...potem velja za jutri. Sem vam pustila mojo telefonsko na ZS, ker še vedno ne vem, kam morm it po prihodu kombija (na 130 al 132) user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
23.2.2010 15:32:02   
krtkova
jst nimam tvoje telefonske na zs, ti pošljem na mail mojo.
Kombi itak pripelje na 130, pa se tle dobimo. Tud MaliMišek pride sem, MarjanaJ pa je tud že tukaj.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
23.2.2010 16:00:48   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Pupa kako se mas v Logatcu? Si zasnezena? Tam imajo pri Tusu tudi eno slascicarno. Kljukec al nekaj takega. Si morda zelis obiska podivjanih nosecnic? user posted image

Punce, lepo se imejte, grem malo delavce gledat. Pa kuhinjo user posted image

jaaa, Logatec ruuuulls user posted image zdej ga pa tko sam skoz okno gledam user posted image je pa res ja tam pr tušu fajn slaščičarna user posted image pa tudi ježke majo user posted image o če bi pršle kej tle okoli bi bla pa zelo vesela user posted image user posted image sam ne vem če je slaščičarna dost velka user posted image user posted image user posted image

supeeer za kuhnjo! pa ne skrbi, ni prevelka... najina ima tudi 5m pulta, pa k kuhava se skoz ''srečujeva'' user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
23.2.2010 16:04:49   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Mali mišek - lepo da sem te še v živo spoznala. marjanaj ti je pozabila zapet Hrabrega miškauser posted image

Sej res user posted image user posted image user posted image , sem čisto pozabila, ko smo pa toooook klepetale. Pa čez 14 dni user posted image user posted image user posted image , a ne marjanaj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
23.2.2010 16:37:34   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Hvala marjanaj in neka noc za potrpljenje in pomoc nama z bcljko. Smesno je bilo pa ful. Pa potem je neka noc se pol lekarne podrla, ko je sla ven user posted image user posted image

Neka noc in bcljka zakaj ne spita ponoci? user posted image Jaz se sicer ful zbujam ampak se mi ne da prav vstati in okoli hoditi. Me je strah, da bi se cist razbudila. Pa potem cez dan nista nic utrujene?

sej res plakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jst še vedno mislm da se je sam podru...

glede spanja... jst ne spim najbrž zato ker mam čist zjeban bioritem... ker nisem navajena zgodi vstajat... že tri leta hodm spat najprej ob treh in potem spim do 11h/12h... smo mel tud faks tko... če je blo pa kdaj treba vstat pa ni blo panike sm že nadokna s spanjem... ni mi bil problem tud če sm po 14dni spala po 3 ure na noč... zdej v nosečnosti pa to ne gre nekak... in potem organizem ni navajen da bi zaspal ob normalni uri... vaje na faksu so pa še vedno zgodi zjutri... groza!!!
drgač pa nisem niti zmatrana... sm bl zaspana... umiram tm do ene 14h pol se pa čudežno zbudim in sm kt rožca... zvečer pa tud... k sova! da bi se pa tok zmatrala da bi sam padla v postlo pa itak ne smem... recimo da bi odlaufala ene 20km pa odskakala ene 3 ure aerobike... skratka... zajeban!! user posted image

a ma kkšna kkšn special recept zame??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
23.2.2010 19:03:50   
bcljka
dons bom zihr dobr spala! prodala sva avto!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
kok sm vesela... to pomen da bo v četrtek že bela strela pela user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
23.2.2010 20:16:23   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

dons bom zihr dobr spala! prodala sva avto!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
kok sm vesela... to pomen da bo v četrtek že bela strela pela user posted image user posted image

o superuser posted image
midva tudi prodajava avto pa zaenkrat se nicuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
23.2.2010 20:40:10   
bcljka
midva sva učer znižala ceno pa je prec šel... prej pa 1 teden nč...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
23.2.2010 20:41:36   
mkbk
Aja, pazi to! Men je G dons reku, da brez veze, da delam med nosečnostjo keglove vaje, ker itak nau haska. Da morjo itak tako breme zdej nosit in da s keglovimi med N samo zmanjšujemo oteklino vezi, kaj drugega pa ne, ampak da po porodu pa obvezno. Ma men je to ful čudno, ker so nam vedno tupili pa keglove, keglove...bla bla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
23.2.2010 20:42:05   
mkbk
bcljka kul za avto!!!! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
23.2.2010 20:46:09   
bcljka
hm... keglove... kaj pa vem... pomoje majo res učink če jih delaš čist vsak dan res po 50... 5x10... če pa jih delaš 2x na teden pa pomoje res ni fore...
po porodu mi je pa jasno da jih morš delat ker morš ponovno okrepit raztegnene mišice tm dol...
sej ne vem... jst lih nisem kej pridna, priznam! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
23.2.2010 20:49:32   
mkbk
mah jst sm ga tko štekala bolj v stilu kar deli sam zdej itak ne boš nič dosegla....provzaprov mi sede, ker sem ena lena rit za te keglove..

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
23.2.2010 21:15:49   
petrca2507
neka_noč...še enkrat hvala za recept za nutelin tiramisu. Sm ga naredila ogromno, ker pride tolk kreme iz tvojega recepta. Najprej ga je stestiral moj user posted image , ki ga kar ne more nehat jest, potem vsi sodelavci v službi (je blo treba mal nest, ker ga je tolk), na koncu pa še moji starši, ter tašča in tast.
Moj user posted image si je za konc tedna zaželel še torto s tako kremo. Tko da bomo spet jedl user posted image .

bcljka...super za avto user posted image in upam, da vama bo bela strela dobro služila.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
23.2.2010 23:31:37   
marjanaj
pupa hvala za ideje za nalepke, sem takoj mojmu user posted image poslala link in so mu vsec... samo, da ne bova nazadnje na Bojanu pristala, ker je bil cist navdusen user posted image

cojka user posted image joj joj... pa iz stroke si user posted image no nej ti bo, ker si user posted image ti je ze pol oprosceno user posted image Ampak, tale kapca z zirafico a ne... NE VE LA!!! user posted image kje jo je pa dobila kolegica? No za dekompresijo sva pa zmenjene pol. Jaz bom poklicala in ti pol sporocim kaj pa kako... pa vidim, da bo tvoj lumpi cost melodicen user posted image glasba v lupinici, glasba v gugalniku user posted image ... lahko mu bom se jaz hrabrega miška pela, sam ne smeš bit zraven user posted image

aglaia bom jaz policala za dekompresijo in vprasala, ce smo lahko 3 naenkrat tam. Sam potem bodo sigurne vse vrece po sivih popokale, ce se bom me tolk rezale tam notr user posted image

MaliMišek user posted image vidim da mi tole petje res ne bo ušlo user posted image

bcljka user posted image bravo za avto user posted image pol greva pa lahko na obvoznico in dirkava z S-Maxi user posted image Ti v beli streli, jaz v crni streli user posted image V napacno smer seveda, da bo bolj adrenalinsko user posted image

tele keglove pa tut men ne potegnejo najboljs... sem prelena... oziroma se sploh ne spomnim nanje user posted image no ja, samo zdaj, ko kihnem, in mi malo uide user posted image

no zdej sem koncno do doma prilezla, smo bili se malo na bowlingu, samo jaz nisem bowlala user posted image baje ne smem vec. Sem nazadnje bowlala ko sem bila v ene četrtem mesecu user posted image pol pa ne vec. No zdaj sem vas srake prebrala in grem spat! Jutri pa tortice user posted image

in jutri bo tretji dan oduzadi k grem se v sluzbo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.2.2010 5:14:22   
neka_noč
.... sova se javljam na nočni dolžnosti..... Ponovno...user posted image
Saj če bi vedela kaj pomaga proti nespečnosti, bi ti Bcljka povedala... pa tudi tukaj me ob tej uri ne bi bilo....user posted image

Včeraj sem vas sicer prebrala (zadnjo stran bom sedaj), a sem bila nesposobna karkoli napisati - v neki smiselni obliki. Sem bila totalno utrujena. Poznalo se je, da nisem ponoči spala, doma me pa tudi ni bilo do 15.30   .
Kupila sem gugalnik oz. ležalnik, ki sem ga dan prej rezervirala v BC. (sraka shooping) Sem bila pa taka "kokoš", da sem ga plačala in se.... odpeljala. Bi ga morala prevzeti v skladišču.
Kupila sem še škatlico za dudo, škatlico za trdo milo, igračke za v vodo (poleti, ko je sezona tega ne dobiš več..), male tetra gazice, slinčke, .... ful še enih drobnarij na katere sem (še vedno kljub seznamu) nanje pozabila.
Tiste, ki ste kupovale krtačko in glavniček (Aglaia zate vem da si), sem včeraj izvedela, da tisti glavniček ni za temence, temveč je navaden za laske. Torej, glavniček za temence je baje ful težko dobiti, sem pa dobila informacijo od moje bivše sošolke, da ga imajo v Hipermarketu v Šiški (Mercator) - od Lumpija. Cena pa je 0,75€ . Torej, to se mi zdi pametno, da imam/-o. (Moj sin sicer ni imel temenc vse do 7-ega meseca, potem pa sem mu le enkrat namazala z mandljevim oljem in vse je šlo takoj dol. Eni imajo pa s tem ful probleme.) No, jaz bom šla ta glavniček kupit.

Aja, kupila sem tudi še eno mazilo za ritko, ki pa je baje ful poznano in priznano - originalno Pavlović-evo mazilo. Dobite ga v spodnji etaži hale A, v trgovini.... ajaj... mislim, da Kanzuser posted image Nekje na sredini (bližina Magic shopa - na nasprotni strani). Prodajajo pa tudi (kako se že napiše...) Osh Kosh user posted image    Imam doma tudi letak o tej kremi, če bi katero zanimal.... je pa tudi za druge zadeve zelo priročna krema. Cena; 3,99€ . Ful ugodna.
No, v tej trgovini sem kupila odlične slinčke (3-je kom ; cena 20€), ki so mehki in iz blaga, notri je tista zadeva, da ne prepušča da gre karkoli čez slinček, nosi se jih pa na obeh straneh. Prodajalka mi je povedala, da takoj ko jih dobijo, takoj gredo. Vedno jim zmanjkujejo. Sem pa vzela zadnje tri, a še dobijo. Za punčke imajo še - vendar enojno pakiranje. Cene pa ne vem. Se splača it pogledat v to trgovino. Aja, pa ful lepo dekico imajo. Na njej je pa tudi žirafa - Marjanaj. Dekica je cela bombažna, ultra lepa, mehka, ..... Sem bila v resni dilemi, da bi še to kupila... (Cena; 24 oz. 25€).

Dekompresija - to sem stalno želela napisat, pa sem vztrajno pozabljala.... Lepo, da je končno ena napisala, da to obstaja. Ne vem več katera - ampak bravo.
Na dekompresijo sem hodila v prvi nosečnosti in mi je bilo zelo všeč. Počutiš se krasno - še posebno, ko zlezeš ven iz tistega "skefandra" in imaš občutek, da si peresno lahek in suh,... No, ta občutek dokaj hitro mine in si na realnih tleh. user posted image
Tiste ki lahko - svetujem, da greste. Vzemite pa več terminov vnaprej (če se da, jaz sem takrat lahko), ker je sicer precej zasedeno. Sem pa tudi jaz takrat hodila v "paru" še z eno in sva čvekale. Pa tudi sicer se tam vedno ful čveka, smeji. (Vsaj takrat je bilo tako.)

Ne morem mimo tistega - kako sem podrla pol lekarne. user posted image Saj še vedno ne vem ali sem res to jaz naredila.... Dejstvo je, da je bila dolga vrsta, morala sem po vreče na drugi strani lekarne in .... potem sem bila pozorna le na tisto kartonasto vitrino s kremami (še vedno ne vem ali so bile le prazne škatlice ali kaj) in moj trebuh. Namreč, sem rahlo zadela z njim v tisto vitrino in se je pričelo vse skupaj nevarno majati, škatlice sem pa tudi že s komolci notri porivala... in ... lahko da sem s kako vrečo zadela plakat, ki ga sploh nisem videla..... in , ko smo bile že skoraj zunaj, sem/smo opazile, da izza pulta hiti lekarnar ..... pobirat ogromen plakat na tleh..... user posted image user posted image user posted image user posted image   Sorči lekarnar. user posted image

Bcljka user posted image za prodan avto. Želim ti prijetno spanje. user posted image

Petrca sem mislila nate kako ti je uspel Tiramisu.... Bravo! Saj je res ful enostaven za naredit, pa (pardon izrazu) "svinjsko" dober. Glede recepta - ni za kaj.
Naredi mu Nutellino torto. user posted image

Cojka moj user posted image ima tudi zvočnike v gugalniku/ležalniku. user posted image Sin zdaj notri polaga medvedka in mu "naštima" uspavanke.... user posted image Baterije je tudi sam namontiral notri....

Hrabri Mišek  - sem v Zvezdi pričela peti refren MM, ko je prišla.... pa mi ni potem nobene več pomagala nadaljevati.... user posted image Cojka to si zamudila.

Keglove vaje - hm, hm... Sem jih delala. Povdarek je na SEM. Moram spet malo pričet.... kar pozabila sem nanje. Nam so tudi to stalno tupili v mš.

Nax za jutri imam v Zvezdi rezerviranega ježka zate in upam, da ga ne požrejo - če ne, jaz požrem njih! Saj sem bila tam včeraj s sinom, a želim svežega zate - ker odprejo ob osmih. A , v kolikor takoj zj. ne bodo imeli čisto svežih, bom vzela tega rezerviranega. Sem rekla naj dajo gor listek DON T TUCH IT! Za nosečko. user posted image
Te pa pokličem kot sva zmenjene in če boš šla slučajno že domov, se bom prvo oglasila pri tebi, da ti dam ježka (dobiš dva, ja.) in piškotke. user posted image
A ni dr. Likar na dopustu? Ta teden? Napisala si, da te je on pogledal... A kaj veš? Rada bi šla ravno k njemu, pa mi je prejšnji teden sestra po telefonu rekla, da ga ta teden ne bo - da ga ni na sporedu, da bo na dopustu? Mislim, super če je.... A je tebi všeč? Mi ga je priporočila Živa.

Nič, srake, grem še malo v posteljo - se premetavat.... user posted image
Itak sem (spet) napisala cel roman. Pa saj ste me že vajene... user posted image Ko sem tu.... sem na doooolllllggggooooo tu... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.2.2010 6:34:17   
neka_noč
Punce, a ste čutle potres?!! Mene je skoraj kap v postelji.... Majala se je garderobna omara od user posted image in steklena mizica TV-ja...  Ene 5 sek se je vse pošteno treslo... 

Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.2.2010 6:54:38   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Hrabri Mišek  - sem v Zvezdi pričela peti refren MM, ko je prišla.... pa mi ni potem nobene več pomagala nadaljevati.... user posted image Cojka to si zamudila.

Jst sm pa preslišala user posted image .... ampak sem pa res ena raztresena user posted image .

Neka_noč, tudi pri nas se je ZELO treslo....sem se ravno prebujala, ko je začel vse pokat in se trest, sem tekla iz postle ko ena zmešana kura in itak nisem vedlakam naj se postavm user posted image .... sem v 4. nadstropju, si pa ne predstavljam, kako je moglo bit še višje user posted image .

Nč šibam v službo, da mi kej ne pade na glavo user posted image .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.2.2010 7:57:31   
krtkova
Jutro!user posted image

Jaz potresa nisem tooook čutila, očitno imamo dobro grajene bloke!user posted image user posted image  Ker bi me verjetno kap zadela, ko MM.

Sem se pa z veliko muko privlekla do službe. Zadnje čase je tukaj zelo stresno in mi nalagajo ogromno dela. In to kr neki. Brez veze, samo včeraj sm imela res kr krizo, sm se kr zjokala tukaj.user posted image  Vedo, da odhajam in hočejo, da se zdej vse za naslednje leto naredi, al kva???user posted image  Sam vam kr povem, da jim totalno privoščim, ker s 1.4. greva 2 strokovnjaka brez namestnikov. Me prov zanima, kako bo takrat.

Danes me pokonci drži le to, da pride Petrca s torticami in da gremo še MarjanaJ in MM na kavo. user posted image

Sem pa ugotovila, da mi večino zgage povzroča službeni stres. Včeri sm bila super, dokler me niso razjezili. Potem sem pa spet trpela celo popoldne!!

Neka noč!!!!! Kaj če bi ti, ko boš šla po tisti glavniček za temenca, še meni enega vzela??????????? Bi ti bila zelo hvaležna.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.2.2010 8:43:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Dekompresija - to sem stalno želela napisat, pa sem vztrajno pozabljala.... Lepo, da je končno ena napisala, da to obstaja. Ne vem več katera - ampak bravo.
Na dekompresijo sem hodila v prvi nosečnosti in mi je bilo zelo všeč. Počutiš se krasno - še posebno, ko zlezeš ven iz tistega "skefandra" in imaš občutek, da si peresno lahek in suh,... No, ta občutek dokaj hitro mine in si na realnih tleh. user posted image
Tiste ki lahko - svetujem, da greste. Vzemite pa več terminov vnaprej (če se da, jaz sem takrat lahko), ker je sicer precej zasedeno. Sem pa tudi jaz takrat hodila v "paru" še z eno in sva čvekale. Pa tudi sicer se tam vedno ful čveka, smeji. (Vsaj takrat je bilo tako.)

tocno to, ful si dobr napisalauser posted image user posted image user posted image

potres - kje kdaj, nic ne vemuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.2.2010 8:49:48   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sem se pa z veliko muko privlekla do službe. Zadnje čase je tukaj zelo stresno in mi nalagajo ogromno dela. In to kr neki. Brez veze, samo včeraj sm imela res kr krizo, sm se kr zjokala tukaj.user posted image  Vedo, da odhajam in hočejo, da se zdej vse za naslednje leto naredi, al kva???user posted image  Sam vam kr povem, da jim totalno privoščim, ker s 1.4. greva 2 strokovnjaka brez namestnikov. Me prov zanima, kako bo takrat.

Pa kaj je s folkom??? user posted image  So totalno nevoščljivi al kaj.
Veš, da je imel moj oči pred odhodom v penzion iste "težave" v isti firmi. Ko so zvedl, da je podpisal, so ga vklučil v vse možne projekte, nalagal so mu kup dela, ... Je bil pošteno jezen.
Jst k sreči nič od tega nisem doživela in verjetno tudi ne bom. Imam tukaj take super sodelavce in šefa, da si boljšega ne bi mogla želet. Ob odsotnosti morm samo poskrbet, da dobim nekoga za nadomeščanje, šefu pa prinesem mal čokolade da mi podpiše listek user posted image  . Ampak to je bolj za šalo, ker so pri nas vsi nori na čokolado.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.2.2010 9:02:04   
pupa*81
krtkova user posted image ne se jim pustit, vem da je lažje rečt k nardit, sam te babe tuki držimo vse s tabo! user posted image dajmo krti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.2.2010 9:50:00   
Anonimen
Aglaia a se boš ti pol opogumila in šla vprašat zakaj za ta bikova semenauser posted image

keglove vaje- jaz sem pa mislila, da moramo to tud zdej že delat. Sem pa tud jaz lena za to in se spomnim glih na vsake kvatro.

neka_noč zdele si te prov predstavljam, da si naredila štalo v Zvezdi, če nisi dobila svežega ježka. Se mi zdi čudno, ker še nič ne pokličeš. A čakaš, da naredijo svežegauser posted image
Za odgovor glede dr. Likarja sem pa itak že pozna, ker ne bereš. On naj bi bil na dopustu prejšnji teden, pa sem ga tudi videla, včeraj me je pa on pregledal, samo danes ga pa ni na spregled. je pa ful ful v redu on.

Kaj je bil potresuser posted image

Jaz pa danes še ne grem domovuser posted image user posted image user posted image A mi morejo res uničit vse veselje. Imajo ful gužvo gor in je moj g prišel samo za minutko in rekel, da bi mi rad še sam naredil uz jutri in da se bova potem naprej pogovarjalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.2.2010 10:08:59   
neka_noč
.. na hitro..

MM si bila očitno res zmedena, da nisi slišala mojega refrena... user posted image Škoda. Bom ponovila. user posted image

Krtkova veš, da ti vzamem glavniček za temenca. Sam - a misliš, da ne bom pozabila? user posted image A še kateri drugi vzamem? Ne bom pozabila. Obljubim.
Glede službe pa - pošlji jih v  k user posted image ...pip...ac.

Nax dobila sem ježka - svežega user posted image . Sem bila prav blaženo pomirjena, ko sem jih videla v vitrini. user posted image Dobiš. Imam dva in piškotke. Sem pa ravnokar snedla še svojega, da sploh vidim kakšne imajo v Zvezdi. Moram priznati, da mi je ful všeč. Zdaj pa ne vem kakšnega sem dobila tistega drugega user posted image No ja, pojedla vem, da boš. user posted image
Moj user posted image je moral še nekaj narediti pred odhodom... pa tudi ko sem klicala, je rekla, da bo itak prvo vizita in bi tako, verjetno, še več časa čakala.... Zdaj zdaj greva... Še on poje. Kmalu te pokličem. Škoda ker še nimaš možnosti odhoda - vem, da komaj čakaš. Boš pa vsaj ježke dočakala. 

Evo, moram it. Me že kliče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.2.2010 10:09:29   
pupa*81
Jaz pa danes še ne grem domov

boš dobila pa ježka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.2.2010 10:12:35   
Anonimen
No vsaj ena dobra stvar, da bom videla neko_noč in da dbim ježka in njene cimetove piškoteuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......