Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:41:44
|
|
|
|
7lina7
|
oj, pozdravljena lenči !.. no pa bomo poačsi vse MB prilezle na plano.. zvezdici- em.........pridna za seznamček! ( samo sonček lahko brišeš - je že odklenkala s pregledi.. hehe ) kuhat bi mogla, pa mi danes taaaaaaaaaaak ni! pa okna se mi že cel dan smejijo...pa mi tudi ni.. hmm, nekaj moram, a ne?? .. okna! za začetek..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:47:37
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 .. okna! za začetek.. Lina - pokazatelji gnezdenja, se že približuje tvoj čas?? Te lahk še jst povabim na okna - nočem niti žaluzij do konca odpret, ker ... sam je premrzlo, da bi jih šla čistit.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:50:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 zvezdici- em.........pridna za seznamček! ( samo sonček lahko brišeš - je že odklenkala s pregledi.. hehe ) Pa res . Sem spregledala, haha.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:50:56
|
|
|
|
Zvezdici
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK FEBRUAR torek, 23.02.2010 girl79 zoey NM Jessy - CTG sreda, 24.02.2010 lucika lenčy branka28 soni - CTG t_anja pinakolada nosecka24 zoey četrtek, 25.02.2010 vekybel lakaya (pregl.+CTG) aygo - CR sobota, 27.02.2010 7lina7 MAREC ponedeljek, 01.03.2010 lunka1 - CTG sandrica23 - CTG, UZ torek, 02.03.2010 lucika zoey jessy Tjasa27 - pediater sreda, 03.03.2010 malicki mammamia strumf zvezdici - CTG, UZ četrtek, 04.03.2010 plamen - CTG rožca26 - CR? petek, 05.03.2010 lucika ponedeljek, 08.03.2010 zoey meti.v VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:54:26
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 .. okna! za začetek.. Lina - pokazatelji gnezdenja, se že približuje tvoj čas?? Te lahk še jst povabim na okna - nočem niti žaluzij do konca odpret, ker ... sam je premrzlo, da bi jih šla čistit. uh, pri nas sije sonček in se toplo je, tako da imam že 2h odprta okna in balkonska vrata pa se kr ne shladi noter! saj zaradi sončka pa se vidi, da so okna že hudo potrebna čiščenja... gnezdenje?? ne vem no... ko bi le!!! za neke dolge ture pa več nisem .. pošlji po hiztri pošti, pa uredimo! hehe
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:55:26
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 zvezdici- em.........pridna za seznamček! ( samo sonček lahko brišeš - je že odklenkala s pregledi.. hehe ) Pa res . Sem spregledala, haha. ja saj, pri tej brzini rojevanja v zadnjih par dnevih težko slediš kdo je in kdo ne... aja, a zdaj pa ostaneš še samo ti, da ti javimo ko bomo tak daleč - zato naj se ti nikamor ne mudi!!
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 23.2.2010 13:56:10 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:57:09
|
|
|
|
7lina7
|
vmesni report - mini okno v kopalnici , balkonska vrata in ogledalo - čisto!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:58:42
|
|
|
|
Zvezdici
|
lina - pa res. Se mi nikamor ne mudi in saj pravim.. se mi zdi, da bom sama samevala na koncu in polnila seznamček. Upam, da vstane vsaj katera za pogovore tu na RR-u, da ne bom na koncu govorila sama s sabo . Katera že kaj ve kako je z urso_p?? Je šla v P?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 13:59:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 vmesni report - mini okno v kopalnici , balkonska vrata in ogledalo - čisto!! Pa ti je uspelo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:11:09
|
|
|
|
girl79
|
Čao punce, Najprej ČESTITKE 3sonček3- pa veliko razvajanja s punčko in prespanih noči, aja pa še posebej čestitke za tako super porod! lenči- pozdravljena med nami!! Zdaj pa še poročilo s pregleda - kratka verzija: vse super, daljša verzija: urin super, pritsik 110/80, kg so šle od zadnjega pregleda gor samo +1, tako da sem bila prvič pohvaljena zaradi kg in ne kregana kot ponavadi , srček od bejbike je lepo razbijal in še najpomembnejše bejbika je obrnjena na glavico in bojda zeeeelo nizko že, potem mi je delala še ginekološki pregled in rekla da je maternični vrat že zelo kratek vendar obrnjen še nazaj ali zadaj (bojda se mora pred porodom obrnit naprej ali nekja takega), odprta še nisem, ampak je rekla da predvideva da znam rodit že kaj pred rokom... , je rekla da ta teden verjetno še ne, naslednji teden se pa že zna kaj zgodit, me je sicer naročila čez 14 dni na CTG in pregled, torej naslednji pregled je 8.3.2010, vendar je rekla da se verjetno ne bova več videli Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Sicer pa držim pesti za vse pri katerih se je tudi že začelo kaj dogajat, lakaya, urša_p in vse ostale....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:11:41
|
|
|
|
Di_Di
|
Pozdravljene marčevke, nisem vaša sem pa aprilčica 2010 in se opravičujem, ker usiljujem na vašo temo... kljub temu, da sva se že slišali po telefonu sem hotela še tu čestitat naši obalini noseči oz zdaj že mamici Valen in očku ob rojstvu princeske Valentine. P.S. Zdaj nas bosta morali še malček počakat, da bomo lahko skupaj hodili na sprehodke, pijačke, tortice, ... Tudi ostalim marčevkam, ki ste že postale mamice iskrene čestitke... tistim, ki še boste pa čim lepše, hitrejše in nebolječe porode
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:18:23
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? Kako je potem pri ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:22:38
|
|
|
|
lunka1
|
Drugače pri meni nič novega, trebuh trd konstantno že četrti al peti dan, sploh ne vem več... Mi je že kar zoprno, tako ga vleče skupaj. Se pridno mažem, da slučajno zdaj na koncu ne dobim strij, katerim sem dosedaj ušla (no, kakšna se najde edino pod joški...). Imam tudi občutek, da se mi je trebuh kar malo zmanjšal oz. da je malenkost padel dol... In ko hodim mi že kar fino dol pritiska... Danes je tudi mene oblila pospravljalna mrzlica , zvečer se še pobarvam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:24:23
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? Kako je potem pri ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka? si mislila SAMO 4 cm?? hehe upam , da ne.... ker pol bi ble pa boge...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:26:34
|
|
|
|
lunka1
|
Ja, če bi imel daljšega, potem bi po mnenju tiste ginekologinje štokal v glavico . A je potem sploh priporočljivo ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:26:36
|
|
|
|
7lina7
|
aja... še 2 okna pa smo!! :) me je mizica v dnevni zamotla - sortiram revije..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:29:03
|
|
|
|
lucika
|
lunka1, hehehe, sem se zdaj nasmejala... saj po moje čutiš, če imaš glavico čist dol spuščeno...pa bog ve, če misliš t akrat še na sex.... se mi je pa vedno zdelo, da mv bi se pa dalo otipat, torej tud to, če se kaj odpiraš. grem probat, če ne bom pa pol mojmu naročla:))))) aha, teoretično, če se dost odpreš, pa če ima relativno tankega (in je treba še nujno sexat), se ti lahko v m.vrat tud zatakne? dajmo, razvijmo tole teorijo:)))))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:29:34
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? Kako je potem pri ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka? si mislila SAMO 4 cm?? hehe upam , da ne.... ker pol bi ble pa boge... Tale je pa kruta. 4cm Girl - super za pregled. Ampak res punce se drugi seznamček hitro polni. Ali bo res treba že pri starših čvekamo odpreti temo . Me je že res strah, da bom sama ostala .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:30:17
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Ja, če bi imel daljšega, potem bi po mnenju tiste ginekologinje štokal v glavico . A je potem sploh priporočljivo ? že brez se med sexom - torej, ko se ženska vzburi, del med vhodom in maternico podaljša za 5cm. torej je do tam nekje 12-15cm.. nisem glih strokovno podala izjave, pa vseeno upam, da vete kaj sem hotla povedat. mislim, da je tud zdaj enako..da se pač zedeve gor prestavijo . pa saj čutiš če kam zadeva- pol niti ni prijetno, ali? če nič ne boli, pa kr - no, v mal blažji obliki ne tak na hard!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:31:22
|
|
|
|
MUREN
|
Hvala, ker sem na seznamu. Mi smo v trebuščku tako mirni... ne da se mi pa nič. Zdajle sem spala kot ubita 2 uri, zdej pa počas kuhat, pride iz vrtca tamala, pa mož... pol pa kak sprehod-dnevi so enaki... sej se mi je zdelo za sončka, da je prehitela kak mesec, ker je bila malčica tako lahka... Mi mamo po moje že 3500 g. Kako pa ve preživlate dneve? Kok dolg ponavad čakajo po roku? Pa potem hodiš na 2 dni na ctg, al kako je to? Jst sem 1. rodila 3 dni pred rokom, zato ne vem. Sedaj pa mam občutek, da bo kasnej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:32:15
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika aha, teoretično, če se dost odpreš, pa če ima relativno tankega (in je treba še nujno sexat), se ti lahko v m.vrat tud zatakne? dajmo, razvijmo tole teorijo:))))) hahahahahaha pa bog ne daj da ima pirsing....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:32:28
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Mi je pa sicer rekla, da če si potisnem prst cca. 5-6 cm v nožnico lahko bejbiko pobožam po glavici??? Ok to pa priznam da bi mi bilo malo čudno počet.... Tole mi je kar malo ... hmm - spuki???? Kako je potem pri ??? Verjetno nihče od naših partnerjev nima 4cm dolgega lulčka? Točno to sem jaz takoj pomislila, da pa zdaj definitivno odpade....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:34:00
|
|
|
|
MUREN
|
Eh, jst to ne verjamem-če ne bi že vsak seks sprožu porod
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:34:32
|
|
|
|
MUREN
|
Sploh če maš MV dolg 4, 5 cm.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 14:43:35
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Zvezdici, pisala si, da imaš dodatni pregled zaradi problema s srcem?! Tudi sama imam probleme z srcem že od prej. Sedaj se mi pa pojavlja spet, samo nisem nikomur posebej omenjala razen anastezistki, ki pa je na podlagi mojih iyvidov ugotovila, da ni nič narobe z mano in da sem zdrava. Naj se ji besede poylatijo! Dobrodošla tukaj! Si pa skoraj zadnji trenutek se nam pridružila . Jaz sem omenila probleme s srcem moji G že na začetku. Glede aritmije je rekla, da če se poslabša, da ji moram povedati. Sicer me je pa G včeraj sama vprašala če imam probleme (sedaj imam drugo G v P), ker je videla moj srčni utrip, da je previsok. Pa sem ji povedala, da se je stanje poslabšalo. Sicer me ne skrbi. Ampak se mi je vseeno zdelo pametno, da ji omenim. Že zaradi sebe. Pri meni sem omenila, pa ni bilo nobenega konkretnega odziva na to. Sem pa imela zdaj pred kakim tednom tudi 120 pulza. Ampak, zdaj imam spet normalnega. Ca. 80. Meni so predvsem rekli, da je to zaradi psihe. Čeprav, sem potem dobila neke tablete tudi za aritmijo ampak jih nisem nikoli jedla, ker se mi je stanje izboljšalo, zdaj na koncu nosečnosti, pa imam spet neke težave. Predvidevam, ker je srce toliko bolj obremenjeno zdaj ?! Me je pa malo strah kako bo pri porodu s tem! Bom morala zagušit ginekologinji! Hvala ker si me dodala na seznam! jeeee (sem pa edina s takim pdpjem) 7lina7 ti si tudi iz Mb?! Keri predel? :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?