Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 9:57:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
PETRUSK evo sem videla eno slikico---luskan nasmeh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:00:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo nč te nima za skrbet. Otročki ko začnejo hodit jih sprva že copatki ovirajo pri hoji kaj šele čevlji. Ampak potem se navadijo. Nč skrbet, tako to gre.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:00:33
|
|
|
|
Urša08
|
Baki držim pesti da nisi noseča in te samo vse skup mal heca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:00:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
BAKI KAJ te skrbi???nism nic zasledila Jaz sem vceraj sla mihailu kupit hlacke pa srajcko ,da bo mel za zurko v soboto ...Mi je tok vsec,ker je tko frajersko ...Sam bi sla se sivilji da malo sam skrajsa srajcko ,ker mal dolga ,to pa ni frajersko...pa morala sem mu vzeti stevilko od 6-9m ,ker mu je sestra kupla kompletek 9-12m in plava v njem ...drobizek moj mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:01:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sem mislila da bomo šli na sprehod, pa je Žiga omagal. No bomo šli pa kasneje. Grem zdej kuhinjo pospravit, pa en stroj v sušilca vršt, pa še par malenkosti narest.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:03:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo nč te nima za skrbet. Otročki ko začnejo hodit jih sprva že copatki ovirajo pri hoji kaj šele čevlji. Ampak potem se navadijo. Nč skrbet, tako to gre. ok ursa hvala ti,si me pomirila...sej enkrat sem ze pisala o tem...ne vem samo ce bi morala mu kupit superfitke cevljcke da se zacne zdaj navajat al pac se pocakam??ima ene skornjcke ,ki jih je iz avstrije dobil,so tudi fajne blagovne znamke ampak mu jih obujem ko kam gremo da mu ni mrzlo,doma ma pa copatki v katerih lepo hodi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:07:15
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo nič ni narobe če je bos oz. v štumfkah z bremzicami doma al pa če mu daš super fitke. Jaz mam Žiga ponavadi doma v štumfkih z bremzicami , za vn mu dam pa tople copatke - čevelčkov še nima ampak bo počasi treba kupit. Zaenkrat zunaj itak ne hodi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:08:43
|
|
|
|
Ajvy
|
.BAki...jst upam,da se bo izteklo tako ,da bo prav za vas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:11:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo nič ni narobe če je bos oz. v štumfkah z bremzicami doma al pa če mu daš super fitke. Jaz mam Žiga ponavadi doma v štumfkih z bremzicami , za vn mu dam pa tople copatke - čevelčkov še nima ampak bo počasi treba kupit. Zaenkrat zunaj itak ne hodi. Ja saj Mihailo tudi ne hodi se zunaj...No jaz si tko predstavljam,da je to tko ,da ko bo Mihailo res hodil in mu takrat kupim cevljcke ,da bo cist ok in ,da se bo takrat hitro se z njimi naucil hoditi...Ker je pa too moj prvi otrok in nimam iskusenj glede tega pa raje vasvprasam ,da mi poveste...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:12:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
Baki a ne planiras met se 3. ??No jaz ti zelim tisto kar si sama zelis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:12:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy kak te je lepo brati...pogresam tvoje komentarje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:17:31
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy a te smem vprašat maš ti na 28 dni m oz. 29? Pa kako se teb začne. Men prvo čist na izi potem se pa 3 dan čist ulije, sem čist seszta, pa 4 dan je hudo potem je pa kr ok. Je bla pa ta mal bolj čudna. Glede hrane je bil pa Nejc tak k Tisa, ma to je blo takoj prepozno. Se spomnim da sva z možekom mu oba kosilo dajala da sva lahko pihala ker drugače je v tak jok padu da ni več hotu jest. Na srečo mine tako obdobje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:17:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy kak te je lepo brati...pogresam tvoje komentarje hvala....res hvala... Samo mi res ne znese...ponavadi je toliko strani ,da se komaj skozi njih prebijem...potem pa res ni časa za kometarje....ne gre...služba me utrudi, vsak večer mal likam, knjigo berem...pa mine dan, teden....in tako....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:19:04
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy pridna si da tkole ob večerih likaš, pa da najdeš še energijo za knjigo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:20:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy kak te je lepo brati...pogresam tvoje komentarje hvala....res hvala... Samo mi res ne znese...ponavadi je toliko strani ,da se komaj skozi njih prebijem...potem pa res ni časa za kometarje....ne gre...služba me utrudi, vsak večer mal likam, knjigo berem...pa mine dan, teden....in tako.... Ja saj te cisto razumem,da ne mores ,se dosti se javljas kok dela mas...sam hotla sem rect ,da radapreberem tvoje mnenje,komentaritd...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:21:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:21:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy a te smem vprašat maš ti na 28 dni m oz. 29? Pa kako se teb začne. Men prvo čist na izi potem se pa 3 dan čist ulije, sem čist seszta, pa 4 dan je hudo potem je pa kr ok. Je bla pa ta mal bolj čudna. Glede hrane je bil pa Nejc tak k Tisa, ma to je blo takoj prepozno. Se spomnim da sva z možekom mu oba kosilo dajala da sva lahko pihala ker drugače je v tak jok padu da ni več hotu jest. Na srečo mine tako obdobje. jst mam na 28 dni...prvi dan je flek...pa blagi krči..drugi dan lije, krč je konstanten skozi dan....kolena me ne držijo, ne morem jest, ker mi je slabo...pol pa itak vse za sabo povleče...pa vedno mam ledene podplate...ne glede na to kaj naredim......pol je pa kul naprej....kt da ne bi bilo nič Vem kako je...a mine to obdobje..no, lepo je vedeti....sej se moram nasmejat... Zdej ko je bla bolna..prvi dan ni ničl jedla, ko je itak vse ven letelo...drugi dan tut ne ...no, ob pol sedmih pa zaslišiva magično besedo am ama.....a ha,,,,sva tolk hitela ,da sva ji storila za jest,...k dva butlčka...sva se pol smejala....sma sva bila res tolk vesela.....k je to pomenilo da gre na bolje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:22:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore... Mihailo tu ti pa ne znam pomagat, nismo ljubitelji rib tko da jih ne kuham
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:22:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy pridna si da tkole ob večerih likaš, pa da najdeš še energijo za knjigo likam ponavadi eno uro...pa gledam MEdium na Hallmark....čez vikend, ko ni te nadaljevanke ne likam Ah knjiga....dobra je nimam kej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:22:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy kak te je lepo brati...pogresam tvoje komentarje hvala....res hvala... Samo mi res ne znese...ponavadi je toliko strani ,da se komaj skozi njih prebijem...potem pa res ni časa za kometarje....ne gre...služba me utrudi, vsak večer mal likam, knjigo berem...pa mine dan, teden....in tako.... Ja saj te cisto razumem,da ne mores ,se dosti se javljas kok dela mas...sam hotla sem rect ,da radapreberem tvoje mnenje,komentaritd...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:28:10
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy jaz sem včerej začela brat knjigo, se mi je tud zaluštalo in sedaj bom vsak večer kako urico brala. Moj sicer neki protestira kje je pa zanjga čas . Otročki so si pa tako različni, da se mi zdi da zdej pri Žigu kej na novo odkrivam. Je pa tak zlat otroček, res nimam kej preveč dela z njim, je pridkan, se zamoti, rabi pa ogromno cartanja kar pa mi kar paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:39:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA -Mihailo in Ziga sta si kr podobna...oba se rada cartata ogromno,jokata uzaljeno za kako stvar naceloma sta pa pridkana...res kot bi brala o Mihailu ,ko pises... Zdaj ima taksno navado,da ko se zbudi zjutraj vstane v posteljici in rece mm,mama,mm ga vzamem k sebi in me objame okrog vrata z rokicamiin da svoj obrazek na mojega...ma jaz se cisto stopim...tako se cartava kakih 20min in nato protestira in govori papa da grevav dnevno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:43:07
|
|
|
|
petrušk_
|
dons mam pa gužvo na šihtu pa težko komentiram,.....sploh pa berem....upam, da ste ok....baki....upam, da nisi , če pa si boš pa še enga sončka mela :)) ursa....ti's čist naspidirana....svaka čast...dj pliz povej kako narediš zelenjavno omakico za zrezke?? ajvy...te morm ekstra pozdravt marinela - vse najboljše in vse naj naj mihailo...me veseli da si uspela vidt slikco :) jst sm tud že celo študijo iz copatkov nardila, pa mi nekak ne uspe pogruntat kaj je najboljš....se mi zdi da vseen cicibanovi copatki....mam pa ene škornčke...take za na kiklco , pa so ji skor 2 številke prevelike pa se mi zdi, da še najlepš in najlaži v tistih korake dela tista 2 k jih nardi brez opore lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:50:40
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk zelenjavno omakico naredim tako, da potenstam čebulico in dam gor zelenjavco 8brokoli, cvetača, korenček, kolerabica,... kar pač mam) zalijem z vodo, dodam domačo kocko in kuham. Ko je skuhano zmiksan in dodam še tamar. Mojedva mulčka uživata. Kadar pa kuham govejo juho pa dam namerno notri več zelenjave in porabim kar tisto zelenjavo zalijem z juhico in dodam tamar. Aha prej pa še lep konc govedine iz juhe narežem na zreščke in jih na maslu popečem. Zraven pašejo rezenci, pire krompir.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 10:59:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kako pripravite oslic ribico za malcke???? Kuhate v mleku,na pari,pecete???Hvala za odgovore... Mihailo tu ti pa ne znam pomagat, nismo ljubitelji rib tko da jih ne kuham dan! Mihailo...naš jih obožuje na vse načine...naj naj pa so kuhane v mleku z vejico peteršilja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?