Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 17:55:17
|
|
|
|
claud
|
Dons mam pa jst dan. Zdj ko sva resno zagrabla in bi rada šla na svoje, se moj fotr kesa vseh pijanih let za nazaj in mi kar naprej teži naj še mal tko potrpimo kokr je in pol ko starih staršev več ne bo da pridemo domov.... Zdj bi res rabla da mi stojijo ob strani pa tega filinga ni.... Kr naprej poslušam: eni so na slabšem, mal še potrpi, tamladi ne znate tega pa tega cenit.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 19:03:25
|
|
|
|
Katjusa
|
claud če jst sme na podobnem mami skos govori, da če bi še enkrat bla mlada nebi nikol tukaj bla, zdej ko pa mi iščemo pa so očitno mal prizadeti..... ampak, če se bo dalo smo se odločl da gremo in upam, da se boste tudi vi prav odločil sej veš človeka je težko obrnt in zdej ti lahko obljubljajo nebesa čez eno leto se bodo pa spozabli..... če bi jst imela možnost in varjanto nebi čakala in nebi sprejela obljub nazaj lahko greste še kadarkoli in tud stanovanje še lahko prodate......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 19:05:50
|
|
|
|
Katjusa
|
segedin je skuhan poskusla ga bom pa ju3 Kolumbo upam, da ne bo nič resnega.... ja Florči je še doma cel teden ker itak naš vrtec ima počitnice po drugi strani ima pa v sredo kontrolo in bi bla do takrat tak al tak doma.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 19:40:45
|
|
|
|
Urša08
|
Claud jaz bi šla na vajinem mestu kar na svoje, nekaj čakat v nedogled je brez veze. seveda če vama znese pejta in zagrabita varianto. Še vedno lahko čez par let prodata in gresta k tvojim. Držim pestke Katjuša tudi za vas držim pesti da se dobro izteče Mojedva pikca pančkata, Nejc je ob 7 zaspal itak če popoldan nč ne gre. Žiga je pa tud omagal 20 do 7 je bil čist gotov brez večerje , ni hotel jest, sam sitkan je bil in mojmu omagal. Prejle sem ga šla v pidžamico dat, previt, pa sem mislila da bo jedel, je pa kr nazaj zaspal. Sta pa spodnji 4 tik pred tem da pokukata na plano tako da nas čaka še kaka bolj smotkana nočka. Grem še sebe popedenat, pa potem še kuhinjo, pa eno rundo cunj zložit potem sem pa frej.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 20:28:35
|
|
|
|
tanci29
|
hej claud-jest tud mislim da je bolje da gledata kaj zdej rabita, to da čakate kdaj ta starih ne bo več se lahko še vlečeeeeeeee, leta pa se hitro obračajo in pol si stuck somewhere were u dont want to be. konc koncev pa če se odločite iti kasneje domov, lahko vseeno stanovanje oddajate v najem. katjuša-kako drugače gre zdej v vrtcu, a ste se uspeli kaj dogovorit. a si ugotovila kaj florči ne sme povedat kolumbo-kako ste kej vi...a ste bubančki ....pregled si že imela? urša- o vi ste pa pridkani s spanjem....mi se bomo šli počasi čofat...pol pa ninkat... gospodinj ni danes ...jest sem bla pa že tolk vesela...ma bom pa malo dlje knjigo brala.... onasiss-knjiga je zakon...a si jo že prebrala čebela-kako kej službica pa hani bani salt-pa pri vas....še malo pa bo mesec okoli, kajne? sjmm-kako kuhna? a pult še stoji ...mal se đoukam a OI kej spremljate...naša Petra je bila res neverjetna, vse čestitke, pa Tini tudi VSEM EN LEPPPPPPP POZDRAVČEK xxxxxxxxxoooooooooooo
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.2.2010 20:32:49 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 20:57:51
|
|
|
|
claud
|
Hvala vsem za vzpodbudne besede Sj vem in mi2 sva oba odločena, sam res mi najeda to da mi moji starši ne stojijo ob strani....sj njegovi so kul....nekak se mi zadnje čase zdi da z njegovima lažje shajam kot bi z mojimi Ah se bojo že moral sprijaznit. Katjusa upam da vi tud cim prej dobite kar si želite Tanci bejbi lepo da se imate fajn in ste zdravi mal te pogresamo tuki.... ze vse spavate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:42:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud jaz bi šla na vajinem mestu kar na svoje, nekaj čakat v nedogled je brez veze. seveda če vama znese pejta in zagrabita varianto. Še vedno lahko čez par let prodata in gresta k tvojim. Držim pestke Katjuša tudi za vas držim pesti da se dobro izteče Mojedva pikca pančkata, Nejc je ob 7 zaspal itak če popoldan nč ne gre. Žiga je pa tud omagal 20 do 7 je bil čist gotov brez večerje , ni hotel jest, sam sitkan je bil in mojmu omagal. Prejle sem ga šla v pidžamico dat, previt, pa sem mislila da bo jedel, je pa kr nazaj zaspal. Sta pa spodnji 4 tik pred tem da pokukata na plano tako da nas čaka še kaka bolj smotkana nočka. Grem še sebe popedenat, pa potem še kuhinjo, pa eno rundo cunj zložit potem sem pa frej. joj, sta revčka omagala tvojedva..no, naj vam bo mirna noč...mi tud upamo na njo, da ne bomo zjutri čist skozlani pri P
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:45:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej claud-jest tud mislim da je bolje da gledata kaj zdej rabita, to da čakate kdaj ta starih ne bo več se lahko še vlečeeeeeeee, leta pa se hitro obračajo in pol si stuck somewhere were u dont want to be. konc koncev pa če se odločite iti kasneje domov, lahko vseeno stanovanje oddajate v najem. katjuša-kako drugače gre zdej v vrtcu, a ste se uspeli kaj dogovorit. a si ugotovila kaj florči ne sme povedat kolumbo-kako ste kej vi...a ste bubančki ....pregled si že imela? urša- o vi ste pa pridkani s spanjem....mi se bomo šli počasi čofat...pol pa ninkat... gospodinj ni danes ...jest sem bla pa že tolk vesela...ma bom pa malo dlje knjigo brala.... onasiss-knjiga je zakon...a si jo že prebrala čebela-kako kej službica pa hani bani salt-pa pri vas....še malo pa bo mesec okoli, kajne? sjmm-kako kuhna? a pult še stoji ...mal se đoukam a OI kej spremljate...naša Petra je bila res neverjetna, vse čestitke, pa Tini tudi VSEM EN LEPPPPPPP POZDRAVČEK xxxxxxxxxoooooooooooo ooooo, tanči...najs to hir from U, pa lepe mere za Hanči , pa sploh fajn, da ste vsi fajn kuhna je finito...sam še ena lučka manjka...kej more, da je bol zanimiv....pult tud fajn, nimaš kej zmer prov pride
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:46:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hvala vsem za vzpodbudne besede Sj vem in mi2 sva oba odločena, sam res mi najeda to da mi moji starši ne stojijo ob strani....sj njegovi so kul....nekak se mi zadnje čase zdi da z njegovima lažje shajam kot bi z mojimi Ah se bojo že moral sprijaznit. Katjusa upam da vi tud cim prej dobite kar si želite Tanci bejbi lepo da se imate fajn in ste zdravi mal te pogresamo tuki.... ze vse spavate? glede na moje izkušnja....BRIŠI MIŠKO!!!!!!! pri nas je to že mal pozno, smo že ful vložili v bajto v 16leih k sva tle...sam, sva se glih včeri pogovarjala....ma, če pride prilika...pokaj!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:51:13
|
|
|
|
sjmm
|
no, pri nas že kar mirno, zaloge smo dofilal, mali je skopan, pocrkljan, dišeč, napokan vse večerje in še mleka...tak, da upam, da ne bo že vsak cajt alarm...pa da se mal odmoriva jz in on moj je še psa odpeljal saša še zgodovino premleva...no, še par minut pa mora ud ona dat luč na off jana še kr premetava...je sosede gledal..zdej pa skou benota oponaša...to je naš glumac ...sej bo kr dolgcajt k bo šel na smučanje drug teden no, grem še pomivalca nafilat, pa mal za zjutri prpravt k bomo šli vsi od doma....pol pa mal na kavč....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:52:09
|
|
|
|
sazi
|
Se me še katera spomni? Se vam pa res ne oglašam. In ste še vedno zelo pridne s pisanjem, čeprav ste večinoma že nazaj v službah. Zarjo uvajam v vrtec. Po štirih dokaj uspešnih dneh je zbolela in je bilo danes precej slabše. Še ni čisto taprava - mislim ,da jo matrajo zobki - ima dlesni čisto zatečene. Je pa, ko ji nič ne fali, zelo nasmejana, polna energije, hodi (kar je za mene v nasprotju s sinom, ki je imel težave, čisto presenečenje in mi je zelo v veselje), razume vse in vse dela po svoje - spati mi ne pusti, če sem v bližini je katastrofa, če kam izginem, če me pa ni, je pa vse OK in podobno. Upam, da ste vse fajn in da so otročki zdravi. vsem lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 21:56:41
|
|
|
|
Katjusa
|
cer babuške moje.... sem gledala skoke in sem pričakovala več od naših.... jah no vsaj čist zadnji niso..... claud starši včasih misljo bolj nase k na top kaj bi to pomenilo za vas.... men je ena rekla, da si more mlada družina ustvarit svoj vzorec in ji dam člist porav.... zadnje čase sem se posvetla bol kuhanju in pospravljanju in ti povem, da prav poogrešam, čeprav nikol nisem imela nekaj svojega.... joj je to težko razložit, ker smo pač v hiši mami vedno pripravi božične odbrote in velikonočne... vsak obsk se pri nej ustavi in do mene sploh ne pride vedno pol mi 4-je dol hodmo in to mi preseda.... da ne govorim, da ni nobene prave zasebnosti..... joj kako si želim it na svoje in kako si želim skrbeti za svojo družino...... sploh pa je hudo zdej k je ati bolan in k je brat veliko doma.... sploh ne gremo več na dvorišče ker smo kuj okupirani in na živce mi gre da sem vedno pod nadzorom... xda ne govorim da sem danes v garaži našla na najin nov motor naslonjena neka vrata me je kuj dvignalo..... da minamo 2 kvadrata da bi imela motor parkiran mogoče mi bo kdaj žal ampak nazaj še lahko pridem in če ne bom nikoli šle nikoli ne bom vedela kako bi bilo in kako je bit na svojem.... če bo prehudo bom pa prišla nazaj... vrat za sabo ne bom zaprla da jih nebi mogle več odpret.... in mamici sem že rekla da imam občutek, da me ovira in da si samo želim, da nama v primeru nakupa čestitajo in se veselijo z nami..... grem sanjarit in uživat v sanjah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 22:00:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cer babuške moje.... sem gledala skoke in sem pričakovala več od naših.... jah no vsaj čist zadnji niso..... claud starši včasih misljo bolj nase k na top kaj bi to pomenilo za vas.... men je ena rekla, da si more mlada družina ustvarit svoj vzorec in ji dam člist porav.... zadnje čase sem se posvetla bol kuhanju in pospravljanju in ti povem, da prav poogrešam, čeprav nikol nisem imela nekaj svojega.... joj je to težko razložit, ker smo pač v hiši mami vedno pripravi božične odbrote in velikonočne... vsak obsk se pri nej ustavi in do mene sploh ne pride vedno pol mi 4-je dol hodmo in to mi preseda.... da ne govorim, da ni nobene prave zasebnosti..... joj kako si želim it na svoje in kako si želim skrbeti za svojo družino...... sploh pa je hudo zdej k je ati bolan in k je brat veliko doma.... sploh ne gremo več na dvorišče ker smo kuj okupirani in na živce mi gre da sem vedno pod nadzorom... xda ne govorim da sem danes v garaži našla na najin nov motor naslonjena neka vrata me je kuj dvignalo..... da minamo 2 kvadrata da bi imela motor parkiran mogoče mi bo kdaj žal ampak nazaj še lahko pridem in če ne bom nikoli šle nikoli ne bom vedela kako bi bilo in kako je bit na svojem.... če bo prehudo bom pa prišla nazaj... vrat za sabo ne bom zaprla da jih nebi mogle več odpret.... in mamici sem že rekla da imam občutek, da me ovira in da si samo želim, da nama v primeru nakupa čestitajo in se veselijo z nami..... grem sanjarit in uživat v sanjah in seveda..... ......lepo sanjaj!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 22:08:33
|
|
|
|
claud
|
Katjusa dobr je to rekla da je treba nov vzorc narest Jst tok komi čakam, kr neki sanjava oba,tko da tud spat ne moram....vse mam že splaniran kje bo kj pa kako bo...otroško sobo mam tud že v glavi.... sam upam da nam zrihtajo gradbeno dovoljenje, da ne bomo izvisel....ne vem kaj so mislil, da niso na to misliil....kdo bo pa kupu to brez tega so pa čudni no....sj ni to štruca kruha...ni hec s takimi vsotami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 22:43:41
|
|
|
|
Onasiss
|
Na hitro.... claud..... podpis pod sjmm...čimprej na svoje, a veš da sem šele danes dojela kaj je fajn filing k lahko nekoga skozi vrata pošlješ.... . Midva sva se tudi veliko pogovarjala okol tega, lej njegov stari živi SAM v 3 sobnem stanovanju in ima kar visoke stroške AMPAK z njim živet.....ne ne no way..... JAZ PRAVIM RAJ DAM MAL VEČ PA SEM SAM SVOJ GOSPODAR..... tanci...nisem sploh še uspela...sem jo v petek dobila, vikend je bil nor, nekaj sem jo brala zjutraj in valda skoraj šiht zamudla.... Urša.... pršpari mi segedin, kdaj lahko pridemo????? TAXI MAMA.....kako si????? Katjusa.....fulll fulllllll prefullllllll si pridna..... Jaz sem šla takoj po službi na faks, prišla ob 21 domov, dala kuj golaž kuhat..... zdej se grem pa umit in knjigo brat.... POGREŠAM SUNNY, MAKSI, BRKN.....ALO PUNCE KJE STE???????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 23:03:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Na hitro.... claud..... podpis pod sjmm...čimprej na svoje, a veš da sem šele danes dojela kaj je fajn filing k lahko nekoga skozi vrata pošlješ.... . Midva sva se tudi veliko pogovarjala okol tega, lej njegov stari živi SAM v 3 sobnem stanovanju in ima kar visoke stroške AMPAK z njim živet.....ne ne no way..... JAZ PRAVIM RAJ DAM MAL VEČ PA SEM SAM SVOJ GOSPODAR..... tanci...nisem sploh še uspela...sem jo v petek dobila, vikend je bil nor, nekaj sem jo brala zjutraj in valda skoraj šiht zamudla.... Urša.... pršpari mi segedin, kdaj lahko pridemo????? TAXI MAMA.....kako si????? Katjusa.....fulll fulllllll prefullllllll si pridna..... Jaz sem šla takoj po službi na faks, prišla ob 21 domov, dala kuj golaž kuhat..... zdej se grem pa umit in knjigo brat.... POGREŠAM SUNNY, MAKSI, BRKN.....ALO PUNCE KJE STE??????????? Helov Onassis...ma sej tok hitiš...boš še sebe ujela!! No, sam da ste fajn...komi čakam, da bo že ta pomlad, pa se mogoče kej vidmo....kofi time pa to no, fajn golaž skuhej, knjigo ber, pa pozdravčke vsem skupaj!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:14:43
|
|
|
|
baki
|
jutrooooooo......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:17:26
|
|
|
|
petrušk_
|
jutroooo punce.....nazaj v pisarni :))
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:43:46
|
|
|
|
baki
|
a je že kera vstalaaaaaaa.?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:44:42
|
|
|
|
baki
|
o petrušk a ti si tle.jutro.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:46:32
|
|
|
|
baki
|
tamika a še nisi zaključila jutranje taxi službe?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:50:48
|
|
|
|
baki
|
nik se spet v predal baše kuhinja je stara.ne vem kk dolgo ga bo še predal zdržal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:54:38
|
|
|
|
baki
|
sem mu dala zjutraj keksolino.je celga pojedu,pol pa je začel kašljat pa je vse .žnodra je mel polno noer.saj se že fajn vn izkašlja sam se mu je čez noč not nabralo.mah bo že.ko bo pomlad bo boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 23.2.2010 7:58:31
|
|
|
|
baki
|
a se morem res vsako jutro sama s sabo pogovarjat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2010 8:07:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?