|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
23.2.2010 13:41:44   
7lina7
oj, pozdravljena lenči !.. no pa bomo poačsi vse MB user posted image prilezle na plano.. user posted image

zvezdici- em.........pridna za seznamček!user posted image ( samo sonček lahko brišeš - je že odklenkala s pregledi.. hehe user posted image )

kuhat bi mogla, pa mi danes taaaaaaaaaaak ni! pa okna se mi že cel dan smejijo...pa mi tudi ni.. hmm, nekaj moram, a ne??user posted image

.. okna! za začetek..

Lin@

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.2.2010 13:47:37   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

.. okna! za začetek..

Lina - pokazatelji gnezdenja, se že približuje tvoj čas??

Te lahk še jst povabim na okna - nočem niti žaluzij do konca odpret, ker ...
sam je premrzlo, da bi jih šla čistit.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.2.2010 13:50:23   
Zvezdici

zvezdici- em.........pridna za seznamček!user posted image ( samo sonček lahko brišeš - je že odklenkala s pregledi.. hehe user posted image )

Pa res user posted image user posted image .
Sem spregledala, haha.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.2.2010 13:50:56   
Zvezdici

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR
user posted image torek, 23.02.2010user posted image

girl79
zoey
NM
Jessy - CTG

sreda, 24.02.2010

lucika
lenčy
branka28
soni - CTG
t_anja
pinakolada
nosecka24
zoey

četrtek, 25.02.2010

vekybel
lakaya (pregl.+CTG)
aygo - CR

sobota, 27.02.2010

7lina7

MAREC

ponedeljek, 01.03.2010

lunka1 - CTG
sandrica23 - CTG, UZ

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
jessy
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf
zvezdici - CTG, UZ

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG
rožca26 - CR?

petek, 05.03.2010

lucika

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.2.2010 13:54:26   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: NM

.. okna! za začetek..

Lina - pokazatelji gnezdenja, se že približuje tvoj čas??

Te lahk še jst povabim na okna - nočem niti žaluzij do konca odpret, ker ...
sam je premrzlo, da bi jih šla čistit.

uh, pri nas sije sonček in se toplo je, tako da imam že 2h odprta okna in balkonska vrata pa se kr ne shladi noter! saj zaradi sončka pa se vidi, da so okna že hudo potrebna čiščenja... user posted image
gnezdenje?? ne vem no... ko bi le!!!

za neke dolge ture pa več nisem .. pošlji po hiztri pošti, pa uredimo! hehe

Lin@

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.2.2010 13:55:26   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Pa res user posted image user posted image .
Sem spregledala, haha.

ja saj, pri tej brzini rojevanja v zadnjih par dnevih težko slediš kdo je in kdo ne... user posted image

aja, a zdaj pa ostaneš še samo ti, da ti javimo ko bomo tak daleč - zato naj se ti nikamor ne mudi!! user posted image

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 23.2.2010 13:56:10 >

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.2.2010 13:57:09   
7lina7
vmesni report - mini okno v kopalnici , balkonska vrata in ogledalo - čisto!!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.2.2010 13:58:42   
Zvezdici
linauser posted image pa res. Se mi nikamor ne mudi in saj pravim.. se mi zdi, da bom sama samevala na koncu in polnila seznamček. Upam, da vstane vsaj katera za pogovore tu na RR-u, da ne bom na koncu govorila sama s sabo user posted image .

Katera že kaj ve kako je z urso_p?? Je šla v P?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.2.2010 13:59:05   
Zvezdici

vmesni report - mini okno v kopalnici , balkonska vrata in ogledalo - čisto!!

user posted image user posted image Pa ti je uspelo. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.2.2010 14:11:09   
girl79
Čao punce,

Najprej ČESTITKE 3sonček3- pa veliko razvajanja s punčko in prespanih noči, aja pa še posebej čestitke za tako super porod!user posted image user posted image

lenči- pozdravljena med nami!! user posted image

Zdaj pa še poročilo s pregleda - kratka verzija: vse super, daljša verzija: urin super, pritsik 110/80, kg so šle od zadnjega pregleda gor samo +1, tako da sem bila prvič pohvaljena zaradi kg in ne kregana kot ponavadi user posted image , srček od bejbike je lepo razbijal in še najpomembnejše bejbika je obrnjena na glavico in bojda zeeeelo nizko že, potem mi je delala še ginekološki pregled in rekla da je maternični vrat že zelo kratek vendar obrnjen še nazaj ali zadaj (bojda se mora pred porodom obrnit naprej ali nekja takega), odprta še nisem, ampak je rekla da predvideva da znam rodit že kaj pred rokom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je rekla da ta teden verjetno še ne, naslednji teden se pa že zna kaj zgodit, me je sicer naročila čez 14 dni na CTG in pregled, torej naslednji pregled je 8.3.2010, vendar je rekla da se verjetno ne bova več videli user posted image user posted image

Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet....user posted image user posted image

Sicer pa držim pesti za vse pri katerih se je tudi že začelo kaj dogajat, lakaya, urša_p in vse ostale....user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.2.2010 14:11:41   
Di_Di
Pozdravljene marčevke,

nisem vaša sem pa aprilčica 2010 in se opravičujem, ker usiljujem na vašo temo...

kljub temu, da sva se že slišali po telefonu sem hotela še tu čestitat naši obalini noseči oz zdaj že mamici Valen in očku ob rojstvu princeske Valentine.
P.S. Zdaj nas bosta morali še malček počakat, da bomo lahko skupaj hodili na sprehodke, pijačke, tortice, ... user posted image

Tudi ostalim marčevkam, ki ste že postale mamice iskrene čestitke... tistim, ki še boste pa čim lepše, hitrejše in nebolječe porode user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.2.2010 14:18:23   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet....user posted image user posted image

Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? user posted image Kako je potem pri user posted image ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka? user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.2.2010 14:22:38   
lunka1
Drugače pri meni nič novega, trebuh trd konstantno že četrti al peti dan, sploh ne vem več... Mi je že kar zoprno, tako ga vleče skupaj. Se pridno mažem, da slučajno zdaj na koncu ne dobim strij, katerim sem dosedaj ušla (no, kakšna se najde edino pod joški...). Imam tudi občutek, da se mi je trebuh kar malo zmanjšal oz. da je malenkost padel dol... In ko hodim mi že kar fino dol pritiska...

Danes je tudi mene oblila pospravljalna mrzlica user posted image , zvečer se še pobarvam.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.2.2010 14:24:23   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? user posted image Kako je potem pri user posted image ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka? user posted image user posted image

si mislila SAMO 4 cm?? hehe upam , da ne.... ker pol bi ble pa boge...user posted image

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.2.2010 14:26:34   
lunka1
Ja, če bi imel daljšega, potem bi user posted image po mnenju tiste ginekologinje štokal v glavico user posted image user posted image user posted image user posted image . A je potem sploh priporočljivo user posted image user posted image ?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.2.2010 14:26:36   
7lina7
aja... še 2 okna pa smo!! :)

me je mizica v dnevni zamotla - sortiram revije.. user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.2.2010 14:29:03   
lucika
lunka1, hehehe, sem se zdaj nasmejala...
saj po moje čutiš, če imaš glavico čist dol spuščeno...pa bog ve, če misliš t akrat še na sex....
se mi je pa vedno zdelo, da mv bi se pa dalo otipat, torej tud to, če se kaj odpiraš. grem probat, če ne bom pa pol mojmu naročla:)))))

aha, teoretično, če se dost odpreš, pa če ima relativno tankega (in je treba še nujno sexat), se ti lahko v m.vrat tud zatakne? dajmo, razvijmo tole teorijo:)))))

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
23.2.2010 14:29:34   
Zvezdici

si mislila SAMO 4 cm?? hehe upam , da ne.... ker pol bi ble pa boge...user posted image

Tale je pa kruta. 4cm user posted image user posted image user posted image user posted image

Girl - super za pregled.user posted image user posted image

Ampak res punce se drugi seznamček hitro polni. Ali bo res treba že pri starših čvekamo odpreti temouser posted image .
Me je že res strah, da bom sama ostala user posted image .

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.2.2010 14:30:17   
7lina7

Ja, če bi imel daljšega, potem bi user posted image po mnenju tiste ginekologinje štokal v glavico user posted image user posted image user posted image user posted image . A je potem sploh priporočljivo user posted image user posted image ?

že brez user posted image se med sexom - torej, ko se ženska vzburi, del med vhodom in maternico podaljša za 5cm. torej je do tam nekje 12-15cm.. nisem glih strokovno podala izjave, pa vseeno upam, da vete kaj sem hotla povedat. mislim, da je tud zdaj enako..da se pač zedeve gor prestavijo . pa saj čutiš če kam zadeva- pol niti ni prijetno, ali? če nič ne boli, pa kr user posted image - no, v mal blažji obliki ne tak na hard! user posted image

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.2.2010 14:31:22   
MUREN

Hvala, ker sem na seznamu. Mi smo v trebuščku tako mirni... ne da se mi pa nič. Zdajle sem spala kot ubita 2 uri, zdej pa počas kuhat, pride iz vrtca tamala, pa mož... pol pa kak sprehod-dnevi so enaki... sej se mi je zdelo za sončka, da je prehitela kak mesec, ker je bila malčica tako lahka... Mi mamo po moje že 3500 g.

Kako pa ve preživlate dneve? Kok dolg ponavad čakajo po roku? Pa potem hodiš na 2 dni na ctg, al kako je to? Jst sem 1. rodila 3 dni pred rokom, zato ne vem. Sedaj pa mam občutek, da bo kasnej.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.2.2010 14:32:15   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

aha, teoretično, če se dost odpreš, pa če ima relativno tankega (in je treba še nujno sexat), se ti lahko v m.vrat tud zatakne? dajmo, razvijmo tole teorijo:)))))

hahahahahaha user posted image user posted image user posted image pa bog ne daj da ima pirsing....

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.2.2010 14:32:28   
girl79

Točno to sem jaz takoj pomislila, da user posted image pa zdaj definitivno odpade....user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.2.2010 14:34:00   
MUREN

Eh, jst to ne verjamem-če ne bi že vsak seks sprožu porod

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.2.2010 14:34:32   
MUREN

Sploh če maš MV dolg 4, 5 cm.

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.2.2010 14:43:35   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Zvezdici, pisala si, da imaš dodatni pregled zaradi problema s srcem?! Tudi sama imam probleme z srcem že od prej. Sedaj se mi pa pojavlja spet, samo nisem nikomur posebej omenjala razen anastezistki, ki pa je na podlagi mojih iyvidov ugotovila, da ni nič narobe z mano in da sem zdrava. Naj se ji besede poylatijo!

Dobrodošla tukaj! Si pa skoraj zadnji trenutek se nam pridružila user posted image .
Jaz sem omenila probleme s srcem moji G že na začetku. Glede aritmije je rekla, da če se poslabša, da ji moram povedati. Sicer me je pa G včeraj sama vprašala če imam probleme (sedaj imam drugo G v P), ker je videla moj srčni utrip, da je previsok. Pa sem ji povedala, da se je stanje poslabšalo. Sicer me ne skrbi. Ampak se mi je vseeno zdelo pametno, da ji omenim. Že zaradi sebe.

Pri meni sem omenila, pa ni bilo nobenega konkretnega odziva na to. Sem pa imela zdaj pred kakim tednom tudi 120 pulza. Ampak, zdaj imam spet normalnega. Ca. 80. Meni so predvsem rekli, da je to zaradi psihe. Čeprav, sem potem dobila neke tablete tudi za aritmijo ampak jih nisem nikoli jedla, ker se mi je stanje izboljšalo, zdaj na koncu nosečnosti, pa imam spet neke težave. Predvidevam, ker je srce toliko bolj obremenjeno zdaj ?! Me je pa malo strah kako bo pri porodu s tem! Bom morala zagušit ginekologinji!

Hvala ker si me dodala na seznam! jeeee (sem pa edina s takim pdpjem)user posted image

7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?