Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:54:59
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ 7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :) radvanje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:55:30
|
|
|
|
rožca26
|
3sonček3, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Sanje!!! Sara, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Zare!!!!! 3vid, čestitke ob rojstvu sinka Nika!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:59:31
|
|
|
|
rožca26
|
Jest spet tečna Naveličana vsega Sm mogla it kr kopalnico it pomit, da sem se mal zamotila Marsikeri se ne bi ravno kregal za tako tečnost Zvezdici - lepo, da si prevzela mojo nalogo. Mi zdej res ni za delat seznamov, ker vsakič ko se spravim kaj naredit, opazim, da je še kaka rodila (pa je imela krepko za mano rok). Ah ja, res nisem nikoli zadovoljna ... Kaj čmo - tak je. Meni se to že pošteno vleče, ker pri Vidu smo bili takle čas že skoraj 1 teden doma ... Danes sem drugače dopolnila 39 tednov - pa ne vem - sem ful vesela, pa sem tut že mal žalostna, ker ni že zunaj ... Kaj čmo ... tak je ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:02:32
|
|
|
|
lucika
|
rožca, daj, zdržima! mene tudi iz ure v uro bolj grabi:( tak da sem že skoraj žalostna, ne jezna. ampak, moram priznat, kolk me je prejšnje dni za vse dojenčke držala faušija, tolk so se mi danes prav solze vlile, ko sem od sonček sporočilo prebrala. tako malo pikico so dobili...res, zanjo sem pa res res vesela, da se je tak na brzinco izteklo. ne znam povedat zakaj, a sem res...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:24:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ 7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :) radvanje Jaz sem z melja. :) Čisto drug konec. Sem pa v ned. bila na kavici pod pohorjem, ko je bil tak lep sonček.. kak je pasalo :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:25:21
|
|
|
|
meti.v
|
Ola jz mam eno prašanje, sm v 35 tednu pa sm opazila da mi je teža nehala naraščat no že kakšn tedn skos na isti teži sej neda nebi bla vesela tega sam a ni tko da ti teža narašča tud v zadnem mescu? Je pa res da sm do zdej kr dost pridobila. No mogoče je mal butasto prašanje sam me pa res zanima
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:48:48
|
|
|
|
Lenči_
|
Tudi meni je nehala teža zdaj v 38 tednu naraščat. Prejšen teden sem imela celo nižjo, no zdaj imam pol kg več . :S Sem pa tudi sama prej pridelala dosti kg., ca. 3 na mesec Meni tud nič jasno zakaj je to tako?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:52:45
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v Ola jz mam eno prašanje, sm v 35 tednu pa sm opazila da mi je teža nehala naraščat no že kakšn tedn skos na isti teži sej neda nebi bla vesela tega sam a ni tko da ti teža narašča tud v zadnem mescu? Je pa res da sm do zdej kr dost pridobila. No mogoče je mal butasto prašanje sam me pa res zanima ne skrbi!! saj kg-ji ne divjajo pri vseh enako.. sploh pa če si jih do zdaj že dost pridelala,se je mogoče zdaj malo ustavilo in črpa od tebe. boš mela pol manj dela..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 15:57:25
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Sicer pa držim pesti za vse pri katerih se je tudi že začelo kaj dogajat, lakaya, urša_p in vse ostale.... To mi je malo čudno, kaj pa če z greta , kak bi te to zgledalo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:10:19
|
|
|
|
naty28
|
Sonček čestitam, si pa pohitela Evo danes sem bil na pregledu, pritisk je bil 130/80, tak da v redu, ne vem kaj mi je včeraj blo, da mi je tak narasel? Delo mi je še ultrazvok, ker sem ga ful zagnjavla, ker mi ga ni mislil, pa sem jamrala da je moj prišo zato polek, da bi ultrazvok vido, te pa se me je g usmilil in nama je naredo ultrazvok . Pokazalo je da je vse vredu, tehta okrog 2800g, pdp je zračunalo da je 25.3. 2010, upam da bo prej . Naslednji pregled mam 3.3 in CTG 12.3. v MB če bote dale na seznam. Tak zaj pa grem na predavanje za epiduralno v MB ob 17.30 mam, če kera še gre naj javi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:15:45
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ 7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :) radvanje Jaz sem z melja. :) Čisto drug konec. Sem pa v ned. bila na kavici pod pohorjem, ko je bil tak lep sonček.. kak je pasalo :) nič hudega! ko bomo vozičkali... tud do centra ni daleč! se bomo zbirale pred Mülerjem. hehe aj, ja kje pa si našla še prosto mesto v kafiču v nedeljo?? jaz sem probala dopoldne pa sem pristala na koncu na Tuševi pumpi, popoldne pa na lentu - ker tu pri nas NI bilo prostora,da bi se vsedel na sonček!!
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 23.2.2010 16:17:13 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:18:57
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Tak zaj pa grem na predavanje za epiduralno v MB ob 17.30 mam, če kera še gre naj javi. kaj pa vem... bom probala brez! ... bo imel več od predstave!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:32:50
|
|
|
|
NM
|
Lina - pridno si poročala o pucanju oken pridna - mate vsaj sonček. V POstojni in na Krasu pa sam dež in megla. Spet se je obrnilo, sam jst si ne upam več na daljšo pot, da bi šla domov na Štajersko. Sem vedno pobegnila, kadar je bilo tu slabo in gor lepo. Kaj čmo, nč se mi ne da, mogoč bi mogla mal počivat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:38:54
|
|
|
|
Tjasa27
|
Zvezdici na seznamu je mal zagodel škratek, za ene piše da so rodile 3. (marca) in ne 2. (februarja) Sonček čestitke!!!!!! Mi smo bili zdej zunaj, zdej grem pa počivat! Smo imeli od polnoči do 5 zjutraj jok in sem čist sesuta. Smo se pa dons prvič kopali! pozdravček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:40:26
|
|
|
|
vekybel
|
Kje ste punce? Kako je kaj ursa_p? Upam da se javi kaj. Prej sem si pisala z 3sonček3 in pravi da je mala pri njej ves čas in da se trudita dojit in da še vedno ne more verjet da že carta malo štručko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 16:55:58
|
|
|
|
mama5
|
Čestitke Sončku!!!!!!!!!!! Vas 3 dni ne berem, pa je že kr kup otročkov. Jaz bi že tudi Rožca, tudi jaz sem prvič rodila 14 dni prej in je bilo tako lepo presenečenje in sva bili taki čas že doma. Pa sem si mislila, da bo sedaj enako, pa nič . Pa saj slej kot prej se mora zgoditi, ne? Nosečnica, jaz sem danes kupila stojalce za baldahin za zibelko v BAbycentru. Je tako enostavno, dve žici, na vrhu pa ena taka elipsa, skozi katero nabereš blago. Saj ti bodo svetovali. LAhko si pa pogledaš tudi na iternetu na BC strani. Te pa srečno in vse dobro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:04:13
|
|
|
|
Zvezdici
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUAR torek, 23.02.2010 girl79 zoey NM Jessy - CTG sreda, 24.02.2010 lucika lenčy branka28 soni - CTG t_anja pinakolada nosecka24 zoey četrtek, 25.02.2010 vekybel lakaya (pregl.+CTG) aygo - CR sobota, 27.02.2010 7lina7 MAREC ponedeljek, 01.03.2010 lunka1 - CTG sandrica23 - CTG, UZ torek, 02.03.2010 lucika zoey jessy Tjasa27 - pediater sreda, 03.03.2010 malicki mammamia strumf naty28 zvezdici - CTG, UZ četrtek, 04.03.2010 plamen - CTG rožca26 - CR? petek, 05.03.2010 lucika ponedeljek, 08.03.2010 zoey meti.v girl79 petek, 12.03.2010 naty28 - CTG VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:05:28
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama5 Rožca, tudi jaz sem prvič rodila 14 dni prej in je bilo tako lepo presenečenje in sva bili taki čas že doma. Pa sem si mislila, da bo sedaj enako, pa nič . Pa saj slej kot prej se mora zgoditi, ne? Joj, mama, k bi ti vedela ... Jest sm prvega rodila 7 tednov prej!!!! Zato pa sm tak neučakana ... Te pa popolnoma razumem, te podpiram in sočustvujem tudi s tabo ... Ma, sej, če do 4.3. ne bo nič, bo naslednji čet. gvišen šla ven - sam v carskem slogu, kar pa nočem
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:06:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Zvezdici, pisala si, da imaš dodatni pregled zaradi problema s srcem?! Tudi sama imam probleme z srcem že od prej. Sedaj se mi pa pojavlja spet, samo nisem nikomur posebej omenjala razen anastezistki, ki pa je na podlagi mojih iyvidov ugotovila, da ni nič narobe z mano in da sem zdrava. Naj se ji besede poylatijo! Dobrodošla tukaj! Si pa skoraj zadnji trenutek se nam pridružila . Jaz sem omenila probleme s srcem moji G že na začetku. Glede aritmije je rekla, da če se poslabša, da ji moram povedati. Sicer me je pa G včeraj sama vprašala če imam probleme (sedaj imam drugo G v P), ker je videla moj srčni utrip, da je previsok. Pa sem ji povedala, da se je stanje poslabšalo. Sicer me ne skrbi. Ampak se mi je vseeno zdelo pametno, da ji omenim. Že zaradi sebe. Pri meni sem omenila, pa ni bilo nobenega konkretnega odziva na to. Sem pa imela zdaj pred kakim tednom tudi 120 pulza. Ampak, zdaj imam spet normalnega. Ca. 80. Meni so predvsem rekli, da je to zaradi psihe. Čeprav, sem potem dobila neke tablete tudi za aritmijo ampak jih nisem nikoli jedla, ker se mi je stanje izboljšalo, zdaj na koncu nosečnosti, pa imam spet neke težave. Predvidevam, ker je srce toliko bolj obremenjeno zdaj ?! Me je pa malo strah kako bo pri porodu s tem! Bom morala zagušit ginekologinji! Hvala ker si me dodala na seznam! jeeee (sem pa edina s takim pdpjem) 7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :) Meni tudi včasih poskoči do 120.. imam pa kar ponavadi utrip od 90 - 100. Po navadi tudi v ležečem položaju ter zjutraj. Bomo videli kaj bodo rekli naslednjo sredo. Sem pa skorajda prepričana, da takrat ko bi se moralo kaj pokazati se ne bo .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:08:16
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 Zvezdici na seznamu je mal zagodel škratek, za ene piše da so rodile 3. (marca) in ne 2. (februarja) Ali mi malo pomagaš prosim.. Ker ne vidim škratka .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:10:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Jest spet tečna Naveličana vsega Sm mogla it kr kopalnico it pomit, da sem se mal zamotila Marsikeri se ne bi ravno kregal za tako tečnost Zvezdici - lepo, da si prevzela mojo nalogo. Mi zdej res ni za delat seznamov, ker vsakič ko se spravim kaj naredit, opazim, da je še kaka rodila (pa je imela krepko za mano rok). Ah ja, res nisem nikoli zadovoljna ... Kaj čmo - tak je. Meni se to že pošteno vleče, ker pri Vidu smo bili takle čas že skoraj 1 teden doma ... Danes sem drugače dopolnila 39 tednov - pa ne vem - sem ful vesela, pa sem tut že mal žalostna, ker ni že zunaj ... Kaj čmo ... tak je ... Saj bo kmalu naslednji teden. ČE ne prej.. če sem prav videla bo 4.3? Ja veš, da bom pomagala. KEr zate vemm, da si preveč zmatrana. Ti kar si vzami čas za kaj drugega. Meni je pa itak dolgčas in bom po vsej verjetnosti do konca marca še tako in ne bom imela drugega dela .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:21:16
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici kdaj imaš rok? Mislim da ne b oš sama, ker tudi moj noče ven, se mu ne mudi. Pijem ta malinov čaj pa nič še ne kaže, niti lažnih popadkov, aman ništa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:34:37
|
|
|
|
vekybel
|
...pa to ni res, kaj nobena me ne mara Vedno ko pridem gor se nobeno ne oglasi, lumpe....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:36:04
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - kar nekaj za tabo imam rok, 24.3
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 17:36:52
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel ...pa to ni res, kaj nobena me ne mara Vedno ko pridem gor se nobeno ne oglasi, lumpe.... kuku! to se je tud meni že par krat zgodilo... saj če obvladaš monologe ni problem.. hehe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?