|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 8:09:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
23.2.2010 8:10:06   
Urša08
jutro

Naša nočka super, tko da sem spočita. Sem se res naspala od pol 11 pa do 7 user posted image no vmes sem enkrat vstala in šla po Žiga in enkrat sem se zbudla ko je Nejc prišel in smo se do jutra veselo stiskaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.2.2010 8:10:34   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.2.2010 8:12:08   
Urša08
Petrušk, baki, kolumbo dobro jutro user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.2.2010 8:14:46   
Urša08
Marinela vse najboljše za prvi roj. dan. Veliko razigranih , veselih , brezskrbnih otroških dni in veliko zdravja.
user posted image

pa še za mamico
user posted image

Lepo praznujte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.2.2010 8:15:30   
Urša08
ups
popravljam
za mamico
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.2.2010 8:15:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Marinela vse najboljše za prvi roj. dan. Veliko razigranih , veselih , brezskrbnih otroških dni in veliko zdravja.
user posted image

pa še za mamico
user posted image

Lepo praznujte

tudi od nas.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogumno mami

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.2.2010 8:16:01   
Urša08
pa zakaj noče vrtnice prilepituser posted image user posted image user posted image user posted image neki mi nagaja

se opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.2.2010 8:16:27   
Urša08
user posted image
še enkrat probam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.2.2010 8:17:15   
Urša08
Ajvy jutrouser posted image Kako si? Pa kako tvoji punci? Ste že zdravi? Pa user posted image - je že boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.2.2010 8:19:14   
Ajvy
jutro vsem....midve s Tiso ostajava doma....prebava še ni v redu...tečnitis jo tut še daje user posted image

Tko da ....vsem en lep dobr jutr...petrušk, tebi ga kar v pisarno pošiljam...

KOlumbo..a boš Maju dala žrelnico operirat..ma povečano?????
Lepo se uvajajta z Rokom!!!!

Baki...vem kako je.,ko sluz bruhajo...pol pa gre še cel zajtrk zraven....še malo..še malo..pa bodo tako veliki ,da bo to vse šlo v pozabo...

Urša...lepo za super nočko...

Claud.
...čimprej na svoje...živimo sedaj!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.2.2010 8:20:54   
Ajvy

Ajvy jutrouser posted image Kako si? Pa kako tvoji punci? Ste že zdravi? Pa user posted image - je že boljše?

jutro....pijem kakavček pa ravno na tebe mislim....
Tarja je ravno odšla v vrtec..jo je dedi peljal...:Tisa je bolje...samo še prebavo moramo zrihtat..ma namreč še vedno drisko.....
user posted image je veliko bolje....pa upam,da me tut trebuh danes ne bo bolel in da mi ne bo slabo...kot včeraj...matr sem bla kot cunja.....

KAko se vi držite?????

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.2.2010 8:26:20   
Urša08
Ajvy mi smo v redu. Ma kr ne morem verjet da smo že ene 14 dni tok zdravi da tud noski ne puščajo - že trkam. Edino kar Žigu nagajajo so zobki - spodnji 4 vn rineta. Ko sem zadnjič brala o Tarji da jo trmica daje sem pogledala Žiga - mam občutek da bo ena trmicauser posted image user posted image user posted image pa sej če ta prvi ni tak trmast more pa ta drug bituser posted image user posted image user posted image . Že sedaj če mu kaj prepoveš, vzameš to v tak jok pade - beri užaljen jok in kr vztrajno joka, nisem mogla verjet ker Nejc je joku par sekund, je videl da me ne gane in nehal. Žiga pa ne neha. Pa sej pomembno je da smo zdravi, ostalo bo. Mi boš lahko kak nasvet glede trmice dala, kako najboljš ravnat v takem primeru.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.2.2010 8:53:55   
Čebel@
jutro

danes imava atija doma,tko da računam na to da se bom lahko malo učila.....s Hano sva se dele kopali-je full uživala.......zdej grem pa nama z možem zajterk naštimat

lep dan

ps:marineli vseeeeeeee najboljše

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.2.2010 8:56:41   
Urša08
Tamika jaz sem najdla en apartma v vaših konciuser posted image user posted image user posted image user posted image moram poklicat če majo v začetku marca kaj prostouser posted image je pa to v Prekmurski vasi zraven term 3000user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.2.2010 9:13:05   
Ajvy

Ajvy mi smo v redu. Ma kr ne morem verjet da smo že ene 14 dni tok zdravi da tud noski ne puščajo - že trkam. Edino kar Žigu nagajajo so zobki - spodnji 4 vn rineta. Ko sem zadnjič brala o Tarji da jo trmica daje sem pogledala Žiga - mam občutek da bo ena trmicauser posted image user posted image user posted image pa sej če ta prvi ni tak trmast more pa ta drug bituser posted image user posted image user posted image . Že sedaj če mu kaj prepoveš, vzameš to v tak jok pade - beri užaljen jok in kr vztrajno joka, nisem mogla verjet ker Nejc je joku par sekund, je videl da me ne gane in nehal. Žiga pa ne neha. Pa sej pomembno je da smo zdravi, ostalo bo. Mi boš lahko kak nasvet glede trmice dala, kako najboljš ravnat v takem primeru.

joj...ne govori....sem se ravno zadnjič s Tarjino vzgojiteljico pogovarjala...sva se smejali...ko sva ugotavljali da sploh ni univerzalnega recepta za pomiritev pr Tarji....enkrat jo moraš pri miru pustit, enkrat jo preusmeriš...drugič se pohecaš...kolkr kdajuser posted image ..mi smo sofisticirano trmasti user posted image user posted image user posted image

Vse bomo, tako kot praviš....samo da zdravje služi....full sem vesela za vas...le tako naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdravje zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiško miško bo tut trma,...sploh glede hrane....matr....se mi zdi ,da je to edino  za kar je užaljena oz. neutolažljivo joka....ne morem verjet, da že oči odpre in ama ama govori...in potem moraš tekat, da čimprej storiš hrano...drgač je tolk užaljena ,da celo stolpnico zbudi user posted image user posted image user posted image ne morem verjet...kej tazga še nisem doživela....
Ta otrok je zlat...res...ampak ko je pa lačna...uf....takrat ji ni para....he he ...mamino dete user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.2.2010 9:34:08   
baki
jutro urša.....dons si grem kupit test.jutri zjutraj ga bom naredla.da vem pri čem sem.me not špika odspodi vceraj sem mela malo roza sluzi menstruacija je bla do kur...a,pa tk se nekam špasno počutim.ene dva dni nazaj sem dala hruško v usta pa je mela okus po hrenu.da te kap,pa križ me boli.pa še vseeno upam da niuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.2.2010 9:35:24   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

baki jutro, kaj bo za kosilo

baki ne ve kaj bo kuhala.se ji itak nič ne dauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.2.2010 9:37:18   
baki

user posted image

pa še za mamico
user posted image

Lepo praznujte

se podpišem vse naj naj naj tudi od nas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.2.2010 9:42:41   
Urša08
Baki pametno da greš test narest boš vsaj vidla pri čem si. Držim pestke da pokaže tisto kar si ti želiš. Kaj pa možek? Bi bil vesel še enga user posted image ?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.2.2010 9:44:30   
Urša08
Baki za kosilo si pa malce poenostavi. Mi bomo mel ene zreščke v zelenjavni omaki pa krompir / rezance. Zreščki so ostali še od včeraj tako da prav veliko dela ne bom imela. Za jutri pa študiram če bi naredila lazanjo. Bomo vidli.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.2.2010 9:54:06   
MIHAILO
Pozdravljene...nas tudi zgleda zobeki mucijo,ker je vceraj jokcal malo,ampak ga je mleko pomirilo...

TRMA???Mihailobo sigurno,oziroma je ze...isto kot je ursa napisala,uzaljeno joka ,ce mu kaj vzamem kar ne sme meti ,ampak jaz ga pustim in mu dam nekaj drugega in naj se pomiri ...pa se...sam dedi in babi me user posted image ,ker takoj ko zajoka hocta crkljat jaz pa tega ne dovolim,ker vem da bo potem se huje...

user posted image user posted image user posted image Mihailo sploh ne zna hodit v trdih cevljckih...zdaj sem narocila na copatki si copatke in v tem on hodi od mize do omare in tko...ce mu pa dam cevljcke pa sploh ne zna hodit...sploh ne vem al naj me skrbi,kako naj ga naucim...al se bo pac naucil ,ko bo res stabilno hodil...al bi mu morala superfitke kupit ...sploh ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.2.2010 9:55:01   
baki

Baki pametno da greš test narest boš vsaj vidla pri čem si. Držim pestke da pokaže tisto kar si ti želiš. Kaj pa možek? Bi bil vesel še enga user posted image ?

ka pa vem.nisva se o tem pogovarjala.splav bi težko šla delat.verjetno bi ga obdržali.pojma nimam.taprvo morem test nardit pol bomo pa vidliuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.2.2010 9:55:01   
MIHAILO
PETRUSK jaz ne vidim tvoje slikiceuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.2.2010 9:57:34   
baki

Baki za kosilo si pa malce poenostavi. Mi bomo mel ene zreščke v zelenjavni omaki pa krompir / rezance. Zreščki so ostali še od včeraj tako da prav veliko dela ne bom imela. Za jutri pa študiram če bi naredila lazanjo. Bomo vidli.

za kosilo sem dala vn iz skrinje segedin,pa eno omakco za nika.mu bom sam makarone skuhala zravem.sem čist brez volje.me tk skrbi user posted image user posted image .upam da nisemuser posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 23.2.2010 9:58:13 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?