|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
23.2.2010 9:57:39   
MIHAILO
PETRUSK evo sem videla eno slikico---luskan nasmehuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.2.2010 10:00:00   
Urša08
Mihailo nč te nima za skrbet. Otročki ko začnejo hodit jih sprva že copatki ovirajo pri hoji kaj šele čevlji. Ampak potem se navadijo. Nč skrbet, tako to gre.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.2.2010 10:00:33   
Urša08
Baki držim pesti da nisi noseča in te samo vse skup mal heca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.2.2010 10:00:52   
MIHAILO
BAKI KAJ te skrbi???nism nic zasledilauser posted image

Jaz sem vceraj sla mihailu kupit hlacke pa srajcko ,da bo mel za zurko v sobotouser posted image ...Mi je tok vsec,ker je tko frajerskouser posted image ...Sam bi sla se sivilji da malo sam skrajsa srajcko ,ker mal dolga ,to pa ni frajersko...pa morala sem mu vzeti stevilko od 6-9m ,ker mu je sestra kupla kompletek 9-12m in plava v njem ...drobizek moj maliuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.2.2010 10:01:58   
Urša08
Sem mislila da bomo šli na sprehod, pa je Žiga omagal. No bomo šli pa kasneje. Grem zdej kuhinjo pospravit, pa en stroj v sušilca vršt, pa še par malenkosti narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.2.2010 10:03:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo nč te nima za skrbet. Otročki ko začnejo hodit jih sprva že copatki ovirajo pri hoji kaj šele čevlji. Ampak potem se navadijo. Nč skrbet, tako to gre.

ok ursa hvala ti,si me pomirila...sej enkrat sem ze pisala o tem...ne vem samo ce bi morala mu kupit superfitke cevljcke da se zacne zdaj navajat al pac se pocakam??ima ene skornjcke ,ki jih je iz avstrije dobil,so tudi fajne blagovne znamke ampak mu jih obujem ko kam gremo da mu ni mrzlo,doma ma pa copatki v katerih lepo hodi...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.2.2010 10:07:15   
Urša08
Mihailo nič ni narobe če je bos oz. v štumfkah z bremzicami doma al pa če mu daš super fitke. Jaz mam Žiga ponavadi doma v štumfkih z bremzicami , za vn mu dam pa tople copatke - čevelčkov še nima ampak bo počasi treba kupit. Zaenkrat zunaj itak ne hodi. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.2.2010 10:08:43   
Ajvy
.BAki...jst upam,da se bo izteklo  tako ,da bo prav za vas....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.2.2010 10:11:01   
MIHAILO

Mihailo nič ni narobe če je bos oz. v štumfkah z bremzicami doma al pa če mu daš super fitke. Jaz mam Žiga ponavadi doma v štumfkih z bremzicami , za vn mu dam pa tople copatke - čevelčkov še nima ampak bo počasi treba kupit. Zaenkrat zunaj itak ne hodi. 

Ja saj Mihailo tudi ne hodi se zunaj...No jaz si tko predstavljam,da je to tko ,da ko bo Mihailo res hodil in mu takrat kupim cevljcke ,da bo cist ok in ,da se bo takrat hitro se z njimi naucil hoditi...Ker je pa too moj prvi otrok in nimam iskusenj glede tega pa raje vasvprasam ,da mi poveste...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.2.2010 10:12:10   
MIHAILO
Baki a ne planiras met se 3.user posted image ??No jaz ti zelim tisto kar si sama zelisuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.2.2010 10:12:59   
MIHAILO
Ajvy kak te je lepo brati...pogresam tvoje komentarjeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.2.2010 10:17:31   
Urša08
Ajvy a te smem vprašat maš ti na 28 dni m  oz. 29? Pa kako se teb začne. Men prvo čist na izi potem se pa 3 dan čist ulije, sem čist seszta, pa 4 dan je hudo potem je pa kr ok. Je bla pa ta mal bolj čudna. Glede hrane je bil pa Nejc tak k Tisa, ma to je blo takoj prepozno. Se spomnim da sva z možekom mu oba kosilo dajala da sva lahko pihala ker drugače je v tak jok padu da ni več hotu jest. Na srečo mine tako obdobje.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.2.2010 10:17:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

hvala....res hvala...
Samo mi res ne znese...ponavadi je toliko strani ,da se komaj skozi njih prebijem...potem pa res ni časa za kometarje....ne gre...služba me utrudi, vsak večer mal likam, knjigo berem...pa mine dan, teden....in tako....

user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.2.2010 10:19:04   
Urša08
Ajvy pridna si da tkole ob večerih likaš, pa da najdeš še energijo za knjigo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.2.2010 10:20:06   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hvala....res hvala...
Samo mi res ne znese...ponavadi je toliko strani ,da se komaj skozi njih prebijem...potem pa res ni časa za kometarje....ne gre...služba me utrudi, vsak večer mal likam, knjigo berem...pa mine dan, teden....in tako....

Ja saj te cisto razumem,da ne mores ,se dosti se javljas kok dela mas...sam hotla sem rect ,da radapreberem tvoje mnenje,komentaritd...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.2.2010 10:21:04   
MIHAILO
Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.2.2010 10:21:17   
Ajvy

Ajvy a te smem vprašat maš ti na 28 dni m  oz. 29? Pa kako se teb začne. Men prvo čist na izi potem se pa 3 dan čist ulije, sem čist seszta, pa 4 dan je hudo potem je pa kr ok. Je bla pa ta mal bolj čudna. Glede hrane je bil pa Nejc tak k Tisa, ma to je blo takoj prepozno. Se spomnim da sva z možekom mu oba kosilo dajala da sva lahko pihala ker drugače je v tak jok padu da ni več hotu jest. Na srečo mine tako obdobje.

jst mam na 28 dni...prvi dan je flek...pa blagi krči..drugi dan lije, krč je konstanten skozi dan....kolena me ne držijo, ne morem jest, ker mi je slabo...pol pa itak vse za sabo povleče...pa vedno mam ledene podplate...ne glede na to kaj naredim......pol je pa kul naprej....kt da ne bi bilo ničuser posted image

Vem kako je...a mine to obdobje..no, lepo je vedeti....sej se moram nasmejat...
Zdej ko je bla bolna..prvi dan ni ničl jedla, ko je itak vse ven letelo...drugi dan tut ne ...no, ob pol sedmih pa zaslišiva magično besedo am ama.....a ha,,,,sva tolk hitela ,da sva ji storila za jest,...k dva butlčka...sva se pol smejala....sma sva bila res tolk vesela.....k je to pomenilo da gre na bolje.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.2.2010 10:22:10   
Urša08

Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore...

Mihailo tu ti pa ne znam pomagat, nismo ljubitelji rib tko da jih ne kuhamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.2.2010 10:22:14   
Ajvy

Ajvy pridna si da tkole ob večerih likaš, pa da najdeš še energijo za knjigo user posted image user posted image user posted image user posted image

likam ponavadi eno uro...pa gledam MEdium na Hallmark....čez vikend, ko ni te nadaljevanke ne likamuser posted image user posted image
Ah knjiga....dobra je nimam kej

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.2.2010 10:22:42   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hvala....res hvala...

Ja saj te cisto razumem,da ne mores ,se dosti se javljas kok dela mas...sam hotla sem rect ,da radapreberem tvoje mnenje,komentaritd...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.2.2010 10:28:10   
Urša08
Ajvy jaz sem včerej začela brat knjigo, se mi je tud zaluštalo in sedaj bom vsak večer kako urico brala. Moj sicer neki protestira kje je pa zanjga časuser posted image user posted image user posted image user posted image . Otročki so si pa tako različni, da se mi zdi da zdej pri Žigu kej na novo odkrivam. Je pa tak zlat otroček, res nimam kej preveč dela z njim, je pridkan, se zamoti, rabi pa ogromno cartanja kar pa mi kar pašeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.2.2010 10:39:07   
MIHAILO
URSA -Mihailo in Ziga sta si kr podobna...oba se rada cartata ogromno,jokata uzaljeno za kako stvar naceloma sta pa pridkana...res kot bi brala o Mihailu ,ko pises...

Zdaj ima taksno navado,da ko se zbudi zjutraj vstane v posteljici in rece mm,mama,mm ga vzamem k sebi in me objame okrog vrata z rokicamiin da svoj obrazek na mojega...ma jaz se cisto stopim...tako se cartava kakih 20min in nato protestira in govori papa da grevav dnevnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.2.2010 10:43:07   
petrušk_
dons mam pa gužvo na šihtu pa težko komentiram,.....sploh pa berem....upam, da ste ok....baki....upam, da nisiuser posted image , če pa si boš pa še enga sončka mela :))
ursa....ti's čist naspidirana....svaka čast...dj pliz povej kako narediš zelenjavno omakico za zrezke??
ajvy...te morm ekstra pozdravt
marinela - vse najboljše in vse naj naj
mihailo...me veseli da si uspela vidt slikco :)
jst sm tud že celo študijo iz copatkov nardila, pa mi nekak ne uspe pogruntat kaj je najboljš....se mi zdi da vseen cicibanovi copatki....mam pa ene škornčke...take za na kiklcouser posted image , pa so ji skor 2 številke prevelike pa se mi zdi, da še najlepš in najlaži v tistih korake dela user posted image user posted image user posted image
tista 2 k jih nardi brez oporeuser posted image

lp

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.2.2010 10:50:40   
Urša08
petrušk zelenjavno omakico naredim tako, da potenstam čebulico in dam gor zelenjavco 8brokoli, cvetača, korenček, kolerabica,... kar pač mam) zalijem z vodo, dodam domačo kocko in kuham. Ko je skuhano zmiksan in dodam še tamar. Mojedva mulčka uživata. Kadar pa kuham govejo juho pa dam namerno notri več zelenjave in porabim kar tisto zelenjavo zalijem z juhico in dodam tamar. Aha prej pa še lep konc govedine iz juhe narežem na zreščke in jih na maslu popečem. Zraven pašejo rezenci, pire krompir.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.2.2010 10:59:27   
sjmm

Mihailo tu ti pa ne znam pomagat, nismo ljubitelji rib tko da jih ne kuhamuser posted image user posted image user posted image

dan!

Mihailo...naš jih obožuje na vse načine...naj naj pa so kuhane v mleku z vejico peteršilja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?