Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 8:30:56
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro!! ZGAGA ME BO UBILA!!! Ne vem več, kaj naj naredim!!! Jem Ranital, jem rupurut, jem sodo bikarbono, a ne pomaga ČISTO NIČ!!! MM - dobiš seznam, ga mam že na mailu, je bila MarjanaJ pridna!!Aja, Petrca, tud teb ga bom poslala (v službo - sej sm prov razumela, da si nazaj, a ne?). Vse zapiske MŠ bova z MM pridno zapisovali in vam jih posredovali. Tudi urnike bomo skenirali in pošiljali. Vse za naše srake!! Seveda, če ne bom prej umrla od te zgage!!! Drugače sm pa jst danes (za razliko od nekaterih revic) spala tko dobr, kot že dooolgo ne in sm se prov ponoč zbudila in se morala prov spomnit na to, da sm noseča. Kajti trebuh me kr nič ni motil. Sm pa sanjala, da sm najprej testirala Renaulta - grand scenica, potem sem se pa z meganom grantourom pripeljala v šolo, razred 3a. Hude, žive sanje. Prov vem, da sm bla ful frajerka z novim avtom. Se vidi,da cele večere gledava z mojim avte na netu. Sva bila pri njegovi babici včeraj in res slabo zgleda. Mi je bilo kr hudo. Kaj čmo, sej je stara in hudo dementna, sam ... Sem pa danes kr precej boljše volje. Včeri sva bila oba doma z mojim tko tečkasta, ampak ne tko, da bi se skregala med sabo (na srečo) in sva se kr mal že hecala na ta račun pol. Dons je pa boljše vzdušje, vreme je lepše - vidim vse kamniške planine!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 8:32:11
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla . Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:06:05
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla . Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!! Bom pogledala, kaj se da narest. Ob kateri uri bi vam najbolj ustrezal? Če grem ob 10.30 na kombi, mam npr. šele ob 12.00 naslednjega . krtkova in marjanaj...hvala za seznamčke MaliMišek...s krtkovo si kar pridno pišita v mali šoli. Nam bo vsem prav prišlo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:13:56
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro opazam da ste uzivale vceraj - ni bilo za dvomit a ne boste zacele materinsko solo - no, meni je ni treba, bi pa prosila ce preverite ce je prispevek za ocete se vedno 16,69 - toliko da vem, hvala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:16:58
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, KRTKOVA, da ne pozabim samo zate:pred,ki,ko,ker,da,če, vejca skače jih bom začela uporabljati proti zgagi poskusi z jabolkom meni je pomagalo te pa moram poklicati te rabim nekaj službeno MALI MIŠEK ja prvič je res mal panika potem je vsakič naslednjič lazje ali je MŠ dopoldan ali popoldan in kje se dobi nalepke za prisotnost? NEKA NOĆ me veseli da se tvoji nakupi bližajo h koncu si že zmagala,jaz pa se kar nekaj čakam AGLAIA kam hodiš k pedikerju?sem danes klicala v Lassano v kliničnega pa imajo vse zasedeno:-( MAJKL škoda da si prisla tako pozno,pa drugič NAX tudi tebi pozdravček in čimprej okrevajta lepo se imejte
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:28:06
|
|
|
|
MaliMišek
|
MŠ poteka v treh terminih in sicer ob 9h, 16h in 18h. IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 MaliMišek...s krtkovo si kar pridno pišita v mali šoli. Nam bo vsem prav prišlo. Vse bova beležili, skenirali in pošiljali naokorg . IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Marjanaj, če si res samo še ta teden v službi, je najbolje Petrca, da se usedeš, kar s torticami, na kombi in se dobimo vse . Tako boš tudi preprečila, da bi jih marjanaj vse sama pojedla . Sam to je res ODLIČNA ideja!!!! Dej Petrca razmisli, če ti bi to uspelo!!! Bom pogledala, kaj se da narest. Ob kateri uri bi vam najbolj ustrezal? Če grem ob 10.30 na kombi, mam npr. šele ob 12.00 naslednjega . Ta teden sem zelo prilagodljiva, tako da kot vam bolj paše. Krtkova, marjanaj??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:32:21
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 no a ste se našopingirale, lepo glede MŠ imam tudi jst eno prošnjo mam podoben problem k marjanaj, ker so bila predavanja prezgodej in me fuuul zanima tisto od pediatra, je baje ful dobro. no in bi prosila če bi lahko katera potem zapiske al kopirala, al pretipkala sem, al neki podobnega... sm sicer hotla it sama na predavanje, sam so me prej dali v hausarest no če se bo kateri dalo, pliiiiz Dobiš skenirane zapiske (če ti jih katera ne pošlje že prej ). Jaz začnem z MŠ naslednji teden. supeeer, zlata si ja, krtkova, ti tudi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:37:17
|
|
|
|
krtkova
|
petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo??? marjanaJ? MM?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:38:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 OJLA, KRTKOVA, da ne pozabim samo zate:pred,ki,ko,ker,da,če, vejca skače jih bom začela uporabljati proti zgagi poskusi z jabolkom meni je pomagalo te pa moram poklicati te rabim nekaj službeno Ti kr poklič!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:44:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo??? marjanaJ? MM? Meni je kul
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 9:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
neka_noč vidim, da si imela nočno hranjenje. Da vam ne govorim, da tukaj dobimo samo 3 obroke. Halo, kako si oni to predstavljajo, da bm jaz sita Dobro, da so mi prinesi cele zaloge sadja in sladkarij.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:14:10
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax kako pa si?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
MaliMišek super sem, včeraj sem sicer imela spet hude krče, ampak tamal je začel tok migat spet, sem mislila, da bi ctg dol vrgel.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:31:35
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 MaliMišek super sem, včeraj sem sicer imela spet hude krče, ampak tamal je začel tok migat spet, sem mislila, da bi ctg dol vrgel. ze kaj ves kdaj bos sla lahko domov
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:36:49
|
|
|
|
krtkova
|
Nax - upam, da imaš vsaj kaj za brat. Drugače pa zdrži, Neka noč je včeraj že spraševala v Zvezdi kako je z ježki, kdaj so sveži, kdaj odprejo,.... Boš vidla, kako se boš mastila po njenen odhodu. Pa od vseh nas ti bo prinesla miljon pozdravov!!! Punce tole mi je bilo včeraj odpredavano s stani Neke noči, upam, da sm si prov zapomnila: Papirologija pred rojstvom: 1. VLOGA MAME: - na spletu najdi vlogo mame za porodniško in nego in varstvo (to je vse ena vloga) in jo odnesi v službo, da ti jo potrdijo- nato jo odneseš na CSD ne prej kot 60 dni pred PDP 2. ZAPISNIK O OČETOVSTVU (al neki takega, v glavnem, če nisi poročen, da očka prizna otroka) - ko odneseš vlogo mame na CSD gre očka s tabo in tam pove, da priznava tega otročka. Ne pozabi na osebni dokument!! 3. VLOGA OČETA - na spletu najdeš vlogo očeta, ki jo očka odnese v službo potrditi- ko rodiš očka to odda na CSD 4. OBVESTILO DELODAJALCU - 30 dni pred PDP obvestiš s potrdilom ginekologa svojega delodajalca, da greš na porodniško ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Še to: 28 dni pred PDP greš na porodniško!!!! Juhuhuhu!! jst ne najdem teh vlog na netu,če jih katera najde, bom fulllllllll vesela!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:45:39
|
|
|
|
bcljka
|
krtkova - jst mam te vloge na računalniku k sm jih enkrat (odkar sm noseča) najdla (ne vem kje) in sm si jih spravla... ti jih pošljem na mail sam mi ga morš dat... al ga maš na FB objavlenga??! drgač pa OBUP! pridem na faks - vaje odpadejo, profesor je zbolel... no je bil bolan že včeri pa je mislu da se bo pozdravu do dons in se ni! čudn! dobr sm šla pol na zavod za transfuzijo dat kri k sm itak mela namen dons it... pridem nazaj na faks na vaje 9.15 ... odpadejo ker bi prof mogu neki met pa ubistvu ni mel ampak je prsu pa reku da vseen nimamo! halo?! no, zdej sm doma in ob 14h mam dalje... sm preverla - ne odpade
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka pojma nimam kdaj bom šla domov. Danes na viziti me je spraševal o gibih in hotel je videti ctg, samo sem ga imela pol po viziti in je rekel, da pride nazaj, da vidi ctg in da se bova pol zmenila. Zdej ga pa ni krtkova pa si iskala te vloge na csd šiška? Bom še jaz pogledala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:55:23
|
|
|
|
pupa*81
|
vloge za porodniško so enake ne glede na CSD, ima pa šiška najlepš urejeno na netu. vas vloge so na koncu strani TUKAJ pa tudi razloženo je kar ok
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 10:59:13
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo??? marjanaJ? MM? Pr men bi šlo. Jst itak samo rečem "pridem kmal nazaj" . Kateri dan? Pri men sta sreda in četrtek prosta. V petek imamo vrednotenje in žal ne morem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:06:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova petrca; ob 9.30 greš na bus, prideš 9.45 sem in gremo na kavo in pojemo tvoje tortice in ti greš na bus 10.30 nazaj v center. Kaj pa tko, bi šlo??? marjanaJ? MM? Pr men bi šlo. Jst itak samo rečem "pridem kmal nazaj" . Kateri dan? Pri men sta sreda in četrtek prosta. V petek imamo vrednotenje in žal ne morem. Valda mate vrednotenje, če je pa konec meseca . Spomini na BO . Meni je kul kadarkoli .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:12:15
|
|
|
|
marjanaj
|
se pozna, da me vceraj ni bilo v sluzbi en kup mailov petrca meni je vseeno kdaj! ti kar prid! pa ne pozabi na torice , da se ne bos slucajno kar praznih rok vsedla v kombi , sej ves, te raje spomnim, ker zdaj ko smo je ena bolj pozabljiva od druge!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:20:11
|
|
|
|
krtkova
|
Petrca, MM, MarjanaJ - men je tudi vseeno. Sam ne vem še kdaj mamo ta teden kolegij. Čim zvem, vas obvestim!! A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:21:22
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Meni je kul kadarkoli . Sam v opozorilo; ta slonček se na rr ponavadi uporablja za "tiste smešne gibe med mamico in očkom". Mislim, da se me 3 tega med torticami vseeno ne bi šle.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 23.2.2010 11:24:16
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova A sm že povedala,katero tortico bi?? Če imajo marcipanovo, če ne pa nutelino, če ne pa kavino, če ne pa pomarančno - po tem vrstnem redu!! Pišem vaše želje Sej zdej imajo še eno novo: čokoladen biskvit s čokolado in nekaj malega vanilijeve kreme, vmes so pa plasti hrustljave čokolade (kot listki)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......