|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
22.2.2010 17:55:17   
claud
Dons mam pa jst user posted image  dan.
Zdj ko sva resno zagrabla in bi rada šla na svoje, se moj fotr kesa vseh pijanih let za nazaj in mi kar naprej teži naj še mal tko potrpimo kokr je in pol ko starih staršev več ne bo da pridemo domov....
Zdj bi res rabla da mi stojijo ob strani pa tega filinga ni....
Kr naprej poslušam: eni so na slabšem, mal še potrpi, tamladi ne znate tega pa tega cenit.......user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.2.2010 19:03:25   
Katjusa
claud če jst sme na podobnem mami skos govori, da če bi še enkrat bla mlada nebi nikol tukaj bla, zdej ko pa mi iščemo pa so očitno mal prizadeti.....
ampak, če se bo dalo smo se odločl da gremo in upam, da se boste tudi vi prav odločil sej veš človeka je težko obrnt in zdej ti lahko obljubljajo nebesa čez eno leto se bodo pa spozabli.....
če bi jst imela možnost in varjanto nebi čakala in nebi sprejela obljub nazaj lahko greste še kadarkoli in tud stanovanje še lahko prodate......

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.2.2010 19:05:50   
Katjusa
segedin je skuhanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poskusla ga bom pa ju3user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo upam, da ne bo nič resnega.... ja Florči je še doma cel teden ker itak naš vrtec ima počitniceuser posted image po drugi strani ima pa v sredo kontrolo in bi bla do takrat tak al tak doma.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.2.2010 19:40:45   
Urša08
Claud jaz bi šla na vajinem mestu kar na svoje, nekaj čakat v nedogled je brez veze. seveda če vama znese pejta in zagrabita varianto. Še vedno lahko čez par let prodata in gresta k tvojim. Držim pestkeuser posted image

Katjuša tudi za vas držim pesti da se dobro iztečeuser posted image

Mojedva pikca pančkata, Nejc je ob 7 zaspal itak če popoldan nč ne gre. Žiga je pa tud omagal 20 do 7 je bil čist gotov brez večerje , ni hotel jest, sam sitkan je bil in mojmu omagal. Prejle sem ga šla v pidžamico dat, previt, pa sem mislila da bo jedel, je pa kr nazaj zaspal. Sta pa spodnji 4 tik pred tem da pokukata na plano tako da nas čaka še kaka bolj smotkana nočka.

Grem še sebe popedenat, pa potem še kuhinjo, pa eno rundo cunj zložit potem sem pa frej.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.2.2010 20:28:35   
tanci29
hej

claud-jest tud mislim da je bolje da gledata kaj zdej rabita, to da čakate kdaj ta starih ne bo več se lahko še vlečeeeeeeee, leta pa se hitro obračajo in pol si stuck somewhere were u dont want to be. konc koncev pa če se odločite iti kasneje domov, lahko vseeno stanovanje oddajate v najem.

katjuša-kako drugače gre zdej v vrtcu, a ste se uspeli kaj dogovorit. a si ugotovila kaj florči ne sme povedat

kolumbo-kako ste kej vi...a ste bubančkiuser posted image ....pregled si že imela?

urša- o vi ste pa pridkani s spanjem....mi se bomo šli počasi čofat...pol pa ninkat...

gospodinj ni danesuser posted image ...jest sem bla pa že tolk vesela...ma bom pa malo dlje knjigo brala....

onasiss-knjiga je zakon...a si jo že prebrala

čebela-kako kej službica pa hani bani

salt-pa pri vas....še malo pa bo mesec okoli, kajne?

sjmm-kako kuhna? a pult še stojiuser posted image ...mal se  đoukam

a OI kej spremljate...naša Petra je bila res neverjetna, vse čestitke, pa Tini tudi

VSEM EN LEPPPPPPP POZDRAVČEK xxxxxxxxxoooooooooooo

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.2.2010 20:32:49 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.2.2010 20:57:51   
claud
Hvala vsem za vzpodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sj vem in mi2 sva oba odločena, sam res mi najeda to da mi moji starši ne stojijo ob strani....sj  njegovi so kul....nekak se mi zadnje čase zdi da z njegovima lažje shajam kot bi z mojimiuser posted image
Ah se bojo že moral sprijaznit.

Katjusa upam da vi tud cim prej dobite kar si želiteuser posted image

Tanci bejbi lepo da se imate fajn in ste zdraviuser posted image
mal te pogresamo tuki....

ze vse spavate?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.2.2010 21:42:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud jaz bi šla na vajinem mestu kar na svoje, nekaj čakat v nedogled je brez veze. seveda če vama znese pejta in zagrabita varianto. Še vedno lahko čez par let prodata in gresta k tvojim. Držim pestkeuser posted image

Katjuša tudi za vas držim pesti da se dobro iztečeuser posted image

Mojedva pikca pančkata, Nejc je ob 7 zaspal itak če popoldan nč ne gre. Žiga je pa tud omagal 20 do 7 je bil čist gotov brez večerje , ni hotel jest, sam sitkan je bil in mojmu omagal. Prejle sem ga šla v pidžamico dat, previt, pa sem mislila da bo jedel, je pa kr nazaj zaspal. Sta pa spodnji 4 tik pred tem da pokukata na plano tako da nas čaka še kaka bolj smotkana nočka.

Grem še sebe popedenat, pa potem še kuhinjo, pa eno rundo cunj zložit potem sem pa frej.

joj, sta revčka omagala tvojedva..no, naj vam bo mirna noč...mi tud upamo  na njo, da ne bomo zjutri čist skozlani pri Puser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.2.2010 21:45:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

claud-jest tud mislim da je bolje da gledata kaj zdej rabita, to da čakate kdaj ta starih ne bo več se lahko še vlečeeeeeeee, leta pa se hitro obračajo in pol si stuck somewhere were u dont want to be. konc koncev pa če se odločite iti kasneje domov, lahko vseeno stanovanje oddajate v najem.

katjuša-kako drugače gre zdej v vrtcu, a ste se uspeli kaj dogovorit. a si ugotovila kaj florči ne sme povedat

kolumbo-kako ste kej vi...a ste bubančkiuser posted image ....pregled si že imela?

urša- o vi ste pa pridkani s spanjem....mi se bomo šli počasi čofat...pol pa ninkat...

gospodinj ni danesuser posted image ...jest sem bla pa že tolk vesela...ma bom pa malo dlje knjigo brala....

onasiss-knjiga je zakon...a si jo že prebrala

čebela-kako kej službica pa hani bani

salt-pa pri vas....še malo pa bo mesec okoli, kajne?

sjmm-kako kuhna? a pult še stojiuser posted image ...mal se  đoukam

a OI kej spremljate...naša Petra je bila res neverjetna, vse čestitke, pa Tini tudi

VSEM EN LEPPPPPPP POZDRAVČEK xxxxxxxxxoooooooooooo

ooooo, tanči...najs to hir from U, pa lepe mere za Hančiuser posted image user posted image user posted image , pa sploh fajn, da ste vsi fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuhna je finito...sam še ena lučka manjka...kej more, da je bol zanimiv....pult tud fajn, nimaš kej zmer prov prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.2.2010 21:46:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Hvala vsem za vzpodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sj vem in mi2 sva oba odločena, sam res mi najeda to da mi moji starši ne stojijo ob strani....sj  njegovi so kul....nekak se mi zadnje čase zdi da z njegovima lažje shajam kot bi z mojimiuser posted image
Ah se bojo že moral sprijaznit.

Katjusa upam da vi tud cim prej dobite kar si želiteuser posted image

Tanci bejbi lepo da se imate fajn in ste zdraviuser posted image
mal te pogresamo tuki....

ze vse spavate?

glede na moje izkušnja....BRIŠI MIŠKO!!!!!!! pri nas je to že mal pozno, smo že ful vložili v bajto v 16leih k sva tle...sam, sva se glih včeri pogovarjala....ma, če pride prilika...pokaj!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.2.2010 21:51:13   
sjmm
no, pri nas že kar mirno, zaloge smo dofilal, mali je skopan, pocrkljan, dišeč, napokan vse večerje in še mleka...tak, da upam, da ne bo že vsak cajt alarm...pa da se mal odmoriva jz in on

moj je še psa odpeljal

saša še zgodovino premleva...no, še par minut pa mora ud ona dat luč na off

jana še kr premetava...je sosede gledal..zdej pa skou benota oponaša...to je naš glumacuser posted image user posted image ...sej bo kr dolgcajt k bo šel na smučanje drug tedenuser posted image

no, grem še pomivalca nafilat, pa mal za zjutri prpravt k bomo šli vsi od doma....pol pa mal na kavč....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.2.2010 21:52:09   
sazi
Se me še katera spomni? Se vam pa res ne oglašam. In ste še vedno zelo pridne s pisanjem, čeprav ste večinoma že nazaj v službah.

Zarjo uvajam v vrtec. Po štirih dokaj uspešnih dneh je zbolela in je bilo danes precej slabše. Še ni čisto taprava - mislim ,da jo matrajo zobki - ima dlesni čisto zatečene. Je pa, ko ji nič ne fali, zelo nasmejana, polna energije, hodi (kar je za mene v nasprotju s sinom, ki je imel težave, čisto presenečenje in mi je zelo v veselje), razume vse in vse dela po svoje - spati mi ne pusti, če sem v bližini je katastrofa, če kam izginem, če me pa ni, je pa vse OK in podobno.

Upam, da ste vse fajn in da so otročki zdravi.

vsem lep pozdrav

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.2.2010 21:56:41   
Katjusa
cer babuške moje....
sem gledala skoke in sem pričakovala več od naših.... jah no vsaj čist zadnji niso.....

claud starši včasih misljo bolj nase k na top kaj bi to pomenilo za vas.... men je ena rekla, da si more mlada družina ustvarit svoj vzorec in ji dam člist porav....

zadnje čase sem se posvetla bol kuhanju in pospravljanju in ti povem, da prav poogrešam, čeprav nikol nisem imela nekaj svojega.... joj je to težko razložit, ker smo pač v hiši mami vedno pripravi božične odbrote in velikonočne... vsak obsk se pri nej ustavi in do mene sploh ne pride vedno pol mi 4-je dol hodmo in to mi preseda.... da ne govorim, da ni nobene prave zasebnosti..... joj kako si želim it na svoje in kako si želim skrbeti za svojo družino...... sploh pa je hudo zdej k je ati bolan in k je brat veliko doma.... sploh ne gremo več na dvorišče ker smo kuj okupirani in na živce mi gre da sem vedno pod nadzorom... xda ne govorim da sem danes v garaži našla na najin nov motor naslonjena neka vratauser posted image user posted image user posted image user posted image me je kuj dvignalo..... da minamo 2 kvadrata da bi imela motor parkiranuser posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče mi bo kdaj žal ampak nazaj še lahko pridem in če ne bom nikoli šle nikoli ne bom vedela kako bi bilo in kako je bit na svojem.... če bo prehudo bom pa prišla nazaj... vrat za sabo ne bom zaprla da jih nebi mogle več odpret.... in mamici sem že rekla da imam občutek, da me ovira in da si samo želim, da nama v primeru nakupa čestitajo in se veselijo z nami.....

grem sanjarit in uživat v sanjah

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.2.2010 22:00:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cer babuške moje....
sem gledala skoke in sem pričakovala več od naših.... jah no vsaj čist zadnji niso.....

claud starši včasih misljo bolj nase k na top kaj bi to pomenilo za vas.... men je ena rekla, da si more mlada družina ustvarit svoj vzorec in ji dam člist porav....

zadnje čase sem se posvetla bol kuhanju in pospravljanju in ti povem, da prav poogrešam, čeprav nikol nisem imela nekaj svojega.... joj je to težko razložit, ker smo pač v hiši mami vedno pripravi božične odbrote in velikonočne... vsak obsk se pri nej ustavi in do mene sploh ne pride vedno pol mi 4-je dol hodmo in to mi preseda.... da ne govorim, da ni nobene prave zasebnosti..... joj kako si želim it na svoje in kako si želim skrbeti za svojo družino...... sploh pa je hudo zdej k je ati bolan in k je brat veliko doma.... sploh ne gremo več na dvorišče ker smo kuj okupirani in na živce mi gre da sem vedno pod nadzorom... xda ne govorim da sem danes v garaži našla na najin nov motor naslonjena neka vratauser posted image user posted image user posted image user posted image me je kuj dvignalo..... da minamo 2 kvadrata da bi imela motor parkiranuser posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče mi bo kdaj žal ampak nazaj še lahko pridem in če ne bom nikoli šle nikoli ne bom vedela kako bi bilo in kako je bit na svojem.... če bo prehudo bom pa prišla nazaj... vrat za sabo ne bom zaprla da jih nebi mogle več odpret.... in mamici sem že rekla da imam občutek, da me ovira in da si samo želim, da nama v primeru nakupa čestitajo in se veselijo z nami.....

grem sanjarit in uživat v sanjah

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......lepo sanjaj!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.2.2010 22:08:33   
claud
Katjusa dobr je to rekla da je treba nov vzorc narestuser posted image user posted image user posted image
Jst tok komi čakam, kr neki sanjava oba,tko da tud spat ne moram....vse mam že splaniran kje bo kj pa kako bo...otroško sobo mam tud že v glavi....
sam upam da nam zrihtajo gradbeno dovoljenje, da ne bomo izvisel....ne vem kaj so mislil, da niso na to misliil....kdo bo pa kupu to brez tegauser posted image
so pa čudni no....sj ni to štruca kruha...ni hec s takimi vsotamiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.2.2010 22:43:41   
Onasiss
Na hitro....
claud..... podpis pod sjmm...čimprej na svoje, a veš da sem šele danes dojela kaj je fajn filing k lahko nekoga skozi vrata pošlješ....user posted image user posted image user posted image . Midva sva se tudi veliko pogovarjala okol tega, lej njegov stari živi SAM  v 3 sobnem stanovanju in ima kar visoke stroške AMPAK z njim živet.....ne ne no way..... JAZ PRAVIM RAJ DAM MAL VEČ PA SEM SAM SVOJ GOSPODAR.....

tanci...nisem sploh še uspela...sem jo v petek dobila, vikend je bil nor, nekaj sem jo brala zjutraj in valda skoraj šiht zamudla....user posted image user posted image user posted image

Urša.... pršpari mi segedin, kdaj lahko pridemo?????user posted image

TAXI MAMA.....kako si?????

Katjusa.....fulll fulllllll prefullllllll si pridna.....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla takoj po službi na faks, prišla ob 21 domov, dala kuj golaž kuhat..... zdej se grem pa umit in knjigo brat....

POGREŠAM SUNNY, MAKSI, BRKN.....ALO PUNCE KJE STE???????????

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.2.2010 23:03:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Na hitro....
claud..... podpis pod sjmm...čimprej na svoje, a veš da sem šele danes dojela kaj je fajn filing k lahko nekoga skozi vrata pošlješ....user posted image user posted image user posted image . Midva sva se tudi veliko pogovarjala okol tega, lej njegov stari živi SAM  v 3 sobnem stanovanju in ima kar visoke stroške AMPAK z njim živet.....ne ne no way..... JAZ PRAVIM RAJ DAM MAL VEČ PA SEM SAM SVOJ GOSPODAR.....

tanci...nisem sploh še uspela...sem jo v petek dobila, vikend je bil nor, nekaj sem jo brala zjutraj in valda skoraj šiht zamudla....user posted image user posted image user posted image

Urša.... pršpari mi segedin, kdaj lahko pridemo?????user posted image

TAXI MAMA.....kako si?????

Katjusa.....fulll fulllllll prefullllllll si pridna.....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla takoj po službi na faks, prišla ob 21 domov, dala kuj golaž kuhat..... zdej se grem pa umit in knjigo brat....

POGREŠAM SUNNY, MAKSI, BRKN.....ALO PUNCE KJE STE???????????

Helov Onassis...ma sej tok hitiš...boš še sebe ujela!!user posted image user posted image

No, sam da ste fajn...komi čakam, da bo že ta pomlad, pa se mogoče kej vidmo....kofi time pa to

no, fajn golaž skuhej, knjigo ber, pa pozdravčke vsem skupaj!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
23.2.2010 7:14:43   
baki
jutrooooooo......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.2.2010 7:17:26   
petrušk_
jutroooo punce.....nazaj v pisarni :))

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.2.2010 7:43:46   
baki
a je že kera vstalaaaaaaa.?????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.2.2010 7:44:42   
baki
o petrušk a ti si tle.jutro.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.2.2010 7:46:32   
baki
tamika a še nisi zaključila jutranje taxi službe?user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.2.2010 7:50:48   
baki
nik se spet v predal bašeuser posted image user posted image kuhinja je stara.ne vem kk dolgo ga bo še predal zdržal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.2.2010 7:54:38   
baki
sem mu dala zjutraj keksolino.je celga pojedu,pol pa je začel kašljat pa je vseuser posted image .žnodra je mel polno noer.saj se že fajn vn izkašlja sam se mu je čez noč not nabralo.mah bo že.ko bo pomlad bo boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.2.2010 7:58:31   
baki
a se morem res vsako jutro sama s sabo pogovarjat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 8:07:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?