Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:21:43
|
|
|
|
rožca26
|
Valen - iskrene čestitke za dojenčico Valentino Čmrlika - iskrene čestitke za Luko Nežka. - iskrene čestitke za vašega fantiča. Kako mu je pa ime, če ni skrivnost???? Vsem mamicam, očkom, bratcem/sestricam iskreno čestitam, dojenčkom pa želim le najlepših korakov v življenju.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:28:24
|
|
|
|
rožca26
|
No, ker se je pa sedaj zares začelo, predlagam, da začnete z idejami o naslovni temi v podforumu STARŠI ČVEKAMO. To temo je začela zvezdici, pa se nismo kaj preveč ozirale na to, ideja je bila tudi Marčevski krofki ... Ne vem, jest ne bi rada preveč pocukranih. Konec koncev bomo me čvekale ... Jest sm za Marčevske mamice 2010 No, zdej pa začnimo z idejami ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:32:50
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 No, ker se je pa sedaj zares začelo, predlagam, da začnete z idejami o naslovni temi v podforumu STARŠI ČVEKAMO. To temo je začela zvezdici, pa se nismo kaj preveč ozirale na to, ideja je bila tudi Marčevski krofki ... Ne vem, jest ne bi rada preveč pocukranih. Konec koncev bomo me čvekale ... Jest sm za Marčevske mamice 2010 No, zdej pa začnimo z idejami ... meni je čisto useeno glede naslova bom vidla predloge pa bom glasovala
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:34:06
|
|
|
|
Jessy
|
Glasujem za Marčevske mamice 2010!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:34:37
|
|
|
|
Jessy
|
Midva sva pa zdaj eno fajn komedijo pogledala, Neja je medtem sestavljala Hama perlice, zdaj pa gremo malce ven.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:48:38
|
|
|
|
aygo
|
Drage moje lep pozdrav Že 100 let se nisem nič javila... Moram nadoknadit zamujeno Vidim, da vas je že kar nekaj mamic - zato vsem iskrene čestitke za Nujno pa moram malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem o čem je tekla debata No, jaz grem v P v sredo zjutraj, tam prenočim in naslednji dan me čaka CR - na Ptuju. Kolikor sem na hitro preletela zadnje poste - a je šla sara2007 danes tudi na Ptuj? Potem se mogoče celo vidiva Drugače pa tudi mi pričakujemo pupiko, že drugo Ne vem, ali moram to na seznamu sama popravit, ali ga katera ureja? Kateri se pa javi, ko se otroček rodi? Mere in vse ostalo? Nič, grem še malo ta lep sonček izkoristit, pa se še kaj oglasim... Zdaj je že skoraj vse na mestu za dojenčico, tako da bom lahko malo več časa zabila za računalnikom in z vami odštevala ure in minute do poroda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:51:55
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Dobro jutro! Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiii Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! Upam, da bom jaz kmalu na vrsti , ker komaj čakam, da vidim našo bibo. Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si če ni skrivnost, kaj si na FB? Da se malo spoznama sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala. Te pa me dodaj, sem pod Nataša Lesjak
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 16:25:52
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Dobro jutro! Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiii Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! Upam, da bom jaz kmalu na vrsti , ker komaj čakam, da vidim našo bibo. Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si če ni skrivnost, kaj si na FB? Da se malo spoznama sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala. Te pa me dodaj, sem pod Nataša Lesjak Sem te dodala in te poznam navidez iz frizerskega salona Darinka
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 16:48:57
|
|
|
|
lunka1
|
čestitke novopečenim mamicam, jaz že komaj čakam, da se jim pridružim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 16:59:59
|
|
|
|
lucika
|
čestitke vsem novim mamicam:=) čeprav čmrlika mi je nekaj obljubljala da bova skupaj v p...hm... če je kaj od tečnobe odvisno, kdaj te zgrabi...bi mene moralo danes. taaak sem tečna, da se mi meša. še sama sebi, grerrrr. najraj bi prespala cel dan, pa tud to ne gre. al pa bi tolkla vse okoli sebe.,..jao jao, če bo tole minilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 17:36:41
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 jutro!! sms od ČMRLIKE: izbral si je prav današnji dan, da na svet pokuka... ja!! rodil se je naš LUKA! na svet je prijokal ob 10.47, velik 49cm in težek 3060g! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Čestiiiiiiiitkeee.. sem kar kurjo polt dobila . Super za čmrliko. Me kar malo nervozno nardi, ko vidim koliko jih je že rodilo. sara - da vse čimhitreje mine ter brez kakršnih koli problemov! sanip - tebi tudi čestitke za bebiko!!! Upam, da se nam kaj javi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 18:15:20
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika čestitke vsem novim mamicam:=) čeprav čmrlika mi je nekaj obljubljala da bova skupaj v p...hm... če je kaj od tečnobe odvisno, kdaj te zgrabi...bi mene moralo danes. taaak sem tečna, da se mi meša. še sama sebi, grerrrr. najraj bi prespala cel dan, pa tud to ne gre. al pa bi tolkla vse okoli sebe.,..jao jao, če bo tole minilo... podpis!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 18:37:35
|
|
|
|
meti.v
|
Čestitke novim mamicam za njihove pa pridno cartajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 18:43:22
|
|
|
|
vekybel
|
Moj predlog za starši čvekamo = marčevski metuljčki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:02:29
|
|
|
|
zoey
|
Aygo - ti boš tudi kmalu cartala, iiii Lepo, da si se spet oglasila Vse dobro ti želim. Pa pozdravi Saro, če se srečata Sara - good luck, pa upam, da boš ju3 kmalu na vrsti, ker tisto čakanje je vedno sitno. Mirno nočko! Za starši čvekamo sem pa za marčevske krofke, ker smo jih res zabasale boge reveže z njimi, ali pa nevtralno marčevske mamice al pa marčevske mamke , da bomo bolj zabavne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:03:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Za starši čvekamo sem pa za marčevske krofke, ker smo jih res zabasale boge reveže z njimi, ali pa nevtralno marčevske mamice al pa marčevske mamke , da bomo bolj zabavne Jaz sem tudi še vedno za marčevske krofke. No ja.. pa karkoli že bo.. bo super.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:04:18
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika če je kaj od tečnobe odvisno, kdaj te zgrabi...bi mene moralo danes. taaak sem tečna, da se mi meša. še sama sebi, grerrrr. najraj bi prespala cel dan, pa tud to ne gre. al pa bi tolkla vse okoli sebe.,..jao jao, če bo tole minilo... He he lucika, po moje te samo matra, ker je gospodov dan in nisi pucala Ampak ti pošiljam tud 1 , če bo ta pomagal pregnat tečnobico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:51:33
|
|
|
|
girl79
|
tudi od mene čestitke za nežko, valen in čmrliko!!!! Joj, zdaj se je pa zares začelo....jutri bo Sara2007, katera se pa javi za v torek?? Sem prepričana da vas je že kar nekaj kandidatk...no jaz še nisem med njimi, še nimam vse zrihtano za dojenčka, pa tudi drugače mi prav paše še malo bit doma, pa zabušavat, pa kofetkat s prijateljicami itd...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:54:02
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Moj predlog za starši čvekamo = marčevski metuljčki Se strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:57:12
|
|
|
|
Jessy
|
Mi smo prišli domov. Vse me boli, v kolkih seveda. Jaz bi kak popadek rada, pa kar noče in noče od nikoder. Še največje "popadke" ima , ko misli, da je na nogometnem igrišču.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 19:58:46
|
|
|
|
Jessy
|
Kaj pa, če bi bile preprosto Marčevke 2010??? Meni razni pocukrani naslovi niso všeč. Me je groza, ko berem o raznih zvončki, trobenticah, hroščih in ne vem kaj še vsem....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:05:26
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Kaj pa, če bi bile preprosto Marčevke 2010??? Meni razni pocukrani naslovi niso všeč. Me je groza, ko berem o raznih zvončki, trobenticah, hroščih in ne vem kaj še vsem.... Ijoooj, hvala za novo idejo - kaj pa marčevski hroščki????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:09:53
|
|
|
|
rožca26
|
Zvezdici je že omenila, pa zgleda niste bile pozorne, zdej je pa še uradno, ker sem ji pisala: Sanip sporoča, da je rodila včeraj ob 2.45 punčko Anastazijo, veliko 52 cm, težko pa 3550g. Čestitam!!!!!
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 21.2.2010 20:10:28 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 20:11:09
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Kaj pa, če bi bile preprosto Marčevke 2010??? Meni razni pocukrani naslovi niso všeč. Me je groza, ko berem o raznih zvončki, trobenticah, hroščih in ne vem kaj še vsem.... za ta naslov. Meni tudi pocukrane zadeve nekak ne sedejo Aja, zoey, mamke so mi pa tudi všeč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?