|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
21.2.2010 15:21:43   
rožca26
Valen - iskrene čestitke za dojenčico Valentino

user posted image

Čmrlika - iskrene čestitke za Luko

user posted image

Nežka. - iskrene čestitke za vašega fantiča. Kako mu je pa ime, če ni skrivnost????user posted image

Vsem mamicam, očkom, bratcem/sestricam iskreno čestitam, dojenčkom pa želim le najlepših korakov v življenju.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.2.2010 15:28:24   
rožca26
No, ker se je pa sedaj zares začelo, predlagam, da začnete z idejami o naslovni temi v podforumu STARŠI ČVEKAMO.
To temo je začela zvezdici, pa se nismo kaj preveč ozirale na to, ideja je bila tudi Marčevski krofki ...
Ne vem, jest ne bi rada preveč pocukranih. Konec koncev bomo me čvekale ...
Jest sm za Marčevske mamice 2010
No, zdej pa začnimo z idejami ...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.2.2010 15:32:50   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No, ker se je pa sedaj zares začelo, predlagam, da začnete z idejami o naslovni temi v podforumu STARŠI ČVEKAMO.
To temo je začela zvezdici, pa se nismo kaj preveč ozirale na to, ideja je bila tudi Marčevski krofki ...
Ne vem, jest ne bi rada preveč pocukranih. Konec koncev bomo me čvekale ...
Jest sm za Marčevske mamice 2010
No, zdej pa začnimo z idejami ...

meni je čisto useeno glede naslova bom vidla predloge pa bom glasovala user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.2.2010 15:34:06   
Jessy
Glasujem za Marčevske mamice 2010! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.2.2010 15:34:37   
Jessy
Midva sva pa zdaj eno fajn komedijo pogledala, Neja je medtem sestavljala Hama perlice, zdaj pa gremo malce ven.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.2.2010 15:48:38   
aygo
Drage moje lep pozdrav user posted image

Že 100 let se nisem nič javila... user posted image Moram nadoknadit zamujeno user posted image Vidim, da vas je že kar nekaj mamic - zato vsem iskrene čestitke user posted image za user posted image Nujno pa moram malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem o čem je tekla debata user posted image

No, jaz grem v P v sredo zjutraj, tam prenočim in naslednji dan me čaka CR - na Ptuju. Kolikor sem na hitro preletela zadnje poste - a je šla sara2007 danes tudi na Ptuj? Potem se mogoče celo vidiva user posted image

Drugače pa tudi mi pričakujemo pupiko, že drugo user posted image Ne vem, ali moram to na seznamu sama popravit, ali ga katera ureja? Kateri se pa javi, ko se otroček rodi? Mere in vse ostalo?

Nič, grem še malo ta lep sonček izkoristit, pa se še kaj oglasim... Zdaj je že skoraj vse na mestu za dojenčico, tako da bom lahko malo več časa zabila za računalnikom in z vami odštevala ure in minute do poroda user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.2.2010 15:51:55   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Dobro jutro!

Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiiiuser posted image

Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image , ker komaj čakam, da vidim našo bibo.

Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si  če ni skrivnost, kaj si na FB?
Da se malo spoznamauser posted image

sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala.user posted image

Te pa me dodaj, sem pod Nataša Lesjakuser posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.2.2010 16:25:52   
branka28

Dobro jutro!

Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiiiuser posted image

Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image , ker komaj čakam, da vidim našo bibo.

Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si  če ni skrivnost, kaj si na FB?
Da se malo spoznamauser posted image

sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala.user posted image

Te pa me dodaj, sem pod Nataša Lesjakuser posted image

Sem te dodala in te poznam navidez iz frizerskega salona Darinka user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.2.2010 16:48:57   
lunka1
čestitke novopečenim mamicam, jaz že komaj čakam, da se jim pridružim user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.2.2010 16:59:59   
lucika
čestitke vsem novim mamicam:=)

čeprav čmrlika mi je nekaj obljubljala da bova skupaj v p...hm...

če je kaj od tečnobe odvisno, kdaj te zgrabi...bi mene moralo danes. taaak sem tečna, da se mi meša. še sama sebi, grerrrr. najraj bi prespala cel dan, pa tud to ne gre. al pa bi tolkla vse okoli sebe.,..jao jao, če bo tole minilo...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.2.2010 17:36:41   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro!!

sms od ČMRLIKE:

izbral si je prav današnji dan, da na svet pokuka... ja!! rodil se je naš LUKA! na svet je prijokal ob 10.47, velik 49cm in težek 3060g!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestiiiiiiiitkeee.. sem kar kurjo polt dobila user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za čmrliko.
Me kar malo nervozno nardi, ko vidim koliko jih je že rodilo. user posted image

sara - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vse čimhitreje mine ter brez kakršnih koli problemov!

sanip - tebi tudi  čestitke za bebiko!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da se nam kaj javi.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.2.2010 18:15:20   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

čestitke vsem novim mamicam:=)

čeprav čmrlika mi je nekaj obljubljala da bova skupaj v p...hm...

če je kaj od tečnobe odvisno, kdaj te zgrabi...bi mene moralo danes. taaak sem tečna, da se mi meša. še sama sebi, grerrrr. najraj bi prespala cel dan, pa tud to ne gre. al pa bi tolkla vse okoli sebe.,..jao jao, če bo tole minilo...

podpis!!

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.2.2010 18:37:35   
meti.v
Čestitke novim mamicam za njihove user posted image  pa pridno cartajteuser posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.2.2010 18:43:22   
vekybel
Moj predlog za starši čvekamo = marčevski metuljčki

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.2.2010 19:02:29   
zoey
Aygo - ti boš tudi kmalu cartala, iiii user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se spet oglasila user posted image Vse dobro ti želim. Pa pozdravi Saro, če se srečata user posted image
Sara - good luck, pa upam, da boš ju3 kmalu na vrsti, ker tisto čakanje je vedno sitno. Mirno nočko!
Za starši čvekamo sem pa za marčevske krofke, ker smo jih res zabasale boge reveže z njimi, ali pa nevtralno marčevske mamice al pa marčevske mamke user posted image , da bomo bolj zabavne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.2.2010 19:03:51   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zoey
Za starši čvekamo sem pa za marčevske krofke, ker smo jih res zabasale boge reveže z njimi, ali pa nevtralno marčevske mamice al pa marčevske mamke user posted image , da bomo bolj zabavne user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi še vedno za marčevske krofke. user posted image
No ja.. pa karkoli že bo.. bo super.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.2.2010 19:04:18   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

He he lucika, po moje te samo matra, ker je gospodov dan in nisi pucala user posted image user posted image user posted image Ampak ti pošiljam tud 1 user posted image , če bo ta pomagal pregnat tečnobico.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.2.2010 19:51:33   
girl79
tudi od mene čestitke za nežko, valen in čmrliko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdaj se je pa zares začelo....jutri bo Sara2007, katera se pa javi za v torek??user posted image user posted image   Sem prepričana da vas je že kar nekaj kandidatk...no jaz še nisem med njimi, še nimam vse zrihtano za dojenčka, pa tudi drugače mi prav paše še malo bit doma, pa zabušavat, pa kofetkat s prijateljicami itd...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.2.2010 19:54:02   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Moj predlog za starši čvekamo = marčevski metuljčki

Se strinjam!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.2.2010 19:57:12   
Jessy
Mi smo prišli domov. Vse me boli, v kolkih seveda. user posted image  Jaz bi kak popadek rada, pa kar noče in noče od nikoder. Še največje "popadke" ima user posted image , ko misli, da je na nogometnem igrišču. user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.2.2010 19:58:46   
Jessy
Kaj pa, če bi bile preprosto Marčevke 2010???
Meni razni pocukrani naslovi niso všeč. Me je groza, ko berem o raznih zvončki, trobenticah, hroščih in ne  vem kaj še vsem.... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.2.2010 20:05:26   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Meni razni pocukrani naslovi niso všeč. Me je groza, ko berem o raznih zvončki, trobenticah, hroščih in ne  vem kaj še vsem.... 

Ijoooj, hvala za novo idejo - kaj pa marčevski hroščki???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.2.2010 20:09:53   
rožca26
Zvezdici je že omenila, pa zgleda niste bile pozorne, zdej je pa še uradno, ker sem ji pisala:

Sanip sporoča, da je rodila včeraj ob 2.45 punčko Anastazijo, veliko 52 cm, težko pa 3550g. Čestitam!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 21.2.2010 20:10:28 >

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.2.2010 20:11:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ta naslov. Meni tudi pocukrane zadeve nekak ne sedejo user posted image

Aja, zoey, mamke so mi pa tudi všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.2.2010 20:14:06   
rožca26

MARČKI 2010

datum          ime         PDP      ime otročka      teža      dolžina

user posted image user posted image  27.01.  crvicek   13.03       Gaja              1900 g
                                                     Zoja              1800 g
user posted image  28.01.     Tjasa27     03.03.       Urban              2500 g     46 cm
user posted image   11.02.      W.W.        01.03.      Oskar               2840g     49 cm

user posted image  19.02.      Nežka.    04.03.      user posted image ?             3470 g     52 cm
user posted image  20.02.      Valen      16.03      Valentina      2620 g     45 cm
user posted image   20.02.      sanip     12.03.     Anastazija    3550g      52 cm
user posted image   21.02.     Čmrlika    08.03.     Luka            3060g      49 cm
user posted image   21.02.     Tina50     04.03.     Jon                  ?              ?

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 21.2.2010 20:20:08 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?