|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
15.2.2010 10:16:05   
Joži79
Živjo!

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Joži79, pri nas sta tašča in moja mama na istem - obe ne moreta poslušat jokanja, kar srce se jim para... bla, bla, bla... Julija pa to s pridom izkorišča. Ja, to so očitno babice, za vnuke veljajo drugačna pravila kot so veljala za nas. Moja mama je bila zelo stroga, sedaj pa ni niti več senca same sebe...
Pa o kakšnih parazitih govoriš? A glistah? Joj, upam, da jih nimate, ker to je tudi menda treba zdravit celo družino in nosečke naj se ne bi zdravile (menda zdravila niso kul). Pikapoke za vsak slučaj

Juš zdaj zelo malo joka. Tudi iz trme večinoma samo pri meni. Problem je bil ko je bil dojenček. Je skos težila kako je božček skos lačen, zredil se je pa v povprečju >1kg/mesec. Mene je to takrat tako prizadelo, ker si itak čustveno čisto nestabilen in če ti nekdo vsakič govori kako je tvoj ubogi otrok lačen, ti seveda s tem sporoča "slaba mama si". Pa še en kup drugih stvari je bilo, tako da svoje tašče trenutno nekako organsko ne prebavljam. Si bom glede tega poiskala pomoč, vendar trenutno nekako nimam časa.

Glede parazitov pa nimam pojma, najbrž gre za gliste, vendar bom kaj več o tem izvedela, šele ko dobimo uradne rezultate testov - ene danes, druge pa ko nam uspe med tednom ujeti kakec in ga odnesti v ZD. Upam da ni res kaj na tem... Ker drugače nima nobenih znakov, ki bi kazali na to (kakšno srbenje ali trebušne težave).

Ta vikend sva bila z Jušem na Štajerskem in je tok užival. Skos je bil zunaj in se igral na snegu. Z mojo mamo sta naredila tunele v snegu in še tobogan. Bi dala še slikce gor, pa nimam pojma kako se to naredi...

Glede plenic - Juš je kakal non stop - tudi ponoči (kakal je tudi do 8x v 24h), zato sem ga zelo pogosto preoblačila. Imeli smo pa Pamperske (1). Takrat se razen v Mullerju sploh še ni dobilo tistih z raztegljivim paskom, zato sem tudi jaz bla že čist obupana s tem preoblačenjem. Teh iz Hoferja pa ne poznam, ker tam ne kupujem.

Še nekaj sliki

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
15.2.2010 12:12:44   
Zofy
dan, so me klicali iz vrtca, da je Julija dobila vročino user posted image . Spet ne bo maškara user posted image user posted image
Že Dedka mraza je v vrtcu zamudila in nimamo slikce, zdaj pa bo zamudila še maškarado, revica user posted image
Mateju pa so se začeli krči al pa je danes tak dan, tako da ga moram non stop po rokah imet, ker ga ful matra... natipkam kaj kasneje, ko/če utegnem...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.2.2010 10:03:03   
ek76
halo maškare kje ste

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.2.2010 10:12:46   
Dinki
Dober dan punce.
Zdej sem si pa morala ukrast par minutk za RR. Sem nas komaj našla. Smo bili že na drugi strani pod sredino user posted image .
Upam, da ste vsi OK, da ste zdravi.
Tit je včeraj šel že v vrtec, prav tako danes kot maškarca. Je levček, tak luštkan, da bi ga mami kr pojedla user posted image . Sploh so mi cotki ko se jim nariše smrček in brkice user posted image . Aleži in Lona76, vajini maškari so tudi  user posted image user posted image !
No moj mož pa še ni OK. Je šel včeraj k zdravniku in je pristal na strogi dieti (beri: 3 dni samo prepečenec in borovničev čaj user posted image ). No, samo da bo bolje.

mergetka, čestitam za dobre izvide user posted image user posted image user posted image  samo, da je potrjeno, da ni to nič takega user posted image . Si napisala, da zbijate vročino pri 38 stopinjah. Si verjetno mislila 39? pri 38 še našemu ne zbijamo user posted image . In seveda hvala za pika poke user posted image

Aleži, kako je bilo na večerji v dvoje? super se sliši, to bi si mogli VSI znati še zmeraj privoščiti user posted image . Čestitam za obletnico in vama želim še mnogo takih lepih let! user posted image

Zofy, glede joka sta tudi pri meni na istem tašča in moja mami. Obema se kr srce para ko samo malo zajoka user posted image . Kr neki, itak če ga imata samo sem pa tja kakšno urico. Da ju vidim, da ga imata 24/7 kako mu ne bosta dopustili, da malo zajoka user posted image . Naš Tit zna tako zatrmarit oz. zna zanalašč preslišat. Mu nekaj rečem ne in me pogleda, se nasmeje in ponovi to še trikrat....ja ne, ti sploh ne potegne živca? Včeraj je imal eno tako popoldne, naju je prav preizkušal....res je navihan!
Juliji pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image  da je vročina izginilia. Revčka. Vem kako ti je, tudi mi smo letos bili že 2. bolni za maškare (lani smo bili takle čas na infekcijski). No HB, jih bo vsaj danes doživel. In pa user posted image user posted image user posted image  za Mateja, da krčki sploh niso krčki in da so danes že pase! user posted image

San, upam, da selitev lepo napreduje! user posted image

No, zdej me pa delo kliče nazaj.
Lepo se imejte, javite se kaj.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 16.2.2010 10:15:46 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.2.2010 10:23:26   
Joži79
user posted image user posted image user posted image user posted image za Julijo. Upam da bo čimprej bolje. Pa Mateju naj se krči čimprej nehajo. Pri Jušu je trajalo dobra 2 mesecauser posted image .

Juš je celo ujel (tudi on vse zamudi v vrtcu) maškare, vendar se noče našemit. Ni šans da mu spravim gor karkoli. Sem se sama malo namaskirala v muco, da ga spodbudim, pa nič. Mogoče jim bo v vrtcu uspelo, ker bo videl druge otroke.

Glede parazitov, včeraj sem izvedela za rezultate za analni bris (podančice) in je negativen user posted image . Upam da bo tako tudi z ostalim...

Danes grem v vrtec na posvet. Nas to leto čaka toliko sprememb (dojenček, selitev, kahlica, selitev Juša v svojo sobo, ...), pa bi rada zadeve izpeljala čimbolj gladko, da ne bo Juš imel problemov.

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.2.2010 21:27:06   
Lona76
Dober večer!

Joj prav orenk zatišje je tukaj! Se vidi, da so počitnice in vas je šlo očitno kar nekaj na dopust.

Mi smo ok. No ja jaz sem malo slabše. Danes sem užgala na ledu kukr sem dolga in široka. Pišuka sej najprej mi je bilo nerodno. In to na parkirišču pred službo sem najprej pogledala če me je kdo vidu pol pa prav potiho klela. Skratka spet sem padla na komolec ki je bil pred cca enim letom zlomljen in pa na bok. BOk boli k sam hudič, komolec pa tudi, ampak ni zlomljen. HB se nisem bolj potolkla. Matr k si enkrat štor si vedno štor.

Taja je v redu, skos čveka in nas vse spravlja v smeh. Res je navihanka, prav tako je pa tudi trmasta. In ko ni kaj po njeno se tok dere da neha dihat in rata čist modra, da se mi skor srce ustav. No sej sem že kar navajena ampak me še vedno vsake tok stisne.

Tilen je navihan, mal žalosten, ker niso imeli telovadbe ta teden in ni videl svoje punceuser posted image .

Bom potem prilepila še slikce od pusta.

Zofy boga Julija, ta najbolj pomembne dogodke zamuja. Samo tolaži se, da letos je tako, drugo leto bo pa že bolje. Tudi Taja je zamudila v vrtcu pustovanje, no je pa bila pri dedku mrazu in imamo to slikico. In ko sem ji sliko prinesla domov je bila tako vesela ko je videla vzgojiteljice in otročke da je začela kar vriskati in jo okrog nosila in govorila moja sika. Tileeeeeen moja sika!!!!!  Prav vidim, da že pogreša vrtec. No ja še malo pa bo šla. 1.3. bo vsak čas tukaj.

Dinki super, da je Tit že dobro, upam pa da bo tudi mož kmalu. Ja tele trebušne so zoprne.

Joži super za izvide.

Dinki hvala za pohvalo mojih maškar.

Tko zdej grem pa tut jst v mižule ker sem danes ponoči slabo spala.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.2.2010 21:31:11   
Lona76
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.2.2010 21:39:49   
Lona76
Pa še dolg iz Rogle

Tako je bilo mrzlo, da so me oblekli kot medveda
user posted image

Zimska idila
user posted image

Pred odhodom v smučarsko šolo
user posted image

Z očkom na tračnih sankah
user posted image

Uau kakšen štirikolesnik
user posted image

Po tečaju smučanja sem dobil tudi diplomo
user posted image

Ja ja od prijateljice kopalke sem si takole oblekla. Modrček na ritko, hlačke pa na glavo
user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.2.2010 21:40:37   
Lona76
Tko zdej pa res dovolj od mene za danes. Sem po moje celo stran nafilalauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.2.2010 14:16:20   
Ursi2
Živjo, punce!
Pa se spet mal oglašam!Vidim, da je ta teden bolj zatišje. Počitnice in delo in vse skupaj nardi svoje.
No, jz si vsak dan rečem, da se mal oglasim, pa na koncu ne pridem do tega. V službi je noro in ej gužva, včeraj sem bila cel dan v delavnici, razen, kolikor sem šla vmes k zdravniku. Jutri pa v petek pa bom spet. In ker mi delo iz pisarne ostaja, ga morem naredit zvečer, tako da dobivajo ponudbe ob vseh mogočih urah, tudi ob enih zjutraj. Vmes morem še ene 3x k Lukanu it, ker so naše noči zdej kake 14 dni spet katastrofa. Jok, dretje, tolčenje, vdelavanje,.... Ne vem, kaj se bo prej zlomilo, postelja ali Luka. Pa sploh nič ne pomaga. Ga mirim, vzamem k sebi, še bolj znori in brca pa se meče in tolče, tako da ga ne morem držat pa še mal me je strah, da bi me preveč v trebuh brcnil. Tud če ga moj vzame, ni nič boljši. Če prižgem luč, ne pomaga, .....!NIČ. Potem pa, ko se zbudi, se vsede v postelji in čudno gleda, kaj se dogaja in kaj delama pri njemu. Seveda potem spet traja, da zaspi nazaj. To se je ponovilo tudi 2x-3x na noč. No, danes je celospal, se je zbudil samo 3x, ampak se je kr hitr umiril in zaspal. Sam pa zdej težko diha, ker ima zadelan nos in tud mal kašlja in se še od tega zbudi. Pol pa mu delam inhalacije. POčakam, da zaspi nazaj in potem mu ene 5-10 min inhaliram. Tako da se nakup inhalatorja že obrestuje. Sicer si buden ne pusti inhalirat, pa zato potem ponoči malo izkoristim, pa nadoknadim.
Sam včeri sem bila pa že tako utrujena, da sem zdravniku skor na postelji zaspala. aMPAK NI PANIKE, sem dans celo spala ene 2-3 ure v kosu in je že luksuz.

Drgač pa sma z Lukanom že pravila vse knjige in vse stvari iz Juretove sobe, pa police sma dol odšravfala, ....včeri sta moj dragi in dedi nesla omaro ven, tako da se danes lotimo beljenja. Komi čakam. Tudi Luka uživa, sploh, ko lahko šravfa, pa ko je vse mogoče orodje. Komi čakam, da bo danes pomagal belit.

Res je posrečen, vse ga zanima, povsod bi rad pomagal, sploh ne pusti, da bi še jz kuhala.user posted image user posted image

Se je včeri mojmu pohanega zluštalo. Pa sma mu ga nardila. Je Luka takoj šel po stol, ga potisnil do pulta, vzel desko in kladivo in čakal, da sem mu dala meso. Ga je tolkel ko zmešan, pa mi pokazal, da ga lahko obrnem in ga spet tolkel. Je bil tak, da sma na koncu iz enga zrezka 3 ven dobla.user posted image user posted image Potem je bilo treba paniran in sma vse pripravila pa ravno pride moj zraven, ko sem dala Lukanu jajco, da jo naj stere not. LUka jo je primel in jo vrgel v krožnik. Moj je mal stal, pol pa sam rekel, če lahk ima še eno željo. Pa jz, seveda, kr povej. In je rekel, če lahko dobi pohano brez lupin. Sem se smejala in rekla, da naj se z LUkanom zmeni. In potem je vse on nardil Pa morem rečt, da je bilo res zlo dobro. Edino, ko sem pohala, ga pa nisem pustila zraven.

Drgač pa uživamo kolikor se da. pREJŠNJI TEDEN,NA pREŠERNOV DAN sma šla z Lukanom v Bumbar park v MB. Res je super. Otroci do 2 let imajo zastonj in odrasli tudi. Not imaš vsa mogoča igrala, trampoline, avte,.... res je super pa zelo varno. Tud če pade, mu nima kaj bit. Pa fajn je tudi, ker nimaš enega, ki bi ti skoz za vratom svetil, kako se igraš. Seveda se je treba lepo igrat, sam je vseen fajn tk. Pa vse je narejeno tako, da lahko starši zraven grejo. Ker naš brez mene ne bi šel nikamor. Tako da sma bila not 4 ure in je užival 100/h, jz pa tudi. Sicer je bila kr konkretna telovadba, ampak je pasalo. NO, v nedeljo smo šli pa še skupaj, da sma še atiju pokazala, kako je. Se mi zdi, da je on še bolj užival!user posted image user posted image Imaš pa tudi bar tam, kjer imajo pijačo, hrano,.... Pa čez leto je tudi zunanje igrišče. Res super stvar. Bomo še šli. Lukanu so se kr učke zasvetile, ko sem mu v soboto povedala, da bomo šli tja. user posted image user posted image

V soboto smo bili na RD od nečaka (4 leta). Kaj naj rečem, res je bilo noro. bILO nas je 14 odraslih in 20 otrok, od 6 mesecev, večina tam okorg 2-6 let in še dva okrog 10 let. Tudi Lukanu je bilo všeč, seveda, če sem bila zraven. Torej,s koz zraven na vseh 4-ih. Ma, moja kolena so že bolj utrjena ko komolci!!user posted image user posted image user posted image

V soboto pa nas čaka praznovanje. Upam, da bo LUka zdrav. Povabljenih imamo približno 30 ljudi. Včeraj sem šla torto naročit. Seveda bojo gor telebajski, kaj pa drugega.user posted image user posted image DRgač pa bo bolj na izi, domače klobase, francoska, ......, pecivo in torta. Sma mislila najprej kosilo nardit, pa nima smisla že zarad prostora.
Za darilo sma se pa odločila da mu boma kupila kao traktor, sam da je tak traktor prekucnik. Mojmu je bil ful všeč in sem ga naročila, sam ga trenutno ni na zalogi, tako da ga dobimo 1.3. Pa sej bo zdej itak dobil več kot dost stvari.
Zgleda pa takole:
http://www.kinder-spielzeug.net/product_info.php/info/p137_DumperKid-CAT.html
Sam cena tu ni prava, ker sem drugje naročila.

Tudi na pregledu je bilo vse ok. Juretu lulek še ni odpadel, pridno raste ima okorg 2800g, kar je že precej več, kot je imel Luka, ko se j erodil. Sem mu pa rekla, da bi jz šla rodit 15.3. ko je on dežuren. Pa je rekel, da ni pa nike, da se boma zmenla, da lahk, če ne bo že prej kaj. Zdej imam 2.3. pregled in že CTG, pa bomo vidli, kaj bo kaj rekel.

Aja, imela bi pa eno prošnjo. Tiste, ki ste imele slinge. Ali imate kaj na rač, kk se to nardi, vzorc ali kaj podobnega. Ker mislim, da ga bom pri Juretu kar precej uporabljala, nad kengurujčkom pa nisem preveč navdušena.

Tudi mi nismo bili maškare, ker mi preveč kašlja in smrka, pa skoz je na meji z vročino. Pa itak mislim, da se ne bi pustil oblečt v kako tako stvar.user posted image

Za vse bolanček en kup pikapok,user posted image user posted image da bi se pozdravili in lahko kaj šli ven, ko so že kr prijetne temperature.

Zofy, upam, da Mateja ne matrajo preveč krči!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa ful lepe slikice od tvojih dveh sončkov!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, tole glede tašč in joka vnukov pa meni tud kr dvigne pritisk. Zdej me sicer pusti pri miru, sam včasih pa je bila takoj na vratih, pa mi delila nasvete. Kk je bilo pa na začetku, ko se je LUka res veeelikooo dojil. Pa seveda nisem imela kvalitetnega mleka, da imam samo vodo, pa je hotla, da si ven spumpam, da bo ona vidla, kolko maščobe se bo na vrhu nabralo. Seveda sem se tudi malo pazila, kaj jem, ker je imel še kr občutljiv trebušček in potem je bilo to krivo, da itak ne morem imet vredu mleka, če pa nič poštenega ne jem (kislega zelja, mastnega mesa, .....) No, to, da je LUka imel pri dveh mesecih že več kot 5 kg, ob rojstvu pa malo več kot 2kg, ni pomagalo, da bi vidla, da zlo lepo napreduje. Pa vse mogoče variante je hotla, pa da bi mu na skrivnem dala dodatek zraven.....pA NI POMAGALO, da je patronažna rekla, da naj ne dodajam, če imam dovolj (imela sem ga res veliko), tudi par P ji je isto povedalo,.... Ampak drugi niso imeli pojma, ona obvlada. Enkrat mi ga ni hotla dat, Luka je jokal, tk da je bilo res grozno, pa glih tolk da ga ni moj iz rok ji ga hotel spipat. Luka je bil star ene 3 mesece. No, na koncu je od joka in utrujenosti zaspal. Takrat je pa meni počil film in je bila pika na i. Takrat mi je vklopilo, da tako ne gre, da bom spakirala, če bo še tako naprej in sem ji povedala, predvsem pa se od takrat postavim za nas, pa še tudi zaradi tega povesi nos do Kitajske.
Me je pa kr pošten zdelalo in me spravlo na konc živcev in sem bila obupana.

Enkrat smo bili v posvetovalnici in je bil že tam lačen, pa sem rekla, boma počakala, da pridemo do doma, da se vmiru naje, pa ravno vrečko je dobil gor in sem mislila, da bo ravno vmes se nalulal. Pa je v avtu zaspal in še spal, ko smo prišli domov. Potem je bil pa že zadnji čas, da sem vrečko dol vzela. In seveda je bil jok, ker po njegovem bi pa mogla prej jest. Seveda sem jz hitr ga hotla previt, pa oblečt, ampak je že bila tašča gor in mi težila, da kk lahk tk matram otroka, da naj ga malo k sebi vzamem pa ga potolažim, da ga bo fras zagrabil, če se bo jokal,.....
Pa sem ji rekla, da je lačen in ne bo nič pomagalo, eč ga bom k sebi stiskala, da je važno da ga hitr previjem, da se bo najedel. Pa mi je še kr neki žnarala, pa se je nisem več poslušala. POl je pa šla dol k mojemu in mu rekla, da naj neki nardi, ker je mali lačen, jz pa mu nočem dat za jest, pa se rae igram z njim na previjalni pa se crtlam z njim. MIslim, čist adijo.
To je sam en konček vsega, kar je imela ideje. Zdej pa je ne upoštevam več, večino ne slišim ali ji dam vedet, da je naša stvar, kk nardimo. No, sej me še vedno zna piknat, da se potem obremenjujem, vendar veliko manj.

Na srečo moja mama ni taka. Čeprav tud poskuša posredovat, če se joče, ampak seveda tudi odvisno, za kako stVAR gre. Če vidi, da sma sam oba sitrna in je zaradi tega jok, potem ga odnese in se lepo poštimata, pa je vse ok, če pa je zakaj, ker trmari ali pa bi rad dosegel, pa naju pusti, da se zmenima.

Dinki,
super, da je TIt boljši, upam, da bo tudi tvoj dragi kmal ok.

Joži, super da so izvidi ok. Te pa čist zastopim,kar se tašče tiče. Ti se ji ne pustit in bodi močna. Važni ste ti in tvoja družina. Itak pa ti njabolj poznaš svojga otroka, in se ne smeš pustit.

Čestitke za vse prvošolčke. Ja res je, hiter gre čas.

NO, zdej pa grem še kaj nardit. Upam, da mi uspe še slike dat gor.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.2.2010 14:33:19   
Ursi2
user posted image
Mali osvajač!

user posted image
Jupi, Bumbar park!Noro!!!!!

user posted image
Žogice letijo!!!!

user posted image
Bravo jz!!!
user posted image

user posted image
Na motorju je zakon!

user posted image
Hm, ne da se mi iskat poti, kako pridem gor!

user posted image
Evo, sem že nazaj!

user posted image
Premagovanje ovir!

user posted image

user posted image
KU, ku

user posted image
Trampolin je res svetovna stvar!!

user posted image
Lej me!!!!

user posted image
Luka Kremenček!user posted image

user posted image
Metanje na koš!

user posted image
V Bumbar parku z atijem in mamco!!!!!

user posted image

user posted image
Lejte atija, kk uživa! MI je kr nerodno!user posted image user posted image

user posted image
Malo crtlanja pri mamci

user posted image
Streljanje žogic v luknje.

user posted image
AAAA, mami tule sma!!!!

user posted image
Obležal na trampolinu. 5 ur Bumbar parka nardi svoje!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 17.2.2010 14:40:55 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.2.2010 10:25:38   
tina50
Da vas na hitro pozdravim

Lan je šel mal dol k dediju, pa mam cajt, da mal napišem,...

Lan je ok, zdrav, HB, vsak večer ko gre spat  mu prižgema vlažilec-ionizator, pa se mi zdi, da mu pomaga,...

Za maškare je bil telebajsek-dipsi, ker smo že imeli od nečaka,...bom dala slikice gor (mislim, da jih obljubljam že nevem kako dolgo, upam, da mi res uspe, še preden bom rodilauser posted image )

Včeraj sem bila na pregledu in je vse ok, mcelo sramna kost me ne boli več takjo kot me jeuser posted image , sicer mi ni jazsno, ampak ok. Dojenček se miga, zadosti ima tekočine,.... zdaj mam pregled v sredo,..pol se pa mislila, da bo pač fertik in bom še samo v P hodla na ctg, pa je rekel, da naj na rok kar k njemu pridem, da takrat on ni dežuren v P. Se mi fajn zdi,... imam še pa danes točno 14 dni do roka. ma kako je hitro minilo.

Ursi2 ful lepe slikice, pa upam, da bo Luka zdrav, da boste lahko praznovali rd. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ojoj, kar dve leti bo že,...user posted image user posted image user posted image in to že jutriuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Aja, imela bi pa eno prošnjo. Tiste, ki ste imele slinge. Ali imate kaj na rač, kk se to nardi, vzorc ali kaj podobnega. Ker mislim, da ga bom pri Juretu kar precej uporabljala, nad kengurujčkom pa nisem preveč navdušena.

http://www.ringaraja.net/forum/m_1292897/mpage_10/key_/tm.htm

tu imaš naslov na katerem velik vidiš in prebereš,.....še naša pomlad je dala velik koristnih nasvetov goruser posted image ,
jaz imam kar tistega brez šivanja,...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.2.2010 13:58:14   
terida
Ojla, punce! Se me še spomnite? Jaz sem še kar v Gorici - Ljubljano je konec prejšnjega tedna spet zasnežilo, zato sem se odločila, da bom podaljšala svoj dopust na Primorskem. Moram rečt, da je bilo kar pametno, ker smo imeli (do danes) super vreme. Bili smo veliko zunaj in Erika je imela krasen pust. Tu namreč na trgu naredijo celo fešto, so prišli tudi kurenti. Erika je bila leopard, jaz pa tigrica user posted image Bom pripopala slike, ko pridemo enkrat do interneta - pri mami ga namreč nimam in sem čisto odrezana od sveta. Zdaj sem pri tašči, zato se lahko na hitro javim. Sem vas pa vseeno spremljala - joj, saj če pomislim, je to kar malo obsedeno. Sem moža prosila, da mi je v službi odprl vse RR strani, ki jih nisem prebrala in mi je prinesel prenosnik v Gorico, tako da sem vas lahko brala user posted image Mislim, da bom naslednji teden šla nazaj domov, a nisem še čisto 100% ker baje zdaj razsajajo neki dihalni virusi in družinam z dojenčki svetujejo, da naj starejše otroke vzamejo iz vrtcev. Zdaj pa ne vem kaj naredit... Najbolj mi je hudo za Eriko, ker ona tako pogreša punce z varstva. Saj tu je lepo, samo počasi ima dovolj in bi rada nazaj v svojo družbo. Jaz pa tudi ne bi imela nič proti domači postelji in "regularnemu" družinskemu žviljenju nas štirih...

Zelo na hitro še to:

Ursi in Lona, krasne slikice!!!

San, meni je mama takole rekla, ko sem jamrala, da je naše novo stanovanje sicer super, a bi mi kakšen dodaten m2 prišel prav: Če se boste imeli radi, je tudi majhno stanovanje ok, če se pa ne boste marali, ni hiše, ki bi bila dovolj velika... Ji dam kar prav!

Zdaj moram šibat, ostalo bom komentirala, ko pridem enkrat za svoj računalnik.

Pa, pa!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
19.2.2010 7:39:42   
tina50
DANES PA PRAZNUJE NAŠ PRVI MARČEVSKI ZAKLAD!!
LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN, ŽELIM TI
VELIKO VESELJA, IGRANJA, ZDRAVJA, TER ČIMVEČ VSELJA
Z BRATECEM JURETOM,........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TINA IN LAN

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
19.2.2010 8:03:55   
Dinki
Dragi Lukec,
želiva ti vse NAJ, NAJ, NAJ, NAJ boljše za tvoj user posted image user posted image  rojstni dan! user posted image
Bodi zdrav, nasmejan, malček navihan, prijazen bratec in velik ponos staršem!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamica, čestitam tudi tebi user posted image . Verjamem, da danes pokaš od ponosa in da so prisotna močna čustva! user posted image

Lepo praznujte,
Tit & Dinki

< Sporočilo je popravil Dinki -- 19.2.2010 8:07:14 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
19.2.2010 8:26:11   
Špela100
Mali mož Luka, čestitam ti za tvoji dve leti in ti želim vse najboljše,
da bi še naprej tako lepo razveseljeval mamico in tatkota,
da bi kdaj pa kdaj tudi kakšno ušpičil,
veselo šel skozi življenje in
predvsem da bi bil zdrav.

veliko veliko objemčkov in poljubčkov vsem 4 pošilja Špela100+ maks

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
19.2.2010 8:27:44   
Lona76
Dragi Luka!

Vse najboljše za drugi rojstni dan! Bodi še naprej zdrav, vesel, razigran, malček navihan, .......

Tebi Ursi pa tudi čestitke!

Taja in Lona76

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
19.2.2010 8:29:42   
Špela100
Pa na hitro, da se vam še malo javim, imam prav slabo vest, ker sem vas malo zanemarila...bilo je nehote. Ena viroza me je lovila cel mesec in sem se zelo slabo počutila, tako, da sem res naredila samo najnujneše in se nič javljala na rr. No zdaj je mimo in spet veselo delam, maks je po enem tednu domače nege spet v vrtcu...trkaaaaaaaam, trkaaaaam. Komaj čakam pomlad in sonček in konec teh mojih bilanc.user posted image

Uživajte in vsem lepe pozdravčke.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
19.2.2010 8:35:46   
Dinki
Še na hitrco vas pozdravim. Kronično mi primanjkuje časa. V službi imamo zelo pestro tko da sploh ne najdem časa za RR. Doma pa sej veste, sta moja 2 fanta glavna user posted image . Mi smo OK, zdravi, malo trmasti, svojeglavi, ampak še zmeraj navečji user posted image . Včeraj smo bili na Bledu, sem si kupila kolo tako super duper kolo user posted image  in se je Titkku čist mešal ob jezeru in vseh racah. So pa te race in labodi prav smešni, kr ven pridejo čisto k tebi user posted image . Pol smo že mi bežal pred njimi namesto, da bi bilo obratno user posted image .

Lona76, krasne slikice, res sta luštkana oba! user posted image
in tako kot si ti opisala je tudi Titek včeraj prinesel slikico domov ampak od maškar in je bil tko ponosen...nama jo je kazal in razlagal, da je Titi gor.
Še malo, še malo pa bo Julija spet v vrtcu. Želim vam zdravje!

Ursi2....ma kaj je to spet ponoči? pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se vam noči umirijo!
in tale bumbar park izgleda super user posted image  mormo it tudi mi pogledat. In seveda krasne slikice user posted image .

Joj Tina50...samo še 14 dni....mamamija kam gre ta čas tako hitro? Uživaj še te zadnje dni z bušijem!

Terida....grrrrrrrr....kako super se slišijo vajine maškare user posted image . To slikico bi pa res rada videla.

Pogrešam naše punce....Špela100 - upam, da je Maks zdrav in v vrtcu, San - ste na počitnicah in uživate ali pa si polno zaposlena s selitvijo?, Zofy - kako je Julija, že zdrava? in kako so krčki pri Mateju?, Mumu - kako pri vas?

No zdej pa šibam delat.
Lepo se imejte čez vikend!!!!
pa, pa user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
19.2.2010 8:37:59   
Dinki
Aha Špela100, tole je bila pa telepatija, sva se glih križali user posted image
super, da ste zdravi user posted image  in da si se malce oglasila.

No zdej pa res šibaaaaaam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
19.2.2010 8:43:50   
aleži
user posted image user posted image Dragi Luka,user posted image user posted image

vse najboljše za tvojo 2.svečkico ter da bi imel rad bratca Jureta in se z njim lepo igral in bil nasmejan in ubogljiv do mamice in očija ter  
ti pošilja en velik morski poljubček
Sara
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
19.2.2010 8:49:03   
aleži
FEBRUARSKI MARČEVCI 2008

Ursi2: Luka - 19.2.2008                  user posted image  user posted image

Azzurra: Daša - 21.2.2008

miska_32: Nejc - 24.2.2008

miska_32: Neva - 24.2.2008

Arabela: Sergej - 25.2.2008

Aleži: Sara - 27.2.2008

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
MARČEVCI 2008

katj: Rok - 2. 3. 2008

Joži79: Juš - 2.3.2008

lucalu: Tai - 3. 3. 2008

Nasy : Maša - 4.3.2008
Lona 76: Taja - 4.3.2008

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008

Čakajoča: Nik - 7.3.2008

Mumu: Tia - 8.3.2008

Timoty: Timotej - 8.3.2008

Tina50: Lan - 9. 3. 2008

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008

Špela100: Maks - 11.3.2008

Ek76: Mia - 12.3.2008

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008

Terida: Erika - 16. 3. 2008

paola: Vesna - 17. 3. 2008

Zofy: Julija - 18. 3. 2008

medica: Anis - 20. 3. 2008

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008

san: Urban - 21. 3. 2008

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008

Vilma: Julija - 22.3.2008

Zala:Zala- 23.3.2008

Violica_23: Nataša - 24.03.2008

perp: Neja - 25.3.2008

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008

APRILČEVSKI MARČEVCI 2008 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
19.2.2010 9:26:02   
ek76
                 LUKA
                  user posted image        

Vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan,
da boš še naprej mamin in atijev ponos
in dober zgled bratcu Juretu

mia&eva

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
19.2.2010 10:15:54   
Joži79
Luka, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

Bodi še naprej tak veseljak, pa mamico ne matraj preveč (raje potem za to izkoristi babico), želim ti tudi veliko veselja s tvojo bodočo družbo.

Joži&Juš

No da še malo naklofam... Ta teden je Juš bil v vrtcu, v ponedeljek in danes pa je pri tašči, ki ima seveda počitnice in ne more potem Juš v tisto mučilnico za otroke...

No zadnjič sem bila pri naši vzgojiteljici na govorilnih urah in moram reči, da je bilo prav prijetno klepetati z nekom, ki ima nekaj izkušenj, pozna Juša in ima malo soli v glavi... In sem kar pomirjena.

Svetovala mi je, da naj bo Juš, ko pridem iz porodnišnice vsaj ene 2 tedna doma in naj bomo čimveč skupaj, ker se ravno takrat razvije ljubosumnost in imajo potem starši probleme - imela je namreč kar nekaj primerov, ko so starši prej vse delali za 1. otroka, celo takoj po kosilu hodili po njega (da ne bi bil božček predolgo v vrtcu), ko je prišel pa 2., je bil pa vsak dan do 5h tam.

Ker se bomo poleti selili, bomo zamenjali tudi enoto, takrat naj bi bil Juš doma kak mesec (itak sem ga mislila čez počitnice ven vzet) in potem gre v novo enoto z uvajanjem. Ta nova enota je napram tej sicer super (velik travnik zunaj, polno igral, telovadnica v vrtcu in oh in sploh, medtem ko tu nimajo nič - so v bloku), vendar se je zdaj že kar zelo navezal na svoje prijatelje...

Pogovarjali sva se tudi glede spanja - Juš bo namreš potem dobil svojo sobo, zdaj pa spi pri meni, se nama je zdelo najbolje, da ob selitvi tega ne spreminjamo, bo Juš še vedno spal pri meni, medtem ko bova skupaj opremila njegovo novo sobico. Njen je bil nanjo tako ponosen, da sploh ni hotel več v spalnico user posted image . O tem moram še mojga prepričat, ker je tok zategnjen. Stanovanje je namreč opremljeno (do takrat noter stanujejo njegovi starši) in že to, da bi imel Juš novo posteljo, se mu zdi preveč. Kaj šele da bi prenovili celo sobo. No jaz sem se odločila, če me pri tem ne bo podpiral, bom pa vse naredila na lastno pest. Aja, Dinki, dvignjena postelja je res neprimerna za take male - naj jih ne bi imeli mlajši od 6h let. Sem potem razmišljala o varianti ko se postelja zloži v omaro, ampak zdaj, če bo prenovljena cela soba najbrž itak ne bo problema...

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
19.2.2010 12:28:21   
mumu
[LUKA, vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan!

< Sporočilo je popravil mumu -- 19.2.2010 12:29:38 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......